Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Yossarian javaslatának megfelelõen akkor felrakunk egy ideiglenes konfigot, ahol a modok és pályák elvileg jók, a többivel kapcsolatban meg változtatunk, ahogy jönnek az észrevételek.. A konfigot megadtam Yossnak (én csak este tudnám felrakni). Kváncsian várom a fejleményeket...
Magnetic
Jogos, csak dolgozom és nem tudok annyira figyelni mint kellene.

CTF:
- Scorelimit 5 pont/pálya
- Idõlimit: 15 perc/round
- Roundlimit 2

DOM:
- Roundlimit 3/pálya
- Idõlimit: Össz 25 perc a 3 roundra - Itt legyen 30 perc mint a CTF-nél. Nem?

HQ:
-Pontlimit: 500 pont
-Idõlimit: 20 perc

Ezzel a pici módosításal én az áldásom adom rá <#vigyor3>

Dietrich
amit ma leszedhetsz ne halazd holnapra 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
a 16-hoz sincs még felirat, mi olyan sürgõs? 😊

Nieleen

Dietrich
nekem meg addigra lenn az atlantis 2x17 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
akorra fent lesz az új konfig. A Doki már elküldte, csak a freestart kicsit csiga.

Nieleen

Dietrich
tudod mi a neve? azureus..az futott a háttérben és a pingen sem ment 175 fölé :p

15 perc és mehetek a szerverre

Yossarian
mert én nagyon erõs vagyok 😄

Nieleen

Malakai
Dejó, kiütötted a hozzászólásom. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Szerintem meg tegyük már fel, hogy tesztelni lehessen addig is, amíg a pontozáson meg ilyeneken vacakolunk. Ettõl már nyugodtan lehetne hentelni rajta. Egyik sem kõbe vésett szabály, ha látjuk, hogy valami nem jó, akkor majd módosítjuk.

4-körül vendégek jönnek, 5-kor indulok melóba, szerettem volna megnézni, hogy hogyan alakulnak a dolgok...

Nieleen

Yossarian
én is egyedül voltam. Csak nekem ki volt kapcsolva a Dietrich féle sérthetetlenségi csítem : :-P

Nieleen

Dietrich
na de ezt kérdeztem, hogy azért nem sérültem csak mert egyedül voltam? 😊

Yossarian
jó lesz ezt végre megtudnom a kedvenc modomról. 😊))

Én eddig nem számoltam meg, hogy csak 5-ször tarthatom meg. Annyit figyeltem meg, hogy 45 másodpercenként van spawn és akkor ad 45 pontot. Illetve amikor 4,5 percig megtartottuk a rádiót, akkor auto lebontja...

Nieleen

dr Kotász
Igen, ezért van az, hogy 450 pont után érhet leghamarabb véget a meccs idõben, mert akkor senki se szedett le semmit. Írtam is, hogy a védõ csapat nem kaphat kevesebbet 45-nél, a támadó myilván igen.
Malakai
A leszedésért is jár pont, vagy nem? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
én is ugráltam ki az ablakból és meg is sérültem. a 7. kiugrás után meg is haltam.

Nieleen

Dietrich
irok privit 😊

dr Kotász
Nem. Max 5-ször tarthatod meg a rádiót. Csak 45 pontot kaphat a védõ csapat, kevesebbet nem. Két megtartás = 5x45x2 = 450 pont. Ezért elég az 500.
Yossarian
én is nézem 😊

Nieleen

Yossarian
nem úgy van, hogy másodpercenként kap a csapat 1 pontot?
akkor viszont a 4,5 perc=270 pont

Nieleen

dr Kotász
2 megtartás az 450 pont. Ezért elég az 500. 550-hez már nem elég a 20 perces idõlimit, és pörögjenek a pályák, csak pörögjenek :-)
Dietrich
HQ:
-Pontlimit: 450 pont
-Idõlimit: 30 perc

Yossarian
Én minden pontban Kotászét támogatom. a HQ-ban felvinném 550-re, mert ha valaki 2* egymás után megtartja a rádiót teljes ideig, akkor már nyert, de 50 ponton már nem veszünk össze.

