Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
és mi tartott vissza töle? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
cod2-ben a rifleonly sem nagy durranás..a lényege úgyis, hogy a fegyvert az ellenségre irányísd a többit elintézi a "gyári csít" mert hullanak akkor is ha mellé löttem :p Olyan így a puska mint az uo-ban a csipa

ugyanez cod vagy uo-ban már ûtösebb meló..ott ez mind kevés még, hogy mellbe vagy lábon találd attól még nem halnak meg.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HD JOHNNIE
Szóval mégiscsak te voltál? 😊Voltam fent az IBT-n és akkor láttalak, gyanus is voltál, csakhát aztán nem kérdeztem rá, hogy te vagy e aki vagy e vagy sem e? 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
sztem tedd fel az uo-t és meglátod, törölni fogod a cod2-õt! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Aha. Köszi. Értem. Anyi 'mentségem' van, hogy én csak td-zni szoktam és csak rifleonly szerveren. Ott meg sztem tényleg számít, hogy hogyan tud vki célozni, és remélem 10 parc alatt nem megy mindenkinek. Nem tudtam h. miért 'utáltam' meg a gépfegyveres harcot, de amit leírtál abba belegondolva, lehet hogy azért. 😊 Talán igy rifleonlyval nem jönnek ki azok a hátrányok amit itt leírtál. ( igaz nem szokta HQ-zni, és sprint még így sincs. ) Lehet h fel kéne raknom az UO-t? 😊
Aha. Köszi. Értem. Anyi 'mentségem' van, hogy én csak td-zni szoktam és csak rifleonly szerveren. Ott meg sztem tényleg számít, hogy hogyan tud vki célozni, és remélem 10 parc alatt nem megy mindenkinek. Nem tudtam h. miért 'utáltam' meg a gépfegyveres harcot, de amit leírtál abba belegondolva, lehet hogy azért. 😊 Talán igy rifleonlyval nem jönnek ki azok a hátrányok amit itt leírtál. ( igaz nem szokta HQ-zni, és sprint még így sincs. ) Lehet h fel kéne raknom az UO-t? 😊
Dietrich
most, hogy visszaálltam az UO-ra újra megkellett tanulnom célozni <#nyes>

KM
Szívembõl szóltál!<#eljen>

Richeliu-val voltunk LAN party-n ahol Cod2-t játszottunk. Elég gáz volt. A fegyverek nevetségesek, nulla mod. Egyedül a grafika minõsége volt jobb de azért meg nem váltok Uo-ról.

A HQ egyenesen szar lett.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dietrich
Úgy, hogy aki a cod majd uo-n nõtt fel annak a cod2 egy arcade játék..
Korábban hetek/hónapok kellettek ahhoz, hogy valakibõl jó skilles legyen..cod2-ben ehhez elég 10 perc is.
amiket írok az még a patch kiadása elötti cod2-re vonatkozik most nem tudom milyen..

Fegyverek hangja, szórása borzalmas (mp44-el úgy beleküldtem egy tárat az ablakban lévõ ellenségbe, hogy szinte 0 szórása volt és így gyakorlatilag olyan fegyver mint egy csipa.
visszabutitották teljesen a coduo-hoz képest a játék élményét is (modokat kivettek)....amit az uo-ban kifejlesztettek dolgokat azt gyakorlatilag a kukába dobták (nincs sprint)és pl az egyik fasza modból a HQ-ból így egy agyatlan mészárszéket alkottak.
Jószerivel a cod2 semmi más mint hogy egy bõrt lehúztak a cod-ról..ahelyett, hogy új game motort toltak volna alá, hogy egy 6600GT ne feküdjön ki amiatt dx9-ben mert a Q3 motor köszönõ viszonyban sincs a dx9-el..ez egy vicc.

csak a 10-12 éves jenki kölykökre gondoltak akik a CS és hasonló kommandós játékokat nyúzzák..ezt nem kellett volna a II.vh-s gammába belevinni (fegyverek)a régi játékosok többsége megmaradt a cod vagy uo-nál vagy más játékot játszik (BF2, RO stb)

Dietrich néven valszeg láthattál korábban..ha nem így akkor az nem én voltam (mert pár Dietrichel találkoztam magyar szervereken én is még a cod2 elött..nehéz volt mire megértettem velük, hogy nem õk használták elöször ezt a nevet.
Dietrich néven találkozhatsz most velem..

Az hogy nincs túl jó véleményem a cod2-rõl az nem jelenti azt, hogy néha nem játszok vele, de mióta a patchet kiadták azóta nem voltam cod2 szerveren.

Azt hogy értitek hogy komolytalan? Miért az? Amúgy találkoztam én régebben Diterichhel a cod2-ben. Nem te voltál esetleg?
Dietrich
hát van cod2 topic lehet ott elöbb kapsz választ erre...
Kotász azért kérdezte gondolom mert ilyen bug nincs a cod vagy uo-ban...cod2-t meg mi nem nagyon játszunk..komolytalan game.

