Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

82.141.155.100:28961

sd

köszi a segítséget

hatamoto
SZÍVESEN!!! <#wave> De melyik is ez a szerver? És miféle game folyik rajta?

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

akkor majd megpróbálom...ha belövöm írok akkor feljöhetnétek kirpóbálni

hatamoto
Mivel én UO szervert még próbából sem indítottam ezért gyakorlati tapasztalatom nincs de elvileg segít! Bár az nekem is feltûnt, hogy "majd" minden magyar UO szerver PB-je 0. Próba, próba, próba! <#vigyor3>

igen ám,én megoldottam de a magyarok többségének nincs iylen,nem ez van fenn,és kivágja õket...de ha letöltenék akkor bekapcsolnám a pb-t...annak meg nincs értelme hogy tök üresen ott álldogál a szerver

Dietrich
ez az én javaslatom is és mûködik az olyan küldöldi tört szervereken ahol bevan kapcsolva a pb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ha be lenne kapcsolva egyrészt a pb fogja a csítek jórészét,amit meg nem azt meg elkapom screenshottal és repül a muki

ez segít is ?😊

ugyanez az infinity szerveremn is nem egy a cdkulcs kivág,ha egy akkor beenged

pontosan,azért akarom a hew szerveren bekapcsolni,de ha megteszem kivág mindenkit...ezért kéne megoldás,hogy keyel ne vágjon ki guid ban e.... ezt írja,viszont ha regedittel beírod a coduo cdkeyhez a cod-ét akkor minden király..de ezt nem tudják és kivágja õket

hatamoto
Használd ezt! Ez a CoDUO 1.41 #2 ha nem jó próbáld a #1-et. De jónak kellene lennie! <#nevetes1>

Dietrich
jaja...mehetek basni 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hatamoto
Akkor minden szuper! <#taps><#taps><#taps> A ventit meg majd a szervizesek megjavíccsák! <#vigyor3><#vigyor5>

Dietrich
én az ase-ban ezt látom az UO szervereknél:
sv_punkbuster 0
ez azt jelenti hogy nincs bekapcsolva?

uo szerver 1,41verziójú (asszem) és xp-n van

Dietrich
no ez van a biosban:
CPU OPERATING SPEED 2400(100)
itt jön egy csomó minden de ezekhez csak akkor tudnék hozzáférni ha huzatni akarom de nem huzatom
CPU POWER SUPLY CPU DEFAULT
DDR SDRAM VOLTAGE 2.6v
AGP VOLTAGE 1.55v

Na most nyomtam neki egy optimálisat (F7) nem változott semmi látszatra, majd kléptem a beállításokat elmentve és utána normálisan elindult.

hatamoto
Milyen verziójú szervert akarsz használni?

hatamoto
Természetesen megegyezik, mert ott a default beállítást használják a fotókon. Könnyen meggyõzõdhetsz, hogy milyen frekvencián megy a procid mert újraindításkor megmutatja. Szerintem ezt is állíttasd be a szervizesekkel és ha majd megint jól megy, nyomtasd ki vagy írd le a beállításokat a késõbbi bajok gyors orvoslása érdekében.

melyik szerverpatch<#nyes> a jó?van itt annyi fix hogy bborzalom <#dumcsi>

Dietrich
de ki írja csak most már nem tudom lassan mi a jó mi a rossz neki. A bios amit mutat az megegyezik az alaplpi könyvben lévõ fotóval.
mindját leírom mit mutat a bios.

hatamoto
HA nem irja ki neked induláskor, hogy "CPU is unworkable or has been changed", akkor tényleg jó mert vigyázz, nem megfelelõ beállításokkal is el tud indulni csak így vagy alul vagy felül lesz járatva a proci. Hidegen azért zörög mert még nem járta be magát a "lógás" ez utána tényleg megszûnik de csak a tünet a probléma marad és persze eközben tovább kopik. Lényeg, hogy minden rendben van... vagy lesz! <#vigyor3>

Dietrich
ha ez a neve akkor az okozza tuti mert látható, hogy nem normális fordulaton pörög olyankor. Igaz volt egy kis por a gépben és a bordáknál azt kifújtam.
Marad a dolog hogy holnap visszaviszem és nézzék meg.