Nieleen

Malakai
Bár az össz 25 percre korlátozás megoldja...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Szerintem is. Kevés játékossal szinte lehetetlen minden zászlót egyszerre megszerezni.
Malakai
Az a baj, hogy néha nagyon hosszú ideig el tud húzódni DOM-ban is egy kör.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Hmm... egy CTF pálya így másfél óráig mehetne. Legyenek inkább rövidek az idõlimitek, hogy pörögjenek a pályák:

CTF:
- Scorelimit 5 pont/pálya
- Idõlimit: 15 perc/round
- Roundlimit 2

DOM:
- Roundlimit 3/pálya
- Idõlimit: Össz 25 perc a 3 roundra

HQ:
-Pontlimit: 500 pont
-Idõlimit: 20 perc

Többiek?
Magnetic
Akkor mindketten másra gondoltunk 😊
Nézzük meg mi is ez.

Szóval a javaslatom a CTF és a DOM pályákra a következõ:

CTF:
- Scorelimit 5 pont /pálya
- Idõlimit: 30 perc / round
- Roundlimit 3

DOM:
- Roundlimit 3 / pálya
- Nincs idõlimit vége van amikor minden zászló el van foglalva. (ez lehet akár 5 perc is)

HQ:
- 550 pont
- 30 perc
- Roundlimit 2.

M.

Dietrich
te is nézed? 😊

Yossarian
a battlestar galactikát írom éppen kollégámnak, de 10 perc után bemehetünk szétnézni.

Nieleen

Dietrich
ez mehetne.

Viszont most voltam Harboron és ugráltam ki az ablakból...most azért nem sebzõdtem mert egyedül voltam vagy ez így van beállítva?
Mert ha így van akkor nem jó, ha nem így van akkor nem szóltam.

Yossarian
ez szerintem mehetne. Én azt hittem, hogy ez lenne az a blip effekt, amit el vetettünk...

Nieleen

dr Kotász
+ visszatérve még a találatjelzésre: Magnetic azt írja, hogy „Felvillanó célkereszt off, de ezt megbeszéltük, mert zavaró ugyan is a teljes embert eltakarja és ha elmoztul akkor már nem tudsz utánna korrigálni mert nem látod.” Na most én arra a találatjelzésre gondolok, amikor a célkereszt pislog egyet (mint amikor a gránátot idõzíted). Szerintem ez egyáltalán nem zavaró, semmit nem takar el. És távoli célpontnál nagyon is hasznos lehet, ha tudod, hogy jól céloztál.
Úgyhogy még egyszer rákérdeznék: biztos, hogy ezt kikapcsoljuk?
dr Kotász
Hogyne, de fény derült itt még néhány eldöntetlen kérdésre.

1. HQ 20 perc, DOM/CTF 25 perc idõlimit lesz. De ezen belül kérdés még, hogy DOM/CTF-ben 1 kör hány perc legyen. Jasvaslat: CTF 1 kör 25 perc, mert itt lassan jön össze a 4 pont, DOM pedig legyen 3 db 10 perces kör (aminek ugye nem kell kiadni a 25 percet, mert hamarabb is vége lehet)
2. A painscreenen kívül (amit leszavaztunk), van ám még bloodscreen opció is :-) Ez azt tudja, hogy ha közvetlen közelrõl kinyírsz valakit, vér fröccsen rád. Ez menjen vagy ne?
3. Olyan is van, hogy painsounds. Felordítasz, ha meglõnek (asszem). Bekapcsoljuk?
na pls.
Valaki légyszi egy telepítõ kódot!
Dietrich
Doki!
Majd ha kész a szerver egy ehhez hasonló hsz-ben #38428 összefoglalod milyen beállításokkal fut a szerver? mert akkor tudjuk, hogy kész van és lehet hirdetni.

