Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Csak olvas (ASE) és úgy cselekszik ahogy le van írva!
Sõt!
A katona a hideget nem érzi csak látja...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jimi Hendrix
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jimi Hendrix
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
van van van de csak a kieges server
A snipert kiszedhetnék...nagyon sok esélyem volt hogy alig értem be a házba és olyan messzirõl szedtek le hogy még csak a torkolat tüzet sem láttam. 😊
Na mindegy majd csak végig szenvedem az sd módokat csak nagyon nem jó hogy egymás után 2 pálya is ebben zajlik. A második az Stanjel mehetne HQ-ban.
Jimi Hendrix
Szavvazuk meg! 😊
F1 legyen változás!
F2 maradjon ahogy most is van legfeljebb nem megyünk oda. 😊
Erre valamelyik Mohis itt írta...holnaptól lesz HQ kipróbáljuk milyen.

Az egyikkel 2 jenki tankot a másikkal a bázisukat bombáztam le

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
sazl : c
Nekem nem feltétlenül igényem az, hogy nagyon pörgõs legyen a játék, szeretem a bujkálós, lopakodós trükközõs küzdelmeket is (talán még jobban is - hmmm, lehet hogy azért mert kopnak a reflexeim?).
Mondjuk a Kursk-ön egy HQ elég szar jármûvek nélkül, mert ha az egyik fél területén van a rádió, akkor ha sikerül felállítaniuk nem nagy gáz van, mert mire az ellenség oda ér a spawn pontjáról, addig közben 2-szer is letelik a 45 mp.
Egyébként baromi jó játékmód szerintem, de egy komoly gond van. A kisebb pályákra bõven elég 20 ember, de egy Italy, Kursk vagy Kharkov pályán szinte nyomozni kell az ellenséget. Úgyhogy nagyobb pályán sajna nem annyira szórakoztató, inkább ki kéne venni azokat a pályákat, vagy növelni a létszámot legalább 30-ra.
Ahogy nézem van még a Mohinak UO szervere is. Vagy te a sima CoD-os HQ szervert mondod, hogy átállíthatnák azt is UO-ra?
Most megint elkezdtem játszani, erre azt látom, hogy szinte mindenhol HQ van, más játékmódot szinte nem is találni. Én szívesen nyomulnék pár órát CTF-en is, de sajna nincs ilyen magyar szerver 😞
De akkor már kérdezek valamit,ha már ilyen játékstilusok szóba jöttek.Az SD-t én nem játszottam alap játékkal sokat,mire a DM-TDM tanuló szakaszból ugy éreztem kijöhetek,már jött a HQ majdnem...
Na szóval ha SD-ben én a védõ oldalra kerülök,és a pontok megvédése a feladat,akkor mi az elfogadható játékstilus?Mert logikussan elgondolva,mivel én védek,igy a biztos pontokon való meghúzódás,a támadó ellenfél bevárása lenne logikus.Hiszen neki kéne kezdeményezni az akciót.Ez viszont óhatatlanul maga után vonja a "kemper" játékstílust,ami után könnyen azt vehetem észre hogy különbözõ rokonaimat emlegetik.
De a védõként "kimegyek az utca közepére,és halomra lövök mindenkit" felfogás meg teljessen irreális /szerintem/.
Meg van a kiegészítõ...!
Elöször telepitéskor javítja magát...majd elkezd telepíteni
utánna kéri a 2 korongot majd úja az 1-es korongot..!
A registery product-nál meg áll..és se elõre se hátra..
kilép...és nem értem miért...((
Hibás a korongom...?vagy most mivan...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
qrva jó játék!és nehéz...kharkovi állomáson mennyit össze bajlódtam...jöhet a következõ kieg.!😄D
Hmm, ha nem vagy ott, akkor nem vszínû, hogy életben maracc a kör végére ;-)
Nieleen
Nieleen