Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
új shotot csinált a doki 😊

Nieleen

Dietrich
<#hehe><#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#worship><#hehe><#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

dr Kotász
Doktor Kotász! Doktor Kotász! Doktor Kotász!

Amúgy mielõtt még belinkelné a fent hívott úriember: Vesd tekinteted a German Front Mod-ot népszerûsítõ banner alatti kisebb bannerra, majd katt. (IE alatt balgomb a javasolt, FF alatt amennyiben háromgombos az eegred a középsõ gombbal katt és akkor új lapon nyílik meg) 4 gombos egérnél ne kérdezz itt azt már csak a szaktopikban tudják megválaszolni.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Csövi Srácok!Mi kell a Call Of Duty-hoz és a United Offensive-hez,hogy neten lehessen játszani?Gondolom az X-fire progi alap.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Yossarian
tudom, láttam azt a videót már nagyon régen. Aztán gondolkodtam egy kicsit és rájöttem, hogy féligmeddig félreértettelek a lean említése kapcsán. Meg aztán rájöttem, hogy miért ne lehetne scriptben megcsinálni a lean bug kihasználását. De igaziból ez nem lenne gáz, mert ezt a bugot ha scripttel használja ki, ha a billenytûk nyomkodásával, mindenképpen bukta, mert ez nagyon látszik és a büntetését is megkapja érte waron aki kihasználja.

Nieleen

trident
a cavrellenõrzésbe sokmindent be lehet állítani, DE kell tudni hozzá, hogy például ezek a rafináltságok milyen cvarokból állnak.

Ezt a részét nem vágom, nem is akarom, és nem is szeretném ismerni. Amikor Zico és Idontknownak gyüjtöttük az anyagot és küldték a fájlokat, linkeket azonnal küldtem tovább nekik... Se a munkahelyi, sem az otthoni gépem merevlemezéhez nem ért még csalással kapcsolatos program, vagy tömörített csomag.
A ratehax, lagbinddel is ez a helyzet. Ha valaki megmondja a cvart és értéket, akkor már be lehet állítani. pölö 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
"Nem értek hozzá, de cfg-vel elkapni nem nagyon tudnak senkit"
na ugye..mert van már a pb-hez egy kiegészítés amit a cfg-re állítottak rá és aki olyan részét buherálja ami már a csalás kategória az repül..de ez csak tesztelés alatt van még.

én mondtam korábban, hogy sok olyan dologgal találkozni már ami nem aim vagy wh de nem is korrekt játék..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
Szia Yoss😊

ha jól emlékszem a clanbase.com-on van egy videó, ott részletesen beumatava mit tekinthetõ lean bugnak és mit nem.😊

Nekem halálmindegy, nem fogok ezen vitatkozni, veled fõleg nem, remélem majd fog kijönni valami olyan, amiben van helye az érett pléjerközegnek, kevés példától a cod nem ilyen. =)

Nem rólatok van szó, de amíg tíz perc játékban hat percnyi anyukázást, flémelés van, a tizenhároméves sanyika az okos, addig nem kérek a codból (igen, az én hibám, néha nem vagyok toleráns).
Ezért minden tiszetelem a korrekt egyéneké és csapatoké.😊
Ha elõfordulok netán a bas vagy gfm szerveren, az nem a véletlen mûve, de kivételesen ritka lesz.😉
A fórum a kedvencek közt van ófkórsz😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
"Akit a szerveren cfg-vel elkapunk"
Ezt viszont furcsának tartom. Ez a cfg-vel elkapás náluk teljesen szubjektív alapon megy. Nem értek hozzá, de cfg-vel elkapni nem nagyon tudnak senkit, max a gyanú felmerül és kivágják. Magyarán "szerintem csalsz, most kapsz egy bant" A múltkor a szerverükön Camotban voltam bent és hallottam, hogy liheg valaki a falon kívül. Szépen a sarkon tartva a tüskét kioldalaztam és amikor megláttam lõttem a srácra. Ekkor derült ki, hogy van ott még két amcsi és ugyanavval a sorozattal lelõttem õket is. Szerintem semmi extra nincs benne. Viszont rögtön kaptam, hogy "vagy azonnal kikapcsolod a csítet te szar, vagy kiváglak a picsába". Szal így megy az elkapás náluk...