Dietrich
Kösz.
Ma beszéltem is a bolttal ahol vettem és holnap van szervíz megnézik. Garis az alaplap.
Érdekes mert az elsõ indításnál (hideg még a gép) adja ezt a zörgõ hangot a másodiknál már nem.
Resetelni valszeg azzal tettem, hogy rögtön kikapcsoltam de megnéztem és a beállítások a procinál jók.

hatamoto
Használj "privateszerverpatchtot"! <#zavart1> >>>Itt van efféle<<<

kár😞 azt eg nem várhatom el hogy aki fel akar jönni az egy cdkulcsot íron be a registrybe...örülök ha feljön vki egyáltalán 😊

Dichter
A Punkbuster velejárója, hogy ellenõrzi a kulcsokat, ez ellen, nem tudsz semmit tenni. Ha csak nem, pb nélküli szervert indítasz.

hali!
van 1 kis problémám méghozzá:

ha elindítom a pb-t a szerveren kivág minden olyan játékost,akinek a registryben nem egyforma a 2 cdkey...viszont ha egyforma a 2 cdkulcs akkor nem vágja ki...van erre vmi megoldás,hogy ne nézze a cdkulcsokat?vmi port letiltás vagy vmi?

aki tud segíteni az pls írjon pü-t vagy jöhet ide is

Malakai
Lehetséges, akkor bocsesz..
De többet nem is szólok UO-s témához hozzá azthiszem, mert nem játszok vele eleget. <#kuss>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hatamoto
Te*co polc? <#vigyor3><#vigyor3><#mf1><#vigyor3><#vigyor3>

Yoyoyo
Nem tudjatok honnan lehet leszedni a gamet?

Pano
sajna nem 😞 De , azért köszi szépen 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

hatamoto
Bocs abban igazad van, hogy a kézifegyverek lövedékei egyenes vonalon mozognak, tán még a páncéltörõ fegyverek is! De a tankoké és a 88 lövedékei NEM! <#vigyor0>

hatamoto
Sajnélom de ez nem igaz! <#wink> Ha így gondolod, akkor mivel magyarázod azt, hogy a távolabbi célokat csak úgy találod el, ha föléjük célzol?!!

Garcia
csá! én most szereztem meg a játékot, de van egy olyan problémám, hogy amikor rányomok a newgame-re akkor felvillan egy ablak rányomok, hogy milyen szinten játszak, de ha rányomok akkor nem csinál semmit, hanem ugyan úgy a fõmenüben maradok... erre van megoldás? patch vagy ilyesmi?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Malakai
Nem véletlen reklámozzák némelyik next-gen FPS-nél, hogy minden tölténynek lesznek ballisztikai tulajdonságai. Ami egyébként sztem sokat segítene a témán, realisztikusabbak lesznek majd a lõtávok. Na ott ezt meg tudnád csinálni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nincs ballisztikai tulajdonsága, csak egyenes irányban halad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

donneck
IC7 van nekem is. A furcsa zaj néha nálam is elõjön bekapcsoláskor. Én is rögtön kikapcs. Szerintem is a northbridge hûtõventi az oka. Szal emiatt ne aggódj. A többi bajodra alant már írtak, annál okosabbat en sem tudok.

hatamoto
Véletlen a saját üzimre válaszoltam de a #24355 ment volna... <#lama>

hatamoto
Ez fact, de az általam javasolt megoldás szvsz minden pályán mûködhet (talán a berlin nem?) és így sokkal nehezebb a tûzért lokalizálni (az observert is ha okos).

