Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
ontosnem tudjátok?
mert aellleszed ni..
holnézzemeg??????????
-
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Akor maradt a kerdesem 1.61?coD2,Vagy egy MOD lesz?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ez most vegulis mi? 1.61es MAP vagy a COD2hoz az egyik MAP?<#szomoru1>#szomoru1><#pardon1>#pardon1>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Milyen hibával akad meg a 2. CD-nél? miért kell harapófogóval kihúzni belõled az infókat?
Nieleen
én ide 16/38 most
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
re install?
de nem megy az install se ugy tette fel fájlonként mit tegyek? meg akad a 2cdnél..
de már fölraktam töbször régebben..
-
Nieleen
Nieleen
ez asszem cod-os TDM szerver, viszont van rajta Tigertown 😊
f2k-n a gyerek(RR klant keres, csak hogy tudjátok😊) tisztán csítelt (ab, de lehet hogy volt más is). Mindenki fikázta, mire az indok: "Jól van na, én UO-zok, ott halomra lõnék mindenkit csit nélkül, itt viszont nem megy." - szerencsétlen hülye
Ja és csak nagy "unszolás" hatására hagyta el a szervert.
szerencsétlen...
<#ejnye1>#ejnye1>
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961