Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
ott leszek.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
tõlem igen, de azért a többiek véleményét megvárom <#mf1>

Nieleen

Punker
TS címet kaphatok?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Yossarian
Köszönjük, tuti igénybevesszük a segítséged. Az rconpasst tudom, de a cfg-hez én se férek hozzá.

Nieleen

trident
(csak nagyon halkan, hogy elvesszen a nyüzsgésben: egyszer jeleztem, ha tudok szivesen, nem erölködni akarok, de ha kell itt vagyok...nem kell nekem hozzáférni ahhoz, hogy tudjak segíteni, akár ts, akár máshogy. ha meg a cfg-bõl kitörlitek az rconpasst, és átkülditek ts-en meg lehet beszélni melyik cvar mit csinál és miért van piros pötty, netán a maprotatio miért nem jó. csak halkan mondtam, meg nem is tudtam kinek mondjam vagy kinek nem. én sem vagyok nagy bûvész, de ha gondoljátok)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
várj! mi csináljuk a szervert, de a fent levõ mod nem akart rendesen mûködni és segítséget kellett tõle kérni. És szerintem azért van fent csak 3 map (ha tenyleg csak annyi van), mert tegnap éjjel Magnetic lecserélte a fent levõ packot 3 térképre. Ha a szerverhez is volna hozzáférésem, akkor már megnéztem volna. (mert gondolom ez is FTP-n keresztül megy.)

A lényeg az, hogy most vált a szerver modot és pályát minden gond nélkül. Tegnap Kotász ott volt, amikor kézzel akartunk váltani és látta, hogy hogy ment. Most ez megy szépen, csak újra be kell hangolni...

Nieleen

dr Kotász
De.
Punker
de azért elvoltunk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
Hi.

Most akkor ki csinálja a szervert? Mi vagy Kovi?
Nem lenne jobb megtanulni kezelni és legyen olyan amit mi szeretnénk?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
Megnetic, nezd mar meg, hogy hány map van fent a szerveren?
Ma délelõtt a Kovi javitgatta a szervert
Feltett egy új AWE-t. Ebben ott van menuben a HLRCON, szal az is tudja adminisztrálni a szervert, akinek nem sok szakértelme van hozzá 😊 mint én is 😊

szal azért kérdem, hogy hány map van fent, mert lement egy harbor CTF, utána jött egy stanjel DOM, utána egy carentan HQ és kezdõdött elölrõl.

Aztán van pár beállítás, amit meg kéne beszélnünk. Például lett egy piros pont a célkeresztbe, akkor ott van a kemper spanking is. szal ilyesmik

Nieleen

Serpa
2 hetes parti ...<#wave>

KM
Kis karácsonyi/szilveszteri kikapcsolódás.<#eplus2>

Priviben megírnád a részleteket a szerverrõl (pénz stb.)? Köszi!<#wave>

Yossarian
Most hülyének nézel? Tudom mit mondtal, de a linket is levettem, mert minek kellene oda?

Nieleen

Malakai
Jaj Yoss, nem azt mondtam, hogy a linket szedd le a képrõl! 😄
Amúgy most tudtam megint géphez ülni, "vicces", még nem voltam a szerveren. :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
bocs fiúk..hukk vendégek jöttek és most mentek el hukk..majd holnap..izé ma leszek már a szerveren... 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
úgy gondolom, hogy azzal a szavazó izével nem lenne gondunk a maprotációval...

Nieleen

Yossarian
reméljük is! 😊 most még gyermekbetegségeit éli a szerverünk, de ezt gyorsan kinövi majd és utána jókat lehet nálunk hentelni 😊

Nieleen

Punker
visszanézek még majd

Yossarian
pedig jó játék volt. Az istennek nem tudtuk mexerezni az 5. pontot, pedig az elsõ négy nagyon könnyen ment 😊

Nieleen

Yossarian
uhh, már vágom.

Nieleen

Punker
jaja

http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=bix-iszt-c6509-main&portid=6_4

grafikont nézd meg

Yossarian
mi volt veled?

Nieleen

Yossarian
akkor azért nem volt SG sem?

Nieleen

DJ Skyline
végre jó a net...sikerült ma 2 percet lennem a szerveren! :\

Punker
interware-nél geb@sz volt fél magyar net lehalt.

