Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
hogy a csiterek agyát enéle a rák!
ma voltam coduo-val a nevil pályán és tele volt csíterrel olyanok voltak hogy úgy szaladtak mint a patkányok!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Helo nekem is ugyan ez a gondom,nekem cd kod atirassal,meg frissitesel sem muxik,ha rajottel hogyan kell leetszi privbe ird le.elore is thx

Jimi Hendrix

rezsofiz
Jo8

sazl : c

rezsofiz
Sztem nagyon faya 😄

sazl : c

Egy olyan PB-t kellene gyártani ami megfogja a trágár szavakat .... 😊

Na jó éjcakát emberek!
Csoder

mi ez a logo Peti?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Yossarian
fogja már a PB a csítedet? :-P

Nieleen

bestGP
revatyok
csiterek=)

hüje vagy hamán szép nem!4

Dietrich
82.77.103.69:28960

40 slotos!! HQ szerver

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

értem, kösz dietrich

Dietrich
egyébként ja 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Capture The Flag: Szerezd meg a zászlót és vidd a sajátodhoz.
sajátodat meg védd meg az ellentõl..

Dietrich
itt vagyok 😊
ezen a szerveren van most egy mengele...ha ez az azonos azzal a híres csíterrel akkor...<#boxer>
193.6.49.215:28960

Már nem 😞

195.228.155.81:28966
HQ brecourt winter, szinten üres.

Capture teh flag

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

CTF modot nem ismerem, annak mi a lényege?

Yossarian
nemtom, hova lett Dietrich? De sztem õ HQ-zni, vagy CTF-ezni szeretne.

Nieleen

Yossarian
milyen klán az a Qtya? 😊

Nieleen

S.W.A.T szerverre nem jöttök fel? tök õres, sd, depot... ?

Meg azért fikáztak téged mert lelõtted õket, Zeus nagyon be volt rágva hgoy te meg én lõtük le állandóan<#vigyor3>

Yossarian
útty nészem, nem lesz logónk, legalábbis a mûhelyben nem reagált eddig senki 😊

Nieleen

Yossarian
lecsitereztek a gyikok, pedig nem is csinaltam semmi nagyot...

Nieleen

á dehogy 😉

Jaja,
Nekem is csak mák volt...
😊

Yossarian
most éppen viszonylag tûrhetõ. Hova menjünk? Még kb egy órát maradok.

Nieleen

Yossarian
ha valakinek van axelero matávkábelnetes tapasztalata, az legyen oly jó és ossza meg velem! Nem akarok cseberbõl vederbe kerülni...

Nieleen

Dietrich
neted használható most? mert akkor go hentre fel 😊

Yossarian
csak mák volt az a pár jó lövés. Nagyon gyenge puskás vok, Preziék a megmondhatói 😊

Nieleen

Dietrich
miért mi a gond vele ha van?

madtolyy
Hali! Van egy kis (de lehet, hogy nagy) gondom. Eddig ment a CoD multi a neten. Aztán újrainstalláltam az XP-t meg a gamét, és azóta a legtöbb szerver a köv. üzivel dob ki: "SERVER DISCONNECTED - has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)... Restriction: Corrupted File/Memory " Mitõl lehet ez? A PB-hez már leszedtem a frissítõt is, de a helyzet változatlan. A gamét is újratelepítettem már. Egyébb ötlete van valakinek. A segítségeteket elõre is köszönöm!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

odex
oj ez a szinezõ nem semmi!!!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ricsi1
szívesön

Yoss
Jól játszól, ügyes vagy célzásban!

Üdv:
Csoder

thx

Ritkán írok ide fõleg nem szoktam csalózni, de at ami ma zajlott a Freedom Fighters szerverén az nem volt semmi. Reggel korán mentem fel jáccani olyan fél 6 tájban. 10 en lehettünk fenn. Elsõre mikor kilöttek még csak furcsáltam a dolgot, de aztán a másodiknál kiderült hogy barátunk WH val ügyködik. Amit nem is tagadott (sõt 5000 e Ft-ért valaki meg is akarta venni tõle !) és másoknak is feltûnt. Amikor szóltunk átnevezte magát CHEATER LIVE címûre. Valamit mondtam neki akkor egybõl mamámat szidta, meg nemi kapcsolatra szólította fel édesanyámat velem😊. Ezután az összes játékost kirúgta a szerverrõl 😊 LOL
Tehát ismerte az RCONT 😊))) Nem akarom az egész klánt besározni de érdemes lenne utánna nézni kinek van admin joga és hogyan él(visszaél) vele. Visszamentem és visszatért a wh-s figura is. Persze egybõl elkezdte MOHI-t szidni. Hogy szar a szerverünk meg mi is szarok vagyunk. Aztán úgy vettem észre kikapcsolta a WH-t és mindjárt utolsó lett.
Elnézést hogy ilyen hosszú lett de kicsit megtört ez a pofátlanság és mindez kikívánkozott belõlem.
ricsi1
/unbind betû amire raktad

Dietrich
én ezt használom tök egyszerû nem kell baszakodni mindenféle kódokkal 😉

Az megesik, most azért jó, néha elég érdekes dolgokat mûvel a gépem.
még egy kérdésem lenne a bindelés kapcsán, a meglévõ bindeket hogy lehet törölni ?

ricsi1
hmmm biztos elgépelted,mer t jónak kell lennie

Elöbbi üzenetemben: blind l nélkül sry

Hi
Egy szöveg srot sikerült beblindelnem de másodszorra már nem tudtam, mert azt írja ki hogy: "Ismeretlen parancs blind"
Nem tudja valaki mit csináltam rosszul?

http://profbako.uw.hu , ott névszínezés

Kösziszépen!<#worship>

Csirke4
Hogy lehet sazínes nevet csinálni?
ASEban.
ricsi1
0-val lehívod a konzolt,majd beírod : /bind (betû) say (szöveg)
ha ez megvan csak lenyomod azt a betût ,amire b"bebindelted" azt és láss csodát 😉

Hali,
Többeknél láttam szervereken, hogy "beprogramoznak" elõre szövegeket a chat részben, azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet beprogramozni és hogyan lehet elõhozni.
Üdv

odex
Dehogy is nem cod 2 hanem az update egy javítás csak úgy is mondják<#nevetes1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

De legalább nõtt az oldal nézettsége + minden katt 50 Ft.-
Köszi fiúk!!

Közelharcban kiváló, pl harboron, de nagy távban semmit sem talál. Tehát közelharban nagyon csipázom, de távolban utálom, mert ne mtalál.