Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ejjejj...elég laggosak ezek a magyar szerverek!

Serpa
érdekes volt, akárcsak a Discovery -n lévõ mûsor.

DJ Skyline
én most OBI-n vagyok!

Dietrich
nekem olyan kell ami nem sd-ben fut.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
nincs!😄DD
de van hely a Mohiklanon,LISZO-n,m!-n,és VT-n...amíg ezt leírom leaglábbis addig van hely!😄

Dietrich
Van üres szerver? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
nincs mit!!!

Nagyon szépen KÖSZÖNÖM a segítsége!!!!!!!!!
DJ Skyline
az a baj az állomáson hogy egy idõ után annyi német van hogy nem tudod kit lõj!😄lõnek a tetõrõl(nem is egy helyrõl),lõnek szembõl,jönnek a tankok,a stukák...aztán kilõttem az uccsó tankot és vártam mi lesz...baz mikor megjött a vonat akkora megkönnyebbülés volt!😄DD

viszont jók a kis videók egy végig vitt nemzet után!😄 meg az 5 perces stáblista se semmi!😄D

Hát veteránon az oroszokkal az nagyon kritikus volt amikor ott a lövészárokban kell visszaverni a támadást.
Illetve a vége egy folyamatos szivás.Azon a téren,amikor elõször át kell kisérni a nem tudom kit a túloldalra,aztán fedezni azokat akik felrobbantják a tankot,borzalom volt.
A legvége meg a vasutállomáson,kész idegbaj,csak ritka nagy szerncsével tudtam befejezni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Már tudom hol basztam el. 😊

DJ Skyline
de említhetném ruszki oldalon a tankszerelõ csarnokot...amikor lemész a csarnokba és bejön egy Pz IV-es tank...na az nem volt egyszerû...1 alig maradt életem,2 mindíg jöttek a németek és mire a páncélökölig eljutottam mindíg lelõttek!😄D

Dietrich
én csak lövöldözök nem oltok. 😊

Jó akkor majd nagyon fidelek és úgy teszek ahogy mondod.

DJ Skyline
amíg fel nem robban addig...aztán minden németet amerre látsz kiszedni...leginkább a téren vannak...én fogtam a páncélököket és belelõttem a tömegbe!😄

Hát pedig nekem legnehezebben nekem elsõre meglett.Nem az a baj hogy nem csinálod meg amit mondanak?Tekerni kell ilyen kerekeket a repülõn,meg a végén kinyitni a bombaajtót,vagy mit...

Próbáltam nem sikerült!!
DJ Skyline
nekem az elsõre sikerült..elõszõr az egyik benzin vezetéket kell elzárni,majd a másikat aztán bomba fedél...tûz üt ki majd hátra zavarnak oltsd el és lerobban a gép fara...de neked mondhatom mer végig vittem...de az a jó minden pályának megvan a nehézsége...pl amikor Amcsi oldalon mész a nagy roham után és a feladat hogy a házban álló tigrist ki kell szedned...amikor átmész a hídon...na az nem volt könnyû...

Na, az-az meddig kell lõni???
Ott nem tudok tovább jutni.
Hát én speciel igy nem tudom,esetleg csinálj a helyrõl egy képet,ugy egyszerûbb lenne beazonositani.

Na, az-az meddig kell lõni???
Ott nem tudok tovább jutni.
Dietrich
Én ott akadtam el mikor a bombázón vagyok és lövön a németeket de hiába rohangálok elõre-hátra mindig mission failed üzenet jön..

DJ Skyline
nem az hogy a harmadik célpont távcsõvel?az egy tank...az elején is van tank de az a szovjet oldalon áll...több tankra nem emlékszem az állomáson kívül..vagy dede...van egy zárt épületrész és annak a közepén van egy nagy udvar és egy idõ után megjelenik egy tank...?asszem arra célzol..na ott van valahol páncélököl...felveszed és kilövöd...a német katonákat meg lõni kell!😄

Én valami tömb épület udvarán vagyok elakadva, van egy tank aszt kilõttem, de utánna nem tudom mit kell csinálni, mert rengeteg német jön, állandóan kinyirnak. Ez a rész esetleg rémlik???
DJ Skyline
hali..
semmi extra...figyelni kell honnan lõnek mindíg legyél fedezékbe és legyetek együtt...elmész a vasútig és ott vegyél fel 1 snipert,meg 1 ppsh-t közbe legyél valamelyik ágyú közelbe...vagy a flak88,vagy a légvédelmi ágyú...inkább a légvédelmi mert azzal gyorsan tüzelsz,és a stukákat is kilövöd velük...

Szia!!
Elárulnád, hogy csináltad meg a KHARKOVi pályát????????????
Nagyon megköszönném!!!!!!
Dietrich
Discoveryn most Kursk-ról megy dok. film.

