Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De elgondolkoztam 😄
Megnéztem sac1-t és õ baszik mindenre és azt teszem akit tok lebásolok és nevetek egy jót a láma kempereken.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Az abajhogy nekem totala formamtol fugg, hogy hogy jatszom. vmikor elso vagyok, vmikor nem megy, akkor elkezdek anyazni, akkor felhuzom magam, es akkor meg azert nemtok jatszani. Amikor meg jol megy akkor lecheatereznek, szal minimum 5 embert ki kell baszni hogy felfogjak hogy nem cheatelek
Megyek hentelni a HQ-ra ha beenged most. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Magus: Nézegettem a scrennshotokat azt kivágtam a nevem a statlistáról 😄
Nem kellet keresgélnem mert mindig elsõ vaok ^^

http://epica.nl
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Nekem 46-8 a rekordom. S&D Carentan. Marhara ment a hent thompsonnal es BAR-al.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Én is. Újra kell erõsíteni a német vonalon mert a végén a szövetségesek lenyomnak megint minket 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szegény Zaki most már aztán magyarázhatja a 30-4-es csúcsát! 😄D
Amúgy meg örülök Dietrich h újra köztünk vagy!

Oké vegyétek úgy hogy elhiszem....különben legközelebb teleszórtok engem gránáttal. 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://epica.nl
[email protected]
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
lehet hogy DX9-es effekt? bááár..ha lennének X9-es effektek tuti lenne diamikus árnyék is
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De megint vissza kell térnem az új videókártyámra. 😄D Szóval amióta van, azóta nálam is sok vér látszik. A földön, vagy a falakon. Be van kapcsolva a show blood opció nálad?
Ez brutkó volt!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
most találtam. DrWaton demo. no komment...

Nem is a végén kullogtam a frag listán, igaz pár bombát hatástalanítottam azért pedig 3 micsoda jár. 😊
Amúgy egyetértek, én sem vettem észre, hogy csalnának.
------
megint merciless:__magát a MODot már leszedtem,de kéne vmi weapons is!ezt hol találom meg?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)