Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
RE_BeginFrame: Stereo is disabled, but stereoFrame was 529877912
Na ezt mi okozhatja srácok ???
nyissad meg a cue-t egy szövegszerkesztõvel és nézd meg, hogy mi van benne és hogy egyezik-e a bin fájl neve. azt is meg tod nézni, hogy ugyanabban a mappában van-e a 2 fájl!
Nieleen
azt írja, hogy a fájl nem elérhetõ.
ilyen hibaüzit akkor kapsz, ha a cue fájlod nem a bin fájlra mutat. Ez akkor fordul elõ, ha pl. átnevezted a bin fájlt, vagy nem egy mappában van a cue-vel.
elvileg így kell kinéznie:
FILE "mo-cdufa.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
ahol a "mo-cdufa.bin" a bemountolandó fájl.
Nieleen
Mit jelent és mit csináljak?Ha lehet itt valamit egyáltalán tenni...azon kívûl,hogy megvegyem a játékot😄.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
TS-st sûrûn használtam, ott semmi iyen nincs. Haverom hangja ugyanolyan volt mint telefonban.
Nieleen
meg lehet még Ventrilloval és TeamSpeak-al
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nieleen
Nieleen
ha még is, nem ennyit.
Hát nem a kempelés....
Legörget, GFM beír... klikk a keresésre...
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350