Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alph4
itt van pár jó rate beállítás:
rate "25000"
snaps "40"
cl_maxpackets "100"
cl_packetdup "0"
cl_timenudge "0"
r_displayrefresh 100

egyébként a snaps-al tudod szándékosan laggoltatni magad ha beírod pl /snaps 1 és 1 perc útán 999-es lesz a pinged, de ettõl nyugodtan tudsz játszani!!! Bár más kérdés hogy nem azt látod, ami épp akkor van...<#nyes>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
Rakd újra az XP-t!
Nekem kb 20 percbe telik. Nálam ez már egy hagyomány hogy 1-2hónap után újrakakom, mert addigra teljesen szétszaródik...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Passz

dardevil
Sajnos nem változott semmit !
Én nem értem miért csinálja !

Nem azért mert a rated nincs rendessen beállítva? Próbáld, hgoy beírod a konzolba: /rate 25000

UI: konzol 0 gomb...
Üdv

X-Firen lehet beszélni? 😮

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jaj meg amikor lerí róluk hogy még 8 általánoson nincsenek túl.. ilyen hehdshat bye my! .. rofl

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

<#taps><#lama> kis hulye..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dardevil
Tudna nekem valaki segíteni ?

Játék közben 5-10 percenként mindíg kiírja, hogy
CGAME_CONNECTIONINNTERRUPTED ( kapcsolat akadozik ). Ekkor a pingem ugye felugrik majd szépen visszaáll.
Mindegyik szerveren csinálja - vírusom, trójaim nincs.
Az XP-t nem nagyon van kedvem újrarakni.
Valami ötlet ? Elõre is KÖSZI !

A multkor a DA szerveren mikor te is fent voltál Yossarian, mondja a gyerek aki kempel az repûl, csoder mehet is...
És én voltam az állítom aki a legtöbbet futkozott.
De az sem mindegy kinek mi a kemp 20-25 mp vagy két perc....

egyébként kircsi az új logot yoss! 😊

Serpa
😄
fenébe, hogy én lemaradok az ilyenekrõl.
jobban kellene figyelnem.
😊

Yossarian
namost azt, hogy lámagyík csak én mondom, mert lámagyík, egyébként nagyon szép csicsa neve van, fele karaktergrafika 😊
De az is jó volt, mikor tegnap este az egyik szerveren beírja egy hulla, hogy XY-t rugják ki mert amatõr. Nézem a nagypofájú statját: 2-8 és uccsó elõtti😊)

Nieleen

Yossarian
Hogy érted, hogy játék közben nem fogja? Valamit nem értek.
Ha dumálsz rajta a klánnal, akkor megy ki-be az adat, ergo elveszi a sávszélt. Minél jobb minõségû a hang, annál nagyobb sávszélt fog le. Ez sztem igaz minden ilyen progira. Én nem ikszfájöröztem még eddig, de a haverok akik kipróbálták, aszonták több feltöltést visz el, mint a TS.

Nieleen

Serpa
ez qrva jó.
😄D

BELE AKAROK én is futni ilyenekbe.
😄

Yossarian
tood melyik bind állítja fel nálam az egyszemût? Amikor rohan felém PPS-sel a csávesz és a hatvankilencedik golyóval nyom egy fejest és nagy büszkén írogatja 6 színben, hogy headshot sponsored by lámagyík 😊

Nieleen

elmeséled, hogy kell? Tod én primitív módon színezek <#awink>

G.I.JOE
Én már a pk3-akat meg a cfg-met is rég kiírtam backup dvd-re, meg a vinyón is van biztonsági mentés.

Serpa
sokat bajlódni ??
megcsinálod cfg -ben.

csak szép színesek voltak és sokat kellet bajlódni míg ugyanyúgy visszaállítom

Van iylen bindem, újrabindeltem <#bohoc>De ritkán használom mert nem vagyok egy nagy fejlövõ. Meg még volt hi, hi all, meg lol bindem.

Amelyek általában középszintû játékosokhoz tartoznak...
A gyerek 10zel többször hal meg, mint amennyit öl, de mikor a sniperrel fejbelõ, büszkén beírja...
Ezekre én is bindeltem egyet: "szerencsetlen..."<#vigyor1>

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Ugye nem ilyen Headshot by Csoder bindek? O.o

Nagyon jó, törlõdött az összes bindem :'-( <#falbav>

Ha jól emléxem az UO nem kérdi meg hogy fel rakja-e az x-fire-t

Hát gondolom ugy is fellehet 😊

Serpa
úgy értem, hogy amikor az UO felment, megkérdi, hogy fel akarom e rakni ezt.

de ez már szócséplés.

Ja és a játék közben nem fogja, most olvasom, és lehet állítani egyébként is, hogy mennyit foglaljon le különbözû helyzetekben ( At the computer, Idle, AFK..)

Játszottam, a szerver aránylag magas pingû volt (80), és nekem is olyan 65-70 körül volt.. tehát pingbe nem zavar bele.. viszont a Server menüpontban bekerült a Recently Visitedbe.

Márminthogy kompatibilis e UOval? igen!

Serpa
nem ezt lehet felrakni az UO val együtt ?

8o

Yossarian
és rendesen eszi a feltöltési sávszélt...

Nieleen

X-firet ismeritek?
Egy nagyon hasznos kis progi, végülis gaming és cset... haverokat lehet felvenni bele, és látod hol játszanak, könnyn tudsz csatlakozni a szerverhez.. van még kis stílusos mini-profil is amin kiíírja mennyit és mivel játszottál összesen/1 hét alatt..

Ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését, www.xfire.com, felvehettek engem, draxx69 nick..

JO estét all.

Olyan harcosnka kell lenni, aki nem vesziti el a lélekjelenlété a harcba!

az baj.

Freddy02
az baj?

http://www.gamehelp.atw.hu

ugye nem valami CD-RIPes CoD van fent? :o

Freddy02
Nem.Úgyhogy márcsak meg kõ találnom a setup cd-t!

Serpa
de, lehet.

nem kérdezi az elején a peccs, hogy hova menjen ?

Freddy02
Vaze!
Az nem lehet, hogy az a baja, hogy nékem a D:/-n van az meg automatikusan a C:/Progra Files/-nál keresi?

Serpa
nem találja az alapot.
és így nem tudja peccselni.

Freddy02
Így jobb:

szép nagy kép, csak a szöveget nem fogom kibogarászni a sötétszürke háttérbõl.

Freddy02
Hali all!
Amikor telepíteném az 1.5-ös patch-et ezt írja ki:

/sv_speed 999 és ott a csít 😊

Sztem nem csítereztek, csak az admin felturbózta a gyorsaság értékét egy picit😊

Yossarian
ezen valami viking pálya volt és nem volt kedvem majd nyegyedórát tölteni. Hagytam a csudába...

Nieleen

odex
nah jólvan lenyugszom<#nevetes1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

PResident Evil
megint kezded ? 😄