Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igaz ami igaz télleg jöhetne már még egy hq szerver,mer s&d + (t)dm szerverrel már dunát lehetne rekeszteni
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jó lenne, mint a dem módban de sajna nem így van. Talán majd az 1.5 patch-nél. 😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Még mindig itt tartunk? 😞
Azt még megértem hogy mikor kijött az 1.2 patch és a HQ mód nem értették a lényegét. Nekem soxor volt szar a frag része de nem érdekelt mert nagyobb öröm volt elfoglalni a szokolt a ruszkiktól mint beállni kemperkedni támadóként (ahogy tették és teszik sokan).
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hát nyilván ez lenne a legjobb megoldás,de kérdés hogy ezt hogy lehet megoldani.Gondolom szerver üzemeltetõi részrõl sehogy,mert akkor már régen megcsinálták volna.
Akkor viszont a játékmódot kéne igy megirni,dehát a készítõk ezt nem igy tették...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lényeg a lényeg: JÁRJON PONT A RÁDIÓSZERZÉSÉRT/PUSZTÍTÁSÉRT!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
U.I.: Montoya nagyon szépen megkérünk hogy amíg amibotot használsz hanyagold a szerverünket. Köszönjük.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Amúgy meg nyilván még 1szer sem játszottunk 1ütt, ugyhogy minõsits nyugodtan...
ui: amúgy ki az a sac1?

193.225.82.99:28961 (team death match)
193.225.82.99:28960 (Sürcs énd disztroj)
lol
Egyebkent jo player waron is termeszetesen.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
és most már nincs hely 😞
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
http://epica.nl
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem tudja valaki honnat lehet eszt le szedni
:merciless/z_merciless_prmweapons_addonv5.pk3
mert valami hiba miatt nem tölti le a szerverrõl.
Segítségeteket köszönöm!!
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Szerintem téged kispisztolyan lealázna

najo..azert csipaval szokott jol loni.