Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
örülök, hogy segíthettem, mert egy büdös szót nem olvastam tõled, hogy kösz...szóval Punkerwork helyett..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
yahoo-nál elég csak az ase szót beírni 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

OFF:
Ha netalantan bevagy regelve CBre akor pls csinald meg a kovetkezot nem nagy szam 1 perc sincs

Lenne egy keresem pls www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=3811 szavazz (DE LOGINOLJ BE CSAK UGY FOGADJAK L A PETICIOT!) Kosszonjuk a magyar CoD:UO Scene neveben is!

ON:

(Pilu ne torold csak 1 het utan THX)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dr Kotász
Itt van két új 35 fõs szerver.

160.114.21.34:28960

160.114.57.134:28960
Buci
ok, sry

carpe diem

Yossarian
"Najó, de mennyivel kényelmesebb egy linkre rákattintani, mint keresgélni."

Ennek analógiájaként: mennyivel kényelmesebb egy ilyen kérést észre se venni, mint keresgélni egy vadidegennek? [#mf1

Nieleen

Yossarian
Azt hittem érted mirõl van szó. Szerinted azt a lenti linket fejbõl írta be Dietrich? Nem, megkereste *helyetted*.
Ha beírod a gugliba hogy ase+cod, tuti hogy 1 perc alatt megtalálod. Így meg ki vagy szolgáltatva, hogy egyáltalán 1-2 órán belül elolvassa-e a kérdésed valaki és ha elolvasta, vajon meg is keresi-e helyetted. Másrészt a totyiktársak véleménye is megvan az ilyen lusta netezõrõl...

Nieleen

Buci
Najó, de mennyivel kényelmesebb egy linkre rákattintani, mint keresgélni. <#vigyor3>

carpe diem

Yossarian
Túrót! Csak próbálunk rávezetni, hogy érdemes élni a kezedben lévõ lehetõségekkel...

Nieleen

Buci
ki vagyok utálva<#rinya><#vigyor3>

carpe diem

Yossarian
nekem 1 év alatt volt 2 felhõtlen hetem tavaly szeptemberben. 35-50-es pingekkel. Se elõtte, se utána nem volt megbízható. Itt ül tõlem 20 méterre egy munkatársam, aki csomókban tépkedi már a haját a micro miatt, pedig másik szolgáltató, másik város. Õ nem játszana, csak böngészni szeretne. Viszont az az érthetetlen mániája, hogy akkor tenné ezt, amikor kedvet kap hozzá, és nem akkor, amikor a netje úgy gondolja. A TVnetwork micrója viszont még az enyémtõl is kakább. Szakad, belassul, de ezt legalább megbízhatóan. Szerintem ez a technika ilyen hulladék...

Nieleen

Yossarian
ez kérlek alássan AXELERO, ez nálam lassan már-már szitokszó...
Micro Tisza a neve, bár érthetetlen, hogy miért nem mikro pöce a neve?

Nieleen

Dietrich
No akkor hentre fel 😊

trident
OFF
-Yoss: csak nem...Goodnet?
Amikor ment elfogadható 50 átlag pingjeim voltak. Most nyílván a kábelnetesek röhögnek, de nekem jelenleg ez volt a választható út, nem láttam alternatívát net ügyében>Amikor ment elfogadható 50 átlag pingjeim voltak. Most nyílván a kábelnetesek röhögnek, de nekem jelenleg ez volt a választható út, nem láttam alternatívát net ügyében>

Csak az a vicc, hogy a "karácsonyi" akció után drágult a kábelnet, és a többi szolgáltató is szvsz drágán méri...Így is marad amíg monopólhelyzetben lubickolnak a szolgáltatók. Csodás ez a vadkapitalizmus.
ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
az internet legfontosabb elõnye a gyors információ szerzés. És itt nem kimondottan a "megkerestetem valakivel" megoldásra gondolok 😊

Nieleen

Dietrich
figyuzz...adott a callofduty.hu oldal..
adott 3 jó keresõ is..

nekem 1 percbe sem tellett..

