11113
\'NBA\'
  • grizzly21
    Szczerbiak bocsanat:)
  • grizzly21
    te jo eg ez fejbekurta Sczerbiakot:o ilyet meg nem lattam

nem hiaba utalom en a Spurst...oket meg a Pistonst..
  • mainevent
    bowenről csak annyit hogy már felmerült róla, hogy védekezés közben a tempót dobó játékos alá szándékosan rakja be a lábát hogy a támadó bokája ezáltal aláforduljon.
    Szerintem ha a következő videót megnézed egyértelmű lesz mennyire vadállat
    Bruce LeeBowen
  • grizzly21
    ilyen fos minosegu videobol oszinten megmondom semmit nem latok, lehet h csak lenduletbol hatraesett ezert tunt rugasnak. de nem ismerem Bowent ha mar sokszor csinalt ilyet, lehet hogy ez is direkt volt.
    Ez a jo az NBA-ben hogy egy ilyen kis semmisseg tortenik es mindenki mar huledezik:) nezzetek meg egy focimeccset ahol a bunko parasztok stoplissal rugjak szet egymas arcat. Vagy mint egy nemregi Arsenal meccsen ahol szegeny sracnak kompletten eltortek a labat nyilt toressel. videot nem is linkelek mert durva
  • mainevent
    ez ok lenne ha nem először fordult volna elő ezzel a mocsok bowennel, de ami nevetséges hogy támadót fújtak Paulra
  • mateus33
    Hát ez durva volt, vmi eltiltás féleség járna érte.
  • mateus33
    Jah ilyen ötletek jöhetnek sztem is. Itt Debrecenben katasztrófa a kínálat...
  • zoltan93
    kössz. mégvalmi. nem tudjátok hol érdemes cipőt venni budapesten? and1 boltba elvileg nagy leárazások vannak. haverom 11-ért vett egy 26ezres cipőt.
  • Doktor Lucsok
    tegnap ez...
  • mateus33
    Mi történt?
  • Doktor Lucsok
    mocskos Bruce Bowen, mocskos Spurs...
  • mainevent
    point guard: usually the fastest player on the team, organizes the team's offense by controlling the ball and making sure that it gets to the right player at the right time
    shooting guard: creates a high volume of shots on offense; guards the opponent's best perimeter player on defense
    small forward: often primarily responsible for scoring points via cuts to the basket and dribble penetration; on defense seeks rebounds and steals, but sometimes plays more actively
    power forward: plays offensively often with his back to the basket; on defense, plays under the basket (in a zone defense) or against the opposing power forward (in man-to-man defense)
    center: uses size to score (on offense), to protect the basket closely (on defense), or to rebound.
  • Tmac
    ez taktika függő hogy éppen miylen formációt játszotok meg amit uyge az irányító mutat (jó nem mindig ez megy a meccsen) de pl iylen kor van iylan hogy pl a center is feljön és zárás ad stb szóval nincs kötött hely...
  • zoltan93
    1x mindenkinek meg ell tanulnia
  • Doktor Lucsok
  • VinylToy #7933
    Akkor maradj a streetball-nál :D
  • zoltan93
    ezeket már hallottam, de nem tudom hol kell álniuk vagy mi a dolguk. pl:
    irányító: felviszi a labdát és bemondja a formát.
    center: bent áll é szedi a labdát.
  • Pethy23
    19
  • mateus33
    Jah, Grant Hill nekem is nagy kedvenc volt. Örülök h újra előkerült, és nem is akárhogyan játszik. Mikor leigazolta a Suns azt gondoltam, h majd kiegészítő emberként dobál 4-5 pontokat meccsenként:)) de szerencsére nem így lett, egész jól nyomja.
  • grizzly21
    SHAQ ATTACK :DD

