Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi.megyek cselekedni

Jimi Hendrix

Dietrich
Nem kérdezz katona!
Csak olvas (ASE) és úgy cselekszik ahogy le van írva!

Sõt!
A katona a hideget nem érzi csak látja...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez jut

Jimi Hendrix

ez erõsen LoL

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ez kérdés vagy válasz?

Jimi Hendrix

Breki33
Ja igen kösz ezt írtam be

de azt irta invalid

igaz most telepít
szinte mindenki ?😊

koszonom.valaki nyomja tort szerveren?

Jimi Hendrix

74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ezt az opctions-ba lehet beallitani?

Jimi Hendrix

Dietrich
http://callofduty.hu/descr_asetut.php

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nem,??ez magyar szerver?

Jimi Hendrix

eloszor is kell egy all seeing eye beallitod hogy magyar servereket mutassa, es utana mar ki lesz irva melyik a sima es melyik a kieges 😊

Breki33
sziasztok

tudna valaki a kiegészítõhöz egy serialt?
Dietrich
ASE-t ismered?

Dietrich
😊

Az nagyon jooo.es magyar?mi a server neve?

Jimi Hendrix

Dietrich
mikor az ASE-t nem frissítették még én találtam egy USA szervert amin 49/64 volt épp 😊

an magyar tort szerver?vagy nem magyar tort?es a kiegel is mukodik? 😊
van van van de csak a kieges server

Dietrich
Nem is tudom kire szóltak rá sd módban hogy ne a kiindulási ponton kempeljen. :p

A snipert kiszedhetnék...nagyon sok esélyem volt hogy alig értem be a házba és olyan messzirõl szedtek le hogy még csak a torkolat tüzet sem láttam. 😊
Na mindegy majd csak végig szenvedem az sd módokat csak nagyon nem jó hogy egymás után 2 pálya is ebben zajlik. A második az Stanjel mehetne HQ-ban.

Van,nem tudom,igen.

HI bocs hogy nem olvasgatok vissza,de van magyar tort szerver?vagy nem magyar tort?es a kiegel is mukodik?

Jimi Hendrix

Dietrich
Igaz. Egyetértek.
Szavvazuk meg! 😊

F1 legyen változás!
F2 maradjon ahogy most is van legfeljebb nem megyünk oda. 😊

Dietrich
elõször a DM módnál lettek a plusz pontok..asszem 3.

Dietrich
Egész pontosan azóta mikor ott a topicban megkérdeztem miért nem csinál már valaki HQ módot ne s&d-t mert azzal dunát lehet rekeszteni.
Erre valamelyik Mohis itt írta...holnaptól lesz HQ kipróbáljuk milyen.

Dietrich
mohis HQ-n a rádió telepítésért és elvételért járt + pont.

Dietrich
én 2x tudtam egymás után kérni.
Az egyikkel 2 jenki tankot a másikkal a bázisukat bombáztam le

Dietrich
rossz az ase-d 😊Én ott voltam és mérgelõdtem eleget sok fasz német miatt akik leszarták hogy a jenkik épp a második bázisunkat robbantják fel csak az volt a lényeg hogy elüssön a tankkal..

0ppika

http://epica.nl

guardian hero
Elvileg mekkora a max. szerverméret? Szívesen kipróbálnám a nagyobb pályákat mondjuk egy 64 fõs szerveren. Az már talán emlékeztetne egy igazi ütközetre 😊. Kéne egy olyan játékmód is, ahol a Rheinvalley pályán található várat kéne bevenni a támadóknak, a védõk feladata pedig annyi lenne, hogy valamennyi ideig kitartsanak. Persze a támadók legalább háromszor annyian lennének, mint õk... Esetleg erre a sémára kéne építeni egy Egri Csillagok modot, janicsárokkal, szuroköntéssel meg létraállítással 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

rezsofiz
na vegigtoltam en is UO-t ,nekem speciel tetszett ,de egy ket dolgot lehet mashogy csinaltam volna

sazl : c

dr Kotász
Alapvetõen igazad van, nekem is bejön a „csendes” fíling, csak az a baj, hogy a 10 fõs csapat véletlenül sem úgy oszlik el, hogy 2-2 ember megy egy pontra. Nagyobb létszámmal nyilván nõ a valószínûsége, hogy „dom-komform” eloszlással nyomuljon a nép. Nyilván ez csak publicra igaz, de a játékosok többségének csak az van...
Hellhammer
Sztem annak is megvan a feelingje, hogy kevés ember nagy pályán. Kuporogsz a zászló környékén valahol, csend van, fülelsz jobbra-balra, aztán egyszer csak baaangggg hosszan visszhangzó puskadördülés és nézheted a killcam-et, vagy jobb esetben a távcsövön keresztül az összecsukló alakot 😊
Nekem nem feltétlenül igényem az, hogy nagyon pörgõs legyen a játék, szeretem a bujkálós, lopakodós trükközõs küzdelmeket is (talán még jobban is - hmmm, lehet hogy azért mert kopnak a reflexeim?).
Mondjuk a Kursk-ön egy HQ elég szar jármûvek nélkül, mert ha az egyik fél területén van a rádió, akkor ha sikerül felállítaniuk nem nagy gáz van, mert mire az ellenség oda ér a spawn pontjáról, addig közben 2-szer is letelik a 45 mp.

dr Kotász
Hát szerintem az OBI 20 fõs szervere folyamatos domination módban megy, úgyhogy van legalább egy teljesen jó magyar szerver.

