Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szépjónapot!
hát igaz ami igaz télleg jöhetne már még egy hq szerver,mer s&d + (t)dm szerverrel már dunát lehetne rekeszteni

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Hát igen,de legalább az 1.4-es jöhetne már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ricsi1
pk3 managerben nem engedi átdobni a cuccokat.
nem tudjátok mér?

Dietrich
JÁRJON PONT A RÁDIÓSZERZÉSÉRT/PUSZTÍTÁSÉRT!!!"
Jó lenne, mint a dem módban de sajna nem így van. Talán majd az 1.5 patch-nél. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Miért kell állandóan szólni hogy mi a játék célja? Ha szólunk akkor meg az illetõk meg vannak sértõdve hogy miért õt (õket) piszkáljuk."

Még mindig itt tartunk? 😞
Azt még megértem hogy mikor kijött az 1.2 patch és a HQ mód nem értették a lényegét. Nekem soxor volt szar a frag része de nem érdekelt mert nagyobb öröm volt elfoglalni a szokolt a ruszkiktól mint beállni kemperkedni támadóként (ahogy tették és teszik sokan).

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Szerintem a HQ inkább az s&d-hez van közelebb és én jobban is szeretem. Ha nem lenne olyan jó mód akkor nem lenne fullon az 1 db magyar szerver állandóan.

"Lényeg a lényeg: JÁRJON PONT A RÁDIÓSZERZÉSÉRT/PUSZTÍTÁSÉRT!!!"

Hát nyilván ez lenne a legjobb megoldás,de kérdés hogy ezt hogy lehet megoldani.Gondolom szerver üzemeltetõi részrõl sehogy,mert akkor már régen megcsinálták volna.
Akkor viszont a játékmódot kéne igy megirni,dehát a készítõk ezt nem igy tették...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

100%-ig igazad van. Tegnap is játszottam kb fél órát nálatok, és a mi csapatunkból egyszer 3x45 másodpercig nem méltóztatott senki odaballagni az üresen álló rádióhoz. Az ellenfél sem persze. Végül odamentem, elfoglaltam, aztán tétlenül álldogálltam mellette, mert senki se akarta elvenni tõlem.

Lényeg a lényeg: JÁRJON PONT A RÁDIÓSZERZÉSÉRT/PUSZTÍTÁSÉRT!!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nagyon jó hogy ilyen sokan új HQ szervert akarnak. A PUNK kérését még meg is értem mert Õ érti a HQ lényegét, és szegény sokszor nehezen jut be 😊 . De ami néha nálunk a mohin megy. Nem értem az embereket hogy ha az öldöklés a fõ céljuk miért nem keresnek maguknak TDM szervert? Miért kell állandóan szólni hogy mi a játék célja? Ha szólunk akkor meg az illetõk meg vannak sértõdve hogy miért õt (õket) piszkáljuk. Meg jön a duma hogy "azért mert eccer nem voltam ott a rádiónál". Persze ez így nem igaz mert szoktunk spectelni!

U.I.: Montoya nagyon szépen megkérünk hogy amíg amibotot használsz hanyagold a szerverünket. Köszönjük.
Punker
naná a haverom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Punkbuster téged enged majd játszani, Punk?

KM
Ámen!

Punker
úgy legyen

zaki
nyugííí... sztem ma jön

ReTeK
ahhh lassan vége ennek a hétnek is és az 1.4 sehol

Pupcika
megkérdezem

Nem lehetne inkább egy HQ az S&D helyett? Sokkal nagyobb lenne rá az igény...

Flatscreenen nyomod? Csak a vsync-kel 60 fps miatt gondolom...

Hamed
HQ szinte olyan mint a tdm, a respawn miatt. Én inkább a Dem modban látok fantáziát, ott tényleg vigyázni kell a bombahordozó emberekre, nem lehet összevissza rohangászni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Dietrich
miért tdm meg s&d?? miért nem csinál már más is HQ szervert???????

Dichter
Az oldalon van az update

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

én is...😊
rezsofiz
Huhh kiraly tdm 60 ferohelyes na holnap kiprobalom... 😊

sazl : c

Pupcika
ASE még nem látja de müxik mert onnan jöttem 😄

wEEn
Dichter! Mi történt a codliga honlapján? 2 héttel ezelõtti állapotok vannak fent. Valamirõl lemaradtam?

rezsofiz
kiralysag

sazl : c

wEEn
jóvanmánna! poénnak írtam!
Amúgy meg nyilván még 1szer sem játszottunk 1ütt, ugyhogy minõsits nyugodtan...

ui: amúgy ki az a sac1?

Pupcika
megnyitotta kapuit a Pos$e server is
193.225.82.99:28961 (team death match)
193.225.82.99:28960 (Sürcs énd disztroj)
lol

Dichter
Még mielõtt valaki megszólna az elõzõ miatt, a kedves delikvenssel jó a kapcsolatom 😛

Dichter
Ide már cigányokat is beengednek?? 😄DDDDD

Nana, en mar lattam par waron.
Egyebkent jo player waron is termeszetesen.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

ricsi1
ez kéne nekem is!!

ha megvan légyszi SZólj!!

Punker
ilyen nincs kivágott a szerver amíg írtam 😞
és most már nincs hely 😞

Hamed
Az a legjobb mikor az utolsónak maradt ujonc lemákolja a maradék támadót, és nem képes leszedni a bombát mert egy kicsit trükkösen van lerakva. (márha egyáltalán a jó célpont felé megy) Depoton ha a vagon tetején van a bomba az már fél siker😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

zaki
öten bazze nem mernek a tankhoz menni letenni a bombát, náci meg egyedül van... úgy felidegesítettem magam, ott is hagytam a játékot a g*cibe

0ppika
Ja, most jövök a dem szerverrõl, hát siralmas milyen tagok vannak. 3 TK-t kaptam 2 map alatt, a gyógyítást meg messzirõl sem ismerik.

http://epica.nl

magus
na PONT ezert utalok soxor publicon jatszani, mert szted ha vi publicon igy lo, hogy lo waron?😄

zaki
ilyet a mesében nem láttam bazdmeg... kinyírok 3, vagy 4 nácit nagy nehezen, állok lesben a nácik meg mit sem sejtenek, erre meglátom a németet, lerusholom, és erre lelõ a saját csapattársam, ilyen lámát bazze, következõ körben meg 5-en(!) maradtunk, náci egyedül, és mindegyik guggolászva sétálgat, meg fetrenc vmelyika ablak elõtt, és nem teszi le 1ik se a bombát... 1ik hülyegyerek megpróbálta 3mp-nél letenni, persze, hogy nincs rá elég idõ, mert legalább 5 mp kell hozzá. úgy felbasztam az agyamat, ilyen mozgássérült csapatot én még az életemben nem láttam.

én is fogok ien lokót csinálni Dep 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sziasztok!
Nem tudja valaki honnat lehet eszt le szedni
:merciless/z_merciless_prmweapons_addonv5.pk3
mert valami hiba miatt nem tölti le a szerverrõl.
Segítségeteket köszönöm!!
pontosan 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Na megszólalt

Hát nem éppen.
Szerintem téged kispisztolyan lealázna

saci egy publama.
najo..azert csipaval szokott jol loni.

wEEn
a túlerõ...

magus
na igen, en sajna nemtok nevetni ha leszed vmelyik lama, mert tom hizik a maja

magus
johat sac1 multkor kispisztollyal alazott mindenkit, az a gyerek nemtom mi, de vele van az ero😄

Dietrich
Akkor megnézem milyen game az a battlefield vietnam addig. 😊