Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Ha elküldöm a mentést akkor nem tudsz segíteni?
Mostanában sajnos egy jópár olyan klánt fogtunk ki, akik elküldték a feljebbmenõinket melegebb éghajlatra a fenti két ok miatt...
Illetve még az is nem utolsó szempont lenne, ha értelmesen tudnának kommunikálni az emberrel (legalább a leader-ük...). Nem akarom leszólni a fiatalabbakat, de a kommunikációban (a neten, messengger-en) sajnos nem a legjobbak...
Király a weboldalad.
Te figyu ezt egyedül csinálod??
Nieleen
Tudtok megoldást a problémámra,vagy mindenki szoptatja a másikat.
Csináltam én is olyan szép nevet magamnak mint nektek van, csak jáccani nem tok már vagy 3 hete. Mire lesz netem, már el is felejtem. 😞((
^1^7-=Yossarian=-^2
Nieleen
Ezek az átkozottak nem téged szívatnak, hanem engem <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Nieleen
igen Yossarian ennek a megmondhatója <#ravasz1>#ravasz1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Honnét szerzek vasrudat??Milyen gombal tudom ezt megtenni?
Ez most szivatás?
Na de hogyan??Nyomok mindenféle gombot,de nem megy a kihallgatás.
es akor oda adom a DEMOt..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
gondolj rá erõsen arra, hogy nem kapunk gólt és akkor biztos hogy nem kapunk góét!
...begombolkozni aztán gyerünk.
<#nyes>#nyes>
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Elakadtam a Call of Duty - United Offensive játékban.Nem tudtok valahol egy végigjátszást hozzá??
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
-a IV. coitus interruptus után tartok egy is pihenõt, amíg újra elkezdem a zászlót kergetni (csekély sikerrel).😊))
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
azt a hosszabb nevût kell lapátra tenni igaz?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit