NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
na megmérem 😄

Spread De Love!

mekkora az érintõ magasságod (állásból meddig érsz el dolgolgokat) és ha ez megvan akkor már könynû kiszámolni a súlypont emelkedésed nekem oylan 65cm de nekem az 180amhoz aszem kcisi az érintõmagasságom haverom aszem 176-178 és neki 72cm az emekedése

Fókameister
akkor érettségi után belekezdek😄

N1ggA
ezek mennek: 4-es a legkevésbé:
4: két láb két kéz
3: egy láb két kéz
2: egy láb egy kéz
1: két láb egy kéz

szoval igen, csak a simák, de már kezd alakulni a gyûrû alatt áthúzós 😊
Amúgy csak azóta megy rendesen, hogy megcsináltam pár hetet az Air Alertbõl

Spread De Love!

Fókameister
hát akko szentem olyan 65 cm biztos sõt lehet több is 1ébként meg jó neked😄 nekem elég lenne ha a sima 1 meg 2 kezes zsákok mennének neked is csak az alapok mennek?

N1ggA
50 centi az sok? Én nem tudom nekem mennyi annyit tudok hogy 186 centi és simán megy a zsák normál palánkra de mondjuk 10 centivel magasabbra már nem. mennyi lehet nekem?

Spread De Love!

Fókameister
én 185 cm vagyok és kb olyan 50 cm a súlypontemelkedésem de ez nem elég szal majd most rágyurok😊

VinylToy
Azt tudjátok hogy a szabvány gyûrû 3.05-ön van, szóval gyerünk csak 😄D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ForzaInter
190 centimel elértem a 290-ös plafont😄D

Yo, Bitch!

báttyó02
aham értem
hát most elkezdtem kicsit edzegetni,majd meglátom meddig lesz türelmem😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
ja és 184 körül én is, de már jo rég mértem ugyhogy majd erre is sort keritek nemsokára mert engem is érdekel😊

grizzly21
az azért nem olyan sok😊
nekem az a bajom hogy nem gyakorolok eleget, edzésre nagyon rég jártam tehát csak hobbi a kosár, és igy még van mit fejleszteni a rugókon, de a szabvány gyürübe meg tudok kapaszkodni, csak zsákolni nem igen-mondjuk 10bõl 1x, bár az a gyürü amin szorakozom ezzel sztem olyan 2-3-4 centivel lehet h alacsonyabb a szabványnál

báttyó02

báttyó02
egy lábbal is:\😄

báttyó02
bocsesz,260cm a plafon 😄

báttyó02
hmm ti mekkorát tudtok ugrani,és hány centivel?
én most próbaképp ugráltam egyet kettõt itt a szobámba😄 lemértem,280cm a plafon,és azt simán teljes tenyérrel elérem O_O 184centivel

grizzly21
a TV3-on nagyon régen ment még nba-s meccsek szünetében az 'nba legszebb pillanatai' ilyen rövid videó, amikben a 9.szimfonia szolt asszem (Örömóda), azokról nem tudtok valamit? sehol nem találom, pedig nagyon ott voltak.

grizzly21
majd lehet néhány napon/héten belül veszek eztazt nba.com-ról amit ugyis megvámoltatnak, ugyhogy ha gondolod abba hozzárendelhetek egy polot majd, azon már nem mulik semmi.

Rockynhooo
hmm hát így annyira nem éri meg számomra, hogy 11bõl jövök ki, mert mondjuk annyiból már veszek 2 deszkás polot! szal így nekem nem yó 😞
majd egyszer ha rámszakad a bank 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
igen, de ha itthon veszed meg ugyanott vagy kb.
én anno ugyanigy voltam vele, hogy ha már postaköltség akkor rendelek mellé mást is, igy viszont jol meg is vámolták, tehát az meg azért nem jo. ne azt nézd hogy drágább a kihozatás mint a polo, hanem add össze a költségeket és döntsd el hogy megéri e itthoni árakhoz képest.

lang14
6k az tényleg nem sok, mondjuk az is igaz

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Rockynhooo
több a posta költség minta polo, így nekem nem üzlet 😄
jóval kevesebbre gondoltam

lang14
van német amazon is..Bécsbe szállítanak és gondolom úgy olcsóbb is...

egyébként másik 3 csapatnak is legalább ilyen a pólója mint a mit néztem csak más színösszeállításban.. szerintem jobb ez mert ebben tök jó aza szürke betét a másik kettõ sima piros póló, azér csak jobb ez és úgyis nekem lesz <#beka3>

grizzly21
háát, mit hittél, usából 30 dolcsiért azaz 6 ropiért kihozzák az nem olyan sok.

