Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PESFAN
melyik szerveren?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Magnetic
De most dolgozom....
Este 10 körül állok rendelkezésedre <#vigyor4>

Január 10-én. Domination / HQ / CTF.
ASE látni fogja, a szerver neve még nem tisztázott.

M.

PESFAN
Ja és milyen játék megy rajta?
Search and destroy ban menõ vok.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
ASE látni fogja símán majd azt a szervert igaz?
Mikor indul?
Mi lesz a neve?

PESFAN
Magnetic!Most is vannak szerverek.

dr Kotász
Nyugi mester, nem kell mellreszívni... Nemsokára jönnek a vérprofik és megkapod a választ.
Magnetic
Rövidesen inditunk egy szervert. Várlak szeretettel <#violent>
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

PESFAN
ebben igen de a mapon legyilkollak vazzeg.

Magnetic
www.láma.hu
<#eplus2>
<#banplz>

Fórum/beállítások/nickkép feltöltése....

PESFAN
Peig úgy szeretnék.

PESFAN
Hát látom nem segítenek az itteni emberek.
Sajnos nekem nem lesz szép képem a fejemen.

Csirke4
Télleg mongyatok már valami faxa avatar editort 😄
zaki
😄DDDDDDDDDD

Magnetic
<#hehe><#hehe>
PESFAN: Mert megérdemled <#vigyor5>

dr Kotász
Hát tudnám ajánlani pl. a Kieselbach galériát (Szent István krt. 5.) Ott gyönyörû kortárs képeket találsz, amiket aztán nyugodtan rakhatsz a fejed fölé...
PESFAN
Srácok!
Részletes leírást szeretnék kapni arról, hogy hogyan tudok a fejem fölé betenni olyan fasza képeket?

Yossarian
nincs neted, vagy mija szösz?

Nieleen

Serpa
annyit tok, hogy még az idén.
közelebbit nem tok írni.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Már kérdeztem :-)
Yossarian
és az mikor lesz és mitõl függ?

Nieleen

dr Kotász
Esetleg valami elõrejelzést tudsz adni, hogy ez mikor várható?
Serpa
ha újra játszom ...

én is aszontam volna <#eplus2>

Yossarian
ez mit is takar pontosan? már a miheztartás végett...

Nieleen

Yossarian
igen, ez tényleg elõfordul.

Nieleen

Magnetic
Szerintem ezen a modváltos mizérián ne agyaljunk sokat. Ahogy elnézem lesz annyi admin, hogy tudjunk modot és térképet választani. Igaz ez nem lesz interaktiv, de mindig ki lehet kérni a többség figyelmét.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a console nevû felhasználóra mindig figyelnek a játékosok <#vigyor3>

M.

Magnetic
Sziasztok,

Eddig a következõk jelezték, PM-ben, hogy beszállnak a költségekbe:

dr Kotász
hofitom
Dietrich
me and a monkey
Yossarian
----------
DJ Skyline eddig csak itt a fórumon jelezte, hogy beszállna.
Veled mi újság Mentol? Beszállsz? Havi 5000Ft a szerver bérleti dija.
Jelenleg 833/fõ. Ha beszállsz, akkor már csak 714/fõ. Ha DJ Skyline is beszáll, akkor már csak 625/fõ.

Teljesen public szerver lesz.
M.

Malakai
Eddig úgy volt, hogy nem lesz privát, vagyis semmiféle jelszó, public szerver lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem OK! Egyébként teljesen privát lesz? Vagy alkalmanként be lehet jutni egy havernak is?

dr Kotász
Ezenfelül a random pályák nem fognak mindig passzolni a játékmódhoz, nem?
Serpa
ha újra aktív leszek ...

dr Kotász
Világos, kedves Yoss, annyit próbálok kinyögni, hogy ez a két pálya fog menni az esetek mondjuk egynegyedében...
Yossarian
egyelõre kb 8-an leszünk egy valszeg 20 fõs szerverre. 500Ft/fõ körüli havi bérlet várható.

Hogy ki van benne azt Magnetic tudja pontosan megmondani, de tudtommal eddig van benne:

Magnetic
Dietrich
Me and a monkey
Yossarian
Dr Kotász
Hofitom
DJ Skyline ?
Serpa ?
Mentol? ;-)
???

