Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nieleen
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A lényeg az, hogy most vált a szerver modot és pályát minden gond nélkül. Tegnap Kotász ott volt, amikor kézzel akartunk váltani és látta, hogy hogy ment. Most ez megy szépen, csak újra be kell hangolni...
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most akkor ki csinálja a szervert? Mi vagy Kovi?
Nem lenne jobb megtanulni kezelni és legyen olyan amit mi szeretnénk?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ma délelõtt a Kovi javitgatta a szervert
Feltett egy új AWE-t. Ebben ott van menuben a HLRCON, szal az is tudja adminisztrálni a szervert, akinek nem sok szakértelme van hozzá 😊 mint én is 😊
szal azért kérdem, hogy hány map van fent, mert lement egy harbor CTF, utána jött egy stanjel DOM, utána egy carentan HQ és kezdõdött elölrõl.
Aztán van pár beállítás, amit meg kéne beszélnünk. Például lett egy piros pont a célkeresztbe, akkor ott van a kemper spanking is. szal ilyesmik
Nieleen
Priviben megírnád a részleteket a szerverrõl (pénz stb.)? Köszi!<#wave>#wave>
Nieleen
Amúgy most tudtam megint géphez ülni, "vicces", még nem voltam a szerveren. :/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Nieleen
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=bix-iszt-c6509-main&portid=6_4
grafikont nézd meg
De brecourt után se váltott pályát, hanem restartolt.
Másik, hogy ha rconban mapot akarunk váltani, akkor önálló életre kel a szerver. Elkezdi betölteni a mapet, aztán össze-vissza váltogat a mapek és modok között, míg egyszercsak meg nem áll 4-5 pálya betöltése után egy egész más pályán, mint amit szerettünk volna.
Nieleen
Szerk: már megy
Nieleen
hofitom
Dietrich
me and a monkey
Yossarian
Magnetic
dr Kotász
Magnetic intézte, ha te is beszállsz, kevesebbe kerülne fejenként. Váltva menne HQ/DOM/CTF módban. Aki fizet, az lehet admin.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Kicsit kiestem a fórumból az utóbbi 2 hétben.<#kacsint>#kacsint>
Igen lett, de jelenleg nem lehet rajta játszani, mert valamiért nem lehet csapatot választani 😞
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
* HQ pályák: Neuville Sicily Carentan Cassino Ponyri Dawnville POWCamp Brecourt Pavlov Tigertown Foy Railyard Kharkov UO_Harbor Hurtgen Depot UO_Dawnville Peaks Kursk UO_Powcamp Brecourt Harbor
* DOM pályák: UO_Depot Stanjel Cassino UO_Harbor Sicily UO_Carentan Peaks UO_Powcamp UO_Hurtgen Arnhem UO_Dawnville Kursk
* CTF pályák: Rhinevalley Foy UO_Harbor Arnhem Stanjel UO_Powcamp UO_Hurtgen Ponyri Cassino UO_Depot Sicily UO_Carentan UO_Dawnville Kharkov Berlin
* HQ módban 450-es pontlimitet, DOM-ban 20-as idõ- és 3-as round limitet, CTF-ben 20-as idõ- és 3-as capture limitet javaslok.
* HQ módban (a rifleonly-t is figyelembe) véve 24 pálya váltakozik, DOM-ban 12, CTF-ben 15. Tehát mire körbeér a maprotation, minden HQ pálya egyszer, minden DOM pálya kétszer fordul elõ. CTF-nél azt a megoldást választottam, hogy a 15-ös lista után a legjobb 9 pálya ismétlõdik. Magyarul önkényesen kihúztam 6-ot. Ezek: UO_Carentan, UO_Dawnville, UO_Depot, Sicily, Kharkov, Berlin. Indoklás: az elsõ 3 inkább TDM, mint CTF jellegû, Sicily-n túl könnyen védhetõ a brit zászló, Kharkov túl zegzugos 20 embernek, Berlinben meg túl sötét van (ez vicc volt...)