Nieleen

Yossarian
nem a méret a csalás, hanem az, ha olyan dolgokat használsz, amik a játékban eredetileg nincsenek benne, illetve, ha a cfg-det úgy változtatod meg, amivel tiltott elõnyt szerzel. Nekem csak 8 KB, de ebben van egy csomó bind 😊

Nieleen

Yossarian
Mi az, hogy lean? a lean a kihajlas...
A kihajlok egy pillanatra és lövök, majd megint kihajlok és kövök meg nem mozgáskombó, hanem bug.
A mozgáskombó az lenne, hogy bizonyos scriptek képesek arra, hogy valamilyen mozgáskombinációt megcsináljanak helyetted. Pl ugrás és az ugrás ívének csúcsán gránátdobás. Vagy olvastam olyanról, ami ugrás vagy hasalás után azonnal lõ néhányat abba az irányba amerre a fegyód áll.
A "Pro"-knak természetes, hogy ilyet használnak, de akárhogy nézem, ebben az esetben egy eredetileg a játékban benne sem levõ progi csinál meg helyette egy mozgást, amit talán nem lenne képes enélkül megcsinálni. (ha képes lenne, akkor felesleges lenne a használata). Ennyi erõvel aimbotozni is legyen szabad, mert azt is egy külsõ progi csinálja...

Nieleen

Dietrich
Nem az én oldalam és cikkem csak bemásoltam 😉

BAS kapcsán a haxolás már teljesen elterjedt dolog..szembõl 1 lövéssel lövik ki az ép tankokat amit normális esetben nem lehet. GFM-be is sok érdekes jelenet játszódik le, de errõl Trident is tudni mit mondanai 😊

cod2-ben a cfg fájlt lehet buherálni? na ugye...

Dietrich
megnéztem semmi baja a maprotnak...eddig is így volt leállítás elött.

Herold
Az én CoD2 cfg-m 35 kB-os. Az csalás?

me and a monkey
Maprotáció hiba lehet, én nem értek hozzá, majd Dietrich megbuherálja.
Egyébként a CTF a legjobb, Dawnville-n meg olyan mint egy krimi, ebben egyetértünk. 😊

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
köszönöm a linkeket, szóval nem valami általános "összeveszésrõl, konfliktusról" szól a dolog, hanem másról. Köszi, már azt hittem lemaradtam😊

trident
lean pl.

dr Kotász
Most már kb. 25.-ször... elmennek az emberek 😞
dr Kotász
1. bugreport (vagy szádékosan van így?): dem uo_harbor megy már vagy hetedszerre, szerintem már rég váltania kellett volna...
dr Kotász
A Forgotten Mods szerveren épp 14 fõs uo_dawnville CTF van, isteni...<#hehe>
Serpa
és ez --> "haxolni, mozgáskombókat" mit takar?

me and a monkey
Trident ! Tessék :Link

dr Kotász
[url=http://www.wiretarget.com/games/pc_call_of_duty.shtml#Call%20of%20Duty%20%20No-CD/Fixed%20EXE]Tessék.[/url]
Dietrich
http://sajtospufi.extra.hu/page.php?24

trident
Amúgy a lentiek evidensek (a legtöbb benne is van a pbkonfigok jó részében, nem is értem hogy a legtöbbjén miért kell gondolkodni)

trident
Milyen összetûzés volt a callofduty.hu-val?
(lemaradtam volna?)

Csövi!Priviben tudna valaki egy Crack-et küldeni a United Ofensive-hez?Nagyon kellene!Elõre is köszi.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Dietrich
Mint ugye elterjedt, volt egy csinos összetûzésünk a www.callofduty.hu-val, cfg ügyben. Ekkor én fogtam és kitettem egy szavazást, melynek kérdése ez volt:
Szerintetek csalás-e a cfg?

A kérdés igen tág, de aki akarja, az érti mire gondolok.

A szavazás 122:10 arányban az IGEN javára dõlt el. Azt hiszem ez elég jelentõs elõny ahhoz, hogy bevezessük a következõ szabályt:
Akit a szerveren cfg-vel elkapunk, az meg se próbáljon visszajönni! Ugyanúgy csalónak tekintjük, mint a wh-s és aim-os társaikat.