Yossarian
Magnetic, lenne egy kis gond, amit tisztáznunk kéne. A sztanjel pálya után mindig gond van. Nem jön a köv map. Ez a stanjellel ma már a 3. eset volt.
De brecourt után se váltott pályát, hanem restartolt.

Másik, hogy ha rconban mapot akarunk váltani, akkor önálló életre kel a szerver. Elkezdi betölteni a mapet, aztán össze-vissza váltogat a mapek és modok között, míg egyszercsak meg nem áll 4-5 pálya betöltése után egy egész más pályán, mint amit szerettünk volna.

Nieleen

Yossarian
lerohadt a szerver. És ahogy néztem, a 195-tel kezdõdõ IP-jû szerverek 80%-a meghaltam magát.

Szerk: már megy

Nieleen

dr Kotász
Az alábbi emberkék összedobtak lóvét erre a szerverre.

hofitom
Dietrich
me and a monkey
Yossarian
Magnetic
dr Kotász

Magnetic intézte, ha te is beszállsz, kevesebbe kerülne fejenként. Váltva menne HQ/DOM/CTF módban. Aki fizet, az lehet admin.
Sztem sem jó a ship. Játszottuk LAN-on és az emberkék szépen leléptek😞

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

KM
Írnátok egy kicsit bõvebben errõl a szerverrõl?
Kicsit kiestem a fórumból az utóbbi 2 hétben.<#kacsint>

Yossarian
lett. 😊 beszállsz?

Nieleen

Yossarian
váltottam

Nieleen

dr Kotász
Szeva! Legyél te is admin!
Yossarian
hiszek neked, hogy jó, de azt tudom, hogy kiürül a szerver ha ship jön...

Nieleen

igen

Yossarian
melyik pálya halt meg? megint stanjel?

Nieleen

KM
Végre! Cassino!!! Mennyire hiányoltam!<#eljen>

Szia Csoder!<#wave>

hello<#wave>
Igen lett, de jelenleg nem lehet rajta játszani, mert valamiért nem lehet csapatot választani 😞

KM
Üdv!
2 hétig nem voltam, és lett egy szerver?<#vigyor2>

John Cena
Ez a legtuttib! Call of Dutys Fórum!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Punker
Ship jó kis HQ pálya 😞

dr Kotász
Na, megcsináltam a maplist elsõ változatát. Néhány megjegyzés:

* HQ pályák: Neuville Sicily Carentan Cassino Ponyri Dawnville POWCamp Brecourt Pavlov Tigertown Foy Railyard Kharkov UO_Harbor Hurtgen Depot UO_Dawnville Peaks Kursk UO_Powcamp Brecourt Harbor
* DOM pályák: UO_Depot Stanjel Cassino UO_Harbor Sicily UO_Carentan Peaks UO_Powcamp UO_Hurtgen Arnhem UO_Dawnville Kursk
* CTF pályák: Rhinevalley Foy UO_Harbor Arnhem Stanjel UO_Powcamp UO_Hurtgen Ponyri Cassino UO_Depot Sicily UO_Carentan UO_Dawnville Kharkov Berlin
* HQ módban 450-es pontlimitet, DOM-ban 20-as idõ- és 3-as round limitet, CTF-ben 20-as idõ- és 3-as capture limitet javaslok.
* HQ módban (a rifleonly-t is figyelembe) véve 24 pálya váltakozik, DOM-ban 12, CTF-ben 15. Tehát mire körbeér a maprotation, minden HQ pálya egyszer, minden DOM pálya kétszer fordul elõ. CTF-nél azt a megoldást választottam, hogy a 15-ös lista után a legjobb 9 pálya ismétlõdik. Magyarul önkényesen kihúztam 6-ot. Ezek: UO_Carentan, UO_Dawnville, UO_Depot, Sicily, Kharkov, Berlin. Indoklás: az elsõ 3 inkább TDM, mint CTF jellegû, Sicily-n túl könnyen védhetõ a brit zászló, Kharkov túl zegzugos 20 embernek, Berlinben meg túl sötét van (ez vicc volt...)
* Teljesen kihagytam ezeket a pályákat: Rocket, Ship, Streets
* HQ módban beraktam ugyanazon pálya alap és UO-s változatát is, ha az UO-s jelentõsen eltér. Emiatt kihagytam a következõket: UO_Hurtgen, UO_Dawnville
* Minden elkövettem, hogy ugyanazon pálya eltérõ módban se forduljon elõ kétszer egymás után. A két legközelebbi eset a POWCamp és Harbor pályáknál van, ahol 4 pálya után fordulnak elõ újra. Próbáltam szétszórni még jobban õket, de akkor meg más pályák még sûrûbben lettek volna.
* Próbáltam arra is ügyelni, hogy ugyanazon pálya alap és UO-s változata se legyen közel egymáshoz.
* Még arra is próbáltam ügyelni, hogy nagyjából felváltva legyenek kicsi/nagy pályák.
* Mindhárom játékmódba raktam be rifleonly pályákat. Ezek: HQ - Bocage, Brecourt, Sicily, Hurtgen DOM - Kursk, UO_Hurtgen, UO_Powcamp CTF - Foy, Rhinevalley, UO_Powcamp. Minden rifleonly pálya szerepel összfegyveres módban is. UO_Powcamp azért kétszer, mert tapasztalatból tudom, hogy büntet rifleonly-ban :-)
* Egyelõre nem raktam be nemhivatalos pályákat. Késõbb javasolnám a következõket: Dufresne, Bazolles, Nuenen, Coldfront, Warehouse, Townville.
* A gyakorlati tapasztalatok és a javaslataitok alapján természetesen bármikor módosíthatok a maplist-en.

