Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis Cicaa
van fenn kép, cod2 be kis Cicaa néven😊 vagy bajbika vagy kicsicsaj...😄

♥kis Cicaa♥

Dietrich
az ASE megjavult lehet használni újra

xfire sajna adminkodás szempontjából egy szutyok 😞

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ColdFire
köszöntem!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Huuuu most elképzeltem JTB-t tangában...... Nem vmi üditõ dolog az Te!<#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

me and a monkey
Hmmmm, a tangás képed megvan még...?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
Gondolom xfire-t használtál szerverkeresõnek.
Az xfire néha (nem tudom miért) de keveri a szervereket, vagyis az 1.3-as cod2 szervert kijelzi cod-nak.

Megoldás: vagy használod újra az ASE-t, vagy az xfire-ben, jobb oldalt szûrhetsz a verzióra, pb-re, stb. Még jó tipp lehet ha nem állítgatsz semmit, hogy ránézel az épen futó pályanévre.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ColdFire
dejó hogy válaszoltok 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

ColdFire
pls help mertmár kezdem szétrugni a gépem...
feltettem az uo-t, rá 1.51et, inditom, és irja hogy rossz verzió 1.3.... :@
pls help, faqt olvastam pedig, régebben pedig játszottam a jatekkal...

KM
Majd én!<#eplus2>

ColdFire
hi all 😄

me and a monkey
Mikor töltessz már fel magadról képet?
Milyen néven tisztelhetünk ha játszol? 😊

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

kis Cicaa
ird be googlebe..😄

&#9829;kis Cicaa&#9829;

New Holland
Honnan lehet leszedni az 1.5-ös patchet?

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

Dietrich
mindenfajta telepítési, inditási, daemontools dolgokra a megoldás a #42534 hsz-ben olvasható..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sziasztok
ez mit jelent ha ezt íírja ki?: demoshield runtimeplayer hibát észlelt ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük. ezt akkor írja ki mikor elakarom kezdeni a telepítését deamontools-al
köszi
Hi,
lenne egy kerdesem...
Kesztetest ereztem hogy ujra felpakoljam a cod 1et nomeg a kiegjét, felpakoltam hozza a patcheket amelyeket errol az oldalrol szedtem le, (betoltottem a dameon toolsba egy mini image-t) , feldobtam hozza a magyaritasokat, elinditom és.. a menüben egy kanyi betû sincs. amugy karrog meg ki is tudok lepni mert belovom hogy hol van kb az exit aztan kitalalom hogy melyik a yes... de hianyzik a szoveg.
mas is talalkozott mar ilyen problemaval? lenne 5letetek hogyan lehetne ezt orvosolni? ujratelepitettem mar parszor, magyaritas nelkul is megprobaltam de semmi..
elore is koszi:
Zoli
Dietrich
ahha..na akkor utánajárok 😉

KM
DX8 lesz az.<#hehe>

Dietrich
semmit nem állítottam be csak ahogy települt..1024-ben van és kész.
alapból dx9 települ?

pentium 630 proci
leadtek 6600GT pci-e
1 gb ram
asus intel nf4 sli alaplap (ezzel a deszkával még csak crackelni sem kell ezt védelmet vagy a toca 3-t lehúzgálni a meghajtót stb) <#hehe>

KM
DX9-ben?<#ravasz1>

Dietrich
hát nekem mediumon nem szaggat..még mindig áll a csere ajánlatom <#nyes>

trident
Nézd a pozitív oldalát, rosszabb lenne, ha akkor jönne meg a kedved, amikor drágul...<#vigyor>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
Én mindig akkor unok bele, mikor akciós áron lehet kapni? 😊

Nieleen

kis Cicaa
ÜDV!!

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Uccsó lehetõség JTB! Mégegyszer felkínálom a csodás gépemet (mûködõ) a te ótvaros romhalmazodért cserébe.<#eplus2><#hehe><#ravasz1>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

KM
De legalább száguld a Stalker.<#nyes> Hazudtam, szaggat, mint Baumgartner az F1-ben.<#hehe> Nem gyõzi molesztálni a vinyót, kevesli a memóriát...

Dietrich
nem feltétlen, de akár..hanem aki külföldi szerveren akar játszani és erre a gépe is alkalmas ami nem kerül többe mint 100K <#mf2><#hehe>

Serpa
3as serveren az a winter nevezetû map jónak nézz ki, csak senki nem volt fennt ...

KM
Mert kelleni fog a szerverhez?<#wink>

Dietrich

A Samowar FUNtasztikus szerverre nem jár senki? Régen tök jó volt, csak már mindig üres 😞(

jókat lehetett kikpacsolásként hentelni 😊))

Igen ,persze 😄
Csak nem tudok servert...
Herold
A Hõsök terés mapon.

Hogy érted?
Herold
Október 23-ára akarsz gyakorolni?

Sziasztok!

egy pár hónapja nyomom a Cod 2t ,multiplayerben.Nagyon szuper..
Valaki tudna adni 1 IP címet amin a budapesti hõsök terés map fennt van?
A pécsi pálya szuper ,mivel én is pécs vok...😄
Ha tudtok segíteni köszi
KM
Hisz' nemzeti ünnep van!<#hehe>

dr Kotász
Thx mégegyszer, aranyosak vagytok 😊
Dietrich
kezd megjavulni az ASE?
visszatértek a zászlók benne...

Már csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz : Boldog Szülinapot Dr Úr!
jav.: DOKI

Boldog szülinapot Doli! A t...d érjen bokáig!

KM
Én boldogabbat, szebbet és többet kívánok!<#vigyor2>

dr Kotász
Kösz mindenkinek! <#puszi><#vigyor3>
Yossarian
Boldog szülinapot!

Nieleen

Dietrich
Boldog Szülinapot Kotász! <#pias>

trident

Serpa

Dietrich
300Ft-ért <#hehe>