Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1 a baj a VPK-val,hogy 1 óra egy kör...és 2 kör van,tehát ha a maradék bázist bekempeli a gang,akkor szépen 2 óra lesz 1 map!<#idiota>#idiota>
kár,hogy Base Assault szerverbõl csak 2 magyar szerver van,külföldire meg nem tudok felmenni,mivel nem eredeti az UO!<#vigyor5>#vigyor5>
Nálam is volt már, hogy emiatt dobtak ki újra és újra, mert a klántársuknál mindig elõbb csatlakoztam vissza. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindig azt hittem, hogy ott másik Skyline szokott játszani .
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
A hibát mindenképp próbáljátok meg megoldani. Sõt javaslom, hogy gondolkodjunk el a platinum war modon.
M.
Nieleen
Bár a múltkor is azon vitatkoztam vele, hogy szerinte nincs is UO-s harbor pálya... :-/
Nieleen
Mi az alap end round delay? 4 vagy 5 mp legyen, mert különben tényleg megállhat.
Ezt modonként kell állítani.
De Ti is írhattok neki.
Yossariannak küldöm majd este az email címet, mert fejbõl nem megy.
M.
Nieleen
Nieleen
Szerintem....
Péntekig nem lesz idõm semmire. Holnaptól 12 órazom.....
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
( Meg még HQ-n kívül mást nem játszottam a szerveren... 😞 )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lehet hagyni kéne elöbb csak 1 modban kéne a szervernek mennie, hogy akkor is kikad vagy sem..
Meg mittomén még mire kellett volna figyelni. 😄 Amúgy nem, mert mp_harbor HQ után Sicily HQ jött, aztán jött volna mitomén mi DOM módban és kiakadt, a 2 HQ map közt nem akadt ki.
Jah, deadchat sztem nem kéne... 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csak még mindig a hibás üdvözlõ szöveg van benne.
Nieleen
Nieleen