* Teljesen kihagytam ezeket a pályákat: Rocket, Ship, Streets
* HQ módban beraktam ugyanazon pálya alap és UO-s változatát is, ha az UO-s jelentõsen eltér. Emiatt kihagytam a következõket: UO_Hurtgen, UO_Dawnville
* Minden elkövettem, hogy ugyanazon pálya eltérõ módban se forduljon elõ kétszer egymás után. A két legközelebbi eset a POWCamp és Harbor pályáknál van, ahol 4 pálya után fordulnak elõ újra. Próbáltam szétszórni még jobban õket, de akkor meg más pályák még sûrûbben lettek volna.
* Próbáltam arra is ügyelni, hogy ugyanazon pálya alap és UO-s változata se legyen közel egymáshoz.
* Még arra is próbáltam ügyelni, hogy nagyjából felváltva legyenek kicsi/nagy pályák.
* Mindhárom játékmódba raktam be rifleonly pályákat. Ezek: HQ - Bocage, Brecourt, Sicily, Hurtgen DOM - Kursk, UO_Hurtgen, UO_Powcamp CTF - Foy, Rhinevalley, UO_Powcamp. Minden rifleonly pálya szerepel összfegyveres módban is. UO_Powcamp azért kétszer, mert tapasztalatból tudom, hogy büntet rifleonly-ban :-)
* Egyelõre nem raktam be nemhivatalos pályákat. Késõbb javasolnám a következõket: Dufresne, Bazolles, Nuenen, Coldfront, Warehouse, Townville.
* A gyakorlati tapasztalatok és a javaslataitok alapján természetesen bármikor módosíthatok a maplist-en.
Tehát a lista (remélem a fórum jól tördeli, berakhatom majd file-ként is).
Map Mode
1 Neuville HQ
2 UO_Depot DOM
3 Rhinevalley CTF
4 Sicily HQ - rifleonly
5 Stanjel DOM
6 Foy CTF
7 Bocage HQ
8 Cassino DOM
9 UO_Harbor CTF
10 Carentan HQ
11 UO_Hurtgen DOM - rifleonly
12 Arnhem CTF
13 Cassino HQ
14 UO_Harbor DOM
15 Stanjel CTF
16 Ponyri HQ
17 Sicily DOM
18 UO_Powcamp CTF - rifleonly
19 Dawnville HQ
20 UO_Carentan DOM
21 UO_Hurtgen CTF
22 POWCamp HQ
23 Arnhem DOM
24 Ponyri CTF
25 Brecourt HQ - rifleonly
26 UO_Harbor DOM
27 Cassino CTF
28 Pavlov HQ
29 Peaks DOM
30 UO_Depot CTF
31 Tigertown HQ
32 Kursk DOM - rifleonly
33 Sicily CTF
34 Foy HQ
35 UO_Powcamp DOM
36 UO_Carentan CTF
37 Railyard HQ
38 UO_Depot DOM
39 Rhinevalley CTF - rifleonly
40 Kharkov HQ
41 Stanjel DOM
42 UO_Dawnville CTF
43 UO_Harbor HQ
44 Cassino DOM
45 Kharkov CTF
46 Hurtgen HQ - rifleonly
47 UO_Carentan DOM
48 Berlin CTF
49 Depot HQ
50 Sicily DOM
51 Stanjel CTF
52 UO_Dawnville HQ
53 UO_Powcamp DOM - rifleonly
54 Cassino CTF
55 Peaks HQ
56 UO_Hurtgen DOM
57 Ponyri CTF
58 Kursk HQ
59 Arnhem DOM
60 Foy CTF - rifleonly
61 UO_Powcamp HQ
62 UO_Dawnville DOM
63 UO_Hurtgen CTF
64 Brecourt HQ
65 Peaks DOM
66 UO_Harbor CTF
67 Bocage HQ - rifleonly
68 UO_Dawnville DOM
69 Arnhem CTF
70 Harbor HQ
71 Kursk DOM
72 UO_Powcamp CTF
A kép móddal az a baj, hogy csak jópárXpercenként néz rá a szerverre.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
formattálok ezerrel...
(\__/) ( X.x) ( } . { )