NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ezer thx Tmac <#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
tök jó egyébként hogy idejönnek Magyarországra a koncert vagy nemtom mi miatt, és ahelyett hogy bekokózva kurváznának, mint amit az ember gondolna általában, ahelyett leállnak kosarazni a helyi srácokkal.

grizzly21
én gondolkozom rajta, sztem a nyáron, 1-2 hét mulva van rá esély hogy belevágok, az a 10-15 centi most igy pont elég jól jönne😊
1ébként tuti hogy ez a legjobb? még nagyon régen kaptam egy könyvet, ilyen gagyi kosaraskönyv amiben szintén van egy de gondolom ez profi.

grizzly21
tényleg az engem is érdekel h mit beszélt vele

Jah és ha valaki elkezdte mondja hogy szerinte milyen ill mikor lett az egészbõl elege 😊 😛

2 videó bár ez az air alet 1-rõl ill 2-rõl van de ugyan azt kell a 3ban is csinálni csak más elrendezéssel

elsõ
második

leírsá hogy melyik gyakorlat mi: itt

de afent lévõ edzésterv hibás ez az igazi: itt

tessék kb 144 oldalon errõl van szó meghasonló golgokról

(majd kicsit körbenézek hátha van rendes link a videóról hogy hogy néz ki ez az air alert)

báttyó02
linket tudsz adni arrol a forumrol? nem ismerem sajna

air alert a neve ha a magyar nba-s oldal fórum részébe benézel akkor az offtopicban az edzéstervek között megtalálod ami neked kell.

én 10 hétig csináltam utánna abba kellett hagyni mert a térdem összevolt varrva, de aszem oylan 10-15cm pluszt igér nekem 3hét alatt jött olyan 5 cm és sajnos pont akkor kellett abbahagynom amikor megint jött volna egy ugrás a cm-ekben.

Jah ismerem azt a pályát de oda én úgy tudom nem sokat járnak ki, az ilyen nagyobb streetball-os helyekhez képes (pillangó, bikás).

báttyó02
énis igyvagyok...és énis pont 185😄D

Fókameister
én 185 vagyok de a 305 öset is alig érem el:S.Van valami jó edzésterv amivel lehet a súlypontot növelni?

ProGabe
"kedves volt és magas" 😄DDDdddd

te mákos,te,ezt még az unokáidnak is mesélni fogod gondolom,nem vettem ki jól a dolgokat,most vele is kosaraztál?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FrezeR
te mázlista 😊 olvastam valahol, hogy jön ide de azt nem is figyeltem mikor.
amúgy milyen a srác élõben? jó nagydarab?😊 mit beszéltél vele?

N1ggA
hát ja 😊 Labda nélkül elérem, de labával már nem megy 😊

Spread De Love!

N1ggA
gyûrû elbír, egyszer jött egy ilyen 150 kiló körüli rácsimpaszkodott meg se érezte a gyûrû. Nem voltak rosszak 😊

Spread De Love!

Gunnersboy
315 pazmek több mint itthon a szobába a belmagasság 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grizzly21
azért az se jo, 315ös:S és jol nyomták?😊 gyürü elbir?

grizzly21
én is akörül

N1ggA
Én 186 vagyok de sajnos már nem nagyon növök

Spread De Love!

Gunnersboy
menyetek a 'csába én nemtudok zsákolni az 175ömmel <#mf2><#vigyor1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

N1ggA
A 315-ösre kosaraztunk a fekákkal utána abbahagytuk. Õ telefonált addig 😄
Amúgy igen, oda könnyû zsákolni, ezért is járok le oda, mert szeretek zsákolni, a többieknek általában nem megy a 285ösre sem, és akkor az jó érzés.

Spread De Love!

grizzly21
mondjuk ehhez az is kellett hogy a detroit kiessen, különben nem találkoztál volna vele😊

grizzly21
285?😊 hehe, az poén, bár az hogy nincs háló az nem jo, a csupasz gyürüt nem igazán szeretem, de majd lehet hogy elnézek oda.
mondjuk 285re nagyon könnyü zsákolni, én nem vagyok valami magas, de 300-305 centi körüli palánkra már sikerült néhányszor, persze nekifutás, nem meccsközbe stb, de akkor is.
Chris Webber nem állt be kosarazni?😄 a 285ös palánkra😄D

webibebi
az durva😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Gunnersboy
bazki <#wow2><#wow2><#wow1><#wow1>

N1ggA
Azt hiszem a Kempinski Hotel elõtt.

