Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry<#szomoru1><#dumcsi>
Dietrich
én azt nem értem, hogy cod2 gondokkal miért ezt a topicot bombázzátok?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csá!
Feltettem a cod2-õmhöz a 1.3-as patchet a multi player mûxik is de a single player nem akar mûködni. Nem tudjátok miért?
kis Cicaa
20 server...hm...nem rosz...banngyûjés a hobbyd?😄

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Malakai
Azért remélem nem várod el, hogy sajnáljanak és komolyan vegyenek az emberek ezzel a stílussal és itt pedig ezzel a névvel ráadásul... o,0

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
büszke lehetsz magadra...

Nieleen

figy

bemegyek egy only rifle szerverre a minap (büdös macska szerver, DM) és elsõ lettem és bannoltak a szerverröl mert "csiter" vagyok.... És még kb 20 szerverröl bannolva vagyok. Waron kickelnek minket a szerverröl mert "csiterek" vagyunk. Amugy a -=PRO=- klán vezetõje vagyok ha gy jobban teccik.
Valszeg, bár azért már a gólya is égett vele mikor hozta<#eplus2><#ravasz1>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

KM
Vannak szüleid?<#ejnye1>

Dietrich
ebalt-t választ..illetve az ebal választja ki õket 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
azt sajnálom, de ha valóban foglalkozol a cod-al, a korrekt játékkal, akkor azt hiszem láthatod, hogy csak a tiszta játék vezet bármire, akár funpublikolsz, ha meg késõbb cb-zni, vagy külföldi csapatokkal akarsz játszani, akkor abba nem fér bele a csalás, sem néhány dvar.

Ha meg olyan jó játékos lennél, akkor meg nem tudom miért így akarsz bármit is elérni. Ott volt most az xlan, nyáron a dlant csinálja Musha, sok korrekt arc van, aki nem süllyed le idáig és tudja élvezni a játékot, itt is olyan emberek vannak.

Vannak itt publikolók, van aki az ebl-t választja, de egy közös: tisztán, korrekten, gerincesen állnak a játékhoz és más emberekhez.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ColdFire
emailt vagy egy msn-t plsthx

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Anyukám már ritkábba veszi észre.... de apUKÁM még észreveheti
ColdFire
adsz egy msn címet PMbe?
kéne egy progi...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

trident
Egybül? jácottunk? 😄

Mondtam, hogy ne kamuzz. Ordít rólad hogy kezdõ, fiatal, éretlen vagy, miért csak magadból tudsz kiindulni? Látod hogy nem tudsz átverni senkit sem itt?😄

Most kell itt magadat rongyosra égetni... Addig vergõdsz itt, míg anyu észreveszi, eltilt a géptõl, na akkor mi lesz? Akkor meg nem lesz hupákolás, meg hazudozás... Nem kapsz sütit...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Elgurultak a gyógyszereid?<#nemtudom>

lámaaa
Dietrich
nekem meg abból van elegem, hogy az ilyen gyökerek mint te nem találják meg a cod2 topicot..reklámozd ott a szarjaid te <#lama>

Mi amikor még jácottuk a klánna nagyon jól összeszokott team voltunk! Sorra vertük a klánokat : KGB, Hit&Run stb... De ugyebár egybül mi voltunk a kibasott nagy csiterek stb és elegem lett hogy ez a magyar CoD2.
KM
Orvos látott már?<#gunyos1>

trident
Aki küld nekem sms-t, az kap sütiiiiit!!! =)

trident
Mi van veled? Ideges vagy? Feszült vagy?😄

Nem birod ha semmibe vesznek? Unod, hogy amúgy kis szürke alak vagy, aki mellett mindenki elmegy?

Van megoldás!

A totális képzavar és értetlenkedésre való tekintettel nem is ecsetelném számodra, mivel nem fogod érteni, kik is járnak a topikba rendszeresen.😊))

Csíterek?😄DD Az hogy te néhány konfig csomagot meg publik, lejárt csalást felpakolsz valahová, még nem érsz el semmit. Nagyon jól tudom (mostmár kevésbé, mert nem codozom), hogy a cod2-s csalásokat mind megfogja a pb és a kibõvített cvarlista. A buherált dvarokat nem feltétlen, de az más tészta, meg amúgy is. Kit érdekel néhány nagyszájú, egoista tizenéves, aki nem tud semmit, sem bizonyítani, sem értéket felmutatni. =)

Most linkelejem be az elcsípett csalókat tartalmazó listámat?😄

Ne butáskodj már, eleget égetted magadat. A tejfogad alkalmatlan a harapásra, fogást te itt nem találsz senkit, mi pedig nem azért adózunk, hogy ne otthon koptasd a parkettát.

