Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ahogy a cod fórumán megírták..pb-t bekapcsolni és legalább a selejtje (hülyegyerekek) nem tudnak felmenni rá..lenne a megoldás

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnetic
Történnek ott furcsább dolgok is 😊

Dietrich
nem tudom mi van ott, de a tankokat is 1 lövéssel lövöldözik ki mostanában egyesek totál szembõl..amihez korábban átlag 4 lövés volt szükséges 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Természetesen: ^1BAS INDEX TEAM ^4(BAS AND BEL SERVER) http://ibt.obinet.hu ^1by Clan ^4| Powered by OBiNet.hu|18ms|195.228.155.115:28963.<#vigyor2>

Csirke4
Szervernév és megyek segíteni! xD
Serpa
remélem.

topickjában leírtam azt a módszert amivel mûködnie kell.

És a métert még nem is említetted!

dr Kotász
Ja, kedvencem a kispisztollyal Thompson ellen azonnali fejlövés.
KM
Komolyan mondom, hogy csíteljárást fogok magam ellen kérni!<#idiota>
Olyan találatokat hozok néha össze, hogy még magamnak is be kell bizonyítanom, hogy nem telepítettem fel semmilyen rásegítõ szoftvert.<#nyes>

Dietrich
nem klasszikus értelemben és nem rendszeresen 😊

KM
Mit hallok?! Warozni fogtok?<#vigyor2>

Dietrich
<#integet2>

Dietrich
és azzal menni fog nekem?
írd le priviben a telepítés és játék mikéntjét mert halálom az a módszer ahogy az ilyen játékokkal multin lehet játszani 😄

Serpa
Dietrich!

RO -t nem probálod meg ismét?
elérhetõ az 1.1 es patch.

Csirke4
<#mf1>
Prince of Máté
öröm látni hogy egy ilyen régi játékkal ennyien játszanak!<#kuss><#vigyor5><#gonosz1><#eplus2>

Inkább vissza😊 De téged mostanában nem láttalak ott sem, sõt a szerveren is csak sátoros ünnepeken tûnsz fel.<#wink>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

KM
Akkor egész idáig kémkedtél?!<#nyes>
Mondjuk gyanús is volt tegnap, hogy törted az oroszt!<#vigyor2>

Dietrich
nem költöztek át..inkább onan jöttek ide anno <#ravasz1>

KM
Mert egyesek átköltöztek az indexre!<#hehe>

HD JOHNNIE
mint állat<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Pörög a topik😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
Jó én meg direkt ide írom, hogy az ASE-ban ott van a link a Website résznél a mapokhoz 😄

trident
De direkt ide!😊

Olyan ráutaló magatartás.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
Gondolom ezt nem ide akartad 😊)
Ezügyben Ryant kérdezd õ a boss.

nekem nincs problémám a letöltéssel de szed le innen direktbe és pakoldbe az uo mapba a fájlokat:
innen

Truck Driver001
kiÍr.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
kíir 1 faszságot ha elakarom indítani,ezt-e: "Couldn't load default.cfg.Make sure Call of Duty is run from the correct folder"..mi baja wan a default.cfg-wel?3x újra raktam már a gémet és ugyanaz..meg hogy rendes könywtárból futassam a gémet..pff,beszarás..walaki help:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

trident
Én nagyon szivesen kihírezném a BAS funwart, nem lehetne ráizzítani például egy CODTV-t? Netán shoutcast? Netán lesz folytatása, lehet e jelentkezni?

Saját: állandóan újra és újra tölt, ha fel szeretnék lépni. van valami ötlet azon kívül, hoyg állandóan kikapcsoljam a letöltést?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

már vagy 8-szor telepítette 😊

trident
Azért, mert nem telepítetted, hanem másoltad a játékot és nem találja a gémet, meg a registry bejegyzést.
Törlés, telepítés, majd jöhet a patch.

hiall. Srcáok ezt a kérdést kapom állandóan bármire klikkelek nem történik semmi ezt akkor írja ki mikor az 1.2-es patchet akarok feltenni.. már vagy 8-szor újra tettem, de mingid ez van már a kulcsokat is kitöröltem s úgy tettem fel... valaki help pls hogy pontos legyek ezt kérdezi.:This patch has been detected to have been previously installed. It is recommended to uninstall this patch if you would like to continue and re-install.