Rockynhooo
szóval 22 dolcsi a polo meg még 30 a posta??
oké akkor nem veszek XD

grizzly21
30 dolcsi körül szokott lenni, ha nem raknak rá vámot, reméljük egy polora nem raknak

Rockynhooo
nekem õ lett a favorit polo
mennyibe lehetne ezt kihozni??
mármint a posta

Gunnersboy
én ien polot akarok majd venni cask nemtudom mennyi a postaköltség 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mateus33
Ez a döntõ eddig nem vmi színvonalas sajna😞
Mondjuk sztem nem is lesz.

igazából más nick-et szoktam használni a fórumokon csak az foglalt volt :S
nekem ez a póló nem jön be szerintem ez szebb vagy ez jobban néz ki (amit linkeltél arról nekem a bayern meze ugrott be de hogy miért?? pedig soha nem nézek focit...)

lang14
ezzel a névvel 😊 (Tmac)

amúgy én is így gondoltam ahogy #7172...
erre gondoltam. gyönyörû

egyértelmû hogy neked rockets-es cucc kell 😉

jbal
Frapssel vedd fel

KeKKSZike
Én a tengap éjszakaira gondoltam!
VinylToy: Ez nem lenne rossz, csak ebbõl nem tudok avatart csinálni, nem tudom a gépemre lementeni! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gunnersboy
Spurs <#gonosz1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

N1ggA
Hír jú ár, bár ez már elég régi, remélem erre gondoltál.

Spread De Love!

Rockynhooo
én Iverson mezt választanék <#bohoc>

báttyó02
másik: hát ha Houston fan vagy akkor egyrtelmü a választás😊
mondjuk ha én lennék a helyedben akkor az életbe nem vennék fel amugyse spurs polot😄

lang14
Kérdés: nem követem sajnos az eseményket így nem tudom mikor esett ki a Houston?

a másik: nyílt egy olyan lehetõség hogy kaphatok egy NBA csapatos pólót, de nem tudom hogy a san antonio megérdemli-e mert igazából Rockets párti vagyok... akkor az legyen nem?

bocs ha hülyeséget írtam ma ilyen napom van

KeKKSZike
Hali!!

Tudna valaki adni egy linket, amikor is James homályt dob büntetõrõl? (Második meccs...) thx!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grizzly21
hát igen, pedig nba-ben nem tünik magasnak😊 egyébkétn 2m 08., és 111kg.

N1ggA
Õ nem akart kosarazni. Hívtuk, mert eleinte nem tudtuk, hogy õ az, aztán mikor megtudtam, hogy õ, hirtelen nem fogtam fel, mit keres itt, nem tudtam, hogy Mr. Jonesékkal jön. Mivel angoltudásom nem felsõfokú, csak olyanokat beszéltünk, hogy pl. mondtam neki, hogy sajnálom hogy kiestek ilyesmi. Amúgy nem nagy darab, csak magas, de az nagyon. És tudjátok milyen gatyában volt? 76ersesben!!!

Spread De Love!

grizzly21
dehogyis, aki kosaras, már rossz ember nem lehet😊

grizzly21
ok, innen is látszik hogy nem értek hozzá😊

Nas egy személy egy MC, nem egy csapat, csak a pontosság kedvéért<#crazya>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

bocssss, azt hittem CWebbre gondoltál, és a többi játékosra általában, szezonon kívül, kicsit megdöbbbentem...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
nem Weberrõl írtam, hanem a nasról-akikrõl egyébként semmit nem tudok, csak hogy egy amcsi hip hop csapat, igy lehet h elhamarkodottan nyilatkoztam, ha valakinek a lelkébe gázoltam akkor sorry😊

jbal
egyébként ennyibõl áll h azon a széken kell ugrálni?😄DDDDD

"ahelyett hogy bekokózva kurváznának, mint amit az ember gondolna általában" - Te egyszerûen hülye vagy...

Fisherman\'s Friend