Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
mert rám rontottak és megijedtem😄

Nieleen

Malakai
Engedelmetekkel regisztráltam Game-Monitoron:

De a SQuery-vel jobbat lehet készíteni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian egy vadállat ^^
Az elõbb railyardon mp44el asszem kiosztott 4 fejest pilanatok alatt.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Ha sikerül egy olyan shotot csinálni, amikor 20/20 játékos lesz, akkor tuti fent lesz ez a csík is. A copy paste dolog attól még mehet 😊
De az a státusz figyelõ izé is jó lenne, amit egyes klán lapjain lehet látni. Ami mutatja, hogy éppen mi megy a szerveren.

Nieleen

Malakai
Maga az ASE-s kép helyett vmi más? Mondjuk vmi olyasmi, ahol az ip-t copy-paste módon lehet...

Szerver resi? Pl lehet úgy, ha rcon-ból elindítod az alap cfg-t.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
én olyan 8 körül tudok majd jönni (megyek el itthonról),remélem nem lesz tele a szerver!😄

Yossarian
az ASE-bõl kivágott csíkot nem kozmetikázgatom, hanem este csinálok egy új shotot, amikor teli lesz ;-)

Nieleen

Yossarian
nyomtam rconban egy next mapot és már lehet is térfelet választani. szal most müxik a szerver.

Nieleen

Csirke4
Mûxik a szerver? 😄
Van klán? Mert ha igen akkor belépek 😄
DJ Skyline
jó lett a banner alatti "Szívesen..." szöveg!<#eljen>

Yossarian
Na mostmár sárga a szöveg. Ha így is gáz, akkor szóljatok!
A szerveren megint restart kéne és még mindig hülyék vagyunk hozzá 😄DDD

Nieleen

Yossarian
ezt ismerem én, csakhogy ezzel az összes üzit állítod. Én akarom hallani, ha a mi szobánkba belép valaki, de azt nem, ha a szerverre bejönnek. Vagy csak nem néztem szét elég alaposan 😊

Nieleen

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
THX

Nieleen

7893C5

Yossarian
Váááááááá, a hülye pipetta nem jól vette le az alapszínt. Shit!

Csoder, te szoktál logózni, mi ennek a moslék kéknek a kódja?

Nieleen

dr Kotász
Benne lesz mindkettõ. Most el kell menjek itthonról, olyan 5 felé kész leszek a maplisttel.

Ha bárkinek van konkrét pályára vonatkozó kérése, írja csak be. Rifleonly-t teszek bele. Úgy gondoltam, elsõre kihagyom a custom mapokat, hiszen úgy sincsenek feltöltve.
Yossarian
ezt csinálta tegnap este is. Remélem nem visszatérõ gond.

Nieleen

Yossarian
nem tetszik nekem a TS szerverük. Ha bent vagyok az SG szobában, akkor is bejelenti, ha belépett valaki a szerverre. Másból se állt ki koraeste, mint júzer dzsojnd, júzer diszkonnektid..

A SLY féle free TS szerver ezt nem csinálja.

Nieleen

DJ Skyline
hmm valami nem stimmel a szerverrel...nem tudok térfelet választani

Yossarian
már este hozzákezdtem egy sárgához photoshopban.

Nieleen

DJ Skyline
nem jön valaki játszani?
mind1 felmegyek a szerverre,igaz nincs fent senki!😊)

Punker
lehet bekukkantok én is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
nézem most mi a helyzet uo, hq ügyileg..üresek 1 van tele csak 16/16...este majd megint megtömjük mint a libát 😊

meg jó lenne akinek van mikije és megkapta priviben a TS szerver adatokat használ is Yosson kivûl 😊mondjuk véleményezni a szervert jobb azon kerüsztül mint gépelni a chat ablakba..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Magnetic
Malakai: <#hehe><#hehe>

Yossarian: Jól van, siettem 😊 Mit szólnál a sárgához? <#vigyor3>

Yossarian
nem megjegyezték, hanem én jegyeztem meg, hogy feltünõen szarul néz ki! És a lényeg itt pont a feltûnõ kinézet volt <#nyes>

Nieleen

Malakai
Nini, ez egy CoD1 topic, jéé, és tényleg CoD1 topic, és nini van ám CoD2 topic is, nédde mikvannak...
gonosz mód off

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hitman43
Helló! hogyan tudok a CoD2-vel Online játszani? köszi!

Hm és kimaradt, hogy a szerverért<#worship><#eljen>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Jó volt agém tegnap, bár jobbára csak estem keltem.

Yoss!
Valóban nevettem én is amikor elsõ nap rögtön tagfelvételt kérdezett😊

Magnetic!