Would you like to uninstall this patch now?

szal mármint mondtam tökmind1 mit mondok neki nemcsinál semmit...

trident
"A valósághû élmény érdekében a testhezálóó 3d ruhában apró szegek vannak elrejteve, szimulálandó a sérüléseket".
Forrás: www.ultimatehardcoregamer.com.

"A ledzsjobb dzsáték a tétrisz úta góguszgolók!"
Az indiai illetõségû wishnu gamers online gaming lap értékelése.

Számomra annak lenne hírértéke, ha lejebb menne az UO és a CoD2 ára. Ezek mellé egy alapos, a valódi, évek óta játszó közösség igényeit figyelembe vévõ patch, a szükséges javításokkal. Valamint a legfontosabb dolog: minden IW munkatárs reggeli mantra gyanánt ezt ismételgetné: nem csinálok szart. Többet fogok keresni, ha egy jó játékot adunk ki, mintha harácsolnánk! A cod széria nem blog27 és nem gyõzike só.

Dietrich
ergyszerübb lenne valami 3D-s ruhát felcsatolni a hozzátartozó sisakkal és go a szoba közepére <#nyes>

Serpa
az olvastam, állítólag a Wii konzol egyik karjával mész elõre-hátra-jobbra-balra, a másik karral nézelõdhetsz, vagyis mintha csak a fejedet mozgatnád, a tested eközben elõre nézz.

érdekesen hangzik.

Dietrich
megy még..sokan csalódtak a cod2-ben.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire megy még a játék multiban, mert akkor megvenném a gémet.

Mámeg, na de kérem<#nyes>

KM
Sok jó ember egymáson is elfér...<#eplus2>

Magnetic
Köszi! <#worship><#worship> <#hehe>

Dietrich
Hali.

Ha nem férsz be majd csinálunk helyet 😊

Magnetic
Sziasztok,

Sajnálnám, ha nem hoznák ki pc-re. Igaz a BRO-t se irták át pc-re. A cod2 multi része egy nagy rakás szerencsétlenség, lehet ezért nem 😊)
A cod1-hez meg már vannak tuti modok és térképek, valamint az sem elhanyagolható, hogy viszonylag kis gépigényel is beéri.
Este 6-kor végzem, tehát 7-kor remélem még beférek valamelyik bas szerverre 😊

M.

trident
Én az optimalizációt akarom látni. Egyszerûen a cod2 azért nem jött be a már meglévõ közösségnek, mert csak recept alapján újra megcsinálták a játékot. Kell egy jó motor, erõs optimalizáció.

Malakai
Jó eséllyel nem jön PC-re, nem is az iW fejleszti, hanem a Treyarch, akik a Big Red Onet készítették. Az iW másik játékon dolgozik, azt mondjuk PCre.

Mondjuk lehet szapulni, de én már amúgy se bízok benne, hogy túl jó játékot tudnána összehozni. 😄

A linkelt HW-s témához is hozzászóltam, csak ott lenni más a nevem... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Köszönjük.
Serpa
CoD3 HD trailer

ez már lehet fullscreenben élvezni.

Serpa
E3 az uccsó mentsvár.

Davidus

V9ykn8_TZL0

KM
Jók a fegyverhangok. Csak nehogy COD 2 legyen a multis játékmenet...

zaki
Az, a szám nyitva maradt miután megnéztem! <#wow2>

Hmm, nem rossz, csak furcsa benne ez a himbálódzó belsõnézet, de lehet ez csak a videó miatt ilyen, ha mégsem, akkor hamar belefájdul majd az ember feje...