Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
COD/UO könyvtárban keresd.
uomappack00.pk3
uomappack00.a798dd2a.pk3

danee12
öhm nem tudjátok lesz-e 1.6 és 1.61-es javítás?elkéne má a multihoz!!!<#violent>

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Dietrich
szerintem nem tudom melyik lesz az 😄

elindítom aztán meglátjuk..addig leszek a szerveren amíg nem jön a hiba. Asszem Kotász kedvenc flakkos pályája 😄 elõszerettel nyír ki minket németeket a zászlónknál a flakkal...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
me' nálam ez volt a gond.
2 mappack van az uo könyvtárban.

Dietrich
😊
írtam már fel régebben de mikor ez a dolog jött úgyis mentem kajálni. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem tudom mit szedett le, de az tuti, hogy napok óta csak erre a szerverre járok és végig vittem az összes mapot...erre tegnap jött valami bazi hosszú üzenet ami eddig még soha és benne hogy melyik mappal volt gondja.

Régebben is voltak costom balhék de akkor megoldotta a pk3 manager most nem.

Yossarian
tusfilccel írjad fel a monitorra! 😊

Nieleen

KM
Van egy õsrégi, de nagyon korrekt módszer: papír és ceruza.<#nyes>

Serpa
nem amiattvan, hogy a VPK server letölti a mappack -ot (38mega)?

Dietrich
na majd legközelebb lefotózom mit írt ki..

trident
-Yoss: igen, már a plexiablak meg van rendelve, élvvilágíott lesz magas fényû ledekkel. Persze a belsõ szerveimet pedig uv reagens körkábelekre cserélem. Tudod, a jobb szellõzés miatt, nehogy a gyomorprocesszorom túlmelegedjen!<#nyes>

-Mester01: azt nem tudom, hogy mi kell a népnek, de én speciel szivesen megnézném!

-Risu: http://callofduty.hu illetve az elõbb emlegetett Clanbase.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Risu Führer
hé kulonben a lord beszari is benne van a clanunkban 😊))))))és hogy lehet mánn regisztrálni mer nagyon kéne mán

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

KM
Kiírja a hibás nevét, azt manuálisan elteszed egy másik könyvtárba.

Legyen?<#vigyor2>
Megkérdezem a fiukat es ha beleegyeznek akor odaadjuk az egyik demot..
Olyan nagyon jo jelenetek nincsenek bene de ha ez kell a nepnek akor majd megkerdezem.. <#circling>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian
az kevés, ki kell vágni az oldalad és be kell szerelni egy akváriumot a májad mellé 😊))

Nieleen

Yossarian
nem az a baj?

Nieleen

Dietrich
jó de mit? mert a pk3 manager sem talált semmi olyan mapot amire hivatkozott a game.

trident
-ok, np!😊

-Yoss: én magamat szeretném moddolni. Ha a fejemre szerelek egy ledes ventit az már jó?

-Mester01: grat!😊 Publikus demó van?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ricsi1
Zsír!<#vigyor>

Nf!N!tY* SkillS MultiGaming Clan UO | Squadja
Nemreg jatszota le a legjobb 8 csapat koze jutó utolsó CTF Warját a Fx_team Francia clanja ellen.
A pályáink (amik eloirt palyak voltak) MP_Berlin, mp_UO_DAWNVILLE.
Az eredmény 2-0 lett, ezt a két zászlót Berlinen szereztük német oldalon!!

Bovebb Informacio itt.. Itt

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Imobe
A #30751 -es üzenetre bocsi csak utánna jutott eszembe hogy a válaszra kellett volna nyomni.. nem vok még hozzászokva tényleg sry..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

Yossarian
arra, hogy csapattárs is ott leledzett. Ha modolni akarod, akkor ott van a fõmenüben, hogy mod 😊)))

Sztem félrekettyintett eggyel 😊

Nieleen

trident
Te itt mire reagálsz?
"Juj azért van a fõmenübe az a menüpont hogy mod. ott meg tudod változtatni hogy olyan legyen amilyet szeretnél.."

KM
Ja, csak simán le kell törölni vagy átnevezni.

Dietrich
df szerver kivágott valami custom cucc miatt...nem igazán vágom miért mert sehol másutrt nem jártam tegnap óta.
mindegy úgyis mentem volna kajálni.

danee12
risu führer menj a kotor 2 fórumba annak a gamenek semmi köze ehhez a forumhoz

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

dr Kotász
<#eljen><#eljen>
hatamoto
Próbáld meg itt!

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

hatamoto
Hmmm...

alph4
Egy szar szerepjáték, bár aki szeretni annak jó!<#vigyor1>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Dietrich
hé mi az a kotor2?

Dietrich
én ott leszek <#dumcsi><#taps><#gun><#boxer><#violent><#integet2>

Imobe
Nyugi csak várni kell egy kicsit. Nekünk 2 hónap után rakták ki. Ha többet akarsz megtudni akkor sztem beszélj egy adminnal vagy szerkesztõvel..

hatamoto
A clanotokat? <#nyes>

Risu Führer
szevasztok kérseznék valamit .regisztráltunk a clanunkat a cod.hun és nem jeleníti meg a clanunkat.mi a baj pedig regisztráltuk

Pilu OBI
Betettem a FAQ linket amit Yossaran klszített, remélem a kezdõk ott próbálnak elõször segítséget kérni.

Thx to Yossaran.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Risu Führer
hé itt ki játszik a kotor 2 -vel?

Oké....

Majd talizunk a CTF PUBLIC Serveren <#gun><#boxer><#violent><#violent>

Imobe
Juj <#falbav> azért van a fõmenübe az a menüpont hogy mod. ott meg tudod változtatni hogy olyan legyen amilyet szeretnél..

Imobe
Ha szintet akarsz váltani akkor kezdd újra mert másképp nem fog megváltozni. <#csodalk>

Dietrich
nem gond...nem gond....<#gun><#boxer><#violent><#banplz><#nyes>

Dietrich
találkoztunk párszor.. 😊

trident
próbáld meg a felesleges pk3 fájlt eltávolítani, esetleg töltsd le a pk3managert a callofduty.hu-ról.

danee12
na mindegy

danee12
ebként rh klánnak mivan hogy mindig rossz általában?frissitik vagy mi?<#conf>

danee12
halljátok a samo warosok nektek is elcseszték a fömenüt?ha van itt samo waros akkor üzenem neki hogy sztem nem jó ötlet ez a menübe szar,barom,zenét tenni.ebként ami jelenleg van az elmegy de amibe a nö énekelt az szörnyü,föleg egy háborus mp játékba.na csak ennyit!!!

trident
Majd próbálok még arra nézni...<#kacsint>
Csapattárs is ott leledzett(Bazza).

alph4
NEM, ha jól tudom 😉

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sry legkozelebb oda figyelek <#smile>

Dietrich
az tényleg ritka pillanat...