Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
ASE-ban mért nem látja ezt az uj GF modot?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Dietrich
voltam ezen az FD arcok vagy milyen szerveren..jó izgi mindig ugyanaz a map hurtgen..ráadásul utálom ezt mióta a cod multi létezik 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem össze vissza kéne kattintgatni..
Ha egy kicsit meg kell erõltetni az agyad, már rögtön elnavigálsz a lapról mi...

trident
Elõször kell maga a GFM és patch.
Sajnos utánna egy rakat map.
Nézd légyszives végig:
ezt,
itt regisztrálnod kell,
vagy itt

A hibaüzenet általában azért szokott lenni, mert akad valamilyen más móddal, letöltött vacakkal (ha sok szerverre jársz valószínûleg van vagy két tucat agyonmódosított pk3, meg vagy hatvan map ugye...😄)
Ezen segíthet egy pk3manager.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Jah,de,csak ott meg össze-vissza kattintgatok,mer mindig behoz újabbakat és eddig nem siekerült leszednem😄,de azé megint megpróbálom.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

😄....azt nem kell,de én egyikre se tudok rámenni😞.

Yossarian
mér nem tod letölteni? van ott vagy 8 mirror felsorolva. Játszani ne játsszak helyetted?

Nieleen

KM
Ok.

Engdeélyeztem😄 és mint említetem,töltötte le ezerrel és míg töltött,behozta a map nevét😄,de aztán kilépett és kiírta ezt...Yossarian te meg please pontosabb linket,ahol már csak a mentés máskéntra kell ktattintanom😄,mer ez zsákutca😄..nemtom leszedni.

KM
Engedélyezd a letöltést.

Ahamm....meglehet😄.

Linkelhetted is volna...

Bocs,ha nagy lesz a kép,csak nemtom rendesen betenni😄...leszedtem,rámentem ASE-re és ott volt U O-ba egy German front mod szerver és szedegette le a cuccokat,aztán ezt írta ki....vagy ez csak CoD-ra yo és U O-ra nincs?De lennie kéne,mivel láttam egy olyan szervert😄..szóval nemtom😞.Amúgy thanks a linket!

Yossarian
nekem innen van meg.

Nieleen

Még találtam csomó linket,de inkább nem akarom elcseszni,úgyhogy várok,hátha ti tudtok segíteni..a demoba meg nem tudta betölteni a mapot😄.

Hm,találtam egyet a callofduty.hu-n, de az beta és demo...fullba még nincs?

Izé,ráakartam scatlakozni egy szerverre és elkezdte letölteni a cuccokat,aztán kiírta,hogy nem tudja betölteni a mittoménmilyen weapont és egy german front mod jelent meg a multiba,de szerintem nem teljesen lett letöltve..lelehet szedni ezt valahonnan?

eg kis hétvégi filling aki esteleg arra jár:
http://www.militaria.hu/hadt.php3?page=1

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Dietrich
kb. 2 hete mikor volt kemény 1 nap szabaidõm akkor próbálkoztam a szerverükön de akkor TDM-ben ment.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Üdv.
Sajna nem mert valami bitang cselszövõk leitattak a bográcsozás után jó fajta Egri nedûvel <#nyes>

Yossarian

Nieleen

Használj ASE-t, the All seeing Eye, callofduty.hu-n megtalálod.

Tower Guard
Ha rámegyek Join Game-re miért nem jön be egy szerver sem??

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

KM
Igen, de szerintem elkonfigurálták.

dr Kotász
Kéne valami petíció, hogy az FD-arcokon legyen maprotation. Egyébként szuper szerver, de így órákon keresztül ugyanaz a pálya megy...
KM
Ja, az FD szerveren valami agent csapat...

KM
Ekkora hülyéket! Mi a francnak kell folyamatosan káromkodni???<#nemtudom>

Nah,kiírom cd-re a U O-t... amúgy most voltam az Arcokon és épp Capture the flag volt.Vagy mindig az van?😄..és scak1pálya volt, a dawnville,vagy,hogy írják..most nem jut eszembe a rendes neve.

Jó fegyverek miatt?A CoD-ba a Stg 40 vagy mi a yo csak a németeknél,meg a karsk a U O-ba már3is van talán.SzóvaL õk nem annyira büszkélkedhetnek yo fegyverekkel😄.

Én is azon az oldalon szoktam lenni állandóan -a jó fegyverek miatt-, kivéve ha nincs hely.

Jah😄..ok😊...remélem összefutunk..én a németekkel szoktam lenni..csak néha vagyok a szövetségesekkel.

Csoder 😊

Azon voltam már😄....milyen néven vagy ott?

WOFFF-ot ( 195.70.50.57:28963 ) ajánlom én, klassz kis HQ szerver.

Háhh..most nézem a szervereket,FD Arcokkal vagy mivel az a baj,hogy full sokat tolt,mielõtt belépne..mármint pályákat emg mittoménmiket😞..majd leszedem és rámegyek..a többit is megkeresem,eddig csak úgy szaladgáltam a eye progin😄.

dr Kotász
Fix.tv-s CTF szervert próbáltátok már?
Serpa
mimás ? ...
😊

KM
De szigorúan csak a zászlót hajkurásztuk!<#ravasz1>

Serpa
jtb vel jól elszórakoztunk az imént.
^-^

KM
És sikerült bevenni a várat?<#nyes>

KM
Pedig van CTF-es szerver!

Dietrich
gondoltam játszok egy kicsit...láttam Serpát az egyik szerveren aztán kiírta nekem, hogy túl magas a pingem, majd levágott a netrõl. Már másodszor 10 perc alatt..asszem ma sem lesz ebbõl hentelés így..

Dietrich
nem....Egerbõl jöttünk haza.

Dietrich
😊)) gondoltam fejbeverem inkább 😄

KM
Csak nem Miskolcon voltatok?<#vigyor2>

KM
Nem volt bekapcsolva friendly fire!<#eplus2><#idiota><#ravasz1>

Yossarian
lelõtted? 😄

Nieleen

Dietrich
<#fejvakaras><#falbav><#taps><#nyes>

Dietrich
Hali emberek.

M3-on hazafelé megelõztünk egy autót...JTB-008 volt a rendszáma 😊

trident
OFF. Tudod mit kell venni! Szerintem a gigabyte jó lenne rá.
Vagy visszarakod a vizet?ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."