Egyébként baromi jó játékmód szerintem, de egy komoly gond van. A kisebb pályákra bõven elég 20 ember, de egy Italy, Kursk vagy Kharkov pályán szinte nyomozni kell az ellenséget. Úgyhogy nagyobb pályán sajna nem annyira szórakoztató, inkább ki kéne venni azokat a pályákat, vagy növelni a létszámot legalább 30-ra.
Hellhammer
Nemtom miért nincs pedig elég jó mód az is szvsz 😊 Végül is ha azt vesszük nekem az összes játékmód tetszik a DM és a TDM kivételével...

Forrest Tomee
:o)
Nem, de nagyon kevés szervert találtam Európában.

dr Kotász
Hogyhogy nincs Domination? Betiltották talán?
Forrest Tomee
És a Domination? Az vajon miért nincs?

dr Kotász
Szerintem az a helyes játékstílus, ami a csapat célját segíti. Ha SD-ben védekezésnél a kempelés célravezetõ, akkor ok. HQ-nál, DOM-nál gáz nagyon...
dr Kotász
Egyetértek.
Ja azt,mert ami most van nekik az mindig váltakozik base-hq-SD között.Jó lenne ha az alapot átraknák UO-ra,és azon mindig HQ menne,szerintem az alap pályák már ugyis uncsik egy kicsit.

Hellhammer
A Mohis szerverre sokat jártam anno, és valóban, emlékszem is amikor berakták a pontozást a rádióra, mert eleinte mindenki szart rá, sima tdm volt 😊
Ahogy nézem van még a Mohinak UO szervere is. Vagy te a sima CoD-os HQ szervert mondod, hogy átállíthatnák azt is UO-ra?

Hát miután kijött a nem is tudom hányas patch-el,utánna nemsokkal a Mohiklán inditott neki egy nagyon tuti szervert.Az szinte mindig full-on volt.Mások is próbáltak,de azok elég néptelenek maradtak,mert aki stabil játékos volt,az mind a Mohi szerverre ment.Ugy néz ki most az UO-val többen is probálnak inditani neki,de én jobban örülnék ha a Mohis HQ átállna UO-ra,az övék mindig jól ment,jók voltak az új pályák is amit beraktak,és asszem õk csinálták meg egyedül hogy a rádió szerzés-leszedés plusz pontot érjen.Szóval az király szerver,egyszóval.

Hellhammer
Télleg a HQ mióta ennyire népszerû? Mikor régebben játszottam, akkoriban az SD ment nagyon, és elvétve lehetett itt-ott HQ-t játszani (magyar szerveren), aztán egyre többet láttam, de még mindig az SD dominált.
Most megint elkezdtem játszani, erre azt látom, hogy szinte mindenhol HQ van, más játékmódot szinte nem is találni. Én szívesen nyomulnék pár órát CTF-en is, de sajna nincs ilyen magyar szerver 😞

Ez igy marha jól hangzik,de ki fogja ezt megcsinálni?Ráadásul minden "csak ugy odatévedõ" játékos sirna egy sort hogy õ miért nem kap pontot,stb...

De akkor már kérdezek valamit,ha már ilyen játékstilusok szóba jöttek.Az SD-t én nem játszottam alap játékkal sokat,mire a DM-TDM tanuló szakaszból ugy éreztem kijöhetek,már jött a HQ majdnem...
Na szóval ha SD-ben én a védõ oldalra kerülök,és a pontok megvédése a feladat,akkor mi az elfogadható játékstilus?Mert logikussan elgondolva,mivel én védek,igy a biztos pontokon való meghúzódás,a támadó ellenfél bevárása lenne logikus.Hiszen neki kéne kezdeményezni az akciót.Ez viszont óhatatlanul maga után vonja a "kemper" játékstílust,ami után könnyen azt vehetem észre hogy különbözõ rokonaimat emlegetik.
De a védõként "kimegyek az utca közepére,és halomra lövök mindenkit" felfogás meg teljessen irreális /szerintem/.

ScOrpY
Az offenziv hova rakja a .pk3 fájlokat???

Enny1

Mivel az United Offtensive..topicot lezárták nem tudok hová irni!

Meg van a kiegészítõ...!

Elöször telepitéskor javítja magát...majd elkezd telepíteni
utánna kéri a 2 korongot majd úja az 1-es korongot..!
A registery product-nál meg áll..és se elõre se hátra..
kilép...és nem értem miért...((
Hibás a korongom...?vagy most mivan...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

DJ Skyline
hmmm...végig vittem!😄D
qrva jó játék!és nehéz...kharkovi állomáson mennyit össze bajlódtam...jöhet a következõ kieg.!😄D

Yossarian
"akkor is szerzek 30 pontot az SD végére, ha nem is ülök a gépnél."

Hmm, ha nem vagy ott, akkor nem vszínû, hogy életben maracc a kör végére ;-)

Nieleen

Yossarian
ha már itt tartunk, én a HQ-ban is másképp pontoznék. Sima frag 1 pont. A rádióra adnék min 3 pontot és ha megoldható akkor foglalásonként olyasmi elõléptetést mint az UO-s rendfokozatok. A rádiótól számított bizonyos körzeten belüli killekért két pontot adnék, míg a rádiót védõknek szintén magasabb rendfokozatot, csak persze jóval lassabban nõne mint a foglalásnál. Ekkor a frag listán szépen látszana, hogy ki tette a dolgát és ki volt aki csak kempelt, vagy TDM-ezett...

Nieleen