KM
Erre vered?<#levele>

trident
Kinek cumi trendiboj?😄
(meg amúgy is, kit érdekel a kamuzásod?)

Látom, nem veszed a lapot: húzz innen. Látod nem kíváncsi senki sem rád.=)

ColdFire
csokiii 😊
és cod2es vagy 1es lesz? 😄

trident
Ez még closed béta, csak én tesztelem, de a csokit elküldhetem...😊

ColdFire
😄DD
eza GFM cod2es vagy 1es?

trident

ColdFire
csokiiii <#finom>

trident
Fúúúú😄DD

Ez azt is jelenti, hogy tíz bebukott cslóval több van?😄 mert cod2 esetén teljesen jól szûr a pb ha frissítve, adminolva van, a cvar ellenõrzésre is érvényes ez. UO és CoD esetén pedig van már annyi érett admin, hogy ne tudják sokáig átverni õket...😄

Szóval összegezzünk: tíz kismajommal több, akik elõbb utóbb bebuknak és mennek sírni, neked pedig van néhány száz forintod, mondjuk tudsz belóle venni egy.. egy.. egy fagyit! Vagy egy egy... csokiiiit! 😄

Ha már reklámozni akarsz, akkor lakcímeddel, fényképeddel tedd, sokkal sikeresebb leszel! =)

ColdFire
azt azért gondold át, ha alabol kéne vkinek ilyen szar, ha elküldi az sms-t, hova az anyjába írja be a megkapott sms kódot?...
nyomigyerek

ColdFire
húzzál el

Dietrich
<#banplz><#violent><#boxer><#falbav><#fogmosas><#lama><#ejnye1><#mf2><#gunyos1><#nyes>

KM
Vigyázz! Nehogy Dietrich megsértõdjön. Tudod, kapuzárási pánik...<#eplus2><#mf1>

trident
Mindig csak a szeksz meg a szipu!<#fogmosas>

kis Cicaa
cod2-höz?

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Eredj fiam csapd le a fejét😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yesssssss😊

Serpa
hogy ne legyünk szellõsen a golyóbison.

KM
Az ilyenek minek élnek?<#wow1>

trident
A nyúl mögött.😊

New Holland
Seholse találok 1.2,1.3,1.4patcheket. Hol találhatók ilyenek?

ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690

dr Kotász
Nahát gondolom úgyis követelnék a többiek, szóval:

Herold
Hát HILYÁBA, a mai fiatalság nem tud helyesen írni.

trident
Elsõnek nagyon nyorsan kapcsold ki a caps lockot.
Másodjára kattints a GYIK-ra (gyakran ismételt kérdések).
Harmadjára: ha valamilyen letöltés, leírás nincs a faq-ban, akkor: www.callofduty.hu. De elsõnek ott is nézz körbe, aztán kérdezz.
(szerverindítás: http://profbako.uw.hu de inkább javasolnám hogy e helyett inkább neten próbálkozzatok, kész, korrekt szerveren.)

TUDNA NEKEM SEGITENI VALAKI ABBAN, HOGY HOGYAN LEHET CALL OF DUTY UNITED OFFENSIVE-T NETEN KERESZTÜL JÁTSZANI. HÁRMAN VOLNÁNK, MEGCSINÁLTUK A SZERVERT, DE MINDIG AZTIRJA KI HA RÁAKARUNK CSATLAKOZNI A SZERVERRE HOGY ENTER YOUR CD-KEY. DE HILYÁBA IROM BE AKKOR SEM MEGY. NEMLEHETNE EZT VALAMIFÉLE PROGRAMMAL MEGKERÜLNI. VAGY MIANYAVAJÁT LEHETNE EZZEL KEZDENI, HOGY LEHESSEN JÁTSZANI.....

NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM, HA VALAKI TUDNA SEGITENI.

[email protected]
ColdFire

Üdv, Mindenkinek! Én még csak 3 napja<#wow3> tolom a COD2 single küldetéssorozatot, s az amerikai kampány elsõ küldetésénél sikerült elakadnom(partraszállás+s egyebbek). Minden bejárható bunkert kifüstöltem a németektõl, a harcmezõ mögötti tanyát is végignyomattam, de nekem Flak lövegeket kellene megsemmisítenem, s sárga csillag a térképen egy fából+2 hordóból összetákolt kamu löveghez vezet. Azzal meg semmit sem tudok kezdeni. Ellenben a tanya mögött találtam 6 db valódi löveget, de nincs nálam semmi amivel el tudnám intézni ezeket<#falbav>
Mi itt a teendõ? Elõre is köszi a segítséget!

Blood & Honour. No Mercy!

trident
Nekem is vannak képeim fenn, fejike vagyok, hy!<#nyes><#idiota>

KM
Na, most beizgultam!!!<#puszi><#hehe><#eplus2>