OKés köszönöm a segítséget átrágom magam a témán.(host-os dolog). 😄

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

dr Kotász
Talán annyit érdemes még hozzátenni, hogy ha nem eredeti a game (ez persze ritkaság, én nem is ismerek ilyen embert), akkor csak tört szerveren tudsz játszani. Rengeteg ilyet találsz, pl. ha az ASE-ban szûrsz a magyarországi szerverekre.
Dietrich
aztán ha kivág a PB a már használatban lévõ serial miatt ne csodálkoz...

"olvastam hogy vmit át kell írni a hostban de ez nem teljesen tiszta a számomra."

pedig ennél tisztábban nem lehet leírni. 😊

Dietrich
Duna TV-n jó dok. film megy most!

Ez lesz a COD2 témája is. 😊

DJ Skyline
ja hogy ASE-d már van...sorry azon átfutott a szemem...mind1 a lényeg az 1.4-es paccs,és a PB frissítõ!!!

DJ Skyline
hy...
felteszed!!!
felpakolod az 1.4(!!!!!)-es paccsot,majd elindítod a CODMP-t és a multiplayer beállításoknál bekapcsolod a PB(Punk Bustert)-t...majd kilépsz felmész ide és a PB frissítõt leszeded!!!ami lejött fogod bemásolod a CoD könyvtárban lévõ pb mappába és lefuttatod...ez frissíti a PB-t és nem fog kidobálni a szerver...aztán ugyanott a callofduty.hu-ról leszeded az All seeing eye-t...szerver keresõ...felteszed beállítgatod aztán mehet a menet...

Sziasztok!
Most szereztem be ezt a játékot ismét csak eddíg nem volt lehetõségem neten játszani, és azt szeretném megkérdezni hogy mi szükséges ahhoz hogy online menjen a game?
Az alapjáték+1.04-es patch az ASE szerverkeresõ,és olvastam hogy vmit át kell írni a hostban de ez nem teljesen tiszta a számomra.
Elõre is köszi a segítséget.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Yossarian
jah, még az én mikros netemmel is jó a pingje 😊

Nieleen

Yossarian
Nekem az URH mindig lagzik... Viszont nagyon tetszik Zagash és Rocso TDM szervere, a Fragfest Area. (212.27.212.96:28963)

Nieleen

Dichter
URH TDM, amennyire tudom, jelenleg offline. De mondjuk itt bent suliban, nincs ASE 😊

meylik szerintetek a legjobb TDM server.
régebben volt egy jó, csak már nem emléxem a számára de az aláirás vmi (ugrik,rohan,hasal vagy mi a szösz volt)

Dietrich
Viszont Baján voltak önjáró tarackok amiket vadiújonnan 1982-ben vettek. Na azoknak fasza turbó hangjuk volt és kurva nagyot szólt mikor lött. Az kéne az UO-ba is csak az nem lenne korhû 😊

Na menjünk hentelni.

Dietrich
😊))

1x voltunk szintén a Bakonyban májusban '86-ban. Forgalomírányítónak kiraktak minket az isten háta mögötti részen..ahogy illik be is aludtunk.
Mikor világosodni kezdett arra ébredtünk hogy remeg alattunk a talaj és éktelen dübörgés van...jöttek a T72-sek ezerrel szembe és pattogtak mint a nikkel bolha a mezõn.
Aszondja az egyik srác:
"na végre itt vannak már a mieink mehetünk haza...
Mire a másik:
Bazdmeg fussunk valamerre ezek nem a mieink hanem a ruszkik!
Honnan tudod?
Onnan hogy ennyivel soha nem engedik el õket és ki kell kerülniük az árkokat nehogy beleszoruljanak.
Mondom én:
Hát bazdmeg fussunk ezek tényleg nem a mieink!
Honnan tudod?
Onnan te nagyon hülye hogy Baján nincs T72 csak T55!

😊)

Micsoda emlékek éledhetnek a Foy pályán...

Yossarian
"Közben pedig -15 fok alatt szarrá fagytunk a bakonyban."

Ne is mondd! Azóta sem merem elmesélni társaságban, hogy hajnal 4-kor hatan összebújva aludtunk egy bokor alatt, csak hogy ne fázzunk. A mai fickóknak magyarázhatnám, hogy nem voltunk buzik, csak reszkettünk a hidegtõl 😊)))

Nieleen

Dietrich
Na ugye! Pihen, távozhat hentelni! 😊

Dietrich
Jó is a nosztalgiázás, ugye? 😊

Katonak!kiprobaltam megy a kieg magyar szerveren azzal az ase progival.

Jimi Hendrix

Hellhammer
Nekük azt mondták, hogy a katona nem fázik csak érzékeli a hideget

UO:

Hi!

Pls akinek 9800pro-ja + 512RAM-ja van, legyenszíves írja már le, hogy mekkora lapozófájt használ és melyik particion!

ez is jóóó
Dietrich
a Waffen SS a spectrumon 01:10-tõl.

Dietrich
látja ezt mondták...😊
ezalatt vagy a havat vagy a leheletet kell érteni.

Közben pedig -15 fok alatt szarrá fagytunk a bakonyban.

Amikor haverom volt katona nekik azt mondták hogy "hideg?nincs is hideg csak maga ugy érzi!"