Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
errõl van szó.

nincs ragasztás mert kerültek bele a régebbi gépbõl optikai meghajtók, vinyó.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
elvileg ami a dobozban van, jelen esetben alaplap, az garis.

szerencsére nekem gond nélkül megnézték a gépet, úgy hogy a ragasztás feltépve.
😊

Dietrich
jaja..nem tudni hogy a gép mennyi ideig üzemelt a delikvensnél.
Ilyet még én se hallottam...az alaplapnak ugye adott a mérete cm-ben. Nos minden ami arra van gyárilag építve, forraszta stb. az a garanciális rajta. Minden ami ezen kívûl van (sör, bor, kenyér, csavarhuzó stb)az nem.
Vagy nem? 😊
Szép lenne ha mondjuk a ram foglalatra van gari de erre a hûtõre nincs ami elég fontos cucc. Mennék is befenyíteni a fogyasztóvédelemmel..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nincs..arra céloztam ha lenne akkor témánk is lenne.

Serpa
ellenõrizhetelen mennyit üzemelt ??
😄D

Serpa
van 1.5 ??

Dietrich
Én is bár sajna arról nem tudunk beszélni, hogy milyen lett a multi része az 1.5 pachtõl...

Dietrich
eléggé és miután a cucc 2/3-át ezen az északi hídon vezérli nem ajánlatos hogy a hûtése leálljon.
állítólag volt már eset hogy a nagyker nem tekintette garanciális hibának mert ellenõrizhetetlen hogy mennyit üzemelt. Jó mi?
Ha 1 év a gari onnantól kezdve tök mindegy hogy 1 napot vagy 365-t használom. Ha az autókból indulnak ki hogy ott 3 év vagy 100.000km szereljenek bele egy kilóméter órát az alaplapba. 😊

Most frissítem az xp-t aztán rakom fel a gamet.

Serpa
nagyon durva hangja volt ?

Dietrich
PII 850mhz celeron, ge2 440mx 64MB vga meg tököm tudja mennyi sd ram 😊)...192 MB.
na ha ezzel is írtom a jenkiket meg ruszkikat nem az a lényeg ki milyen vassal nyomja. 😄

Dietrich
Hi.

Sajna az a kurva chipset hûtõn lévõ venti csapágyas lett.
Két lehetõségem volt:
a; leszedik a boltban és kicserélik egy passzívra, de akkor ugrik a gari.
b; elveszik az alaplapot és 15 napos határidõvel kijavítják majd visszakapom garanciában (nagykerbe vagy hova küldik vissza és ott javítják)

a fél év gari miatt a b-t választottam így most a régi PII-es géppel fogok addig is hentelni. COD-nál nem is volt vele gond de az UO-nál kiváncsi leszek. Legfeljebb 800x600-ban nyomom meg pár dologból is lehet visszább kell váltani.

dr Kotász
Igazad van, én is elnézést kérek a CoD-ozóktól.
tmk
mellesleg ez Call of Duty topik
szóval részemrõl befejeztem

aha...hát,persze...hihető volt

tmk
szerintem ha ki jönnek akkor rendõrökkel jönnek <#smile>

dr Kotász
A BSA egyébként nem hatóság, semmiféle nyomozati jogkörük nincs. Ha becsengetnek, egyszerûen nem engeded be õket.
tmk
BSA cégekkel foglalkozik, magánszemélyhez csak akkor mennek ki ha feljelentenek, vagy ahogy irták, elkapnak azzal h árulod a hamis kópiát. mp3 és filmek letöltése nem bûn. viszont ha megosztod vagy feltöltesz valahova akkor bûncselekmnyt követsz el.

Sziasztok

A Sote Public Ventrilo szerver új címrere költözött

bõvebb infó itt.
http://dc-e92.sote.hu

..::lordred::.. Life is short play more!

Yossarian
A cég és magánszemély meglátogatása között hatalmas különbség van. A cégtõl pénzt akarnak, a magánszemélyt elkapni. Mert cégnek azért jelentik be elõre az ellenõrzést, hogy takaríts. Hisz a beijesztéssel gyakran elérik, hogy a cég legalizálja a programjait. De a letöltõk esetében már a "szerzõi és szomszédos jogok megsértésének alapos gyanúja" merül fel. Ott direkt nem szólnak elõre, pont azért, hogy _ne_ takaríts. De egyelõre még tényleg nem a letöltõket zaklatják. Bár a vásárhelyi ügyben a négyszázvalahány alperes szinte kivétel nélkül vásárló, magyarán ugyanolyan kishal volt,mint a letöltõk...

Csúnyán összeoffoltuk a topicot. 😞

Nieleen

Csak beleolvasgattam a bsa-s topicba és ott bizony nem kevesen panaszkodnak hogy meglátogatta õket a karhatalom.Bár õk nem kis mennyiségben termeltek.
Dietrich
azt kapják el el akit eleve felnyomnak és találnak nála nagymennyiségben ugyanabból a filmbõl vagy albumból, játékból példényokat akkor ott egyértelmû mi folyik.

Dietrich
megsúgom....az oldal amit bezárnak 1-2 nap múlva más néven folytatja és nem nagyon visznek be senkit mikor nem ez okozza a gazdaságnak a kárt..gondolok paprika, étolaj és társai.

