Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xtech/Arsenal14/Jony/Akárki: mit szeretnél? Lektoráljuk és javítsuk a helyesírásodat a gponton, és cod.hu-n? Ja igen, emlékszem már. Te vagy az akinek ha segítenek, akkor meg sem köszöni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csak hallottam...
Csak az SD a megszokott a warokban, de ettõl még van TDM, meg gondolom HQ CTF BAS stb...
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
De még úgy is látok egy-kettõt, de kevessebbet, mintha nem lennék bejelentkezve.
Izé..Mostmár nekem is van olyan zöld vonallal aláhúzott reklámizém....Francba, munkahelyi gépnél...Neked hogy sikerült eltüntetni. 😞
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ibron
+egy Death pont természetessen 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
tegnap meg az 1ik sd-n carentanon dobtam egy gránátot az emeletre, kis is nyírtam 3 embert, kár hogy nem láttam hogy haltak meg 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen

Yoss: olyan szeretnivalók az ilyen "blindezni tudok, én vagyok a hülyegyerek anonimitásban" jószágok...
Nieleen
Voll egy jó dobásom: 4es találat
na megyek kipróbálni <#violent>#violent> csak tele van a szerver <#zavart1>#zavart1>