Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich kaphatnék a képekbõl én is?Ha igen akkor erre a mail-ra légyszíves küldeni : [email protected]
Ha nem,akkor így jártam. 😄

Így is,úgy is köszike
trident
pb_sv_SsCeiling 250 //
(hány shotot csinál, automatikusan felülírja majd magát)
pb_sv_SsCmd "" //
(hátõõõõõ :d)
pb_sv_SsWidth 800 //
pb_sv_SsHeight 600 //
(evidens)
pb_sv_SsXpct 50 //
pb_sv_SsYpct 50 //
(hogy azt fényképezze ami a játékosnak középen van, a képernyõ közepérõl)
pb_sv_SsSrate 1 //
(ha jól emlékszem valami felbontás, de így alapon kell csak)
pb_sv_SsDelay 0 //
pb_sv_SsPath "" //
pb_sv_AutoSsFrom 120 //
pb_sv_AutoSsTo 900 //
(tól -ig, mennyi idõ legyen max a két shot között)
pb_sv_AutoSs 1

ha még nem használnátok: sschecker, szerintem jó kis eszköz, kivételesen ritkán van interlaced kép, azokat ezzel meg is lehet nézni, meg amúgy is, nagyon jó a pbshotok nézésére, mert sok képnézõben nagyon sötét a kép.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Autómatika be van kapcsolva, akkor idõközönként készít minden játékosról shotokat magától, de lehet kérni is parancsal bizonyos játékosról rögtön.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A PB csak akkor csinál képet ha van miért vagy amúgy is klattyol minden játékosról?<#lama>Bocs ha úgy tûnik de nem igazán vágom....

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Malakai
Ez elég komolyan hangzik, bár nem lepõdök meg, a megjelenés óta elnyomó többségében kikapcsolt PBvel futnak a szerverek UOban...
Igen, tudom, hogy miért...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

laslandes
IBT Portal-on fent lesznek? 😊

Serpa
hát engem is meglepett némely kép.
<#merges2>

Dietrich
adjál mail címet..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
szívesen megnéznék néhányat ...

Dietrich
Készült.
Több ismert klán érintett benne.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

me and a monkey
A PB csinálta, de nem tudom mi lesz a sorsa a továbbiakban.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
kép készült róla, amit meg lehet nézni?

me and a monkey
Nem én vagyok a legavatottabb a válaszra, Dietrich a PB felelõs. 😊
De igen és néhány név több mint meglepõ.

Serpa
PB elkapott már vkit?

Helló Yoss!
Szeretnék beszélni Veled minél elõbb,akár msn-en akár skype-on.
Mikor vagy elérhetõ?

Üdv : Janek
Yossarian
Nem én voltam! Pár hónapja egyáltalán nem COD-ozok😊 Csak lineage2...
Ha visszajövök azt észreveszitek 😛

Nieleen

Dietrich
nekem ez az új verzió már nem lesz a "kölköm" mint az uo..
erre ott van a bf2...azt se játszom.

KM
Ez lett a COD-ból.

Dietrich
ettõl csak az volt durvább, hogy az általam bekonfigolt BAS szerver nem engedett be a magas pingemmel..a gazdiját 😉

Dietrich
Terminátor? 😊)

hehe

Serpa
de az már teljesen más idõben játszódik, ...

KM
Jön a COD 4...

Dietrich
nálam driverben (tesztelések miatt a több pontért) vsync off van.. <#ravasz1>

trident
Én örülök, hogy tegnap kidobott fps miatt a szerver, mert hullott már a hajam.

De akkor sem értem:
sima uo-ban 60 hz-nél megáll minden, hiába van a driverben vsync on, 72 hz (17' tft)
a gfm-ben meg engedte a beállítást...

Ezek szerint újra kell telepítenem az uo-t, hogy normálisan fusson (vsync on = 72 Hz = 72 fps.)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
és mi a problémád?
verjük szét a bunkerokat pisztollyal a kezünkben tankok nélkül? <#ravasz1>
csiterek hemzsegnek? vagy a RO-hoz hasonlítod?
nekem is a RO tankos része egyértelmûen jobban bejön...de a gyalogos része nem.
Persze a COD elavult már a RO-hoz képest..talán ha lesz 1x PC-re is cod 3 a nem olyan rég vett újabb motorral mint a Q3, változni fog a dolog..

