Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Mostanában én is elcsábultam kicsit a HoMM5 által, de tegnap nyomtam egy kis HQ-t, ahol összefutottam a dokival, meg még egy-két ismerõs arccal.
Jó volt pörögni kicsit, a heroes már fárasztott(pláne, hogy csak félGB memória van a gépben - ilyenkor lelassul a game egy idõ után...).
Én is szívesen kipróbálnám úgy, csak...<#vigyor2>#vigyor2>
de megkell mondjam a 14-14 fõs bas nem gyenge ám, ha kordinálva nyomják és nem úgy mint publicon.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Én szivesen hírezném, fõleg, ha rendszeres lenne és valahogy lenne közvetítés, ha jól emlékszem codtv leírás+letöltés készül a cod.hu-n^^
GL! 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
az egy dolog..de tegnap már BAS kupát emlegettek egyesek..bolhából elefánt <#ravasz1>#ravasz1>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Szegény nem értette, hogy miért lõttem be a terepen lévõ egyetlen épületbe.<#eplus2>#eplus2> Amihez nem kellett nagy logika, hiszen elõtte az egyik társam veszettül menekült és dobálta a füstgránátot. Bevallom, tankra számítottam, de mivel azt nem találtam, gondoltam (próba-szerencse alapon) megkínálom a házikót, nehogy valaki suttyomban megpörkölje a hátsómat.
Úgy látszik, hogy a srácnak ez túl sok volt, nem tudta összerakni a dolgokat.
Csak azért írom le, mert nem szeretném, hogy kétségek közt haljon meg. <#hehe>#hehe>
Végezetül:
Ha nem wh-val kezdte volna a számonkérést, akkor az én mesém is kellemesebb lett volna!<#nyes>#nyes>
nekem szükségem lenne egy infora egy bizonyos <<SC>>Kenedyh nevezetû srácról valaki tudna esetleg egy oldal cimet vagy esetleg egy msn cimet fontos lenne nagyon segitségeteket elöre is köszönöm
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ezeket hogyan lehet eltüntetni? Esetleg valami konzol parancs? <#confused>#confused>
(van valami mod a gépemen amivel sikerült a fegyvert eldobni szóval az már nincs ott, ja és UO)
Lehet ám letöröltem 😞
Kotász véletlenül neked nincs elmentve a volt sg-s szerver *.cfg és *.pk3 file-ok?
M.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Irtam Neked üzit, szerver ügyben!
Üdv.
Ryan