43642
-
#42824 nem én.. -
#42823 sziasztok.Nagy cod os multis vagyok.Tönkrement a gépem de már van új és addig mindíg multiztam constantin néven.Vannak még fennt akik neten játszanak mert ha igen akkor újra felteszem a gémet és szivesen játszanék.Írjatok és ha kell csatlakozok. -
#42822 Figyelted a "honlapjukat"? -
#42821 állati mód pang a topic, de én ilyen reklámokat nem igazán akarok itt látni.
Ti? -
#42820 Esetleg az Inszeminátorok szövetségénél próbálkozz! -
#42819 Próbáltad már? -
#42818 ezzel csak az a baj ez nem cod2-es topic..biztos sok szponzor fog jelentkezni itt..meg a cod2 topicban is :p -
geridoss #42817 A *W_t_F* nevű cod2-es klánnak keresek szponzort! (a szponzort hírdetjük : szerver névben, honlapon, játékban, fórumokon és minden más helyen, amit a szponzor kíván! a klán weblapja : www.wtfclan.fw.hu )
érdeklődni a [email protected] MSN címen vagy a [email protected] e-mail címen lehet!!
Előre is köszönjük a támogatást! -
#42816 A problémád megoldását a FAQ-ban talűlod, azért lett megmutatva -
#42815 Sziasztok!
COD-ot szeretném 1280x800as felbontásban futtatni. Config fájlt átírtam, de nem lett eredménye. Mit tegyek? Köszi! -
#42814 1 képel mit csinájak én is látom a forum fejlécét nem kell vilogtatni
valki akkor tudja a megoldást??, -
#42813 -
#42812 Sziasztok nekem az a problémám tegnap feltelepitetem a a cod ot és most 1 hidas pályén vagyok nem tudom a nevét 1 rövid hidon kell lenni és védeni a lényeg hogy az esllsö részét meg csinálom ágyuval kilövöm a tankot a 2 résznél betölt rákattintok a bevetés gombra és lefagy milehet a baja ?? van valmijen javitás ? -
#42811 előtte meg a bibliában olvashatta ő is :P -
SlaCker #42810 Köszönöm a seítségeteke.Dietrich A szolgáltato:A upc ,a net:5mb.
Háéa a jó égnek még az avg nem szólt ki hogy vírus van.Mégegyszer köcce a segítségeket. -
#42809 meg a háttérben futó torrentet...
ha semmi ilyen nem fut akkor könnyen lehet, hogy trójaid, virusod van vagy rossz net beállítás vagy szar szolgáltató.. -
#42808 Kapcsold ki az MSN,Skype progikat :)) -
#42807 Ez az aminek látszik. A netkapcsolatod gyenge, vagyis túl nagy a pinged.
A szerveren van egy beállított érték és a Te pinged felette van. -
SlaCker #42806 Hali mindenkinek.Még én itt nem jártam de pofátlan módon a segítségeteket kérném.Nem tom miért,de mikor be lépek egy tört szerverre azt irja ki a menüben hogy "server is for low ping players only".Kérlek segítsetek nagyn idegesítő hogy nem tok egy jót játszani.Segítségeteket előre is köszönöm.!
-
#42805 Hm, én is hasonlóan vagyok, három hete kb játszogattam újra, de el is ment tőle a kedvem, főleg az emberek hozzállásának és intelligenciájának köszönhetően (ami visszataszítóbbnak tűnt így, hogy hosszabb szünet után játszottam)... Na meg aztán túl sok időt is vesz el. :) -
#42804 Maximális respekt felétek!
Jelenleg néha Red orchestrázom, ha van kedvem, időm. Ha lesz olyan olyan érett, bugmentes, éretlen és idióta közösségmentes játék, akkor találkozunk!
A cod-ban elfáradtam -jelenleg-.:)
Nem feledek senkit és semmit, de most ez a helyzet.:) -
#42803 van egy Red Orchestra meghívóm, kéri vki? -
hofitom #42802 Trident!
Sajnálattal olvastam a közös levelezésünkben (mármint IBT), hogy augusztus 01-től megszűnik a H2Q. Egy korrekt, tiszta eszközökkel játszó klánt vesztünk!
Itt is jelezném, (sztem a többiek egyetértésével), hogy a volt tagokat szeretettel várjuk nálunk.
Amennyiben Te is úgy gondolod, hogy kedved van netán még a CoD-hoz és kell egy jó társaság akkor vagy vmelyikünket aki itt jártatja az ujjait keresd meg, és szívesen látunk a TS-ünkön is. -
T4rgeT #42801 Ismeri valaki a régi craZy'xT-T4rgeT -et közületek???
Pár infót mondtok nekem róla? hogyha tutdok vagyis nagyon szeretnék
vele beszélgetni aki ismeri őt az tudna nekem segíteni?... -
#42800 jo hogy nem léphet ki a netre értem :Djo majd megmondom neki :D
am. ezt anyám mondta egyszer amikor tanitott rántottát csinálni xD -
#42799 hogy akarsz(akar) játszani a neten, ha a program nem léphet ki, nem küldhet adatot és nem fogadhat?
Jó az aláírásod: "Az éhezőnek ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni." -
#42798 őőőő ezt igy most nemnagyon értem :D miért kéne kilépését engedélyezni? ez a tiltás feloldása izébigyó? -
#42797 tűzfal/routerben a program kilépésének engedélyezése. -
#42796 egyik haveromnak olyan problémája van, hogy ha egy netes szerverre akar kapcsolódni, akkor az awaiting connection elmegy 20ig, de nem csinál semmit. legujabb patche van, pb be van kapcsolva, mi lehet a baj? -
#42795 Nem lehet hogy bekapcsolták a kulcsellenőrzést és azért nem enged fel a szerver, mert nem eredetid van?
Az fgc-nél érdeklődj, ők adminolják, üzemeltetik tudtommal. -
#42794 na de mégis kell. az van (biztos ismeritek) H a Hungarian Fragfesttel nekem vmi gáz van :( eddig minden tök jól ment ott, de aztán egyszercsak connection interrupted, próbálnék visszamenni akkor nézem hirtelen kiürült a szerver, azóta nem tok belépni mert azt írja h a CD-kulcs használatban van. próbáltam már mindent amit a FAQ-ba irtatok de még mindig nem megy. viszont azt látom h páran már be tudtak lépni a szerverre. a szerverrel van a gond vagy mivel? -
#42793 Gratulálok. Így nem kellett akcióba lépjek :) -
#42792 Látjátok? Így kell ezt! -
#42791 Dejó h megtaláltam ezt a topikot :D a FAQ megoldotta egy régi problémámat. (gondoltam szólok xD) -
morfologus #42790 Helló all!
Moviet szeretnék csinálni és olyan problémám lenne, hogy ki szeretnék venni mindent kivéve a célkeresztet, meg azt, hogy kit lőttem, de a /toggle hud_enable parancs nem működik, a showtime pedig mindent kikapcsol.
Ha valaki tud erre megoldást pls írjon.
Köszi! -
#42789 Bakk! -
#42788 van saját honlap van saját chat van saját fórum..szerinted miért nem ide ír az ember..igaz te meg oda nem írsz -
#42787 Ez nem mentség! -
karegab #42786 nem tudtok olyan honlapot ahonnan single-player vagy bootos pályákat lehet leszedni
by:dave
-
#42785 Mikor ezt beirtad éppen war volt..