Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imobe
nem azzal van a gondom.. az nekem is megvan.. csak nem enged játszani nemtok rájönni miért..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

Imobe
Mi normális klán vagyunk <#email><#circling>(.::.)

Király az is.
Ha elküldöm a mentést akkor nem tudsz segíteni?

Imobe
Nemtom sry nem tok rájönni mire gondol az a szar. vmi mismatch szarságot ír ki. Nem azt csak a Milan miatt raktam be de kiveszem mert így tényleg félreérthetõ 😊 inkábbezt nézd meg. Haverom csinálta..

colos
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hol lehet olyan klánokat találni, akik egy war alatt nem anyáznak, ha vesztésre állnak, és az se baj nekik, ha az ember a szerveren alkalmazza a PB-t???

Mostanában sajnos egy jópár olyan klánt fogtunk ki, akik elküldték a feljebbmenõinket melegebb éghajlatra a fenti két ok miatt...

Illetve még az is nem utolsó szempont lenne, ha értelmesen tudnának kommunikálni az emberrel (legalább a leader-ük...). Nem akarom leszólni a fiatalabbakat, de a kommunikációban (a neten, messengger-en) sajnos nem a legjobbak...
Na az jó lenne.
Király a weboldalad.
Te figyu ezt egyedül csinálod??

Imobe
na várj megprószálom megint csak az elõbb is vmi szar hibát írt ki..

Ha elküldöm a mentést emailen,akkor nem tudod nekem megnézni ezt a szart???

Hát ezek b**nak ordítani meg miegymás.....

Imobe
Yossarian nem tudod nekem megmondani, hogy az emberke a DF CTF szerveren miert fordul lassan?? az egerem jó nem tom mi lehet.. de így játszhatatlan pedig többször próbálkoztam már ma is..

Yossarian
aha, télleg kezd már derengeni, hogy elárul az ipse.

Nieleen

Yossarian
kattints a fenti képre! Ott pedig menj a fórumba! Van egy topic ami kimondottan az UO single-vel foglalkozik, hátha ott valaki emlékszik még. Biztos azért nem rémlik itt senkinek, mert nem okozott problémát. Tutira vmi triviális megoldása lesz...

Nieleen

Imobe
Sztem semmi különöset nem kell vele csinálni majd a társad.. asszem ki fog kiabálni az ablakon és majd lelövi a társad...

Yossarian
use gomb?

Nieleen

Nem lehet sajna.Védett jel jelenik meg rajta.

Yossarian
én megmondom õszintén, nem emléxem már. Vágjál oda neki a puskatussal! hátha... 😊

Nieleen

Na ez marha jó,csak nem jutottam elõre.
Tudtok megoldást a problémámra,vagy mindenki szoptatja a másikat.

Yossarian
kéne nektek egy jó kis névscrollozós effekt és amikor ennyire élen vagytok, akkor villoghatnátok ;-)

Csináltam én is olyan szép nevet magamnak mint nektek van, csak jáccani nem tok már vagy 3 hete. Mire lesz netem, már el is felejtem. 😞((
^1^7-=Yossarian=-^2

Nieleen

Yossarian
Nem vasrúd kell oda, hanem bilincs, bõrszerkó, lovaglókorbács, meg egy félméteres mûfasz!
Ezek az átkozottak nem téged szívatnak, hanem engem <#mf1><#mf1><#mf1>

Nieleen

Dietrich
LOL

igen Yossarian ennek a megmondhatója <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na áljon meg a menet.
Honnét szerzek vasrudat??Milyen gombal tudom ezt megtenni?
Ez most szivatás?

dr Kotász
Dugj egy vasrudat a hátrakötözött karja és a teste közé. Lógasd fel. Ha ezután sem beszél, fordulj Yossarianhoz. Dietrich is tanúsíthatja, hogy õ mindent tud.
Köszi erre én is rájöttem😊)
Na de hogyan??Nyomok mindenféle gombot,de nem megy a kihallgatás.

dr Kotász
Ha ezek után sem megy, fordulj Yossarianhoz.
dr Kotász
Vallasd ki a tisztet.
Tudsz mondani MSN cimet?
es akor oda adom a DEMOt..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

KM
Sajna nem tudom...

Senki nem tudja mit kell itt csinálni??

KM
Akkor hamut szórok a fejemre, és beállok a sarokba.<#nyes>

Dietrich
különben is a bolgárok kertészek nem focisták 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
legyen hited pajtás!
gondolj rá erõsen arra, hogy nem kapunk gólt és akkor biztos hogy nem kapunk góét!
...begombolkozni aztán gyerünk.
<#nyes>

Serpa
faxxa!!!
<#wink>

Serpa
<#ejnye1>
csúnnyaa!!
<#vigyor>

Itt mi a rákot kell csinálni?? Call of Duty - United Offensive

KM
<#worship><#eljen><#worship>

Dietrich
az

KM
Hány góllal kapunk ki?<#bee1>

Dietrich
no ma nem vallott szégyent az SG banda Kotásszal egyetemben 😊
kursk
ponyri

Serpa
UTE stadion?
^-^
jóó sokan vannak.

"klán"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
jaja..gyökér reklámjaik amiket naponta 258x adnak.

Köszi,de itt csak az alap játékhoz van sajna.

Serpa
szép.
épp, hogy elcsípe a klub a meccs elejét.

<#idiota>

Imobe
itt találsz hozzá végigjátszást elvileg

Hi mindenkinek!
Elakadtam a Call of Duty - United Offensive játékban.Nem tudtok valahol egy végigjátszást hozzá??

odex
ki szeretne klánháborút? -=zion=- klán ebben én is szerepelek ha kell itt az msn címeme:[email protected]

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

trident
Tegnap hasonló bajom akadt (pk3--uo mappack): kitöröltem a régit, és újra felraktam a mappackot.

-a IV. coitus interruptus után tartok egy is pihenõt, amíg újra elkezdem a zászlót kergetni (csekély sikerrel).😊))

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
no mindegy kiszedtem 😊

Dietrich
yes!
azt a hosszabb nevût kell lapátra tenni igaz?

Leni lesz de nem tudni mikor mar itt lenne az ideje.. altalaban 3-4 honaponta adnak ki egy-egy javitast...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit