Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Meg az is kimaradt, hogy "há én blokkolnám" 😊

Yossarian
sztem is próbáld ki, hogy az egészet újrateszed. Utána felpeccseled és felteszed az uo-ot. Hátha...

Nieleen

maggi
probaltam ugy is, sajnos ugyanaz a hiba, esetleg van vkinek egy nem peccselt pak0.pk3 -a, hogy nezzem meg ugyanaze a merete ?
Igy nem tudom mi lehet,esetleg rakd rá te külön az alapra a 1.4-et,cod.hu -n fent van,hát ha ugy utánna megy az UO is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

maggi
tehat installalom call of duty, inditom uo install, akkor mondja hogy kell az 1.4 peccs es probalja azt is installalni s irja hogy pak0.pk3 file verzioja nem talal...
Yossarian
esetleg kicsit bõvebben? melyik peccs, milyen hiba?

Nieleen

maggi
sziasztok, biztos hulyere van mar targyalva, de nekem nem akarja installalni az united offense-t, patch installalaskor hiba... mit kell tennem ? koszi
Yossarian
meg az is kimaradt, hogy "szente csaba ne szórakozzááá, mer el lesz intézve a valagad!" 😊)

Nieleen

Yossarian
meg kimaradt az azbeszt megb*szta, a valaévalaénááánééé, az eee ééé blokkóónám, blokkónám is ;-)

Nieleen

Dietrich
Le. Pont a szemem közé kaptam. Nem baj jön még macskára úthenger.. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
kihagytad hogy a vízbûl nyeri ki a zoxigént 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
lentebb reklámozta Bandesz a centeral game-t. Csak kiváncsiságból megnéztem az árajánlatot. hát lol 😊))) egy 24 slotos szerver játéktól függõen 9000-15000 ft/hó, másutt meg 32 slotost lehet 10000-ért bérelni...

Nieleen

Yossarian

Most igazán nem tom mit nem értesz rajta? :-o
Frodo néven tojja és visz egy gyûrût mindenhová, mer aszonták neki, hogy dobja be a tûzbe, ha odaér a hegyhez. De nem talájja a hegyet, közbe meg összeakad furcsa emberekkel, akiknek olyan fegyver van a kezébe, amivel messzirõl is lelövik. Ezt nagyon furcsájja, mer ilyet még Gandalf se tudott csinálni, pedig a szürke köntösét is kimosták nekije ómóliposzisztemmel. Majd ha elindul haza, akkor visz ilyen fegyvereket magával, mert jobb mint a tünde nyilak.(õ ugyan tüde-t írt, de gondolom tünde akart lenni😊

Hazetérte elõtt meg kívánja tanulni a harckocsizást, mer az jó. És a torony az ellen nem vééééééd. Ha mindezek tetejébe a tüzérségi támogatást is úgy kitapasztajja, hogy na, zgulni fog Szauron... Nah, kábé ennyi...

Nieleen

Serpa
ok.
nem tudtam mire vélni ezt a csacskaságot ...

Cak vicc volt...

úuu ott gránáttal mennyire lehet gyilkolni... imádom.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jaja...

Serpa
Artillery in place ?

Ja,és persze a távcsõvel adod meg a célpontot,miután megkérted.

Serpa
most szórakozol velem ???

Nyomsz egy V betüt,ott választod a 4-es pontot,majd ott õõõ...asszem az ötöst.
De 40 pont után megy ugynézem,és akkor amikor kiiródik a képernyõre hogy használhatod.

Ja,én nyomulok FRODO néven.
Viszem ezt a gyûrût mindenhová,azt mondták be kell dobni valami hegynél a tûzbe.De az istennek se találom.De mindig összeakadok ilyen fegyveres emberekkel,akik messzirõl is lelõnek,pedig ilyet még a Gandalf sem tudott,se szürkén,se fehéren.Na nem baj,majd ha megyek haza,viszek ilyen fegyvereket,jobbak ezek mint a tüde nyilak.Meg ha addig megtanulom vezeni ezt a vasdobozt,akkor ezzel megyek haza,az olyat lõ hogy egybõl ledöntjük azokat a tornyokat,mind a kettõt.
Már csak ezt a "tüzérség" nevü dolgot kell kitapasztalnom,akkor aztán a Szauron is nyüszitve fog menekülni a Nazgi...izé,Nazgul-jaival együtt!