Ha hétfõn sem ér oda a kenyõcs a számládra akkor írj egy privátot és legyilkolom a bankomat. Csütörtökön elutaltam, pénteken kaptam az sms-t a terhelésrõl úgyhogy hétfõn legkésõbb ott kell legyen.
Admin joghoz annyit, hogy én személy szerint nem ragaszkodom hozzá. Sztem Ti többet lesztek fenn mint én, jobban is tudtok vigyázni a boltra. Úgyhogy én maradnék mezei játékos módban.😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Malakai
És én nem tudtam felmenni.. 😛
Valószinüleg ma se leszek, csak vmikor éjfél után, szóval sztem ma se. :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magnetic
Fel tudtam ugrani pár percre.

Dr.Kotász:
Szuper, hogy összeállitod. Én este már szórakoztam vele és szép meló mondhatom. Ha összegyüjtöd a map neveket, illetve azt, hogy melyik milyen modot támogat azt megköszönöm, mert nagyban elõsegiti a konfigurálást.

Yossarian:
Ha már megjegyezték, akkor a piros tényleg nem épp a legnyerõbb kék háttéren.<#zavart1>

Dietrich:
Tényleg nagyon jó volt az elsõ nap szerintem. Nem hittem volna, hogy ennyien lesznek 😊

Szóval gratula és köszönet mindenkinek, hogy ez a szerver létrejöhetett!

M.

Dietrich
Azért nem volt rossz érzés valljátok be, hogy alig indult a szerver és:
19/20 slot arány
Van-e tag felvétel?
Valaki egy wart?

jellegü dolgok <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jaja én se akarok belepiszkálni csak ha tényleg egyikõtök sincs fenn és kell "akciózni" akkor tudjak.
Nekem sokkal kényelmesebb megoldás ha felmegyek a szerverre és játszok, mint melózzak vele 😊

Dietrich
Elfogadom a válaszát..õrmester 😊))

Yossarian
Tényleg hálásak vagyunk neked, hogy belövöd a dolgokat!

Aztán majd betanítasz bennünket is az alap dolgokba. 😊
Konfigurálni úgyse akarom/juk, de egy restartot, map, vagy mod váltást, vagy egy kicket mindannyiunknak meg kéne tanulni.

Nieleen

Yossarian
Majd kozmetikázom, de ez a shot még az induláskor készült és csak Magnetic és Csoder volt fent. Egyébként ezt a piros szöveget is lecserélem, mert nagyon gagyi, de csak ennyire futotta hirtelen, mert nagyon rohantam kipróbálni a szervert. 😊

Nieleen

Yossarian
Még hogy megfelel? Örölünk, hogy bajlódtok ezzel! Viszont nagyon-nagyon-nagyon szépen kérlek, hogy Bercourt és Sicily legyen már benne a HQ pályák közt! Az se baj, ha nem akarjátok, hogy rifle only legyen, legfeljebb csak én leszek ott puskával 😄

Nieleen

Dietrich
Nekem tökéletesen megfelel. 😊

me and a monkey
Persze, köszi, hogy veszõdsz vele. <#worship>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

dr Kotász
Srácok!

Elkezdtem összeírni egy listát a tervezett maprotationnel. Nem is egyszerû feladat, hogy legyen kicsi/nagy, rifleonly, játékmódnak megfelelõ stb. Ha rámbízzátok, összeírok egy komplett listát, aztán majd véleményezitek. Délután kész lesz. Megfelel?
Dietrich
Hi.

Ezt a szerver bannert kozmetikázni kéne 2/20-ról 19/20-ra <#hehe>

Magnetic
Sziasztok,

Most mar befejezem a szerver szépitését. Majd holnap.

Akik eddig elutalták (azaz a mai napig megkaptam) a pénzt:

- me and a monkey
- Yossarian
- K. Krisztian
- Dietrich

A következõt február 5-ig be kell fizetni!

M.

Malakai
Látom már üres, akkor én majd "holnap"... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magnetic
Hát Te még itt vagy? 😊
Csak tesztelem a dolgokat.
Jó lenne holnap megbeszélni, hogy milyen térképek legyenek.

M.

Yossarian
ship pályát kivenném, mert pánikszerûen menekül róla mindenki

Nieleen

Magnetic
Sziasztok,

A modokat elvileg sikerült normálisan belõni. Holnap nem tudom mikor leszek, de mindenki megkapta az rcon jelszót, igy ha gáz van, akkor tudtok pályát meg mindent változtatni.
A kovis srác msn cimét elküldöm priviben, ha nagy gáz lenne. Nagyon segitõkész.
A maprotációt is megpróbálom belõni, de az bazi nagy munka és már elég késõ is van.
A round limit egyenlõre 5. Majd kiderül, hogy jó -e vagy vegyük vissza 3-ra.

M.

Dietrich
már betudok

Dietrich
van de nem tudok magára a szerverre belépni sem <#zavart1>