NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként tuti hogy ez a legjobb? még nagyon régen kaptam egy könyvet, ilyen gagyi kosaraskönyv amiben szintén van egy de gondolom ez profi.
(majd kicsit körbenézek hátha van rendes link a videóról hogy hogy néz ki ez az air alert)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
én 10 hétig csináltam utánna abba kellett hagyni mert a térdem összevolt varrva, de aszem oylan 10-15cm pluszt igér nekem 3hét alatt jött olyan 5 cm és sajnos pont akkor kellett abbahagynom amikor megint jött volna egy ugrás a cm-ekben.
te mákos,te,ezt még az unokáidnak is mesélni fogod gondolom,nem vettem ki jól a dolgokat,most vele is kosaraztál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy milyen a srác élõben? jó nagydarab?😊 mit beszéltél vele?
Spread De Love!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Amúgy igen, oda könnyû zsákolni, ezért is járok le oda, mert szeretek zsákolni, a többieknek általában nem megy a 285ösre sem, és akkor az jó érzés.
Spread De Love!
mondjuk 285re nagyon könnyü zsákolni, én nem vagyok valami magas, de 300-305 centi körüli palánkra már sikerült néhányszor, persze nekifutás, nem meccsközbe stb, de akkor is.
Chris Webber nem állt be kosarazni?😄 a 285ös palánkra😄D
msn:[email protected] bárki felvehet
Spread De Love!
Webber nem állt be kosarazni?😊
egyébként hol van ez a pálya pontosan, és milyen a minõsége? mondjuk tõlem messze van
Fisherman\'s Friend
Spread De Love!
msn:[email protected] bárki felvehet
Spread De Love!
96os döntõ elsõ helyezett jelenete kicsit durva :|
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Spread De Love!