En a legjobban Hill-nek orultem, meg nagyon regen volt o kedvencem, es nagyon jol esett ilyen jol jatszani latnom
  • mainevent
  • N1ggA
    persze nem lenne bebiztosítva, akkor inkább úgy mondom, hogy biztos a liga legrosszab mérleggel rendelkező csapata lennénk
  • mainevent
    Miért lenne bebiztosítva a top3-as draftjog?
  • N1ggA
    Wade legközelebb csak jövőre.
    Ennek én örülök is, Miami drukkerként. Két okból is, egy, hogy remélem fölépül és a régi Wade lesz megint, kettő, hogy szerencsére akkor be van biztosítva a top3-as draft cetli :)
  • N1ggA
    Közben már csak 4.5 a különbség :)
    És San Antonio L2. Naggyon jó :P
  • GTheo
    Igen, 1től 5ig vannak, és az Irányító az 1-es és a Center az 5-ös.
  • Tmac
    én úgy tudom hogy 1től 5-ig 1-es az irányító és 5ös a center
  • ProGabe #7921
    és ezeket itt európában hogy hívják?a számokra gondolok!ha jól emlékszem az egyes a canter,az ötös az irányító,de a többit nem tudom.esetleg fordítva van,és akkor ahogy te leírtad úgy vannak a számok is?

tegnapi spurs-phx meccs elég jó volt.van még az öreg dieselben energia :) igaz,a 3-ik negyedben csak alibizett,de a végjátékra megint összeszedte magát
  • GTheo
    Irányító(Point Guard)-Bedobó(Shooting Guard)-Kiscsatár(SmallForward)-Erőcsatár(Power Forward)-Center(C)
  • zoltan93
    cs! valki tudna segiteni, hogy a postok hogy vannak? a centert és az irányítót azt tom, de a többit em tom hogy hivják. meg a védekezésben sem tom hogy ki mi. egy kép is jó lenne ahol be van jelőlve.
  • Pethy23
    A siker egyik kulcsa Scola aki hihetetlen jól játszik. Tavaly óta sokat változott a csapat, más edző. Én még nem írnám le őket... De majd minden kiderül, hülyeség ilyenkor megjósolni a dolgokat. Yao nélkül meg sztem sokkal jobban, színesebben játszanak. Kicsit "örülök" a hiányának.
  • N1ggA
  • Doktor Lucsok
    az lenne a jó, ha 82 mecccs után lenne a 9.
  • Tmac
    én ezért szeretném ha túljutna mert szeritnem ő idáig tényleg mindent megtett azért hogy mikor po-ban játszott hogy meglegyen a 2.kör és ennyit igazán megérdemelne... (persze egy gyűrűt is :))
  • N1ggA
    Örülnék ha mos a Spurs benyomna egy L5-ös streaket, lecsuszna a 9. helyre :)
  • Doktor Lucsok
    Tracy még sohasenem jutott túl az eslő körön, és idén egy ilyen kibassszott erős nyugaton sincsen semmi esélye, nem szeretném, ha lesérülne; gyűlölöm a serüléseket; én csak annyit mondok a Rockets Yao nélkül nem esélyezs; de most még nyerjenek minimum hármat, mert akkor feljönnek a második helyre!
  • Tmac
    sajna ez van ha a hou csinál egy 18as sorozatot akkor mindeki csak a negatív oldalát tudja a dolgoknak nézni, de ha pl lal, bos, pho, sas csinálna ilyet egyből mindeki azt mondaná hogy bajnokok lesznek és az ottani sztárjátékos legyen az mvp
  • mainevent
    Nem ez nem kárörvendés hanem realitás, hozzáteszem sajnos.
  • Pethy23
    Elég gáz amiket írtok már... Én is hasonló jókat kívánok. Kobe, Duncan nélkül mit kezdene a LA, SA??? Lehet ők se mennek tovább egy körnél mert lesérülnek... Nem értem miért kell ilyenekkel foglalkozni. Ez olyan kárörvendés akar lenni, mert abba jó tudok lenni...
  • mainevent
    Előfordulhat, sőt szerintem T-mac lesérül a playoffs előtt.