Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Ezenfelül a mindentudó Yossarian segíthet. FAQ-ját a banner alatt találod.
dr Kotász
Kell.
1.5 - CoD
1.51 - CoD UO

Google-ben az elsõ találat megfelel.
sike
ugye kell a multihoz a 1.5 mert már ott tartok hogy az ase ben inditok egy szervert és utánna error bent a játék töltöjénél miért?

-

Dietrich
ezt már én is akartam de kérdezni de ezt csak Yossarian tudja megmondani õ pedig nincs most itt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sike
honnan tudom az 1.5 pecst leszedni?
kellaz a multihozz?

-

trident
1; Az általad példaként felhozott fájl az AWE módhoz kell.
awemod.com
Official mappack, patch, mappok, segédprogramok, etc: callofduty.filefront.com
2; ahogy már Kotász és Dietrich is mondta: engedélyezd a letöltést, illetve az ASE-ban megnézheted a szerverhez kapcsolódó honlapot, ahonnam letöltheted a szükséges plusszt.
3; ha így sem megy, akkor http://ablakkinyit@gépkidob.hu

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

lol, de jó a logod 😄

ricsi1
😄DDDDDDDDDDDDDDD

dr Kotász
Akkor #30884.
hát elkezdi tölteni de mindig kiíja hogy megszakadt a kapcsolat kis idõ mulva..meg ugy nagy szar lassú!!

ÁZ!

dr Kotász
Sorry, Sikének ment. A te kérdésedre szerintem az a válasz, hogy engedélyezd a letöltést a játékban. Az adott szerverrõl letölti a szükséges cuccokat.
Dietrich
amelyik szerveren voltál és kérte, ase-ban írja a honlapuk címét és akkor onnan.
vagy klattyolj a nagy bannerra felül és onnan.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
eddig is tõled függött mikor írod a neved után az jelzést. <#taps>

<#nemtudom>

ÁZ!

dr Kotász
Fölnéz. Topic banner elolvas. Alatta link - click.
Heló!

ilyen zzz fájlokat nem lehetne valahonnét letölteni?
pl.: zzzaweuo1b2.pk3

ÁZ!

sike
sziasztok nekem meg van a cod (uo is meg volt) na hogy tudok vele multiba játszani?nem eredeti a játék kellcrack kulcs valamI?

-

dr Kotász
Megtiszteltetés lenne, Herr Kommandant.
Dietrich
de nagy az arcod..."lehet hogy én is beszállok".. 😄DD

tegnap érdekes nem kaptál ajánlatot,<#beka3> hogy lépj be valamelyik klánba...igaz hozzánk sem akart jönni senki. Okok a #30809 hsz-ben vannak <#nyes>

Dietrich
miért mi van ott? Tankok dögivel? 😊

dr Kotász
az SG-s
dr Kotász
Mindegy, drukkolunk. Ha megérkezel, lehet én is beszállok a SG-s klánba...
Yossarian
egy hónappal ezelõtt azt mondták, hogy 1-2 hét. Ma reggel azt, hogy 1-2 hónap múlva. Matáv, Axelero, Magyarország...

Nieleen

Yossarian
pedig ott kiélheted magad 😊))

Nieleen

dr Kotász
Mikorra lesz? Vezetékes végre?
Dietrich
én is..addig legalább végig tolom elõször az UO single részt mert az uccsó pályát már nem vittem végig 😊

dr Kotász
Hát remélem hamar mûködni fog...
LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

trident
-Izb: én így emlékszem, nekem nem kellett semmit sem szenvednem, scriptelve, maguktól történtek az események...Esetleg a cod.hu fórumain..?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
[email protected]. Köszönöm!😊
/bár én az ICQ-t szeressem igazából..: 343-250-956

Dietrich
mondtam is, hogy csak te hiányoztál..

én se leszek ápr. 1-tõl szolgáltató váltás miatt ki tudja meddig.
Ha mákom van 3-4 napig ha nincs akár 30 napig is a bürokrácia rögös útjai valamint a fatávnak köszönhetõen.

Dietrich
jó nagy hülye volt a végén...

Dietrich
2-1-et tippeltem ide..nem jött be. Pedig nem játszottunk rosszul csak helyzeteink nem voltak.

Dietrich
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Serpa
ja, Torghelle.
õ egyébként is ilyen.

Mindenki ott van,azt nem történik semmi

KM
Elkezdett valamelyik verekedni.

colos
Köszönöm!
Serpa
nem figyeltem.
ki/mi volt?

KM
A végén milyen intelligensen köszönt el...

Imobe
ez a bajom nekem.. nemtok sp-be játszani mondjuk annyira nem akarok de azért mégis jó lenne tudni..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

Imobe

Serpa
nagyon akarták.
meg is van az eredménye.

keményen küzdöttek!

Imobe

KM
Na, csak sikerált döntetlenre...<#bee1>

Imobe
kezdd újra az elõzõ mentéstõl sztem mert lehet a társaid meghaltak..

Imobe
[email protected] keress nyugodtan megbeszéljük majd..

trident
Én úgy emlékszem a társaid fogják el, neked nem kell semmit csinálni. Viszont a szobában ott kellenének lennie a többieknek...

colos
Tudsz adni egy messenger címet? Megkeresnélek a napokban, ha nem probléma.