Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
ezt a szót a vészhelyzetben hallottam már ... 😉 ügyfél nélkül.

Dietrich
LOL
másik fórumon is hasonló szerver szervezõdés zajlik de õk a BAS-t preferelják..viszont ott is team játékosok vannak..lehet összefutunk velük és lesz jó hent 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
már menne, csak fingom sincs, hogy mi a rezidens ügyfél 😊

Nieleen

Dietrich
nekem oly mindegy hogy holnap vagy 5 nap múlva küldöm. tõlem mehet.

csak mriviben infót küldjél hogy hova, ha nem oda ami címet tegnap kaptam.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hehe 2x ment el 😄

de türelmetlen vagy..inkább gyakorolj mert kicsinállak <#gun><#nyes>

ja és lesz TS is...remélem nem akarja senki felvenni ami ott elhangzik..én nem lövök át a vason bazze 😊

Malakai
Lélekben támogatlak titeket! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
hááááát, ha tudok én oda netbankárolni, akkor már ma este elmegy a zsééé. Többiek?

Nieleen

Magnetic
Nos, akkor igen. Viszont ki kell találni valami jó nevet a szervernek.

Yossarian
ha máris összedobjuk a lét, akkor hamarabb is tudjuk tolni?

Nieleen

Yossarian
jóvan, tudom. Nem is akiller meg a rombolóra ül igazán, hanem a beképzelt nevekre, csak kapásból nem jutott jobb eszembe. De az ugye fájt pont ilyen 😊 Különben meg érted te úgyis, hogy mit akartam mondani.😊

Nieleen

Magnetic
Kicsit off, de az MSI TV@nywhere plus kártyával van valakinek bármi tapasztalata?

Dietrich
meg az ugye fájt? félék 😉

Magnetic
Azért 10-e, mert addigra kapok pénzt <#vigyor3>

Magnetic
Én Silent Destroyer nick alatt játszom <#vigyor>

Dietrich
már nem tudom visszavonni :p
vicceltem! én is tudom hogy aki beszáll a költségekbe az kezelheti a dolgokat...de egy valaki mondjuk te pakolgatod rá amik kellenek. 😊

ja és miért 10.-e az indulás?
Legyen X Day a szerver neve akkor 😄

Yossarian
kicsit bunkós 😊

Nieleen

Serpa
nekem a "kankarcsi" a kedvencem. 😊

Yossarian
ne adjunk ilyen elit nevet, mert nem vagyunk mi olyan nagy mesterlovészek😊
Én mindig azokon röhögök a legjobbat, aki ilyen killer, meg romboló, meg kapjelhatucc néven hevernek szerteszét a csatatéren😊

Nieleen

Magnetic
Ez egyszerü. Aki beszáll a szerver üzemeltetési költségébe kap admin jogot, egészen addig amig nem él vele vissza.
Szerintem ez igy fair.

DJ Skyline
<#wilting><#help>

Dietrich
tudom..írtam gyenge vicc vót.
csak láttam hatan vagyunk..te ha beszervezünk egy hetedik tagot akár lehetnénk a 7 mesterlõvész szerver is <#zavart1>

Dietrich
és hova tetted fel? a polcra vagy ez ilyen winfos mentes cod? <#hehe>

Yossarian
Téged nem érdekel a dolog?

Nieleen

Yossarian
most jöttem a KHG-rõl, Kotász doki még ott vót 😊

Nieleen

Malakai
Akik fizetnek. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
mér ne lehetne mindenki admin? Én mindannyiónkat úgy ismerem, hogy nem élne vele vissza, a dolgos kéz meg bármikor elkelhet. Ne kelljen már MSN-rõl összevadászni egy admint, ha valaki TK-zik, vagy anyázik!

Brotherhood?

Nieleen

XCoMA
Hali!

Kicsit késõn írok, de remélem nem vagyok egyedül.

Sztem a CoD2 egy hatalmas bukás!!!!😞

DJ Skyline
feltettem a CoDot mert már lövöldözhetnékem támadt,de a formázás még nincs meg!😄

Dietrich
és hogy döntjük el kik lesznek az adminok? Szétlövés, párbajszerûen? <#hehe>

najó elismerem gyenge vicc vót 😄

admin akkor kell (feltételezve ha flottul megy a szerver) ha valami idióta barom odatéved..anyázik,TK-zik stb.

Yossarian
nekem belefér még az a hatalmas összeg pluszban! 😊

Nieleen

Magnetic
Sziasztok,

Akkor úgy tünik, hogy a végleges lista a következõ:

dr Kotász
hofitom
Dietrich
me and a monkey
Yossarian
Magnetic

Ez azt jelenti, hogy 5000/6= 833Ft/fõ

Voltak páran akik jelezték, hogy max. 500Ft-al tudnak beszállni. A kérdésem az lenne, hogy a +333Ft-ot be tudják -e még vállalni, és akkor testvériesen szét van osztva a szerver üzemeltetési költsége.

20 slot, ebbõl 4 privát. A szerver neve még mindig nem ismert, szóval várom az ötleteket.
A legújabb AWE mod fog futni rajta. Elöször legyen az, hogy az adminok váltanak modot 3 körönként és majd kiderül, hogy fogják szeretni. Ha nem akkor jön a dobozos változat. Elvileg csak olyan mapok lesznek rajta amin elfut mind a 3 mod igy remélhetõleg nem lesz olyan pálya ami nem felel meg az adott modhoz.
Reméljük 10-én este már tudunk játszani😊

M.

Dietrich
ilyen krízist én is átéltem tavaly..aztán elmúlt.

Dietrich
Hello.
Ez mit jelent? Nincs neted otthon?

Dietrich
Sziasztok.

Kicsit nem vagyok itthon és van 150 hsz..<#merges2><#nyes>

PESFAN
Köszi Trident

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Yossarian
megpezsdült itt az élet egy kicsit és rögtön 4. legnépszerûbb fórum lettünk. 😊

Nieleen

Malakai
Az szerverbeállítás és nem egyéni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Te most hogyismitis szeretnél?
Codban avatart? A fejed fölé fasza képet?
Részletes leírást?
Gondolom a legjobb lenne, ha megcsinálná valaki helyetted, nem?
Vagy lehet, hogy a profbako.uw.hu-t kéne bepötyögnöd?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

PESFAN
És hogy teszem be a játékba nagytudású barátom?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Yossarian
<#taps><#nevetes1>

Nieleen

Malakai
Microsoft Paint '95 (De benne van minden Windowsban a 95-östõl kezdve.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

télleg?

Serpa
nincs kedvem hozzá.

tipp:
SG SERVER FOR ONLY AMATEURS

Magnetic
Hát nem is tudom 😊 Szerintem igen <#vigyor5>

DJ Skyline
bocs srácok de nem tudok beszállni a szerveres buliba...nincs is fent a cod,stb...nem tudom még mikor lesz fent,rendbekell hozni a gépet (formatálás lesz,csak még lekell menteni dolgokat a géprõl -több DVD-nyi cucc- )...lehet majd késõbb beszállok a költségvetésbe,de amíg nem biztos semmi,addig kimaradok belõle...de ennek ellenére majd felmehetek a szerverre?😄D

PESFAN
nem játszottam csak egyszer Base-t sajnos.

Magnetic
Hogy ki tudjalak robbanani a tankból egy bazookával <#vigyor3>

PESFAN
Base?Miért nem Search???

Magnetic
VPK Base Assault.

PESFAN
ja és 5-5-tõl 12-12-ig bármennyien lehetünk.