43642
  • menedzser
    áh, innen nem keresek, mert ismernek, mint a rossz pénzt. Dexantreal én voltam, meg Legend Killer, aztán már volt pár vitám pár rossz arcú alakkal.

de interneten szoktam keresgélni, csak nehéz találni.

azért kösz.
  • Hecker007
    zenekarom sajnos nincs, én gitározok én is főként a rockot és a metált szeretem :)
    a Giráozás topikban lehet érdeklődni hogy keres-e valaki énekest bandába :)
  • menedzser
    utóirat, látom hobbidnál zene van, csak nem egy bandában nyomod? én is összeszeretnék rakni egy bandát, inkább metálban, énekesként, csak nincsenek ilyen ismerőseim.
  • menedzser
    háhá, király vagyok! vagyis királyok vagyunk.

köszönöm a segítséget Hecker007, a te hozzáértő közreműködéseddel és az én éles meglátásommal, miszerint újra kellett telepíteni ezek után a játékot, megoldódott!

fut mindkettő klasszul... visszaadtad a régi idők nosztalgikus emlékeit, köszönöm!

awwhhh... régi szép idők... mennyit zúztam a két játékot és mennyi multi volt, hajjaj... mára meg már alig él ez a két őskövület, cod2ben is annyi csíter van, hogy már pár éve elvették a kedvem a multitól.

de a single az epic a cod1nél és a united offensivenél, azt újból és újból elő lehet venni és az élmény még mindig ugyanaz.

plusz hozzárakod ugye az alap második világháborús filmeket, pl Elit Alakulat és lehetne még sorolni és teljes az élmény.

mége gyszer köszönöm, de még egyszer mondom, az érdem nagy része a tied volt, köszönöm, respect.
  • menedzser
    neten találtam vmi slimdrivers izét, egy oldal, aminél letölthetsz egy driverupdate telepítőt és az scanneli a géped és megnézi mi a helyzet. talált22updatelni valót... de nem tudom mik azok, nem értek hozzá. és nem is biztos, hogy azoknak köze lenne a codhoz.
  • menedzser
    ...calling CDS: ok
    ...created window@0,0 (640x480)
    Initializing OpenGL driver
    ...getting DC: succeeded
    ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
    ...35 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
    ...35 PFDs found
    ...GLW_ChoosePFD failed
    ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
    ...restoring display settings
    ...WARNING: could not set the given mode (3)
    ...shutting down QGL
    ...unloading OpenGL DLL
    ----- CL_Shutdown -----
    RE_Shutdown( 1 )
    -----------------------
    Hunk_Clear: reset the hunk ok
    Nem tudom betölteni az OpenGL alkalmazást. Ellenőrizd le, hogy a legfrissebb videókártya-illesztőprogram telepítve van-e a rendszeren!
  • Hecker007
    directX-ből 9.0c kell, de ha így se megy akkor nem értem mi lehet a gond, vga driver ha fent van akkor nem openGl-ezhetne, nekem akkor csinált ilyet xp alatt ha nem volt fent a driver
  • menedzser
    ezt töltöttem le én is és opengl cod1nél.
  • menedzser
    még annyit mondj meg, hogy a directxnél milyet töltsek le? 9.0 c, b, vagy 11t?
  • Hecker007
    ITT már csak a Download kell! A Software Suite-ot tölsd az kell neked.
  • menedzser
    step2 radeon integrated hd series kell nekem? vagy inkább a sima x series?
  • menedzser
    rendben, kösz. csak felteszem újból a játékot, mert nem találom a cracket az egyik patchhez és így jobb... mindjárt meglessük, remélhetőleg nem cseszem el a gépet a minimális hozzáértésemmel :D.
  • Hecker007
    ITT értelem szerűen amit kell kiválasztasz és már töltheted is :)
  • menedzser
    aha, a drivert honnan tudom, hogy melyiket töltsem le? csak annyira vagyok tisztában gépem adataival, amit előbb írtam, ezért ez a rész nekem ködös.

köszönöm a válaszod.
  • Hecker007
    directx-et net installal telepítsd microsoft-tól le lehet tölteni és a videó kártyád driverét is frissítsd
  • menedzser
    máskor meg inkább could not load openglt ír ki.
  • menedzser
    akkor írja ki, mikor belépek és ezzel dob ki. windows xpm van. ati radeon hd 4670.
  • menedzser
    helló.

nosztalgiából felakartam tenni a codt és a united offensive-t, de runtime errort ír ki. pontosabban microsof visual c++ runtime error v vmi ilyesmi.

