Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
rosszul mondtam...nem kidob ha nem lefagy és kénytelen vagy kilépni..ezért kellene csak 1 modban hajtani hogy kiderüljön mi a gond.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
elég baj az ...

Dietrich
csak mindenkit a szerver 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
195.228.155.115:28963

DJ Skyline
felmegyek SG szerverre...onnan legalább nem fognak ledobálni!^.^

Dietrich
ezt javasoltam ma korábban hogy rájöjjünk mi baja van..

Dietrich
hamarosan indul 1 új..asszem ma este kezdik õk is az ismerkedést a konfigurálással 😊

DJ Skyline
jaja...de akkor meg dobja ki a külföldit,ne a magyart...most is kapásból 4 külföldi van fent!😄

1 a baj a VPK-val,hogy 1 óra egy kör...és 2 kör van,tehát ha a maradék bázist bekempeli a gang,akkor szépen 2 óra lesz 1 map!<#idiota>

DJ Skyline
van egy A.K.C. Skyline,persze nekem kell átírni a nevemet mindíg...
kár,hogy Base Assault szerverbõl csak 2 magyar szerver van,külföldire meg nem tudok felmenni,mivel nem eredeti az UO!<#vigyor5>

Malakai
Én még azt se tartom korrektnek, amikor azért dobálnak ki embereket, mert kell a hely klántársnak, és általában ilyenkor szokás figyelmeztetés nélkül..
Nálam is volt már, hogy emiatt dobtak ki újra és újra, mert a klántársuknál mindig elõbb csatlakoztam vissza. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

me and a monkey
Pedig ott sosincs admin aki kidobna, érdekes....
Mindig azt hittem, hogy ott másik Skyline szokott játszani .

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

DJ Skyline
ja,ha bûn az,hogy játszani szerettem volna akkor lehet

Serpa
biztos rossz kisfiú voltál ...

DJ Skyline
zsír...VPK-ról ledobáltak zsinróba 4x semmilyen ok,felszólítás nélkül...

Magnetic
Tisza idegesítõ, hogy azonkivül, hogy ide irogatok semmi mást nem tudok csinálni, mert kaptam egy vacak beosztást....
A hibát mindenképp próbáljátok meg megoldani. Sõt javaslom, hogy gondolkodjunk el a platinum war modon.

M.

Yossarian
A hibát mindenképpen. És engedélyezzétek a szavazást, hogy admin nélkül is tudjanak váltani! Ha visszaálnek vele, majd kivagdossuk õket...

Nieleen

dr Kotász
Megcsináltam külön HQ-ra DOM-ra CTF-re is. Ezenkívül egy olyan konfigot is, ahol nincs AWE. Meg Tridenttel találtunk egy potenciális hibát a jelenlegi konfigban is. Melyiket próbáljuk?
Yossarian
mielõtt reklamálunk Kovynál, ki kéne szûrni, hogy mi hibázunk-e!
Bár a múltkor is azon vitatkoztam vele, hogy szerinte nincs is UO-s harbor pálya... :-/

Nieleen

Magnetic
Jut eszembe.....
Mi az alap end round delay? 4 vagy 5 mp legyen, mert különben tényleg megállhat.
Ezt modonként kell állítani.

Magnetic
Akkor este írok a kovis gyereknek, hogy ez így nem pálya és csináljon valamit.
De Ti is írhattok neki.
Yossariannak küldöm majd este az email címet, mert fejbõl nem megy.

M.

Yossarian
Mi lenne,ha csinálnánk egy olyan maprotot, ahol lemenne egymás után mondjuk 10 HQ? (tõlem lehet 10 DOM, vagy 10 CTF is) Tehát, hogy modot ne kelljen neki váltani.

Nieleen

Yossarian
támogatja, mert lejátszottuk 5 pontig, kiírta, hogy nyert az ami csapat, majd innen már nem váltott sehová.

Nieleen

Magnetic
Nem vagyok teljesen biztos a dologban, de a völgyes pálya támogatja a CTF modot egyáltalán? Mert szerintem csak dom,hq.
Szerintem....

Péntekig nem lesz idõm semmire. Holnaptól 12 órazom.....

Yossarian
ha jól tom, akkor van egy olyan cvar, hogy ha szar lenne a maprot, akkor hagyja ki azt a pályát. Szal nem kéne mégis ugrani neki ilyenkor?

Nieleen

Depot most jó volt.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
váááááááááá. millió baj van. egyszerûen meghal pályaváltáskor 😞

Nieleen

Domination-ban most néztem nem lehet csapatot választani. ( Legalábbis én nem tudtam) Italy pálya volt éppen.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
a rajnavölgy CTF után kakált be délután is.

Nieleen

KM
Éppen akkor csatlakoztam volna.<#vigyor2>

DJ Skyline
behalt megint...most mûködött a mod váltás,csak a map váltás nem...rajnacölgyérõl(dom) lépett a szerver szicíliára (hq),és vége lett a mapnak,de nem lép tovább

Malakai
Amúgy derossz volt a HQ ilyen kevesen. 😛
( Meg még HQ-n kívül mást nem játszottam a szerveren... 😞 )

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
Sicily HQ után kiakadt megint. Mintha a map+mod váltások nem mennének egyszerre..
lehet hagyni kéne elöbb csak 1 modban kéne a szervernek mennie, hogy akkor is kikad vagy sem..

Malakai
Elvérzés mûködött..
Meg mittomén még mire kellett volna figyelni. 😄 Amúgy nem, mert mp_harbor HQ után Sicily HQ jött, aztán jött volna mitomén mi DOM módban és kiakadt, a 2 HQ map közt nem akadt ki.

Jah, deadchat sztem nem kéne... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
most is lehalt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dr Kotász
Minden mapnál van modváltás. A többi dolog nálad mûködött? Elvérzés pl.?
Malakai
Szerintem mod váltáskor hal le, nem?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
rhinevalley CTF után megint lehalt, kézzel váltottam pályát.

Nieleen

Yossarian
fura, mert jött egy Winters nevû srác és neki volt tokarevje :-o

Nieleen

Csirke4
/nextmap és /time parancsok mint annó a VÉGYSZ szerveren itt nem lesznek?
dr Kotász
Gewehr43? Jármûvek? Elvérzés? Maprot stimmel?
dr Kotász
Hmm, az baj... Olyan mintha nem töltötte volna be az új konfigot.
Yossarian
pedig ott van a set scr_allow_svt40 "1"

Nieleen

Dietrich
bocs de gyerekem hazajött és megkellett etetnem mielött edzésre ment 😊

Yossarian
Doki, csak nincs Tokarev az oroszoknál! :-(

Nieleen

Én meg akkor érek haza a melóból. :-)

Yossarian
akkor én már készülõdök melóba :-(

Nieleen

Én olyan fél5 körül fel tudok menni tesztelni... :-)

Yossarian
na emberek, fent az új config. Restart is volt. Mehetünk kipróbálni. 😊

Csak még mindig a hibás üdvözlõ szöveg van benne.

Nieleen

Yossarian
igen, a másik felét meg a védõ kapja, ha jól tom. Magyarán osztoznak az uccsó 45 ponton.

Nieleen

Malakai
Tik is nézitek? 😄

Amúgy HQ-ban támadó annyi pontot kap leszedéskor, amennyi másodperc még hátra van a köv spawnig, nem?

(\__/) ( X.x) ( } . { )