Spread De Love!

N1ggA
köszi! 😊 A pálya a Deák Ferenc tér mellett van a hotel elõtt. Hát a pálya kicsit poros, a palánkok jó minõségûek 2 magas, 2 alacsony van, de a magasak azok magasabbak a normálnál és veszélyesek mert a kapura vannak rárakva, az alcsonyabbak (Olyan 285 körül vannak) azok pedig jók. Nincs háló, de nem is baj, a fémhálótól szétmenne a kezem zsákolás miatt. Én azért szeretek oda járni, mert sok a jó arc 😊

Spread De Love!

grizzly21
ja irigyellek is persze, de grat! ez szép volt😊

grizzly21
ez nem semmi:o
Webber nem állt be kosarazni?😊
egyébként hol van ez a pálya pontosan, és milyen a minõsége? mondjuk tõlem messze van

<#wow2> <#wow1> <#taps> beszarás!!! Jókorjóhelyenlenni, aztawazzzeg!!!

Fisherman\'s Friend

báttyó02
b+<#wow2><#wow2>

N1ggA
Délután kimentem a térre kosarazni (Erzsébet térre ott a Deák mellett). Jön egy kisbusz, kiszál belõle kb. 10 néger meg pár kamerás. Egyikük NAS volt, aki bement a szállodába ami a pálya mellett volt. A többiek meg kijöttek a térre. Köztük volt C-Webb. 4 elkezdett velünk kosarazni, NAS DJ-i állítólag. Kamerások kameráztak. C-Webb meg ült és telefonált. Aztán lerakta, odamentem hozzá, köszöntem neki kedves volt és magas. Beszélgettünk, aztán kaptunk tõlük 8 VIP jegyet a NAS koncertre ingyen piafogyasztással. Ilyen nyakbaakasztós izét, mint a brékesek meg Gõz. Az van ráírva, hogy fellépõ 😄 Már csak NAS hiányzott 😊 Nagyon sajnálom azokat, akik fölöslegesen kidobtak 5000 Ftot azért, hogy ott álljanak egy helyben több órát pofátlanul magas italárak mellett, fõleg azokat, akik külföldrõl jöttek láttam lengyel rendszámot is...

Spread De Love!

webibebi
na meséld lécci😄

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
Találkoztam Chris Webberrel. Beszéltem is vele. ÁÁÁÁ MÉG MINDIG NEM FOGTAM FÖL TALÁLKOZTAM CRHIS WEBBERREL. Ha valaki gondolja elmesélem, hogyan.

Spread De Love!

báttyó02
uhh
96os döntõ elsõ helyezett jelenete kicsit durva :|

Queen James<#action>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
eszméletlen zsákok ezek, Barkleyé is

báttyó02

Rockynhooo
Iverson nyerne végre gyûrût , de van egy érzésem h soha nem fog :S egyike lesz azoknak akik nagyon megérdemelték vna de nem nyertek :S asszem BArkleyval is ez volt :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
12k

Spread De Love!

5w0rdf15h
<#eljen><#eplus2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GTheo
Mennyi volt ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

N1ggA
végre, hetek óta kerestem, és megtaláltam!!

Spread De Love!

N1ggA
Vettem egy piros Wade mezt olyan adidaszosat amit az nba.comon árulnak csak varrottat. nagyon "kúl"

Spread De Love!

Fókameister
mármint majd jövõre 😄

Fókameister
csak Tmacnek sikerülne már😞 szerencsétlen nemhogy elmenne 1 jobb csapatba

Rockynhooo
annyira nekem már nem maraddt mit nézni rajta :S Duncant csípem kicsit ennyi... !
off: most inkább az Nhl sikerünkel nem tok betelni <#vigyor2>

on: majd jövõre meg ujra Iversonék <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"