valaki tudna segíteni? nem eredeti, de eddig soha nem volt problémám vele és csak a single miatt kell.
  • Yossarian
    nvidiánál adtak ki vmi fixet. fejből nem vágom mi a neve, mert nekem ATI-m van és én ahhoz kerestem volna vmit és akkor láttam. Hátha valaki tud linket, vagy guglizz egyet a hibaüzenet pontos szövegével.
  • madmanic
    valaki szánjon meg és mondjon nekem egy nvidia driver verzió számot, amivel még fut XP alatt! ezer köszi!
  • Yodlii
    Sziasztok aki akar nosztalgiázni az jöjjön és nosztalgiázzunk közösen a World_War_2 szerón.
  • KM
    Csak nem egy kis nosztalgia?
  • madmanic
    telepítsd az xfire t ( vagy az Allseeingeye-t ha még megy ) tudsz magyar szervereket keresni, meg is mutatja mennyien vannak fent
  • Hecker007
    első kettőre a válasz hogy igen simán megy még 64 bites rendszeren is :)
    utolsót sajnos nem tudom rég nem volt fent a játék :S
  • dr Kotász
    Sziasztok, az alábbi 3 kérdésre keresem a választ, ha tudtok, segítsetek pls:

* a CoD fut Windows 7 alatt?
    * rá lehet bírni a dutyit arra, hogy widescreen felbontasban fusson?
    * melyik magyar szerveren van még élet?
  • Hecker007
    nagy kár :( pedig jó lett volna játszani esténként :(
  • Desiderata #43576
    nagyon ritkán, sajnos már gyérek a szerverek
  • Hecker007
    azért az első két rész sokkal komolyabb még most is, pedig már elég régiek :S
    játszik még valaki am multiban cod-ot vagy cod:uo-t? érdemes még feltenni?
  • Desiderata #43574
    ez az első COD-nak a topikja!
  • HegiD
  • RoboKutya78
    http://www.cod.hu/
    próbálkozz itt hátha van valaki hasonló cipőben
    sajna tényleg nem emlékszem hogyan oldottam meg a dolgot
  • littleriver
    nem eredeti a lemez...a vidkari ugyanaz,mint a tied,ahogy elnézem..próbáltam virtual xp-vel is,de aztán utánaolvastam,és láttam,hogy ez sem megoldás,szóval itt állok,mint a kérdőjel.. :(
  • RoboKutya78
    Eredeti lemezről van szó?
    Nekem is problémám volt de nem emlékszem hogy oldottam meg:(
    de sikerült. Ne add fel
    Nem akarok hülyeségeket beszélni de úgy emlékszem ennek a játéknak annó problémát jelentett az Ati kártya. Van egy nvidiás notim arra tökéletesen elsőre felkúszott
  • littleriver
    sziasztok!

egy érdekes problémám lenne..szeretném telepíteni a COD 1-et,ez zökkenőmentesen megy is az első lemezig,de mikor kéri a kettes lemezt,egyszerűen nem tudom betenni..hiába okézom le,semmi..csináltam azt is,hogy kiírtam mindkét lemezt,hogy fizikailag is megtörténjen a lemezcsere,de semmi,nyomogatom az okét,de nem történik semmi..tudtok erre a problémára valami megoldást? :/
    amúgy a gépemen win 7 x64 fut.

thx előre is!
  • bfbc2
  • tom1944
    hogyan lehet tuljutni a pegasusday nevu palyan amikor elfoglaltuk a hidat es meg kell vedeni a nemet ellentamadastol mert hiaba lovom le oket csak jonnek es jonnek semmi sem tortenik akar 30 percen keresztul
  • Tornado80
    [congero] CoD Uo GFM Clan

[congero] Hungarian GFM(V3.0) Clan HQ Server
  • madmanic
    ugyanoda telepíti ahol a cod1 van. máshova nem lehet. ha jól rémlik.
  • lpmaskmancick
    Próbáltam feltenni az UO-t, de nem sikerült mert az írja ne találja a COD1-et. Lehet az nem tetszik neki, hogy nem a C:-re van telepítve az alapjáték? Hogy lehet ezt megoldani? Mert nem akarom a C-re rakni a COD1-et.
  • madmanic
    nna feltettem, a hibaüzi: buffer overrun detected

rákeresve, az ATIra valóban van fix ez az atioglxx.dll, nvidiára ( egymagos proci, win xp ) semmi... az összes fórumon azt írják, hogy régebbi driverre kell váltani, vagy win7 re mert annak a drivereiben javították ezt a hibát..