Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Télleg,ilyen pofonegyszerû dolgokra nem is gondoltam.Szerintem ez lesz a megoldás mert én az a típus vagyok aki életében egyszer lóg a metrón mert épp nincs jegye de akkor is lebukik.
Dietrich
kimaradt a játékok szó..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az itt bemutatott filmek csak tájékoztatólag vannak fenn ha letöltötted 24 órán belül töröld a gépedrõl!

biztos olvastál már eféléket...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jó-jó,gondolom hogy nem az ilyen kis lúzerekre utaznak mint én,aki leszed majd 6-7 játékot oszt jól van.De azért rákérdeztem,mégis csak illegális és még is csak most csinálom elõször.
Dietrich
postán lehet kapni telefonkártyát..lemász az utcai fülkébe és találjanak meg..

Ha kell anyámat is letagadom😊Soha nem láttam,tegnap tûnt fel elõször a konyhában az a nõszemély.

De ez jó ötlet,hogy veszek egy kártyát direkt erre a célra.Bár ha nagyon akarnak akkor azon át is megtalálnak.Nade majd meglássuk.
Dietrich
ne parázzál nem te kellesz nekik hanem aki üzemelteti.
Ennyierõvel a szolgáltatókat is lecsukhatnák mind aki a tárhelyet adja erre.

Yossarian
Jaaaa! 😊 Gondolod, h a muttertõl már el se jut hozzád a BSA 😊)

Felütöd az egyik apróhiredetõ újságot, veszel egy akármilyen SIM-et 500Ft-ért és arról már inkább érdemes küldeözgetni. De ez csak tipp, mert nekem még telefonom sincs 😊)))

Nieleen

Csak az a kérdés mennyi az áldozat...Bár még nem hallottam olyanról hogy valakit warezrõl való töltögetés miatt zaklattak volna.
Na kösz😊Mondjuk egyik tela se az én nevemen van hanem anyámé,szóval ez az õ baja😊
De csak nem lesz gond.
Dietrich
warez oldalak jóval korábban születttek mint a p2p...és asszem túl is élik.

Yossarian
1 mûködik
2 paranoia rulez. Ha saját telefonról küldesz SMS-t, nem tudlak megnyugtatni.

<#mf1>

Nieleen

Kösz szépen a segítséget.Még egy kérdés.Ezek a warez oldalak mennyire megbizhatóak?Szóval ha letöltöm akkor az mükszik is,nem?Meg nem szállnak rá a letöltögetõkre úgy mint a kazaa-sokra?Elõszür töltök onnan és kicsit paranoiás vagyok😊
Yossarian
Eddig még senki nem panaszkodott ilyesmire, valszeg azért nem válaszol senki. Talán elsõ körben egy teljes (alap cod + Uo) újratelepítést próbálj meg!

Nieleen

Garcia
HELP!<#help>

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Yossarian
Sem trükk, sem megkötés nincs
Szal leszeded, és oda teszed, ahova akarod. Persze nem árt ha rend van a gépeden és egy külön mappába teszed az ilyen imageket.
Utána a daemont indítod és betallózod (bemountolod) az image fájlt és oda telepíted, ahova egyébként is szoktad a többi cuccot. (program files, games, kinek mi szimpatikus)

Mondjuk ez csak tipp, mert nekem aztán se daemon, se semmi warez cuccom nincs 😊

Nieleen

Üdv

Bocs az offért de egy kis segtiséget kérnék valakitõl.

Ha egy warez oldalról leszedek egy játékot akkor annak a használatához kell a daemon tool-s,nem?Ahhoz meg elég ha csinálok egy image nevû könyvtárat ahova telepítem a játékot és onnan kell betölteni a virtúális meghajtóba,igaz?Vagy van még vmi trükk?
dr Kotász
<#eljen>
Yossarian
a szervezés százszor könnyebb lenne, ha TS helyett a játékon belül lenne hangkommunikáció. Akkor a kis vékonyhangú hõsöre is lehetne szépszóval hatni... 😊

Nieleen

Yossarian
a gémaréna messze a legjobb volt eddig minden szempontból. Átlag 50-70 ping, nem baszkurálták folyton a szervert. A létszám is aránylag jó volt. Remélem nem szarik be végleg.

Nieleen

<#zavart1> csak van 1 olyan érzésem,hogy hiába csináltam úgy meg a szervert hogy legyen rajta pb, hogy aki felmegy az ne tartson (annyirA) a csíterektõl,mindig üres lesz
<#falbav>

Dietrich
ezt már leírtam korébban csak nem találom 😊

igen igen

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

csá!
tudnátok nekem adni egy mentést?usa utolsó küldetés 1.4-es patch!
köszi
új cdkey nem fontos 😊

nekem úgy let jó,hogy a cod-os cdkeyemet írtam az uoshoz

Ha GUID BANNAL kidob a PB a szerverrõl, akkor ez segít:

Szerezz egy új cd key-t.

