Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Tûzfal nincs az nem jó dolog ám... 😛
Gondolom férgektõl, csúszómászóktól, orosz kémektõl megszabadítottad a gépet? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ombika
Üdv!
segítséget szeretnék kérni, mert olyan hibával találkoztam amire eddig senki nem tudott megoldást! a problémám a következõ: a gépemet ujra kellett telepíteni mert már régi (kb 2 éves) volt az oprendszerem. Ujratelepítettem mindent, formázás is volt természetesen, és minden szuperül is megy, egyvalamit kivéve:cod<#shakehead> a játék maga elindul(ASE-bõl indítom), a szerverekre be is lép, de a belépés pillanatában a pingem 70rõl(ami egyébként is magas a megszokott 25-30hoz képest) fölmászik 999-ig pár másodperc alatt és ott is marad<#rinya>fogalmam sincs miért..!<#conf>se tüzfal nincs feltéve(winfos tüzfal véletlenül sincs bekapcsolva), se router nincs..letöltések, feltöltések mennek(persze nem játék közben😊)..egyszóval minden jó, és mûködik, csak cod nem!3an átnéztünk minden lehetséges beállítást windowsban,és nem találtunk semmit..föltettem nemegyszer ujra codot,ASE-t..semmi<#rinya>havertól hoztam másik forrást is amirõl ismét megpróbáltam feltenni,remélve h esetleg telepítõnek vmi fájl sérült..ez sem segített<#rinya>tanácstalan vagyok..
valaki esetleg hallot már ilyesmirõl? tud nekem vki segíteni?
elõre is köszi! üdv

trident
A patchról annyit tudok, mint bárki más, kiadtak meg pletykáltak mindenféle idõpontot, eddig csak az van elhintve hogy lesz pb meg két map.:/

Normális védelem csalók ellen? Szerver és kliensoldali anti cheat cod2-höz is: lásd a DMW anti cheat bemutatómat a cod.hu-n.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
ok

és valami normális védelem a cheaterek ellen? meg 2GB-os patch a cod2-hez mikor lesz? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
Holnap reggel lesz kint a cod.hu-n egy ezzel foglalkozó rövíd hír (cheaterek, demók).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
leszedtem arról az oldalról a cheater demokat, azt véleményeztem természetesen. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HD JOHNNIE
?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dietrich
szánalmas kis pöcsök <#levele>

de azért jót röhögtem a ppsh elöszedésével carentanon meg az GirlKiller nevû kis csókán 😊

HD JOHNNIE
Vírus, baci, féreg, haldokló net?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ha esetleg vkit majd érdekel,akkor nézzen fel:

cod2szegyenfal.extra.hu
tobias88
Az miért van, néztem netlimiterrel: rendesen megy a játék, de valamikortól teljesen beszaggat, és a netlimiter is óriásival több töltést jelez????!
A call of duty kódja:2skp-hy24-x8gp-3g2h-ffdd
Dietrich
újabb fegyverek, jármûvek, mapok, modok és van sprint 😊
és a fõ dolog..nem azok készitették mint akik a cod1 és cod2-t <#eljen>

tobias88
Miben jobb az UO a sima codnál multiban és singleben?
HD JOHNNIE
Most voltam a szerveren fél órát baromkodtam kb, hátha bejön vki, de sajna nem jött 😞

trident
Szomorú vagyok, hogy végül megszünt, jó lett volna nagyon számotokra egy közösségi, barátkozós, ismerkedõs pihiztetõ szerver.😞

Mi/én csak GFM-be vagyunk aktívak, egy uo-s és cod2-s HQ játékmódos szerverekkel. A cod2 szoktak menni lazulások, mint a rifle only tdm, ctf, mikor mit találunk ki.😊 A cod2-s is kezd bejáródni, jönnek a régi ismerõsök és vannak visszajáró vendégek. Egyre kevesebbet kell figyelmeztetnem, bugért kirakni a rendetlenkedõt.