Sziasztok!

Ha érdekel titeket akkor infóként mondom hogy
Call of Duty és Call of Duty United Offensive szerverportok bérelhetõk itt: http://www.central-game.net/ árak itt megnézhetõk: http://www.central-game.net/rooms.html

Ha van akit komolyan érdekelne az a következõ mailcímen jelentkezzen a következõ mailcímen: [email protected]

ElBandesz - http://www.fungamerclub.info/
Serpa
tüzérségi támogatást, hogy is kell kérni ?
bmelyik cast -tal lehet ?

Lelõttelek volna?Erre igy konkrétan nem emlékszem...
Nem is baj hogy eljõttem,még mielõtt véres bosszúd utolér.

Serpa
gondolom az alapot raktad fel.
cserélj kulcsot.

Attól csinálhat ilyet hogyha az elsõ csatlakozáskor nem volt a punkbaster bekapcsolva?És meddíg tart az ilyen?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Az elég fúrcsa lenne ugyanis most tettem föl a játékot és most kezdtem volna játszani.

Serpa
ki lettél tagadva a serverekerõl; biztos csaltál, nem szép dolog.

sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy miért nem tudok egyetlen magyar szerverre sem csatlakozni ugyanis azt írja ki hogy Server via punkbaster....Global punkbaster Guid ban fa3280f5.Pedig fölraktam a punkbastert az oldalról és frissítettem is.

Serpa
nekem nincs ott, a 9 db server közt.

Dietrich
najó nem keresgélem..megyek nosztalgiázni a mohis cod HQ-ra 😊

Dietrich
Gabesz-18
😊

Dietrich
azért ez jó...a hungs.hu volt az elsõ magyar UO szerver..kb ment is vagy 5 órát azóta semmi. 😊
Az ASE mégis jelzi holott ez már nem fog beindulni szvsz.

Serpa
bevolt ragadva a neved.

Frodo ?
😊

Dietrich
megyek Frodo után 😊

Dietrich
ott voltam? 😊
már nem.

Serpa
te most nem az FGC serveren vagy ?

Dietrich
te is jól nyomod...lelõsz valamelyik szerveren aztán kilépsz 😊

Serpa
😊
utcák közt végig zúzni a tankkal ...

Yossarian
a múltkor a foy-on ctf-eztünk. néha olyan komoly harcok voltak, hogy igazi háború fílinglye volt 😊

Nieleen

Yossarian
pedig nem rossz a CTF. Egy összeszokott, a célért játszó társasággal bizony nagyon jó. Esetleg fogd fel úgy, hogy nem zászlóval rohangálsz, hanem kilopták az akksit a rádióból. Vissza kell lopnod és el kell juttatni a rádiódhoz ;-)
De most komolyan, pár játék után semmi kvékes fíling, tényleg nagyon jó tud lenni...

Nieleen

Dietrich
Nekem nem volt új csak pár hónapja itt ez volt a téma mióta színesek a filmek és hogy a IIvh alatt is készûlt jó néhány.. 😊

Dietrich
én se szeretem.

HQ meg a bázis rombolás a nyerõ nálam.

Serpa
jaja, a "Háború színesi" nekem is új volt.
múlt héten volt, és most ismételték.

holnap lesz 19.00 kor a 3., befejezõ rész.

Egy pillanatra én is benéztem,dde hamar távoztam,ctf nem való ebbe játékba,most is azt mondom.

Dietrich
a Kursk már volt, de a duna tévés féle usa-japcsi csendes-óceán szigetekbélit még nem láttam. Már mint ezt a verziót.

Ja és színes dok. film volt 😊

DJ Skyline
gamezonon átlag 100 körüli pingje van mindenkinek....kevés az 50 alatti...OBI valamivel jobb de az is bekavar néha...

Dietrich
én meg a L.I.S.Z.O.-n voltam...volt összvisz 2 db pálya...