Ööö, de ott. Rossz helyen járok?
dr Kotász
Ööö... ez biztos, hogy nem a CoD2-ben fordult elõ?
Sziasztok !
Korábban már írtam ide, van egy fura problémám, és nem tudom, hogy egyedül vagyok-e vele, vagy másnak is volt már ilyen?
A bug csak a riflearénában fordult elõ eddig velem, más szerveren nem, az 1.2 patch óta, de ott már 3x is. Nem tudom számít-e 3-ból 2x Matmatán, 1x Carentanban.
Szóval van egy ellenfél, aki az én gépemen 'spectator', de a gyerek jáccik rendesen. Ja amúgy nem tudom hogy hogy kéne lenni, de ha jól emléxem akkor nem negativ pingje van, hanem 'rendes' pingje van neki is.
Ezzel az a gáz, hogy én nem látom õt. Kipróbáltam, olyat is h. vele vagyok, olyankor meg csak a 'csapat' jelét látom a feje felett a játékost nem.
Azt is kipróbáltam, hogy spectatorban megkerestem egy másik csapattársát, akinek a képernyõjén ö láccott (szerencsére?! kempelt ), szóval ha én néztem a másik játékos szemszögébõl, én akkor se láttam a gyereket, csak a jelet a 'feje' felett. Döbbenet volt.
Csináltam pár screenshotot is róla. Szóval arra lennék kiváncsi, hogy ez a probléma csak az enyém? Akkor lehetne h. rólam nevezzék el?
rec 😉

Serpa
m1en ma és holnap egy dokfilmet vetítenek a D-Day rõl.

Helósztok! nemtodtok olyan oldalt ahol van crack a COD : UO-hoz?

elõre is thx

me and a monkey
Igen, a ProcessGuard progi csinálta, a 127. Google találatnál találtam meg, addigra vége is volt a warnak az MGC-vel.
Nem tudom... egy hardver, hogy tud bekavarni...<#confused>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

KM
Az a baj, hogy hw is benne van.

Dietrich
😊
de azt kilehet nyomozni melyik progi

Ugye a csiiit.<#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

KM
Pontyosan! 2-3 percenként megmerevedek, mint egy 90 éves viagrás.<#eplus2>

Dietrich
valami rémlik, hogy a pB kivágta állandóan..de asszem nála is az lesz, hogy összeakad egy progival.

me and a monkey
Ami azoknak a barmoknak, akik pl. kutyákat kínoznak. Isten gonosz tréfát ûzött velük, élve születtek.
Más: PB kivédhetõ, miért baj Neked?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich
csak 1 próba nap lesz..
ma 36-an voltunk a szerveren...valakiknek ez bassza a csõrét és jönnek szervert rombolni a leírtak szerint..

KM
Ha PB lesz, akkor az nagyon rossz lesz nekem.<#szomoru1>

Piszkos Harry likvidálta. Beírta õ is az Index fórumra. 3-4-szer rúgta ki a bunkó fajtáját. Lesz egy próba nap amikor be lesz kapcsolva a PB. Majd meglájuk mennyien maradnak. Ha megy PB-vel is akkor megmarad és utána IP Ban.<#banplz>

KM
Valami marha bejött, és azzal szórakozott, hogy dzsippel elgázolta a csapattársait, illetve elállta az utat. Nem értem, hogy mi a jó neki ebben?<#confused>

Mi volt ma? Megint feltaláltak vmi barmok? Tegnap hullottak rendesen anyázásért meg miegymásért.

Ui:
Tegnap is hamar leléptél😊

KM
Ami ma a szerveren megy...

Dietrich
jaa..azok nem repülnek csak "diszlet" 😊

Serpa
1-2 képen repcsit is látni, forog a propeller.

Dietrich
miért kéne? tedd be a játék demos mappába és nézd meg. jah hogy már letörölted a cod-ot? 😉
van valami konvertáló progi hozzá..

repülni??

Serpa
nem lehet vhogy átkonvertálni videóba?

repülni is lehet már?

Dietrich

Dietrich

Köszi!
Dietrich

Üdv! Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudok internetes szervert csinálni cod-ban? Fix ip címem van, de sehogy nem sikerül összehozni.
Dietrich
nem csak te..

Serpa
várom ...

HD JOHNNIE
gyere fel a szerverünkre adok én neked hedsáttot<#vigyor>
amugy szia sg!<#vigyor0><#worship>

dr Kotász
De ugye még van rá esély, hogy visszatérsz? Mostanában olyan kevés headshotot kapok 😊
trident
<#wave>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
amint felrakja ftp-re az aki felvette, igen 😊

Yossarian
Lineage-ezek.

Nieleen

Serpa
letölthetõ vhonnan?

Dietrich
ja készült video (bár még én se láttam) de abból szerintem az elsõ 30 perrc a jó Foy-on a többi az gyalázat 😉

Serpa
csináltatok demot, videt?