43642
-
#42904 Van hozzá script de te is simán megtudod csinálni mégpedig nyomod az előre-t a bash-t az újratöltést és közben lövöldözgetsz. Ha lefekszel akkor a legkönnyebb asszem. Így nagyon gyorsan ki tudod lőni azt az 5 golyót.^^ :p -
#42903 tyűű azt hogy lehet? -
spiderman2 #42902 Hát sztem Fastwalknak nincs sok értelme.Én mostmár max azt használom mikor zoomolva is max sebességgel megy.Ehhez legalább nem kell semmi cheat
A hétvégén PM-ben megbeszéljük.
-
#42901 :DDDDDD mi meg ma waroztunk azt az ellen pár emberje elég gyorsan ott termedt ahol voltam :S de aminek örültm hogy nem lámáztak ami manapság sztem elég nagy szám... na mindeggy lenne kedved mondjuk hétvégén játszani a szerverünkön? :-) mindenféle játékmód lesz,meg amit a többiek akarnak -
hofitom #42900 Azt a fastwalkot elküldhetnéd nekem PM-ben, megnézném szívesen. Egy lengyel klánnal játszottunk BAS-t és és a fiúk lefutották a dzsipünket, ami egy kissé meglepett. -
#42899 oké msnre vegyxél fel :-) -
spiderman2 #42898 Hát jah vannak ien érdekességek.Jó lenne ha egy pro leírná ezeket egy oldalon .
Fastwalkra rájöttem de azt sok szerveren nem szeretik ezér nem nagyon használom...
Egy jó gameban pedig mindíg benne vagyok. -
#42897 hát ja... és azt hogy csinálják amikor tárazás közben rázoomolnak?:D
mert azt sem értem:D mikor sgtén átnéz meg ilyenek:D valamikor nincs kedved egyett játszani?:-) a klánom szerverére úgyis szervezek egy "partit" -
spiderman2 #42896 Hát az is igaz hogy tudnak játszani
Pontosan nem tudom leírni de sokkal jobban felhúzza azt amit töltéskor szoktak.
Lehet hogy az amit te mondasz.
Csak azt tudom hogy ienkor sokkal sűrűbben lőnek. -
#42895 nekem meg azt tünt fel ilyen szerókon hogy mindenki iszonyat jó puskával :-) arra gondolsz amikor még nem tett be a töltényeket de már lő? -
spiderman2 #42894 Hy
Lehet hogy már volt róla szó de idegesít hogy mindenki mást mond erről a dologról.Sok külföldi szerveren látom hogy puskával elég (érdekesen töltenek újra).
olyan mintha már az újratöltés közepén lőné a következőt.Egyik haver aszondja hogy ez csak egy script másik azt hogy egy billentyűkombinációval meg lehet csinálni.
Végülis semmi értelme nincs de jó lenne tudni hogy meg lehet e csinálni.
Ha valaki értette mire gondoltam előre is THX. -
#42893 a cod2 topikban majd segítenek... -
domy75 #42892 Sziasztok, letöltöttem a bot módot, de valamiért nem műkszik, szerintem valamit szarul csinálok. Valaki leírná érthetően mit kell csinálni. KÖSZI. -
#42891 uo nehezebb mint a sima cod. :o -
#42890 még az nap, a cod.hu csetben írtam több linket. Azért többet mert volt akinek egy egyszerű pb frissítés elég volt, volt aki win-t frissített, volt, akinek csak a tűzfalat kellett beállítani. www.apofisz.extra.hu ; www.pb-baj.extra.hu ; cod.hu főoldal/keresés a hírek közt:pb hegesztés ; cod.hu/fórum/pb help.
Hogy jogusoltsági vagy futtatási hiba, ezek alapján ki tudod deríteni, legalábbis a legtöbb játékosnak sikerült. -
hofitom #42889 Hmm. Fórumokon az a megoldást javasolták másoknak, hogy jelezd az evenbalance felé.
Állítólag vmi 64 bites Linux szervereknél van ez a gond, főleg ha nem frissítik a szerveren futó PB-t.Mondjuk itt próbállj körül nézni. -
isi #42888 CoD1=highskill ftw
CoD:UO=medskill
CoD2=LAUW L2P skill
egy régi codos.
