NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4: két láb két kéz
3: egy láb két kéz
2: egy láb egy kéz
1: két láb egy kéz
szoval igen, csak a simák, de már kezd alakulni a gyûrû alatt áthúzós 😊
Amúgy csak azóta megy rendesen, hogy megcsináltam pár hetet az Air Alertbõl
Spread De Love!
Spread De Love!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hát most elkezdtem kicsit edzegetni,majd meglátom meddig lesz türelmem😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem az a bajom hogy nem gyakorolok eleget, edzésre nagyon rég jártam tehát csak hobbi a kosár, és igy még van mit fejleszteni a rugókon, de a szabvány gyürübe meg tudok kapaszkodni, csak zsákolni nem igen-mondjuk 10bõl 1x, bár az a gyürü amin szorakozom ezzel sztem olyan 2-3-4 centivel lehet h alacsonyabb a szabványnál
én most próbaképp ugráltam egyet kettõt itt a szobámba😄 lemértem,280cm a plafon,és azt simán teljes tenyérrel elérem O_O 184centivel
majd egyszer ha rámszakad a bank 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én anno ugyanigy voltam vele, hogy ha már postaköltség akkor rendelek mellé mást is, igy viszont jol meg is vámolták, tehát az meg azért nem jo. ne azt nézd hogy drágább a kihozatás mint a polo, hanem add össze a költségeket és döntsd el hogy megéri e itthoni árakhoz képest.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
jóval kevesebbre gondoltam
egyébként másik 3 csapatnak is legalább ilyen a pólója mint a mit néztem csak más színösszeállításban.. szerintem jobb ez mert ebben tök jó aza szürke betét a másik kettõ sima piros póló, azér csak jobb ez és úgyis nekem lesz <#beka3>#beka3>
oké akkor nem veszek XD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
VinylToy: Ez nem lenne rossz, csak ebbõl nem tudok avatart csinálni, nem tudom a gépemre lementeni! 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Spread De Love!
mondjuk ha én lennék a helyedben akkor az életbe nem vennék fel amugyse spurs polot😄
a másik: nyílt egy olyan lehetõség hogy kaphatok egy NBA csapatos pólót, de nem tudom hogy a san antonio megérdemli-e mert igazából Rockets párti vagyok... akkor az legyen nem?
bocs ha hülyeséget írtam ma ilyen napom van
Tudna valaki adni egy linket, amikor is James homályt dob büntetõrõl? (Második meccs...) thx!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Spread De Love!
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend