Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jaja..pár finomitás rajta és menni fog ez..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
joak volt...és ahoz képest,hogy nem rég indult,elég nagy volt a forgalom

Dietrich
ez egy ilyen carentanon 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

van TS? vagy csak nem akarjátok el mondani nekem?
<#zavart1>

Yossarian
anyááám, mekkora darálás volt már DOM-ban?

Nieleen

Dietrich
jeleztem másoknak is hogy jöjjenek..nem azok jöttek és így is 19 volt a csúcs 😊

Yossarian
inkább képregény, mint link 😄

Nieleen

dr Kotász
„meg szájbarágós módon elmagyarázni, hogy az ilyen hülyegyerekek is értsék, hogy hogyan megy ez az adminkodás” - igen, pont erre lenne szükség. Link is elég persze, nem kell Magneticnek regényt írni...
Yossarian
nem balhézott, csak fejtette le az ujjaimat a billrõl és olyan édes könyörgõ szemekkel mondogatta, hogy "pancsi, pancsi", hogy nem tudtam ellenállni neki és beültem mellé a kádba 😊

Nieleen

Yossarian
Tényleg jó a szerver, és azonnal rátaláltak az emberek, aminek nagyon örülök. A maprotációt kellene még jól belõni, mert gáz lesz, ha nem lesz benn Magnetic 😄D
meg szájbarágós módon elmagyarázni, hogy az ilyen hülyegyerekek is értsék, hogy hogyan megy ez az adminkodás. Letöltöttem a két biszbaszt, feltelepítém, aztán merre hány méter?

Nieleen

Dietrich
nem most...mikor a gyermek balhézott nálad, utána 😊

Dietrich
Ez kell szerintem:
Download latest version
Version 1.4.1

Rcon4COD placeholder site
I changed ISP back in December but due to work and family commitments I do not have time to build a web site. It is something I want to do as wed design does interest me 😄

For now I include a link to download the latest Rcon4COD

Version 1.4.1 - Dated: 10/March/05

Minor fix for the Friendly fire settings, Infinity in their wisdom decided to change the RCON commands in the last patch.
Changed About box to update contact information.
Change web link to this site location as old site has gone.
Download latest version
Version 1.4.1

Yossarian
volt BAS is?

Nieleen

Dietrich
nekem se laggolt..és mikor BAS volt ponyri sem

Dietrich
TS-re nekem errort mond

dr Kotász
Na, hát 1 óra játék alatt nekem végig jó pingem volt, stabil a szerver. Pályák végén néha lassan váltott. Egyelõre csak HQ van a maplistben.
Yossarian
ennek az a neve, hogy rcon4cod2. Tuti COD2?

Nieleen

PESFAN
mondjatok mar meg mi ez az awe meg rcon?
nekem is fenn van ez a platinum egyszer automatice letoltotte de nem tom mi ez?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Magnetic
Persze:

AWE:
http://www.awemod.com/?selected=awe21

Rcon4cod:
http://www.simonjbrown.eclipse.co.uk/rcon4cod/

Ebben benne van a hlc rcon is, de a platinum szerintem jobb. Majd azt is leteszteljük.

M.

Yossarian
de mitõl állítódik ez el? Tudom, hogy írtad már valahol, hogy miket kéne leszednünk, de nem tennéd meg, hogy megint leírkálod?

Nieleen

Magnetic
http://www.awemod.com/?selected=awe21

innen

Magnetic
20k-t irt.
Miután beállitottad, jó lett.

PESFAN
mi az az awe mos és honnan szedhetem le?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Yossarian
Figyusz! Szóltál néhányunknak, hogy 25000-re állítsuk a rate-t. Nem vágom a dolgot, mert nekem 25K volt elvileg. Sehol sem szóltak még érte. És a többieknél dettó. Mennyit írt neked és mi lehetett a gond?

Nieleen

Magnetic
De az aláirásomban is ottvan 😊

Silent destroyer

dr Kotász
Csak a biztonság kedvéért: a játékban mi is a neved?
Magnetic
Most osztom szét a pm-et. Ha valaki kimaradna, kéretik itt jelezni.
Köszike!

M.

Jaja, de ezen volt olyan hogy zsinórba 2szer is, na majd késõbb leszedem az awe-t.

Magnetic
Ez érdekes, mert már másik szerveren is volt bajod ezzel.
Próbáld letölteni a legújabb awe modot és minden aktiv üzenõ progit kapcsolj ki. pl.: msn.
De még gondolkodom rajta...

Ez a szerver engem nemigen kedvel, volt 1-2 server disconnect.. el is ment a kedvem pillanatnyilag tõle.

DJ Skyline
én olyan 8 körül...

Malakai
Én majd csak kicsit késõbb, még munkálkodok itt. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Mingyá' megyek, jujj, de izgi... :-)
DJ Skyline
csak javaslat:
bekéne írni a banner alá a szerver nevét,ip-jét<#nemtudom>

Dietrich
Most értem haza.
Megyek 😊

Magnetic
Most már jó. Most próbáljátok.

PESFAN
Még letöltök egy filmet a torrentrõl Himmlerrõl aztán felmegyek a szerverre.
Mi a neve?
Ja már látom de nem sokan vannak rajta most.

Yossarian
lehet, hogy azt kell.

Nieleen

Én sem tudom, pedig jó lenne.

trident
szerverrestart?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
a TS server IP-je, szoba neve, jelszava?

Nieleen

😄
nem rossz

Yossarian
beléptem, de nem lehet csapatot választani!

Nieleen

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Yossarian

Nieleen

DJ Skyline
áá megvan!! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Magnetic
Jaja, mert jól beregeltem ASE-n <#vigyor3>

Yossarian
látom ASE-ban a szerverünket!

Nieleen

Malakai