Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
de jöv héten megoldom veszek valami hatalmas nagy hûtõt
Csoder: a 14valahány halálhoz gratulálok! 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nieleen
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-alaplapi hang tiltva? Netán tiltás után alaplapi driver újrarakása?
-Képszétesés: driver vagy R9800pro hiba? Túlmelegedés?
-Húzás nem megfelelõ beállítással?!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
2. ha PB-s szerverre mégy, akkor nem lesz jó az a kulcs. Telepítés után a regeditben át kell írni egy másikra, ami nincs még letiltva. Bármelyik alapjátékhoz generált kulcs megteszi...
Nieleen
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Csoder: gratulálok az eredményeidhez 😄 Szívesen látnálak a GFM-en tölteléknek! 😊
dr Kotásszal találkoztam ma este, de olyan sok volt mára az unimukk, hogy csak Pookie Longfart néven mertem jáccni! 😊
Nieleen
^0^1Death^7Fellows ^7CoD:UO ^1Dom^0ination ^7Server v.1.51|21ms|193.225.82.99:28960
^1V^3P^1K_^3B^1A^3S ^11.51 ^4(^1VENTRI 2.1^4) ^1http://vpkuo.ini.hu|23ms|152.66.236.9:28960
FD-Arcok | Powered by Sun|566ms|193.225.20.248:28960