dr Kotász
Okés, javítom 1-re. Vagy ha te tudod elõbb fölnyomni a szerverre, javítsd.
Dietrich
szavazás arról, hogy kell a sníper vagy sem. Ha kell akkor csapatonként mennyi legyen engedélyezve.

dr Kotász
Elküldtem a konfigot priviben Tridentnek, Yossnak és Magneticnek. Mivel limitált az üzenet mérete, aze AWE és maprotation részt kihagytam, csak az alapkonfigot küldtem el (melóból máshogy nem megy sajnos). Ha stimmel, akkor tegyük fel még ma.
Serpa
mijez a csapatos dolog?

Itten vagyok. Szerintem most átutalok 600Ft-ot, aztán majdcsak rendezõdik.

Dietrich
azt én is megteszem majd, hogy kickelem a nem odavaló egyéneket felszólítás után.
PB-nek én is örültem volna de elöbb pb nélkül szokjon oda a nép..utána Magnetic is belátja a sok csítert nem tudja másképp távol tartani..

trident
Mi pozitív megerõsítéssel dolgozunk, ha például beírja valaki, hogy nem tud, nem jól játszik, akkor általában többen reagálunk és nem lenézõen. Szerintem így jó, hangulatot is teremt.
Nemcsak én, de más tag is, ha ostoba bindet, lolozás, boomheadshootot lát, netán flém, anyázás, káromkodás kerül a csetbe akkor 1-2 felszólítás után kickeli az illetõt.
Szóval rúgtam már ki gyökeret lámázásért, káromkodásért, buta bindért. Ez van.😄
Így a hozzánk látogatók 95%-ával nincs is gond, inkább legyen divat a szórakozás és a jó légkör, mint a legtöbb publikon megszokott hülyeség.
Hogy újra fenn a PB csíterezés sem szokott lenni, a biztonság kedvéért meg autómatán készülnek a PB shotok.
Azt meg majd minden nap ellenõrzöm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
off

napok óta szar megint az adsl nálam...szakadások vannak, de néztem szervereken a pingek is ugrálnak elég erösen..talán emiatt:
Tervezett ADSL-leállások hálózatkorszerûsítés miatt

Dietrich
nem ti..õk 😊 Én nem kotnyeleskedem a konfigolásba..ha õk megtanulják és csinálják nekem tökéletesen megfelel.
Yoss mindig panaszkodik (hol a gyerek harapdálja a kezét, hol a kemperek) de õ már csak ilyen 😄
Oké majd megyek de nem Dietrich néven...nem akarok lebukni, hogy béna vagyok a GFM modhoz..mittudom én kis dietrich néven :p

trident
😄
Szerintem tegnap Dokival jól haladtunk, nem sokat beszéltünk, de hirtelenjében a legfontosabbakat igen. A szerverkonfig meg akkor lenne a legjobb, ha én csak besegítek, és ti csinálnátok meg. Tegnap is így történt.
És most Yoss sem panaszkodhat, mert a felrakott öt új pálya közzül egyet biztos ismerni fog...<#vigyor0>
Délután-este meg össze szokott jönni a banda, külföldiek, magyarok vegyesen, flém, anyázás vita nem szokott lenni. Jó volt tegnap is a hangulat...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
kipróbáljuk mit alkotál a szerverünkkel és majd jutalmul elmegyünk család..izé szerver látogatásra hozzátok 😊

Dietrich
ital, rock zene..ez odabasz az adrenalinnak és meglepõ dolgokat hozz ki az emberbõl hentelés közben <#hehe>

trident
Pedig jöhetnétek hozánk is egy kis rádióhalgatásos témára. Nálunk garantáltan nincs a nyócvanasévekslágereimekcakításnélkül, meg pusdebúton sincs tíz percenként...^^

(jó a banner😊 )