START menü >> Futtatás... >> írd be: regedit >> ENTER

HKEY_LOCAL_MACHINE

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty
és
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty United Offensive

az utóbbi kettõben a "key" értékét kell megváltoztatni, mindkettõben ugyanarra.

Dietrich
most nem tudok 10 percet várni...majd késöbb.

82.141.155.100:28961

uo

nézzétek már meg pls,hogy beenged-e

Dietrich
igen, de nehogy azt hidd hogy ez ruszki oldalon van íhy...szerintem a 10 éves srácoknak mondhatsz te alármit. 😊

Dietrich
olvastam, hogy ez történik minden szerverrel. Eleinte jó de aztán laggol mind..állítólag ha lesz patch az javít majd a dolgon.

Dietrich
én se de segítek beállítani a szervert.

JustIce
😛 ^9^^00 😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

próbálta vki az xfire-t? lehet beszélni alatta, vagy csak az ase-t lehet kiváltani vele+chat

JustIce JustIce JustIce 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

mégegy kérdés:

vki nemtud módot arra,hogyha a szervegéphez csatlakozok egy másik géprõl,akkor csak a szerveremet lássam mint futó alkalmazás?

JustIce
Mester mester mester😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Jah IP 62.112.194.55:28968

mikike
izé
nem tud véletlen valaki egy letöltõhelyet az offensivehez?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

hatamoto
Ez néha bizony elõfordul (BAS)! <#buck> Asszem tegnapelõtt volt, hogy senki nem értette, mi a fene történik mindenki kolbászolt összevissza a saját csapattársaik seggét k*rogatták az ellen helyett és a krautok iszonyú gyorsan leabáltak minket. De utána 3x vertük vissza majd kilépem.
Emlékeim szerint te is ott voltál, de melyik oldalon azt már nem tudom! <#vigyor5>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Aki kszeretik a DOM jatekmodot es regi palyakat anak ezt ajanlom toltsetek le a regi palyak atvanak allakitva es nagyon JOK a iNf!N!tY* Skills serveren mar fol is van teve jojatekot kivanunk.

Yossarian
A Kursk után ki is jöttem, mert
1. ilyen laggal játszhatatlan. (Legalábbis nekem.)
2. egyszerre robbantjátok az 1-es és 2-es orosz bázist. Az egyes mellett, ahelyett, hogy soványdisznó vágtában mennének felszedni a bombát, beugrálnak az elvtársak a tankba és elcsikorognak jobbra, a szélmalom felé. Nem igaz, hogy nem értik meg, hogy hiába húznak el, ha a bomba felrobban, már jön is a zene...
Én meg spectbe nézem az órát, hogy spawn után a közelébe érhetek-e még a bombának... Nekem ez kicsit sok volt...

Nieleen

Yossarian
Dietrich: a játékban mondtad, hogy télleg megeszi az UO a szervert. Ja, ez télleg így van. De az már durva, hogy ezért fizet valaki. Pontosabban: NEM EZÉRT!!!

Nieleen

Malakai
400-at akartam írni, de a 100 se rossz annyira. 😊

Najó, nem offolok tovább. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Meg mindenesetre realisztikusabb lenne, hogy a tölténynek vesztenének az erejükbõl, ahogy haladnak elõrre, így kevesebb sebzést okozva és egyre jobban kitéve a külsõ erõknek (gravitáció, szél), végül a földben landolva, kevésbé lehetne agyonlõni vkit 100m-rõl pisztollyal...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Egyébként mondom, hogy keveset UO-zok. A szimpla töltényeknek pedig nincs ballisztikája. Mondjuk tegyük hozzá, hogy csak a lõtávoknál lenne értelme a sima tölténynek.. Az elég kamu lenne (arról nem is beszélve, hogy a játékmenetnek tenne rosszat), hogy fellõsz az egekbe és a lezuhanó golyó belezuhan vkinek a fejébe a fal mögött. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Okés, igaz, tényleg van nekik, kérdés, hogy ki van-e dolgozva nekik olyan sebességvesztés, hogy visszazuhanjanak, vagy csak hajlítja valamennyire a pályát?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gyere ide itt bevan kapcsolva a szavazas is PB😮N de kidobalja oket aval a szovegel hogy GLOBAL bann de annyi eszuk nincs hogy CDkulcsot valtoztasanak egyebkent 1 map BAS 1 map DOM neha S&D meg neha TDM.

Jah IP 62.112.194.55:28968 Joszorakozast.

Yossarian
88-asnak meg (meg a tankoknak is) igenis van ballisztikája!

Nieleen

Yossarian
Indíts BAS szervert! 2-3 magyar van, de csodaszámba megy, ha az ember várakozás nélkül bejut! Azon a PB-t is bekapcsolhatod, mert lesz kuncsaft 😊

Nieleen

hatamoto
Ha segítettem, akkor szívesen! Mikor szólsz felmegyek kipróbálni bár én személy szerint nem nagyon kamálom az SD-s mozizást. <#szomoru2>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.