[ bocs csak ez most lejött^^ ] -
#42887 vagy töröld az egész pB könyvtárat és a PB.exével frissisd újra..
vagy gugli.. -
#42886 akkor routered van? abban is engedélyezni kell a portot. -
Sgt Brian #42885 Pb be van kapcsolva, és firssítés is volt! -
#42884 multi optionsban engedélyezd a PB-t! alapból no-ra van állítva talepítés után.
majd a callofduty.hu oldalról szedd le a PB frissítőt.
azt tedd be a pb mappába és onlineban nyomj rajta entert. egy dos ablak ugrik fel az ne zavarjon..frissül a PB majd ha végzett kiírja. kb 2 perc múlva. utána mennie kell.
-
Sgt Brian #42883 Igen
-
#42882 neten akarsz játszani? -
Sgt Brian #42881 Hello! Ezt írja ki a cod 1:Restriction: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed ha valaki tudja a megoldást, hogy újra tudjak játszani kérem segítsen! -
HG #42880 Sziasztok!
Egy havernak új gépe lett. Feltette COD -ot, UO. val, magyarosítva. Elindul, játék közben előfordul, hogy a lelőtt ellenség nem dől el, állva maradnak az emberek, ilyenkor már nem is lehet továbbvinni a játékot, csak mászkálni. Volt ilyen valakinek? Van megoldás?
AMD X2 4200+ asszem, Nvidia 8800 GTI 320 Mb., 2048 Ram, stb...
Win Xp Pro.
Lehet ez VGA driver probléma? Vagy AMD X2?
Előre is köszi a segítséget! -
#42879 :D egyébként most megyünk 4-en csak beállítják a pébét :-) -
#42878 Mód: Behind enemy lines
map: mp_uo_hurtgen
Csak én lennék fönt^^ :D -
#42877 Hello!
van egy jó kis servere a klánomnak:D és hogy ne tegjen ott üresen, kitaláltam, hogy néha összehívok embereket és játszunk egy jót. Lanne kedvetek valamikor? mondjuk hétévégén?:D lehet mód menne, bár azt még nem tudjuk hogy kell:D -
#42876 IBT szerverről lejött minden gyorsan. -
#42875 http://gfm.esgnserver2.de/?w=downloads&t=1
http://cod.esgnserver2.de/
http://www.opferlamm-clan.de/?menu=162
-
#42874 Fel kell hozzá tenned - bár ezt biztos tudod - a CoD-ot és az UO-t, aztán jöhet külön kis módként/programként a GFM.
Nem hinném, hogy másolással működne. -
#42873 srácok gépcserém volt, a GFM-et újr ale kell töltnei vag yh aátmásolom a könyvtárakat a régi winyóról menni fog? -
#42872 vedd meg vagy cserélj cdkulcsot asszem, de lehet pb frissités sem ártana.. meg cod2-es topik is van ám! :-) -
Gazsa #42871 Sziasztok! Amikor Call of Duty 2-ben a multiplayer módban szeretnék játszani és bármelyik szerverre föl akarok lépni akkor kb. 30 másodperc után kidob a Punk Buster és ezt írja ki:
Notice
"Server Disconnected –……(itt a nevem van) has been kicked via PunkBuster (for o minutes)…
Restriction: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys)ffab"
Segítsetek, köszi! -
#42870 Kösz nem kell rájöttem -
#42869 Sziasztok! Skint szeretnék csinálni, de nem tudom hogy kell megynitni a dds fájlokat. Adobe Photoshop 6.0-val és CS-vel már próbáltam, de nem megy. plz help -
#42868 okk -
#42867 Nem tudom az mi. Ezt találtam, de fogalmam sincs mire gondolsz...
Katt -
#42866 tom, lehet nem ide tartozik de szerintetek milyen a bladenet? holnap onnan renelünk szerót:D -
#42865 Nem a Vista-val volt a gond.
Megy vele a CoD, az UO és a CoD 2 is.
Bővebben