43642
-
#42864 felraktam ikszpét. megy, szal fasza. -
#42863 Mindenki Hunterként kezd aztán lesz 1 random zombi. Akit a zombi lebashol az is zombi lesz. A zombiknak általában van valami dobófegyverük de többnyire basholni kell velük viszont 1000 HP-juk van. Az utolsó Hunter meg kap egy csodafegyvert. A játékot akkor tudják megnyerni a hunterek ha kitartanak addig amíg letelik az idő. :) -
#42862 Vistám nekem sincs, viszont érdemes megpróbálkoznod, hogy az ikonon jobb klikk, majd állítsd be, hogy rendszergazda jogosultságokkal fusson (tudtommal kombatibilitás fül). -
stream man #42861 valaki elmagyarázná nekem mi az a zombi mode és hogy tudok vele játszani ? mert nemértem :DD -
#42860 Sajnálom a bokád. -
#42859 most fogom felrakni, de ha megint kilép, hááát lefosom a bokám -
#42858 tudod jól..a cod akkor készült amikor a vista még csak látvány terv sem volt :)
xp-nél is sok korábbi játéknál volt gond..lehet patch magoldana minden gondot de a büdös életben nem lesz olyan már se a cod se az uo-hoz sajna... -
#42857 csak, nekem eddig egy játékkal sem volt gondom. najó a bf1942 egyik módja az fh nem ment, de minden más igen, de lehet felrakom az xpét -
#42856 nem értem..úton út félen azt hallani, olvasni a vistát ne tegyétek fel mert a játékokkal gond lesz..csak az használja (az angol nyelvűt mert természetesen a magyarral is gond van)akinek nem játékra kell.
Én a vista esetében is azt teszem mint anno az xp-nél..amig nem lesz SP1 addig fel nem rakom.. -
#42855 Hello!
szerintetek mért van az hogy mostanság mikor elindítom az uo mp-t ujraindul a gép. Eddig sosem volt ilyen problémám. Eredetim van és vistán játszok -
#42854 hát az gáz :( -
#42853 Az más jellegű probléma volt.
Én kapom ki mindig a hibákat.:D -
#42852 FAQ! vagy GY.I.K. ha ugy jobban tetszik -
koocos #42851 Kössz, már találtam. De mért írja azt ha neten akarok jáccani, h key code in use?? -
#42850 azóta sem javult..régi gépével semmi gondja nem volt..én hiába mondom oda adom az enyémet és adjon még 20K-t nem lesz PB gondja..nem akar cserélni ;) -
Adler #42849 majd elmúlik, nekem is laggolt
aztán abbahagyta, érdekes nem?
semmit nem változtattam rajta, de elmúlt, igaz csak a gyengébb konfigon volt ilyen probléma, a másik gépen nem. -
farkasjos #42848 milyen kód kéne telepítő vagy más?
-
farkasjos #42847 Koocos én tudok neked adni
-
koocos #42846 Tud valaki adni 1 megfelelő Key code-t Call of duty 1 hez??
-
#42845 dehát ez nem lehet dual core probléma, mert neki ez már akkor megvolt, amikor a duál kórról még a mérnökök is azt hitték, hogy gyógyíthatalan betegség lehet... -
#42844 Régi és talán már nem annyira felkapott módok és pályák futnak rajta.
Minden pályaváltáskor más-más mód fut a szerveren.
link -
#42843 JTB esetében a cod és uo szervereken amin a PB bevan kapcsolva laggol a játék nála..
cod2-es PB esetében nem.
már írtak a PB készitőknek is ezügyben..semmi normális választ nem tudtak adni ;) -
#42842 ja... ,mi az a forgotten mods az aláírásotokban? -
#42841 mi a gáz a dual core-ral? nekem is az van, ne akkor érjen meglepetés, ha lövöldözni támad kedvem :) -
farkasjos #42840 helló Találtam kódokat a call of 1-höz de nem jön ki a konzol a ~ gomb
nyomásra
-
#42839 Már találtam. Közösben megirva. -
#42838 JTB találtál már megoldást a dual core problémára? Mert én is szivok vele rendesen... -
#42837 Milyen idióta errorokat ki nem dob :D -
#42836 vedd meg, és menni fog -
#42835 Nekem nem megy a multi, most szedtem le a gamet ez a hiba:
User interface is version 7, excepted 9 -
#42834 www.apofisz.extra.hu ; http://profbako.uw.hu
Valamit nem jól csináltál. Ha kitörölted az összes egyedi módot, mappát, fájlt, pályát, akkor minden további nélkül kell hogy tudj listen vagy dedikált szervert indítani. Móddal és plusz pályákkal is lehet, de nem mennék bele. Két okból, ez cod topik, utaltam linkekre, a cod.hu-n erről van topik is. -
koocos #42833 Töröltem a módokat és a Mapokat, de még mindír nem megy. Más megoldás??
Telepítsem újra Cod2-t??
-
koocos #42832 A módoknál nekem Custom Rifle cuccok vannak. Ez lehet a baj?? -
#42831 A cod2 topikba fogják majd mondani, hogy szerverindítás előtt törölj minden módot, mapot, mert összeakadnak. (vagy legalább mappackok legyenek, vagy csak néhány custom map) -
koocos #42830 hy
ha új szervert akarok indítani, hibaüzenetet küld, h
"iwd sum/name mismach"
tudtok segíteni?? -
#42829 már jó -
#42828 Nekem? -
#42827 ASE? -
#42826 rossz az aláírásod -
#42825 mekkora aláírásom legyen h eltud olvasni az IP címeket?