Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tettek fel egy rakás új tv csatornát köztük a discovery civilisation nevût..most is II.VH megy rajta 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
😞
új hûtõt kell szereznem a vid karira.
Jimi Hendrix
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jimi Hendrix
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
azt mar probaltam hogy cd-key-t valtoztatok meg frissitettem a pb is.
Jimi Hendrix
Üdv.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
és így 640*480 ban indul akkor is, ha most már "nem" mondok neki.
akko" úgy nézz ki, rakhatom fel újból az egészet.
Nieleen
Nieleen
a [email protected] MSN-re értendõ!<#nyes>#nyes>
Mohiklan hordalék (Sammy és Chax) keres rendes, jófej, unskilles<#nevetes1>#nevetes1> UO-s embereket leendõ klánjukba!<#wink>#wink>(Elõny ha vmeikünk ismer már korábbról<#circling>#circling>)
Érdeklõdõk rohamozhatnak a [email protected] címen <#nyes>#nyes>
<#worship>#worship>
cgf -ket nézegetem, de nem találtam ilyet.
kivágott a játék, és 640*480 at nem bírja a monitorom.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
most komolyan ?
szted bekenhetem a vid kari ventijét bicaj kenõanyaggal (nagyon finom kenõcsszerû anyag) ?
vagy inkább olajjal ?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nieleen
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Beszéltem a [Lama] -sok vezetõjével, és kérdezetm hogy jött ez a név. Válasz: kezdõk vagyunk mint állat és ph-zunk
Végre 1 klán amelyik tisztában van saját teljesítményükkel.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD