Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Csoder, Yoss: htx. Megfan.

Xtech/Arsenal14/Jony/Akárki: mit szeretnél? Lektoráljuk és javítsuk a helyesírásodat a gponton, és cod.hu-n? Ja igen, emlékszem már. Te vagy az akinek ha segítenek, akkor meg sem köszöni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Ezt egyszer már kitárgyaltuk...

DJ Skyline
én voltam klántag,de mi csak S&D-ben waroztunk...akár kihívó,akár kihívott ként...

Én se, mivel nem vok klántag 😊))
Csak hallottam...

DJ Skyline
én nem találkoztam még vele!😊))

Mer mér ne lenne 😊
Csak az SD a megszokott a warokban, de ettõl még van TDM, meg gondolom HQ CTF BAS stb...

DJ Skyline
nem is tudtam,hogy warokban van TDM!<#fejvakaras>
eddig csak S&D-rõl hallottam

😄...de én csak3-4 entert teszek,nem annyit mint ti😛.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Felûl van a keresõ motor... Tedd magad hasznossá.

itt nincs codename panzers fórum???
hi all
DJ Skyline
yesz it iz...bannerre kattintva kérdésedre választ lelsz!😄

Yossarian
nincs neked fantáziád! nem Kotász az, hanem Szátok rd! 😛

Nairassoy

Nieleen

dr Kotász
Magyarosítás?

Kotász
A United Offensivehez is van valahol magyarosítás?

Ibron

Ha be vagyok jelentkezve akkor nem látom õket.
De még úgy is látok egy-kettõt, de kevessebbet, mintha nem lennék bejelentkezve.

Yossarian
nekem úgy jött le, hogy akik be vannak jelentkezve, azoknak nem látszik.

Nieleen

trident
OFF
Izé..Mostmár nekem is van olyan zöld vonallal aláhúzott reklámizém....Francba, munkahelyi gépnél...Neked hogy sikerült eltüntetni. 😞
ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nah végre találtam1olyan oldalt,amin fent van a United Offensive is😄...délelõõtt leszedem és akkor majd gyilkolhattok engem azon is😄.

Ibron

Yossarian
megcsinálta a kályhámat, aztán eltünt a tengeren szegény ;-)

Nieleen

FF reflecten volt.. így ha fejbe lõttem egy csapattársam akkor én halltam meg és levonódott egy pont a fragokból 😊
+egy Death pont természetessen 😄

DJ Skyline
ez nem rossz!😄D
mit csináltál ott álltál kezdõn egész végig?<#idiota>

leveskocka
Orr hogy van?😊
Yossarian
hogy jött össze? 1 kill/1 öngyilkosság? 😄

Nieleen

bodesz
GRAT 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Serpa
<#wow1>

Én se vok normális <#idiota> -> Azé' a nevem kisatíroztam pirosal <#idiota>

grat 😊

Jól tetted ^j^

zaki
amikor ott voltam, akkor én is csináltam ilyen kétszer(!) egymás után... egyszer egy gránát, utána meg a tanyóval nyírtam ki 4 embert 😄

tegnap meg az 1ik sd-n carentanon dobtam egy gránátot az emeletre, kis is nyírtam 3 embert, kár hogy nem láttam hogy haltak meg 😄

Dietrich
müxik a df szerver...csak épp alig vannak rajta.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Jobb estét.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
ma voltam egy szerveren és a Brecourt pályán a romokban felállítottak egy csomó mg-t és onan lõtték a spawnoló amikat a csapattársaim. Én meg g.ci módón eléjük dobtam pár füstöt 😄 Mint kiderült az egyik páciensem az admin volt. (Hattori Hanso) Kicsit leköcsögöztek és amikor visszaírtam, hogy szerintem az nem játék, amit csináltak, kivágtak párszor spectbe, utána meg vagy 10-szer felrobbantott az admin. Nem is tudtam, hogy konzolból ilyesmit is lehet 😄DDD

Nieleen

Pontossan, az F12-es gomb nagy keresése, és lenyomása után feltekintve már csak a holttestemet láttam ^j^

Yossarian
hehe, gondolom az a német lelõtt miközben fényképezgettél 😛

Nieleen

dr Kotász
<#hehe>
trident
<#eljen>

Ismét egy szép dobás:

trident
Csoder: tesztelem. Még a 80-as, meg a 100-as szög hõvezetését vizsgálom, kell-e valamilyen hítpájpos, ledes extra hûtés, vagy mûködni fog passzívan is!

Yoss: olyan szeretnivalók az ilyen "blindezni tudok, én vagyok a hülyegyerek anonimitásban" jószágok...

zaki
LOL

😄

Yossarian
a halálom az olyan fickó, mint aki elõtted van. Tegnapelõtt ugyanitt játszottam. Kar98-cal 140-90-es statot csináltam és már azért léptem ki, mert idegesített az egyik pléjer lolozása. A lista elején volt, de kétszer annyi halála volt mint killje, és folyton nyomta az idióta LOL meg "Láma" bindjeit. Beszóltam neki, hogy ilyen stattal kusba vágnám a pofám, nem égetném magam. Erre azt mondja, hogy a stat semmit sem számít. Mikor azt kérdeztem, hogy akkor szerinte a TDM-ben mi számít, akkor mélyen hallgatott, viszont tovább LOL-ozott...

Nieleen

zaki
játszottam egy órácskát:

😄DD Hát ja, vannak érdekes nevek
Voll egy jó dobásom: 4es találat

zaki
lol, milyen nevû emberek vannak baz...

Colombo a zenész...
meg Conan a könyvtáros 😄DDDDD

zaki
jaaaaaa, most jövök rá, hogy ez uo-s, azért nem találtam <#banplz>

na megyek kipróbálni <#violent> csak tele van a szerver <#zavart1>