Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar base nincs már sztem.
wapolok
Az lenne a kérdésem, hogy van egy gépem (AMD 1800+ 1.53ghz 512ram, MSI KT Ultra2 alaplap, radeon 9600xt videokártya) mennyi fpst várjak tõle cod1ben?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://www.filefront.com/16696483/atioglxx.rar
ezt a fájlt leszedni,kicsomagolni utána windows mappa/system32-ben ugyanilyen fájlt felülirni ezzel.
Csatlakozok Robokutyhoz, én is nosztalgiára vágytam, ezért feltettem most az 1.-et és utána jön az uo, de nekem is ez a gondom. melyik fájlt kell átmásolni bfbc2 írd be pls, hogy mi is élvezhessük a gamet. thx
Látom régen járt itt bárki beszólással.
Remélem az utolsó hozzászóló még emlékszik arra a filera amit beszúrt a System mappába mert nekem is ugyanez a gondom
Én láma nagy fejjel megvettem mondván jól mutat a többi között,
de a telepítésnél már elszállt a jókedvem másodpercenként cserélgetni az 1est a 2essel 😞 Nem tudom járt e valaki így?
szerettem volna felidézni a régi szép idõket mikor ez a játék volt az etalon a suliba😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nemtudom megoldani hogy jó legyen ! 😞
I met God. She's black

Két dolgot szeretnék kérdezni:
- Hogy lehet olyan szervert csinálni, amelyik nem kér CD kulcsot?
- Lehet csökkenteni a pinget, és ha igen, akkor, hogyan, mert engem már 3 napja nem enged fel.
Elõre is kösz a választ!
Pár hete megvettem Steam-en a játékot, az elöbb felraktam, de azt írja ki, hogy "codsp.exe mûködése leállt". A multinál ugyanez van. Újratelepítettem a játékot, úgy sem jó. Mi lehet a gond? Windows 7-et használok.
nem tudom nekem se tölti le automatikusan minden szerveren a mapokat én se tudok mindre belépni
Am olyan szerókra, amiken új, nem az alap pálya van, hogy lehet felmenni?Mert valami xart ír ki a játék:É
I met God. She's black
Historian Base<--- erre menny!Van egy csomó magyar(4-5 XD)
I met God. She's black
Meg tudnátok mondani, hogy mi az a safe mod? Szóval miben különbözik, attól, mintha simán elindítom?
Elõre is köszi a választ!
Mikor UOban fel akarok menni xfirerõl multira akk valami 2 sound hibát ír ki:S
Help pls
I met God. She's black
Valaki tudna küldeni CoD1-ben egy autosave-t a burnville utánni pályáról, mert nem akarja betölteni. Nem tudom mi a pálya neve, de ha valaki tudja küldjön please.
e-mail: [email protected]
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
szerintem a szerver beállításai a hibásak, sajnos sok a moddolt szerver
CODUO multival játszunk tört verzióval. Olyan történik, hogy néha fegyver nélkül születünk újra vagy tök magasból esünk le. Ismerõs valakinek ilyen probléma és hogy lehetne kiiktatni.
1.41-es verzió van telepítve esetleg érdemes a legújabbat feltenni patch-bõl?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.