Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Setup could not locate a vaid installaition of cal of duty.
since we were unable to locate a vaid installation you will be promted for the location of Call of Duty, during the installation
call of duty must be installed dbefore applying the patch
click ok to contiune...
második üzenet az ok után:
Setup could not locate a valid call of duty CD KEY
Please Re-enter your CD KEY in the Muiltiplayer otions or reinstall call od duty to correct this problem
na ez akkor mi?
since we were unable to locate a vaid installation you will be promted for the location of Call of Duty, during the installation
call of duty must be installed dbefore applying the patch
click ok to contiune...
második üzenet az ok után:
Setup could not locate a valid call of duty CD KEY
Please Re-enter your CD KEY in the Muiltiplayer otions or reinstall call od duty to correct this problem
na ez akkor mi?
-
1.5 eset raktam fel..
de asszem lemásolom a 2es cd és az ki irom.. hát ha ugy megy nem lehet?
de asszem lemásolom a 2es cd és az ki irom.. hát ha ugy megy nem lehet?
-
-Barbarossa: finom mi?😊
-csinálni akartam egy új reget, és baromságokat beírni ide, hogy április 1 alkalmából jóóóól megvicceljelek titeket, DE úgy látom már megtette helyettem más!
-Sike: kérj el a cimboráktól egy mûködõd COD és UO cd-t.
Felrak COD.
Felrak UO.
Felrak 1.5 és 1.51 patch. /UO-nál kulcscsere a multiplayer menüben/
De. Biztosan "többet" tudnánk segíteni, ha:
-leírnád teljesen a hibaüzenetet, és azt is, hogy ez mikor lép fel.
-Nyugodtan, helyesen, Magyarul, ragozva használnád szép anyanyelvünket.
codfiles.com: itt találod meg a patch-eket. Ne feledd: az 1,5 a CODhoz, az 1,51 az UO-hoz kell. Lehet, hogy e miatt nem települ a patch??? Pl. cod+1,51?
-csinálni akartam egy új reget, és baromságokat beírni ide, hogy április 1 alkalmából jóóóól megvicceljelek titeket, DE úgy látom már megtette helyettem más!
-Sike: kérj el a cimboráktól egy mûködõd COD és UO cd-t.
Felrak COD.
Felrak UO.
Felrak 1.5 és 1.51 patch. /UO-nál kulcscsere a multiplayer menüben/
De. Biztosan "többet" tudnánk segíteni, ha:
-leírnád teljesen a hibaüzenetet, és azt is, hogy ez mikor lép fel.
-Nyugodtan, helyesen, Magyarul, ragozva használnád szép anyanyelvünket.
codfiles.com: itt találod meg a patch-eket. Ne feledd: az 1,5 a CODhoz, az 1,51 az UO-hoz kell. Lehet, hogy e miatt nem települ a patch??? Pl. cod+1,51?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Keress rá a itt: http://www.google.com
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
az 1.5 ös pecs kinek van meg?
küldje mér el a fáljjait..amit felül irt ..mert nekme az a lényeg hogy a szerverek 1.5nek tudják.
küldje mér el a fáljjait..amit felül irt ..mert nekme az a lényeg hogy a szerverek 1.5nek tudják.
-
Elküldjem emailba? <#bohoc>#bohoc>
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Nem a 2. cd-d hibás egyszerûen? Ezt még az 1. cd installálásakor írja ki? Mert a végén vissza kell tenni az 1.-t is...
itt írd meg.
én többet nem tehetek.
továbbá itt fejezd be, mert kivívhatod 1-2 ember ellenszenvét.
vagy már lehet meg is történt ...
én többet nem tehetek.
továbbá itt fejezd be, mert kivívhatod 1-2 ember ellenszenvét.
vagy már lehet meg is történt ...
van olyan progi ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs-t ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!
-
igen megnáztem és az a kettes cd..
nincs olyan progi ami kibontaná atelepítös pecset???mert akkor megoldaná a problémát.
nincs olyan progi ami kibontaná atelepítös pecset???mert akkor megoldaná a problémát.
-
az elsõ CD szépen felment?
lentebb olvasom, hogy: "de nem megy az install se ugy tette fel fájlonként"
lentebb olvasom, hogy: "de nem megy az install se ugy tette fel fájlonként"
nem
amugy külön beismeri a cdt..
de a telepitö nem..
van olyan prog ami kibontja az exe filét?
amugy külön beismeri a cdt..
de a telepitö nem..
van olyan prog ami kibontja az exe filét?
-
Remek...
Akor megnyugodtam nem egy MOD lesz..
Akor megnyugodtam nem egy MOD lesz..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
nem tudok uninstalálni mert nem telepitettem a cod ot hanem a fáljjati kiraktam... nert nem indul a telepitö....
-
sztem ez felesleges megközelítés... ha a telepítõ nem megy, akkor akármit csinálsz, külön a peccs tartalmát nem fogod kinyerni... sztem egy cod uninstall, másik patch letöltése segíthet. Valszeg valami regisztrációs hiba.
tényleg nem érted...
az exe file a pecs é az egy telepítö fájl és meg akad a telepítöje az elején... és ezért kell egy olyan progi hogy kibontja ez exe filt tartalmát....érted?????????????
az exe file a pecs é az egy telepítö fájl és meg akad a telepítöje az elején... és ezért kell egy olyan progi hogy kibontja ez exe filt tartalmát....érted?????????????
-