43642
  • Serpa
    azóta már a 3. is ...
  • tonyo9
    miért kijött a második része?:O
  • KM
    Itt ugyan nem fogsz kapni...
  • aztech
    Helló all. Egy kis segítség kéne. Amióta windows 7 (windows 7 ultimate 32bit 6.1, buildnumber 7600) van a gépmenem a punkbuster kidob egy hibaüzenettel ( http://noob.hu/2009/12/25/asd_1.jpg ) és sehogy sem tudom megoldania problémát . Amíg windows xp-m volt, tökéletesen futott. Sok mindent megpróbáltam már , Cod2 reinstall, pb frissítés, más pb mappáját használni , vga driver reinstall, xp sp3 kompatibilitással futtatás (setup, és mp.exe), Nem tudom mit lehetne még csinálni
    Egyépként a hiba jelentése:Disallowed program / driver , nem engedélyezett, program / driver , mieszerint valami gátolja a cod2 futását. Köszönöm a segítséget előre is, sziasztok .
  • zoloka22
    hali tud nekem valaki segíteni aweuo szerver indítás konfigurálás és szerkesztésben otthon szeretnék 16 slotosat csinálni van egy felesleges gépem hozzá ahol futhatna a mapok
  • Yossarian
    Boldog Karácsonyt :)
  • KM
    Kerepestarcsa!
  • pronyó
    Sziasztok!

Ezt nézzétek meg mindenképp, jó kis sniper válogatás CoD:UO és Cod 4-ből: CoD:UO/CoD-4 Sniper movie
  • dezsolti78
    Sajna én is erre tippeltem volna, de a remény hal meg utoljára. Azért felteszem újra egy kis nosztalgia kedvéért.
  • KM
    Mesében...
  • dezsolti78
    Szép napot srácok!
    Az lenne a kérdésem, hogy UO magyar szerver ami mentes a tetü csalóktól létezik-e? Ha igen hol találom. Előre is köszi.
  • Dietrich
    ez így igaz!
  • Yossarian
    ém még meg se néztem, UO-nál már úgysem lesz jobb multi :)
  • Seeed
    sziasztok. érdekes dolog történt. Felraktam a win 7 x64et, és mikor fel akarom rakni a cod 1-2-t akkor megy minden semmi hiba. utánna mikor el akarom indítani, akkor meg valami puffer elárasztásról magyaráz, amitől a program nem tud biztonságosan futni. Eddig pedig nem csinált ilyet.
    a pontos üzi az így néz ki:
  • Esplanade
    közben rájöttem hogy alapból 1.41
  • Esplanade
    esetleg patch linket tud valaki adni? nem találok sehol
  • Esplanade
    miért van az hogy sok szerveren még az 1.41 patch van fent?
    újratelepítés nélkül felrakható? frissebb van a gépemen
  • KM
    Sajna...
  • Serpa
    megvetted?
  • nono28
    Sziasztok!

Call of Duty 1 mikor inditom ezt a hibát észleli:1014 sound file are missing ar in a bad format!Mit lehet elkövetni?
  • KM
    Istenem, hogy lehetett ennyire elcseszni a MW2 multiját???
    Még mindig ez az etalon.
  • Serpa
    nincsmit.
  • lennyke
    köszönöm!
  • Serpa
    Gametracker, itt van néhány magyar coduo szerver
  • lennyke
    Emberek, élnek még valamilyen szerverek? Hol találhatnék játékosokat? ASE ugye halott, XFire lenne a megoldás? Vagy van valamilyen közösség, ahol listázva vannak szerverek? Üdv, lennyke
  • Vackor1024
    Hali.

Valaki tudja, hogy miért írja az uo nekem ezt a hibát?

weapons mp ba10_turret_mp
  • KM
    A f@rkam nem kéne?
  • Csirke4
    Anyámlol Hungary ottvan és nemis kicsit vezet a cod. :OOOOO
  • Dietrich
    dr.Kotász az M2-n ;)
  • KM
    Nem...
  • TrashLáda
    Kattintsál be ide
  • oremusa
    Szervuszto!

Bevan installálva a call of duty 2-es! De amikor arra rákattintok, hogy menjen, kérni a DVD-ét. Mit tegyek? Tudnátok segíteni?
    Köszöm
  • TrashLáda
    Igen.
  • Pacal17
    CFG-t kell átirni.
  • Pacal17
    Hali! Ha nem eredeti CoD-ra rárakom az Eredeti CoDUO-t (eredeti CDkey-el), akkor fogok tudni eredeti CoDUO-s szerókon játszani?
  • tomee92
    helló!
    16:9-es képarányú monitorom van és olyan gondom lenne hogy ilyenfelbontás nincs a játékban!:S
    van megoldás rá hogy valahogy 1440x900-as felbontáson tudjak játszani?
    esetleg a configot átírja hogy akkor felbontáson menjen?
  • Skyhunter
    Mivel az elöző hsz-em már napokkal ezelőt készült,közben megírom hogy próbáltam már korábbi ATI drivert felrakni (a 4850-eseket támogató egyik legelsőt,)és egy korai directX 9.0a-t is.Semmi különbség,már olyanokra is gondolok,hogy a "modern" Razer illesztőprogram nem zavarja-e.Egyelőre semmi javulás.Csak azt nem értem,havernak akkor hogy megy??? (itt jegyzem még meg,hogy mindketten XP SP3-at,és ugyanazt a T-online 8 mbites netet használjuk).Ha vki már tudott egy modern konfiggal előrébb jutni,kérem jelezze.
  • Skyhunter
    Elég kihalt a topic,de hátha segít nekem valaki...a napokban haverral újra elkezdtük tolni a CODUO-t.(mindketten gyárit használunk,és már kb 2 éve nem volt a gépen a játék).
    Havernak PC-je:Core2Duo 3,00 GHz,2 GB RAM,512-es ATI 3850.Nekem C2D 2,13 GHz,4 GB RAM,512 MB ATI 4850.A srác gépén minden grafika fullon,és a legjobban teletömött szervereken (pl United Noobs,ahol 64 játékos is szokott lenni) is van 200-300 fps-e,de legrosszabb,akciódús esetben is min 90.Nekem nagyjából ugyanez,de elég sűrűn megakadok és akkor kb csak 10 fps-em van.
    Mit lehet ezzel kezdeni?
    Hallottam,hogy a régebbi Nvidiás 8800 karik sem mentek az UO-val.
    Próbálgattam már a cfg-ba is belenyúlni ilyen "maxpackets" ,"rate","snaps","hunkmegs" meg egyéb paranccsokba,de a helyzet változatlan.

pls,help.
  • 0ppika
    mondjuk szar a neted?
  • MadeInHell
    Komolyan srácok ha van valakinek valami értelmes ötlete esetleg járt márt így és megoldotta az segítsen pls!