Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseri001
Most se jó, de a #13993-as hozzászólás is errõl szól.

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Most látom, hogy nem lett jó a kép!
Itt van, ezt írja:

Remélem most már jó lesz, légyszi segítsetek!

cseri001
Segítsetek légyszi!!!!
Singleplay-nél ezt írja ki, nem tudok csinálni vele semmit. Már valaki írta, és nem jött rá válasz, valaki segítsen nekünk!!!!

ricsi1
igen..el indul a letöltés,nem azzal van a bajon,hanem,hogy nekem már rég megvannak azok a mapok(arról a serverrõl)
és most megint töltsem le?!18 perc egy map

Dietrich
mikor elindítod a multi részt a beállításokban az automatikus letõltés igen-re vagy nem-re van állítva?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
bejönne,csak nekem mindig újra le akarja szedni a mapokat,amik már rég megvannak!!

Dietrich
arra még mindig jobb a TDM (én azzal kezdtem a multit tavaly decemberben)aztán mentem s&d-re majd az új módoknál ragadtam (hq, dem)
A dm csak agyatlan hentelés alig léptem be a game-be már hulla voltam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

eggyetértek

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

sztem nem...
lehet vele jól gyakorolni (nem csapatjátékot😊)

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Tényleg nem szokott engem érdekelni az ilyen.

Dietrich
Ezen a hétvégén nem megyek hentelni, mert szülinapozunk hamarosan (lányomnak lesz x. szülinapja) és zajlik a CART és MotoGP hétvége is, remélem hétfõre már lesz PB.

ÁjjLe BoBBi
köszi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

0ppika
Ez nemvolt szép

http://epica.nl

Dietrich
Mákom volt csak benéztem van-e már hír a PB-rõl. 😊

0ppika
http://obi.servegame.com/files/cod_1_3_patch.exe

ÁjjLe BoBBi
izé. szal most vettem elõ ismét a gémet, és kéri az 1.3-as patchet vki plz adjon egy linket

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

0ppika
szvsz is 😊

Tiéd a 14K

Dietrich
Ezt csak a 14000 miatt írtam

Dietrich
DM mód a lexarabb szvsz. Mindenki mindenki ellen...

Punker
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Nekünk is volt egy ilyen szerverünk. Az elsõ héten voltak, aztán elmaradoztak az emberek. Remélem nekik jobban fog menni. majd kipróbálom én is.

rezsofiz
rulez

sazl : c

VBK csak rifle-s TDM/DM szervere nagyon bejön! majd nézzétek meg!
IP:217.113.59.18:28961

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

cseri001
De lehet, hogy ez hülyeség 😊

cseri001
És ha kiszeded játék elõtt azokat pk3-makat, és utána visszateszed õket? Próbáld ki.

ricsi1
ezt írja

tmk
nálam megy úgy a single player, hogy benne hagyom a multi által leszedett pk3-makat, szal más gebasz van nálad

aha...hát,persze...hihető volt

ricsi1
nem engedi átdobálni a cuccokat,sztem ezér nem engedi a Singleplayert.

cseri001
Melyik HQ-s szerver?

PUNK tényleg jó volt! Mindkét oldalon nagyon jó csapat volt. És a legjobban az teccett hogy tomson nélkül is sokan maradtak. Élvezhetõ volt a játék.
Azzal a kereplõ puskával jól nyomtad. 😊

Punker
lenyomtunk pár map-t HQ-n rohadt jó volt 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LOL bazze most esik le ki ez a Murd4. Hogy így lecigányoz valakit Dicht az nem lehet más mint a Cigány😄DD

Kali?
csapattársaim voltak, teszteltem rajtuk mennyi vér van a HoB-ban
nagyon pampogtak németül, gondolom nemtul szépeket

Dietrich
Jó sokáig tartott. P

Dichter
Mármint micsoda? 😛

egyedül nem megy...😞 tegnap Blueglassal egy Kali nevû külföldi klán (ping 300) ellen toltuk egész jól, de 10 fölötti létszámmal az igazi sztem.
Dichter
Néha nekem is kíírja. Elkezd villogni a kép, olyan mintha el akarná dönteni, hogy most be akarja-e tölteni a CoD-ot, vagy nem, aztán jön az a hibaüzi. Egy resi után nálam szokott menni. De szerintem itt komolyabb a probléma.

ZaJanga
Sorry ha esetleg már volt errõl szó!!!

Help kéne :

...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site.

Nos le tom fordítani de a legújabb (igaz omega) ati driver van fönn egy 9700pro kártyához!
Szal v.mi 5let?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Dichter
Akkor nyomás HoB-ozni, mert valszeg az utolsó hónapja a szervernek.

Na ezért tetszik nekem még a HOB, mert ott díjazzák ha vki a játék céljával is foglalkozik.
tenshin
hali!

azoknak, akik tudjak mi kell es hogy.

Dr.Wotan es The Head Of the WEKK neven futo csiter illeto ipje (vszeg statikus) es a demo:

195.38.115.212
http://members.chello.hu/szabadi.balazs/drwotan.dm_2

udv

http://www.zoobies.net

Bocs má nem megy 😄

ricsi1
csak ma?

nem egész nap lesz ugy,hogy gyerünk

GYORSAN MENYETEK HQ-ra:
SeS::<.A'VH.> CoD ClanServer 1.3 | Powered by OBInet|96ms|195.228.156.200:28970

Dietrich
Amióta megvan a mohis HQ szerver azóta írom vagy reklamálom, hogy ne 285. s&d szervert indítsanak hanem még 1 hq-t de csak a pofám jártatom nem indít senki, pedig fix hogy megtelne az is vagy legalábbis 90%-ig nem úgy mint a tdm vagy s&d szerverek többsége ahol 5-6-n lézengenek.

Dietrich
Azt erre a hétvégére igérték..

ahhogy mondod

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punker
megint fullon van a Mohi 😞(((((((((((((

Meg 1.4!