Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Este 10 körül állok rendelkezésedre <#vigyor4>#vigyor4>
Január 10-én. Domination / HQ / CTF.
ASE látni fogja, a szerver neve még nem tisztázott.
M.
Search and destroy ban menõ vok.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Mikor indul?
Mi lesz a neve?
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Sajnos nekem nem lesz szép képem a fejemen.
Részletes leírást szeretnék kapni arról, hogy hogyan tudok a fejem fölé betenni olyan fasza képeket?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A tapasztalat azt mutatja, hogy a console nevû felhasználóra mindig figyelnek a játékosok <#vigyor3>#vigyor3>
M.
Eddig a következõk jelezték, PM-ben, hogy beszállnak a költségekbe:
dr Kotász
hofitom
Dietrich
me and a monkey
Yossarian
----------
DJ Skyline eddig csak itt a fórumon jelezte, hogy beszállna.
Veled mi újság Mentol? Beszállsz? Havi 5000Ft a szerver bérleti dija.
Jelenleg 833/fõ. Ha beszállsz, akkor már csak 714/fõ. Ha DJ Skyline is beszáll, akkor már csak 625/fõ.
Teljesen public szerver lesz.
M.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hogy ki van benne azt Magnetic tudja pontosan megmondani, de tudtommal eddig van benne:
Magnetic
Dietrich
Me and a monkey
Yossarian
Dr Kotász
Hofitom
DJ Skyline ?
Serpa ?
Mentol? ;-)
???
Nieleen
Úgyis random teszi be a javaslatokat, szal nem mindig lesznek ott a sláger pályák.
Nieleen
Látom szervezõdik a szerver. Hajrá srácok! Lehet engem is érdekelne. Van már valami site ezzel kapcsolatban? Esetleg a fontosabb infokat ki lehetne rakni ide a topic tetejére, vagy egy listát kezdeni a résztvevõkrõl(vagy már van ilyen?).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
<#felkialtas>#felkialtas>
Hali
Elsõre nem válaszolt senki, remélem most fog, annyi is elég lenne hogy senki nem tudja.
Szóval: CoD versenyrõl tud-e valaki, hol találok infót? Légyszi help! <#wave>#wave>
Ha pályavégi szavazás lesz (a la KHG), akkor ügyelnünk kell arra, hogy az éppen következõ játékmódban jól játszható pályákra lehessen csak szavazni. Javasolnám, hogy a játékmódokra viszont ne lehessen szavazni, hanem mindenképp menjen a rotáció.
Egyébként a tapasztalatom az a szavazós rendszerrel kapcsolatban, hogy ha a választható 5-6 pálya között van egy Dawnville, vagy egy Harbor, akkor a maradék pályák lényegében sose kerülnek játékba. Úgyhogy szerintem adott pályacsoportok ne mindig együtt kerüljenek szavaztatásra, hanem változzanak az egyszerre felsorolt pályák is...
Itt a dobozos szavazás:
// Vote for the next map from 5 random candidates (0 = no, 1 = yes) (default 0)
// NOTE! Enabling this will disable random maprotation and the next map/gametype messages
//set awe_map_vote "0"
Antikemper mód, lehet változtatni az egyes fegyverek sebzését (pl. erõs karabiner), jól lehet módosítani/tiltani/korlátozni afegyvercsoportokat, lehet betteni saját klánlogót, van benne szerverüzenet lehetõség, plusz hang és grafikai effektek, antitk mód, gyógyítás, keresés, ...)😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Link2 : ezt gondolom akkor ismeritek. AWE.
AWE: Kell hogy tudja. (réggeben használtam, fejbõl nem megy, mindjárt letöltöm nézem).
Rcon: annyi van már abból, is, körbenézek, mi nem nagyon használtunk (az a pár rcon parancs az úgyis fejben van).
Mapfeltöltésre nekem meg a totalcommander elég, szerverkonfigra mega notepad😄
(mindjárt néhány link)
A 2.1-es AWE mod tudja?
RCON-nak mit használtok? Én az Rcon4Cod illetve a platinum rcont találtam ami szerintem jó és használható. Platinum a játék közbeni rendrakásra, az Rcon4cod pedig a mapok feltöltésére, szerverkonfigra, stb.
M.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
-A dobozos szavazás az AWE módban van.