Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõbb railyardon mp44el asszem kiosztott 4 fejest pilanatok alatt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De az a státusz figyelõ izé is jó lenne, amit egyes klán lapjain lehet látni. Ami mutatja, hogy éppen mi megy a szerveren.
Nieleen
Szerver resi? Pl lehet úgy, ha rcon-ból elindítod az alap cfg-t.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nieleen
Nieleen
A szerveren megint restart kéne és még mindig hülyék vagyunk hozzá 😄DDD
Nieleen
Nieleen

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csoder, te szoktál logózni, mi ennek a moslék kéknek a kódja?
Nieleen
Ha bárkinek van konkrét pályára vonatkozó kérése, írja csak be. Rifleonly-t teszek bele. Úgy gondoltam, elsõre kihagyom a custom mapokat, hiszen úgy sincsenek feltöltve.
A SLY féle free TS szerver ezt nem csinálja.
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meg jó lenne akinek van mikije és megkapta priviben a TS szerver adatokat használ is Yosson kivûl 😊mondjuk véleményezni a szervert jobb azon kerüsztül mint gépelni a chat ablakba..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Yossarian: Jól van, siettem 😊 Mit szólnál a sárgához? <#vigyor3>#vigyor3>
Nieleen
gonosz mód off
(\__/) ( X.x) ( } . { )
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Yoss!
Valóban nevettem én is amikor elsõ nap rögtön tagfelvételt kérdezett😊
Magnetic!
Ha hétfõn sem ér oda a kenyõcs a számládra akkor írj egy privátot és legyilkolom a bankomat. Csütörtökön elutaltam, pénteken kaptam az sms-t a terhelésrõl úgyhogy hétfõn legkésõbb ott kell legyen.
Admin joghoz annyit, hogy én személy szerint nem ragaszkodom hozzá. Sztem Ti többet lesztek fenn mint én, jobban is tudtok vigyázni a boltra. Úgyhogy én maradnék mezei játékos módban.😊
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Valószinüleg ma se leszek, csak vmikor éjfél után, szóval sztem ma se. :S
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dr.Kotász:
Szuper, hogy összeállitod. Én este már szórakoztam vele és szép meló mondhatom. Ha összegyüjtöd a map neveket, illetve azt, hogy melyik milyen modot támogat azt megköszönöm, mert nagyban elõsegiti a konfigurálást.
Yossarian:
Ha már megjegyezték, akkor a piros tényleg nem épp a legnyerõbb kék háttéren.<#zavart1>#zavart1>
Dietrich:
Tényleg nagyon jó volt az elsõ nap szerintem. Nem hittem volna, hogy ennyien lesznek 😊
Szóval gratula és köszönet mindenkinek, hogy ez a szerver létrejöhetett!
M.
19/20 slot arány
Van-e tag felvétel?
Valaki egy wart?
jellegü dolgok <#vigyor1>#vigyor1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem sokkal kényelmesebb megoldás ha felmegyek a szerverre és játszok, mint melózzak vele 😊
Aztán majd betanítasz bennünket is az alap dolgokba. 😊
Konfigurálni úgyse akarom/juk, de egy restartot, map, vagy mod váltást, vagy egy kicket mindannyiunknak meg kéne tanulni.
Nieleen
Nieleen
Nieleen
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Elkezdtem összeírni egy listát a tervezett maprotationnel. Nem is egyszerû feladat, hogy legyen kicsi/nagy, rifleonly, játékmódnak megfelelõ stb. Ha rámbízzátok, összeírok egy komplett listát, aztán majd véleményezitek. Délután kész lesz. Megfelel?
Ezt a szerver bannert kozmetikázni kéne 2/20-ról 19/20-ra <#hehe>#hehe>
Most mar befejezem a szerver szépitését. Majd holnap.
Akik eddig elutalták (azaz a mai napig megkaptam) a pénzt:
- me and a monkey
- Yossarian
- K. Krisztian
- Dietrich
A következõt február 5-ig be kell fizetni!
M.
Csak tesztelem a dolgokat.
Jó lenne holnap megbeszélni, hogy milyen térképek legyenek.
M.
A modokat elvileg sikerült normálisan belõni. Holnap nem tudom mikor leszek, de mindenki megkapta az rcon jelszót, igy ha gáz van, akkor tudtok pályát meg mindent változtatni.
A kovis srác msn cimét elküldöm priviben, ha nagy gáz lenne. Nagyon segitõkész.
A maprotációt is megpróbálom belõni, de az bazi nagy munka és már elég késõ is van.
A round limit egyenlõre 5. Majd kiderül, hogy jó -e vagy vegyük vissza 3-ra.
M.