Ez evidens.Egyébként ahogy megfigyeltem elsõsorban azokat baszogatják akik zenéket és filmeket szednek le nagy mennyiségben.Tehát ha felszámolnak egy ilyen warez oldalt akkor azokhoz a felhasználokhoz mennek ki akik leszedtek 120 filmet meg 230 albumot.Azokat meg hagyják a fenébe akik letöltöttek 6 játékot.
Dietrich
tisztelet a kívételnek ami szerintem nem létezik...mindenki szedett már le vagy filmet, vagy zenét, vagy fizetõs progit vagy játékot warezrõl.
Aki nem az vagy hazudik vagy tényleg olyan aki a gépet se tudja bekapcsolni hanem megkér rá valakit.

Hát,eléggé szomorú hangulatú topic annyi szent.De azért annyira nem parázok hogy most abbahagyjam a töltögetést.Nade ahogy olvasom elötte még értesítik is a delikvenst hogy meglátogatják,ergo azért takarításra van idõ.
Dietrich
ha ennyire parázol és érdekel a téma akkor.
klatty ide

Dietrich
jól nem ismerem, de '82 óta szeretem a zenéjüket. 😊

szívül=szivük.
Na ott még nem tartok.Eleve több a legális cuccom mind zenék,mind játékok terén mint a lopott,szóval szerintem még a szívül is megenyhülne ha meglátnák a gyûjteményem😊
Vagy azt mondom nekik hogy:"I'm not a number,I'm a free man!!!
ugyse érdekli szvsz a kutyát se hogy az egyszeri pistike mit töltöget..., szarnod max onnét kel ha pl elkezded a pecsában árulni pl 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kutyaólt úgy értettem hogy eldugom,vagy kölcsön adom másnak.Amúgy mi a retorzió az elkapottakkal szemben?pénzbírság csak nem?

Egyébként bizonyítaniuk kell hogy a letöltés idõpontjában csak én használhatam a gépet stb..nem?Vagy ennyire nem szõrszálhasogató az eljárás?
Dietrich
a nickedrõl egy Maiden szám jut az eszembe..ha mennek tedd be nekik a lemezjátszóba és mond meg honnan van ha tetszik nekik 😊)

Yossarian
Nemtom... A kutyaólnál jobb is van. Az olyan cuccot, ami valszeg nem kell már (CD, image) könyörtelenül ki kell vágni a csába. Legalább azt ne fizesd ki, amit nem használsz többet. Senki nem kérdezi majd, hogy miért van neked Win98-ad meg autocad-od a kutyaólban, ha nem használod, de fizetni majd kell azért is.

Nieleen

Majd megvesztegetem õket valamivel.Mondjuk hamburgerrel.De azért jó beparáztattam magam a semmiért😊
Azt nem kell tudniuk hogy hova tünt😊
Yossarian
nem is azért mennek mert bûnt követsz el 😊
Csak meg kívánnak gyõzõdni róla 😊

Nieleen

Dietrich
Nem kiírod...letörlöd. <#hehe>

És ez a ügynükség gondolom közéjük tartozik aki rám vadászik.
Elméletileg letölteni nem bûn,tehát csak akkor van gond ha meg is tartom,nem.Ha kiírom cédére és eldugom a kutyaólban az mennyire hatásos?
Dietrich
3. személynek bármikor köteles ha azt úgy hívják rendõrség,apeh ecetera.

Dietrich
jaja erre gondoltam..

amúgy pár szolgáltatónak a vinyóját lefoglalták a közelmúltban..

Vazze,ez már tiszta mátrix.Amúgy szolgáltató mikor adhat ki ilyen adatokat?Gondolom mindenféle jött-menteknek nem.
Yossarian
hiába van dinamikus IP-d. A szolgáltató logolja, hogy melyik IP-t mikor, kinek adta...

Nieleen

Nem,csak pölö konkrétan kell nekem pár játék amiket kb 200 napig töltene dc-n,máshol meg nem találok.Ezért szántam rá magam egy ilyen megoldásra.
Õõõ,ha dinamikus íp címem van az nem azt jelenti hogy minden fellépésnél változik?
Yossarian
és akkor mér nem jó neked a DC?
gyors is, olcsó is... Vagy csak szeretnél fizetni is érte? 😊)))

Nieleen

Yossarian
Vásárhelyen egy ilyen ügynek több mint 400 alperese van, szal kell ezeknek mindenki, hogy példát tudjanak statuálni. Még a crackeletlen shareware cuccokat is beárazták nekik 5000FT/db áron 😊. A win, adobe, meg hasonló cuccokból gyorsan összejön néhány százezer forintos károkozás 😊

Nieleen

Jó,dc++ éjjel-nappal megy,nem errõl van szó.Csak még soha nem töltögettem úgy hogy akár telszámot,akár lakcímet kiadtam volnaEzért kérdeztem rá pár dologra..
Dietrich
hameg kiadják az ip címedet akkor meg tökmindegy honnan telefonálsz. 😄

Dietrich
egyébként amelyik jó játék, film, zenei album, stb. azt úgyis megveszi az ember eredetiben.