ase yahoo módra

Buci
De ha esetleg megvan vkinek a link, annak csak 2 percbe telik, míg amíg én itt keresgélek, fél órán át szenvedhetek...
Vagy neked ennyire bassza a csóröd???

carpe diem

Buci
kössz.....

carpe diem

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Buci
Tud vki adni egy linket a legújabb ASE-hoz?

carpe diem

köszi a választ, na végre most már tudom 😊

Punkerwork
ClanBase War = nemzetközi kupa verseny, több fordulóval mint pl a fociban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hy,
Sok helyen olvastam azt hogy CB war, az mit jelent? Sajna fogalmam nnincs😞

Yossarian
hibás cheat? <#mf1><#mf1>

Nieleen

Yossarian
az. :-/

Nieleen

trident
Off
-Yos: mikronet?
On

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
mindkettõvel érdemes nyomulni.
Kell hozzá egy The all seeing eye címû progi, meg egy CD-kulcs átírás meg egy 1.5 illetve 1.51-es peccs.

Nieleen

alph4
Nagy szar a Rebublic...ma játszottam vele! 10perc útán meguntam!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hali!
elakarok kezdeni codozni nemtom melyikel érdemes neten jáccani?az alappal vagy az uoval?mi is kell hozá hogy tudjam netennyomni?
Serpa
az mitõl lehet, hogy a víz, a szivárvány vmennyi színében pompázik ?
de csak a víz.

Serpa
megyek vadászni.
valszeg df vagy amit írtál.

Dietrich
én a néhai NHL klán-nál voltam az elsõ ilyen tiszteletbeli tag a megalakulásuk második napján, mikor még csak 2 tagból állt a klán 😊

Dietrich
tegnap itt jót henteltem többed magammal:
MacLeod - reTecH teszt|327ms|160.114.57.134:28960
35 slotos CTF szerver, keverve az UO bas mapokkal.

dr Kotász
Na azért abba az év FPS-e címbe bele fog szólni a BiA, BF2, STALKER is...
dr Kotász
Engem is hívtak már párszor... Legutóbb az Infinity. De erre már nem jut idõm.
Serpa
PCGAME -es ?
😊

Dietrich
én már 3 klánban is voltam tisztbeki tag nem olyan rossz az...<#zavart1>

dr Kotász
meccset
dr Kotász
Kircsi, én éppen egy Civ3-at meccsek nyomok a héten... Sztem az meg a Rome a király, de ez már OFF...
Yossarian
reggel mikor eljöttem otthonról már 54%-ig "megvettem" a republic commandót. 😊 Többen azonnal kikiáltották máris az év FPS-ének. Ugyan szkeptikus vagyok e téren, de azért majd jól megnézem magamnak. 😊
A pirates már megvolt, kis aranyos butaság, de nem az igazi. Offline gémben inkább a stratégiák jönnek be. (RomeTW)

Nieleen

Yossarian
Na és ha off? A társalgásaink 1/3-a off 😊 De ha nem offolgatnánk itt naponta, akkor a nagynéha betévedõ segítségkérõ sose kapna választ a kérdéseire 😊

Nieleen

dr Kotász
Hát addig játssz offfline. Piratest tudnám ajánlani, de ez már OFF...
Vagy a BiA-t.
Yossarian
juhéjjj! 😊 most hívtam õket telefonyon, és úgy magyarázta kija zárpi, hogy a héten vagy a jövõ hét elején mûszaki átadás és utána üzletkötõk hada lepi el a környéket! 😊

Nieleen

Yossarian
net miatt nem költözök, de a kábelt naon várom 😊 Csak az a gond, hogy már tavaly év végére ígérték a visszirányúsítást, aztán hónapról hónapra tolja ki a matáv a határidõt. Egyszer úgyis megoldják és akkor mindenkit lelövök, még magamat is 😊

Nieleen

dr Kotász
Jóvanna, nem akarunk bántani. Elköltözöl vagy megvárod a kábelt, ha jól tippelek,
Yossarian
geciek 😊

Nieleen

dr Kotász
<#eljen>
Yossarian
konosz vaty😊

Nieleen

KM
Posthumus?<#idiota>

dr Kotász
Legyél tiszteletbeli klántag.