Mielõtt valaki messzemenõ következtetéseket vonna le:
Nem az számít cfg-nek, ha a grafikai beállításaid olyanok amilyenek, DE:
- leszel szives nem modellvilágosítani, wireframe-ben nézni a világot, nem gyári látószögben
- leszel szives nem kikapcsolni a falak textúráit, a füstöt, a torkolattüzet, a fegyver kirajzolását, és a fegyver visszaható erejét. (Növelik ugyan az FPS-t, de ez már viszont kemény csalás)
- leszel szives nem haxolni, mozgáskombókat kerülni. Ezutóbbit azért, mert egy gombnyomással bárki tud tökéletesen idõzíteni.
Inkább tanuld meg magad! Addig ne nevezd magad pro-nak, mert nem vagy az!

A továbbiakban nem fogjuk koptatni a szánkat. Aki olyan elõnyre tesz szert, ami a másik játékosnak a szerver által szándékosan nem biztosított, az csaló. Itt lehetne sorolni millió fajtát, de nem teszem meg. Akire ez a definíció ráillik, megy! Ha tetszik, ha nem.

http://sajtospufi.extra.hu

Igen Single Playerhez kellene.

me and a monkey
Láttam, gyere máskor is. Base-be oltott GFM. 😊

trident
Három dolgot írtam le, nem véletlen. Legelsõnek a legvalószínûbb a driverprobléma tûnt (most is lehet, például az alternatív driverekbõl maradtak vackok), másodjára valószínûnek tûnt a hibás telepítés / hibás telepítõlemez (jópár ilyen elõfordult már), kevésbé valószínûnek tûnik a túlmelegedés/elégtelen hûtés/elmozdult hûtés. Azért írtam csak hogy monitorozd, mert azzal nem tudod elrontani, olyan tippet nem adok, ha nem ismerlek, vagy nem értesz hozzá (nem baj az, nem flém, de így jó)

Herold
A grafikus kártya processzora.

trident
csak másfél pályát voltam a bas szerveren, a hangok nagyon bejöttek😊
nem tudtam mindent megnézni, de jó volt újra benézni😊

dr Kotász
Single playerhez kell?
Csövi Srácok!COD United Offensive-hez kellene nekem crack.Tudna nekem valaki segíteni?Elõre is köszi.(Kerestem,de nem találtam jót.)

már legalább 20 drivert kiprobáltam ujjabbat és régebbet is és nem volt jo ugyanugy csikok vannak a képben
milyen gpu hömérsékletének figyelése?
trident
Elsõnek driverfrissítés, másodjára cod/cod2 reinstall, harmadjára a gpu hõmérsékletének figyelése.

hellosztok
a következö a problémám: ati 9600xt-s videokártyám van és a cod1-2-ben csikok jelennek meg, és csak ebben a két játékban
nem tud valaki rá megoldást?
Herold
Az ellenkezõ oldali tankelhárító egy másik emeleten van.

dr Kotász
A házban nem csak egy tankelhárító fegyver van.
kovy79
Rem tud vki segíteni, mert már 4 órája szívok! Elakadtam a Pavlov' house pályán, ahol tankelhárítót kellene használni, csak a fegyver és a tank két különbözõ oldalon vannak. Mi a búbánatot kell csinálni?
THX

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

Dietrich
Hali.
Eredetileg péntek reggel újra ment volna publicba a szerver, de egy nem várt hiba miatt (6 órát szenvedtem tegnap a szerverrel de nem volt hajlandó csak BAS módban futni) nem sikerült elindítani.
Obisok ma délelöttre igérték a hiba kijavítását.

Herold
Hehe, nézd meg a profiljában, hány éves. Ha tényleg annyi, az elég nagy probléma.

Herold
Hát bocs, de ekkora baromságot ritkán hallani. Nem mindegy neked, hogy mit csinálnk a szervereden az emberek? Egyébként se szokás kempelni tankokkal, legfeljebb a heavy tankkal, de az arra is való, mert az páncélvadász.
Ezzel az erõvel bérelhetsz sima CoD szervert is, fölösleges az UO, ha kiveszed a tankokat.

Yossarian
jobbat mondok: az iskolával kéne foglalkozni, aztán ha az írás megyeget alapfokon, akkor elkezdhet játszogatni...

Nieleen

renton7
nem szeretem a tankok azért vettem ki belõle. ha benn lenne akkor mindenki csak kempelne. azért köszi, hy

Serpa
most voltunk fennt vagy 8an.

Dietrich
bezony...