Öcséd a bankszámlaszámaitokat és az internetes usert és passt is elküldhetné nekem.<#ravasz1><#eplus2><#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Malakai
Felmentem az IBT BAS szerverre, nah, kb másfél éve nem voltam BAS szerveren.. El is felejtettem milyen idegbajt tudok kapni tõle...
Nem megyek bele, mert nem akarok senkit megbántani, aki még ma is játsza, az biztos szereti, és akkor úgyis csak az lenne belõlle. Én viszont piszok mód rossznak tartom a jármûvek szerepét és megvalósítását a játékban. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Ezt sajnálom, személy szerint egy óvatos orrbagyûrést kisorsolnék a kedves akárkinek.

Csirke4
Kivétel a hülye öcsém aki a londonban megvásárolt eredeti UO cd kulcsát mondta meg MSN-en valakinek és tegnapelõtt láttam hogy már clanbas-en be van regelve a PB guid. -.-
Dietrich
dehogynem!
töröld le az oprendszered..tedd fel sallang mentesen az ikszpét (semmi alaplapi buherátor progi) a játékot, pb-t, zone alarmot, nod32-t..és go a szerverünkre.
nem hiszem el, hogy akadozna ezután is..vagy gyere el hozzánk és az én adsl vonalamon teszteljük le! 😊

ha routered van dobd ki és anélkül csatizz.
szedd le amit trident javasolt..hozd vissza a szülõktõl a korábbi géped..😄

KM
Ah, nem jutunk így egyrõl a kettõre...<#vigyor2>

Dietrich
dual core van nekem is..
core2-rõl beszéltem!

me and a monkey
Nekem dual core alatt semmi bajom.
Biztos az itteni Yossarian volt, azt hittem õ sosem menne base szerverre?

laslandes
htx. még jó hogy nincs pénzem core 2-re.😊

Pedig már linkeltem egy oldalt ahol annyi CD kulcs van eredetiben, hogy adnak el belõle.<#ravasz1><#nyes>

trident
Az jó, mert privátban elküldtem neki a cd kulcsomat.😊

Láttam Yosst a BBD britt bas szereveren. Szompolygott.😊

KM
Õ nem gondolja, õ elvárja.<#eplus2>

Serpa
^4S.A.S. ^6Clan ^5server ^4 http://sasclan.obinet.hu ^1 | Powered by OBiNet.hu|18ms|195.228.155.13:28966

esetleg ez ...
akárhányszor fellépek, rifle only megy.

trident
Ugye nem gondolod, hogy valaki megvásárolja, majd neked adja?😊

3999.- forint a deluxe pack (cod+uo).

nem tud hozzá valaki egy eredetikódot?
Dietrich
hallod JTB? <#nyes>

trident
Hallottam valami dual core optimizerrõl, többet nem tudok, kérem kapcsolja ki. Több infó a cod.hu fórumain.😊

Dietrich
sajna igen de nem tudjuk az okát..hogy miért nem szereti a core2 tulajokat :p

KM
Igen.

laslandes
a PB-tõl szaggat? :o

Csirke4
Nemjó a PB :'(
Szaggatt tõle a játék.
1.: kössz 2.: kössz 3.: azért kössz

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Dietrich

Dietrich
2. GFM kapcsán az aláírásomban lévõ honlapra elmész ott a baloldali menûben kiválasztod a IBT szerverei részt és a többit már látni fogod..

trident
Használd az ase-t, könnyû különválasztani a cod/uo/cod2 szervereket, a jobbakat meg rakd kedvencekbe.

A gfm mód természetesen ingyenes. Az uo-s gfm-et jobb hasz szerverrõl töltöd (ez esetben hagyd a gépet, had töltsön, mert eltart egy darabig: kb 300 mega, de megéri, az ibt és a h2q&bull tart gfm-es szervereket, de van jópár német és francia is). A cod2-s gfm szingli része kitugyamikorlesz, ha lesz.😊
Azt viszont passzolom van e most cod2 gfm szerver itthon... (áén már nem adminolom, a csapat megszüntette, max maradnak a küldöldiek).

Most jött ki nemrég rengeteg új kép és azokon sok infó, de biztos dátumot nem mondtak. Kevesen vannak a devek, lassan haladnak, hálátlan a cod2 mostani motorja.