Tehát a lista (remélem a fórum jól tördeli, berakhatom majd file-ként is).

Map Mode
1 Neuville HQ
2 UO_Depot DOM
3 Rhinevalley CTF
4 Sicily HQ - rifleonly
5 Stanjel DOM
6 Foy CTF
7 Bocage HQ
8 Cassino DOM
9 UO_Harbor CTF
10 Carentan HQ
11 UO_Hurtgen DOM - rifleonly
12 Arnhem CTF
13 Cassino HQ
14 UO_Harbor DOM
15 Stanjel CTF
16 Ponyri HQ
17 Sicily DOM
18 UO_Powcamp CTF - rifleonly
19 Dawnville HQ
20 UO_Carentan DOM
21 UO_Hurtgen CTF
22 POWCamp HQ
23 Arnhem DOM
24 Ponyri CTF
25 Brecourt HQ - rifleonly
26 UO_Harbor DOM
27 Cassino CTF
28 Pavlov HQ
29 Peaks DOM
30 UO_Depot CTF
31 Tigertown HQ
32 Kursk DOM - rifleonly
33 Sicily CTF
34 Foy HQ
35 UO_Powcamp DOM
36 UO_Carentan CTF
37 Railyard HQ
38 UO_Depot DOM
39 Rhinevalley CTF - rifleonly
40 Kharkov HQ
41 Stanjel DOM
42 UO_Dawnville CTF
43 UO_Harbor HQ
44 Cassino DOM
45 Kharkov CTF
46 Hurtgen HQ - rifleonly
47 UO_Carentan DOM
48 Berlin CTF
49 Depot HQ
50 Sicily DOM
51 Stanjel CTF
52 UO_Dawnville HQ
53 UO_Powcamp DOM - rifleonly
54 Cassino CTF
55 Peaks HQ
56 UO_Hurtgen DOM
57 Ponyri CTF
58 Kursk HQ
59 Arnhem DOM
60 Foy CTF - rifleonly
61 UO_Powcamp HQ
62 UO_Dawnville DOM
63 UO_Hurtgen CTF
64 Brecourt HQ
65 Peaks DOM
66 UO_Harbor CTF
67 Bocage HQ - rifleonly
68 UO_Dawnville DOM
69 Arnhem CTF
70 Harbor HQ
71 Kursk DOM
72 UO_Powcamp CTF
Nem váltott mapet! Most.

Yossarian
cool, aszittem ez ezzel a kerettel van.

Nieleen

Malakai
A kék keretet szedd le! 😊 (border=0)
A kép móddal az a baj, hogy csak jópárXpercenként néz rá a szerverre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
ha már regisztráltad, akkor felraktam 😊 THX 😊

Nieleen

Yossarian
most senki.

Nieleen

Punker
van fent valaki?

Dietrich
oké majd valahol megtalállak 😄

formattálok ezerrel...

Malakai
Esetleg ezt iframe módban, de ezt nem lehet szerintem fentre se. 😛 Talán flashen át meg lehetne oldani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )