43642
-
#43519 Hali!!
Látom régen járt itt bárki beszólással.
Remélem az utolsó hozzászóló még emlékszik arra a filera amit beszúrt a System mappába mert nekem is ugyanez a gondom
Én láma nagy fejjel megvettem mondván jól mutat a többi között,
de a telepítésnél már elszállt a jókedvem másodpercenként cserélgetni az 1est a 2essel :( Nem tudom járt e valaki így?
szerettem volna felidézni a régi szép időket mikor ez a játék volt az etalon a suliba:)
-
bfbc2 #43518 telepitsd ujra -
#43517 Valaki a hangfájlokat nemtudná feltenni?:S
Nemtudom megoldani hogy jó legyen ! :( -
bfbc2 #43516 már megoldottam egy dll fájlt kellett bemásolni a system32 mappába -
#43515 Sound file hibával mit csináljak?:S -
bfbc2 #43514 [IMG][/IMG] -
bfbc2 #43513 -
bfbc2 #43512 valaki meg tudja mondani miért írja ezt ki amikor multiznák? -
fighter111 #43511 Heló!
Két dolgot szeretnék kérdezni:
- Hogy lehet olyan szervert csinálni, amelyik nem kér CD kulcsot?
- Lehet csökkenteni a pinget, és ha igen, akkor, hogyan, mert engem már 3 napja nem enged fel.
Előre is kösz a választ! -
#43510 Sziasztok!
Pár hete megvettem Steam-en a játékot, az elöbb felraktam, de azt írja ki, hogy "codsp.exe működése leállt". A multinál ugyanez van. Újratelepítettem a játékot, úgy sem jó. Mi lehet a gond? Windows 7-et használok. -
#43509 amerikai? ott nagy lehet a ping
nem tudom nekem se tölti le automatikusan minden szerveren a mapokat én se tudok mindre belépni -
#43508 Amerikai(helyhez kötötten Dallasi) a szerver.Lagg az van, de csak néha :)
Am olyan szerókra, amiken új, nem az alap pálya van, hogy lehet felmenni?Mert valami xart ír ki a játék:É -
#43507 mi az a Historian Base? magyar szervereken más a patch verziója sajnos, ezért leszoktam róluk, meg laggolnak is -
dj ádi #43506 Sziasztok nekem az a problámém hogy:Ripees verzióm van cod1-ből és a nem a rendszer winchesteren van és nem engedi felrakni az 1.5-ös patchet léci valaki írjon megoldást -
#43505 Osztrák Bas szerverek????Jól vagy???
Historian Base<--- erre menny!Van egy csomó magyar(4-5 XD)
-
#43504 mi van az osztrák bas szerverrel? szerettem oda járni, de nem érhető el már hetek óta -
#43503 Ha valami fagyás, vagy technikai malőr van, hibakeresési célból elindíthatod ebben a lebutított módban. -
#43502 Sima codban csak moddal lehet sprintelni. -
fighter111 #43501 Heló!
Meg tudnátok mondani, hogy mi az a safe mod? Szóval miben különbözik, attól, mintha simán elindítom?
Előre is köszi a választ! -
#43500 Bocs h ide, nincs UO topic, vagy sz*r a kereső.
Mikor UOban fel akarok menni xfireről multira akk valami 2 sound hibát ír ki:S
Help pls -
#43499 jaaaa, hogy ez már van waw-ra is?
hmmm... -
#43498 COD: WAW alá BASE ASSAULT
videó1
videó2
egy próbát megérhet ... -
swallow18 #43497 Már megoldottam. -
swallow18 #43496 Sziasztok,
Valaki tudna küldeni CoD1-ben egy autosave-t a burnville utánni pályáról, mert nem akarja betölteni. Nem tudom mi a pálya neve, de ha valaki tudja küldjön please.
e-mail: [email protected] -
#43495 titok, de a COD2 topikban megmondják. -
Bmx01 #43494 ez mi ???
kép -
#43493 Lanba nyomjuk egyikőnk csinálja a szervert mi meg csatlakozunk rá. -
#43492 ha felteszel újabbat akkor bizonyos szervereken nem tudsz majd játszani
szerintem a szerver beállításai a hibásak, sajnos sok a moddolt szerver -
#43491 Sziasztok!
CODUO multival játszunk tört verzióval. Olyan történik, hogy néha fegyver nélkül születünk újra vagy tök magasból esünk le. Ismerős valakinek ilyen probléma és hogy lehetne kiiktatni.
1.41-es verzió van telepítve esetleg érdemes a legújabbat feltenni patch-ből? -
#43490 http://www.youtube.com/watch?v=VffzX1rJHtM&feature=player_embedded#
isten vagy barki is uvolt ezen a videon koszonom aaaaaaaaaaaaaaaa nagyon kessz -
#43489 Hello ! Valakinek már csinálta, hogy amikor befejeződne a telepítés, akkor ugye kéri az 1-s cd-t. De hiába rakom be nem csinál semmit csak ott van hogy rakjam be az 1-s cd-t.
Várom tanácsotokat ! Előre is Köszi ! -
técs #43488 Közben rájöttem . Amikor spectate módban néztem a többiek hogyan meccselnek láttam pár gyereket akik sprintelnek, és ki is írta hogy: hold default key for use to sprint, ami nálam a q, tehát lehet síma Cod-ban is sprintelni. Azért köszi. -
#43487 sima cod-ban nem lehet futni
az UO-ban bal alt -
técs #43486 Szia !
Nekem a win7-en (64 bit) nem fut rendesen a PB. A bf1942- ből időnként, a Bf 2142-ből állandóan kidob, a Cod meg eléggé le volt lassulva az Xp-hez képest. SZtem még a PB nincs 64 bites verziója W7-re vagy elég gagyi. Én visszaraktam az XP-t az alatt megy minden flottul. -
técs #43485 Sziasztok !
Áruljátok már el légyszíves, hogy a rákba lehet futni a CoD-ban. Nincs benne sem a bill parancsoknál a játékon belül, sem a kézikönyvben. A kézikönyv csak ennyit ír erről:In addition to running forward, backward, left and right, you’ll
need to master the other movement skills described on the
following pages -ez pedig nem elég. Tudom hogy volt már róla szó, de nincs két hónapom végigolvasni az összes hozzászólást. Köszi
-
tonyo9 #43484 torrent ,msn meg ilyen ökörségek ne menjenek közbe xd -
kutyacsont #43483 Hali olyan gondom lenne hogy cod 1-ben a min pingem az olyan 400 körül van...
cod 2: 30-100 között
cod4:50-120
cod5:50-130
Haverokkal szeretnék cod1-ezni de így sokat nemtok csinálni egyrészt mndenki szid másrészt csipázni nemtok basholni megint nem... -
#43482 már játszottam olyan szerveren ahol voltak botok, szóval elvileg igen -
sfm #43481 Üdv, lehet a COD 1 -be botokat tenni??
LAN játékba kellene... -
#43480 Csao. CoD 1 hez kellene segítség, mert multiplayerbe nem tudok belépni már felvan téve 1.5 patch és pb új verzió is de nem enged be csak csatlakozik a végtelenbe! help előre is köszi BiTi