hatamoto
A tünetek alapján, valami resetelte a bios beállításaidat. Újra be kellene állítanod a proci paramétereit és a winchesterek környékén is nézz körül.
Ha az F1-et megynyomod egyébként valószínûleg el fog indulni a masina de ebben a formában én erre nem merlek bíztatni.
Ha a chipset hûtõ (ami zörög) gyári, akkor javaslom ha még garos az alaplap, inkább inkább próbáld meg kicseréltetni (vagy a hûtõt vagy az alaplapot) mert ha hozzányúlsz késõbb problémák adódhatnak a garanciával. De ha ez nem gond, akkor a ventilátor szétszedése után egy pár csepp mûszerolaj a venti csapágyára egy idõre megoldja a problémádat.

Dietrich
de a legtutibb az erre alkalmas pályán odamenni az ellenhez dzsippel és közelrõl szétlõni a bázisukat a 88 milissel. <#hehe>

hatamoto
Szal azért gondoltam, hogy ez mûködhet, mert én is lõttem felfelé és nekem nem robbant a levegõben sõt láttam gránátot szinte 90° szögben becsapódni akkor, mikor még senkinek nem volt meg az artilleryhez a rendfokozata. De egyedül nem tudom kipróbálni sajnos. <#lookaround>

Dietrich
off

Nekem is kéne egy kis segítség.

Ma reggel a gép bekapcsolásakor borzalmas hang jött felõle így rögtön kikapcsoltam még az xp bootolása elött. Levettem az oldallemezt hogy lássam melyik venti okozhatja és a kérdéses az alaplapon (IC7) lévõ proci melletti kis venti lelassulása miatt volt/van. Nem értek hozzá így a nevét se tudom sorry.
Viszont ezután ki írta ezt az üzenetet:
IDE CHANNEL 2 no 80 conductor cable installed
CPU is unworkable or has been changed. Please recheck - CPU SOFT MENU

megnéztem a biosban és minden úgy van ahogy a könyv is írja. Mit kellene állítani vagy mit takar ez az üzenet? Nem húzatom a gépet minden úgy van ahogy alapból.
celeron 2400 proci van benne P4-es hûtõvel.

Ha újra indítom a gépet nem bootolbe hanem felajánlja hogy vagy F1-t vagy del-t nyomjak. Ha F1-t nyomok feláll rendesen az xp.

Dietrich
nem nagyon...én lõttem vele a bunker irányába és a levegõben robbant fel.

Dietrich
a wmv kiterjesztésûeket az un. sdp progival szoktam leszedni. Nézd meg hátha jó hozzá.
Link hozzá

hatamoto
Azt próbálta már valaki, hogy afféle ballisztikus módra, mondjuk egy BAS meccsen a 88-al belõni az ellenfél bunkerét? Egy tûzér és egy observer aki mondja, hogy merre mennyit korrigáljon? De ha mûköd a dolog, akkor elég hatásos lehet, bár a lassú kommunikáció megnehezítheti a dolgot. Én szívesen kipróbálnám mert pld. Foy-ban nagyon útálom, hogy mindig Jemenbe spawnolok re a hotspottól és órákat kell banyimázni mire megint elsüthetem az elsütnivalómat.

donneck
Multiban általában azt kell robbantani a szövetségeseknek. :-)

donneck
88 mm-es légelhárító löveg, de nagyon hatásos földi célok ellen is. A németek ímádták, az amcsik - értelemszerûen - rettegték.

Pano
OFF kérdés, de fontos lenne

Nem tudja valaki, hogy pl egy mozifilm weboldaláról a mov kiterjesztésû trailereket hogyan lehetne lementeni? Én megpróbáltam azt, hogy kibogóztam az oldal forrásából a trailer elérési címét, de ha letöltés-menedzserrel le akarom tölteni, csak 200 byte-ot szed le belõle. A Temp. In. Files-ok között nincs benn. Valaki? 😞

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

hatamoto
Én azt is útálom, ha megakad benne és véletlen pont benne ülök! <#nevetes1> Karma, ne? <#nevetes1><#nevetes1>