Nieleen

Yossarian
hát ha egyszer a dawnvillen vagy harboron akar a többség játszani, akkor miért ne játszhatna azon? ez a demokrácia lényege 😄
Úgyis random teszi be a javaslatokat, szal nem mindig lesznek ott a sláger pályák.

Nieleen

CSá!
Látom szervezõdik a szerver. Hajrá srácok! Lehet engem is érdekelne. Van már valami site ezzel kapcsolatban? Esetleg a fontosabb infokat ki lehetne rakni ide a topic tetejére, vagy egy listát kezdeni a résztvevõkrõl(vagy már van ilyen?).

Malakai
ClanBase
TWL
pl
Ha meg lanokra gondolsz, akkor hazai körkép erre: Call of Duty . hu

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#felkialtas>
Hali

Elsõre nem válaszolt senki, remélem most fog, annyi is elég lenne hogy senki nem tudja.

Szóval: CoD versenyrõl tud-e valaki, hol találok infót? Légyszi help! <#wave>
Serpa
kedvelem??
az nem kérdés, imádtam amikor a betöltõ képernyõn az jelent meg.
😊
de télleg ...

dr Kotász
Gyógyítás és elvérzés legyen szerintem. Viszont antikemper szigorúan ne legyen pls! HQ és CTF bázisvédelemnél az katasztrófa. Az igazi kempereket meg majd kirugdossák az adminok.
dr Kotász
Privi ment. 16+4-et támogatom én is. Tõlem egyébként a 20+4 is mehetne.

Ha pályavégi szavazás lesz (a la KHG), akkor ügyelnünk kell arra, hogy az éppen következõ játékmódban jól játszható pályákra lehessen csak szavazni. Javasolnám, hogy a játékmódokra viszont ne lehessen szavazni, hanem mindenképp menjen a rotáció.

Egyébként a tapasztalatom az a szavazós rendszerrel kapcsolatban, hogy ha a választható 5-6 pálya között van egy Dawnville, vagy egy Harbor, akkor a maradék pályák lényegében sose kerülnek játékba. Úgyhogy szerintem adott pályacsoportok ne mindig együtt kerüljenek szavaztatásra, hanem változzanak az egyszerre felsorolt pályák is...
trident
Letöltve van benne rcon tool,
Itt a dobozos szavazás:
// Vote for the next map from 5 random candidates (0 = no, 1 = yes) (default 0)
// NOTE! Enabling this will disable random maprotation and the next map/gametype messages
//set awe_map_vote "0"

Antikemper mód, lehet változtatni az egyes fegyverek sebzését (pl. erõs karabiner), jól lehet módosítani/tiltani/korlátozni afegyvercsoportokat, lehet betteni saját klánlogót, van benne szerverüzenet lehetõség, plusz hang és grafikai effektek, antitk mód, gyógyítás, keresés, ...)😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Link1 : szerver telepítése, konfiglása, konfig generátor, az AWE telepítése, használata, példakonfigok. Szinte minden itt van, ami kellhet.

Link2 : ezt gondolom akkor ismeritek. AWE.

trident
Naná😊
AWE: Kell hogy tudja. (réggeben használtam, fejbõl nem megy, mindjárt letöltöm nézem).
Rcon: annyi van már abból, is, körbenézek, mi nem nagyon használtunk (az a pár rcon parancs az úgyis fejben van).
Mapfeltöltésre nekem meg a totalcommander elég, szerverkonfigra mega notepad😄
(mindjárt néhány link)

Magnetic
Semmi baj, csak gyere majd Te is játszani <#vigyor3>
A 2.1-es AWE mod tudja?
RCON-nak mit használtok? Én az Rcon4Cod illetve a platinum rcont találtam ami szerintem jó és használható. Platinum a játék közbeni rendrakásra, az Rcon4cod pedig a mapok feltöltésére, szerverkonfigra, stb.

M.

Priviben elküldve.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

me and a monkey
Nem baj, ha tanács kell a szerverrel kapcsolatban - bár ehhez nem nagyon konyítok - akkor biztos Hozzád fordulunk. És a legfontosabb: gyere Te is játszani rá, legyen minél több ismerõs, haver. <#integet2>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
Tegnap feltettél egy kérdést, sajna már két szervert üzemelünk, pénzügyileg nem szállnék be az -be.

-A dobozos szavazás az AWE módban van.

Yossarian
én is azt

Nieleen

Dietrich
azt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."