Serpa
én hiányolok egy 3. servert.
.)

trident
Sajnálom.....😞((

Minket megtaláltok az aláírásomban lévõ két szerver valamelyikén, ha gondoljátok.😊

Hi lol. Tudnátok segiteni ? Amikor el akkarom inditani a cod-ot mp-be elindul el kezd tölteni dde utána ki lép és azt irja hogy 7 hang fájl sérult és nem tok egy szervere sem bejutni. Tutok segiteni ? Thx<#falbav><#falbav><#fejvakaras>
dr Kotász
Jelentem, én is. R.I.P.
Dietrich
én most ott voltam..senki más..leadtam a sortüzemet. <#zavart1>

Serpa
+ egy csoportképpel.

dr Kotász
Ja, díszsortûzzel <#vigyor3>
Magnetic
Elvileg 5-ig még üzemelni fog.

HD JOHNNIE
uhh akkor felmegyek rá egy bucsúlövés erejéig! 😞

Serpa
elbúcsúztok ma tõle?

Yossarian
ma van az uccsó nap.

Nieleen

HD JOHNNIE
😞 meddig fog még élni a szerver?

Dietrich
volt, hogy felmentem én is és vártam..na nem sokat az igaz de nem jött senki..tovább álltam.

HD JOHNNIE
nem... de magamat láttam már egyszer kétszer... 😊 Egyszer leszedtem mindent, aztán késõbb mikor megint mentem volna akkor megint elkezdett letölteni ugyhogy azt már nem vártam meg 😞 Pedig jó lett volna hentelni veletek!😊

Uppsz, nem Italy hanem Rhine Valley.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Igen, a múltkor Italy-n még egy Flakkal ki is készítettelek😊))<#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
láttál bárkit is a szerveren ebben a hónapban?

HD JOHNNIE
felbomlott végül a csapat? 😞 (Nincs kedvem több ezer hsz-t visszaolvasni) Sajnálattal olvasom 😞(

dr Kotász
Én szoktam látni a kedves ex-társakat különféle szervereken...
Dietrich
aláírás a végsõkig lesz..<#ravasz1>

Aláírás kikerült?<#ravasz1>
Egyénileg még egyben, csapatilag kevésbé😊

Magnetic
Hû, de rég jártam erre....és játszani milyen rég...😞
Mi újság? Egyben még a csapat?

Yossarian
10,5-es kesztyû kell. az még sztem nem nagy 😊 Példul apám hatalmas markában elveszett a kezem 😊

Nieleen

HD JOHNNIE
Igen errõl én is olvastam már, hogy kényelmetlen lehet... szerencsére nálam nem az 😊

Malakai
Yup, nagy tenyerûeknek szokott általában kényelmetlen lenni.
Nekem szerencsere átlagos kezem van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Féleértettél. sztem kiváló egér, de képtelen voltam mexokni a fogását. szabályosan görcsöt kapott a kezem 20 perc után.

Nieleen

HD JOHNNIE
Nekem teljesen megfelelõ a cucc, habár nem mondom, hogy nem voltak vele gondok, de a firmware meg a driver frissítésekkel ki lehetett küszöbölni õket. Mondjuk nekem First Editionos van, tehát annak sok volt a bugja sajna. De most (lekopogom) jól és faxán mûxik.

Yossarian
jaja. nekem eddig legjobban a MS intellimouse 4 jött be fogásra, de annak a bal gombja alig bir ki egy évet. meg azért az mx518 1600 dpi-je meggyõzõbb volt.

Nieleen

Malakai
Ez is olyan, hogy be kell menni olyan helyre, ahol ki lehet próbálni, ha teheti az ember. Nem is olyan kevés embernek nem áll kézre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
1,5 hónap használat után harmad áron adtam el és örültem, hogy mexabadultam tõle...

Nieleen

HD JOHNNIE
Na ha má itt tartunk, akkor egy kép az enyémrõl 😊 kék színû

Csirke 013
az enyém itt van:http://www.microsoft.com/hun/hardware/mouse/wheelopt.asp
nem a legmodernebb de a billentyûvel vettük és kaptuk houuá a fifa2004et
úgyhogy cool üzlet volt

In Flames and Star Wars forever!

Dietrich
nah most telepítem..aztán meglátjuk..

Dietrich
nem...alaplap csere volt. Bár mûködött minden rendesen tovább a szükséges driverek felrakása után, más jellegû gond adódott.
Nem a játék miatt kellett wint installálni 😊