Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha netalantan bevagy regelve CBre akor pls csinald meg a kovetkezot nem nagy szam 1 perc sincs
Lenne egy keresem pls www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=3811 szavazz (DE LOGINOLJ BE CSAK UGY FOGADJAK L A PETICIOT!) Kosszonjuk a magyar CoD:UO Scene neveben is!
ON:
(Pilu ne torold csak 1 het utan THX)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ennek analógiájaként: mennyivel kényelmesebb egy ilyen kérést észre se venni, mint keresgélni egy vadidegennek? [#mf1
Nieleen
Ha beírod a gugliba hogy ase+cod, tuti hogy 1 perc alatt megtalálod. Így meg ki vagy szolgáltatva, hogy egyáltalán 1-2 órán belül elolvassa-e a kérdésed valaki és ha elolvasta, vajon meg is keresi-e helyetted. Másrészt a totyiktársak véleménye is megvan az ilyen lusta netezõrõl...
Nieleen
carpe diem
Nieleen
Micro Tisza a neve, bár érthetetlen, hogy miért nem mikro pöce a neve?
Nieleen
-Yoss: csak nem...Goodnet?
Amikor ment elfogadható 50 átlag pingjeim voltak. Most nyílván a kábelnetesek röhögnek, de nekem jelenleg ez volt a választható út, nem láttam alternatívát net ügyében>Amikor ment elfogadható 50 átlag pingjeim voltak. Most nyílván a kábelnetesek röhögnek, de nekem jelenleg ez volt a választható út, nem láttam alternatívát net ügyében>
Csak az a vicc, hogy a "karácsonyi" akció után drágult a kábelnet, és a többi szolgáltató is szvsz drágán méri...Így is marad amíg monopólhelyzetben lubickolnak a szolgáltatók. Csodás ez a vadkapitalizmus.
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
adott 3 jó keresõ is..
nekem 1 percbe sem tellett..
ase yahoo módra
Vagy neked ennyire bassza a csóröd???
carpe diem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Sok helyen olvastam azt hogy CB war, az mit jelent? Sajna fogalmam nnincs😞
-Yos: mikronet?
On
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kell hozzá egy The all seeing eye címû progi, meg egy CD-kulcs átírás meg egy 1.5 illetve 1.51-es peccs.
Nieleen
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
elakarok kezdeni codozni nemtom melyikel érdemes neten jáccani?az alappal vagy az uoval?mi is kell hozá hogy tudjam netennyomni?
MacLeod - reTecH teszt|327ms|160.114.57.134:28960
35 slotos CTF szerver, keverve az UO bas mapokkal.
A pirates már megvolt, kis aranyos butaság, de nem az igazi. Offline gémben inkább a stratégiák jönnek be. (RomeTW)
Nieleen
Nieleen
Nieleen
Nieleen