11113
-
#8028 Igazad van,mert a Boston nemfog bejutni,mert a döntőbejutásért a Cavs elintézi:-)..vagy nem:-D
Elkerülte figyelmemet a playoff ág!Na de a következő fordulóban nagy párharc lesz ha mindketten továbbjutnak!:-) -
Doktor Lucsok #8027 a Cavs nem tudja megverni a Bostont, azt a főcsoportdöntőt meg várhatod XD -
Doktor Lucsok #8026 KG lett a Defensive Player of the Year
fasza! -
#8025 Azért engem a Utah meglepett,mert tudtam,hogy jók,de hogy a Rockets egyet sem tud hozni hazai meccseiből,az blama.
De azért Török péternek nemleszigaza,hogy utóbbinyeri a bajnokságot!
Detrit veresége ismeglepett.Cleveland pedig úgylátszik komolyan gondolja,amit tegnap játszottak szuper volt!30pontos győzelem nemkevés.
Boston-Cleveland főcsoportdöntőt várok,és utóbbinak szurkolok:-)
Persze még messze a vége! -
#8024 ja hát akkor nem a Sport Tv-t kell szdin hanem szolgáltatód váltani. -
Tmac #8023 Pont ilyenem van csak a másik színben, én még annó a váci utcában vettem akkor még 28e ft volt, most már lehet kapni a premier outletben 20e ft-ért. De szerintem ha vársz még akkor majd kapsz a borároson lévő kimondottam csak adidas outletben. Ahol pl most a t-mac 6-os csuka is 17e-ft (36e-ről) -
#8022 ez tetszik pl. -
#8021 tudtok budapesti kosaras boltot? ami nem nagyon draga. csak cipo kene, es ugye nba.com rol mar nem lehet rendelni:( -
#8020 Én most konkrétan a Sport1-2re gondoltam ami szélesebb körben elterjedt sztem. Nekem pl. sajna nincs Sportklub:( -
#8019 SportKlub-on van NCAA és Euroliga is. -
#8018 Ja meg adnak max 1 meccset élőben+heti 2-öt csúsztatva,vagy felvételről..most nemazért de leehtne minden nap 1-et élőben,hisz rájátszás.Emléxem amikor indultasporttv akkor mintha rendszeresebb lett volna.
Még jó,hogy NHL_t adnak,bár azt is néha elfelejtik,főleg ma Detroitot adhatták volna,időben kezdődött.
Na mindegy nézem tovább a Lakerst,már halad a szekér:-) -
#8017 Elhiszem h sokan szeretik a focit,de azt nem,h vki leül és 1napon keresztül azt nézi,h minden szar bajnokságból le kelljen adni minden meccset:) Ez meg az NBA lenne,nem mindenféle bajnokság. Amúgy meg adhatnának Euroliga vagy NCAA meccseket is ha a focit vesszük alapul:) De hát ez csak egy magyar sportadó. -
#8016 a kibaszott szar unalmas focigeci miatt... elegem van már abból szarból, nem elhet egy rohadt kosármeccset élőben megnézni... poén lenne, ha majd a nagydöntő helyére is beraknának valamit, még jó, hogy az hajnalban lesz... -
#8015 énmost a Lakers meccset figyelem..kicsit döcög a szekér.
Csak azt nemértem,hogy a sport1 miértnem tudja lagalább az ilyen korai meccset élőben adni?Ja..tudom..foci van..abból nemelég a napi 10 meccs.:-( -
#8014 http://www.mogulus.com/raptorsmagic
én itt nézem -
#8013 megy most valakinek barmelyik stream? -
#8012 A Celtics és inkább a jó védekezéssel nyerte az alapszakaszt, várom már, hogy összekerüljenek. Valószínű nem túl pontgazdag, véres összecsapások ígérkeznek, ha ez a konf döntő összejönne keleten :) -
#8011 de a detroittol felni is kell sajnos mert a spurshez hasonlo eredmenyes vedekezo -es ronda- jatekot jatszanak -
#8010 Csakis a Boston lehet a bajnok. Akárki is esik be nyugatról a döntőbe hulla fáradt lesz a nagy darabolás után, már az alapszakasz vége is rájátszás szerű volt nyugaton, minden meccs számított, a Boston meg régóta már csak erőt gyűjt. Max a Detroit szoríthatja meg keleten. -
#8009 nekik van a legjobb cserepadjuk -
#8008 qrva jó meccs volt. Nem hittem volna, hogy ennyi tartalék van a Spursben. -
#8007 Nyertek 117-115.Fuck!A PHX sajnos pár másodperccel korábban dobta a triplát,igy volt idő támadni és természetesen bedobták,a maradék másodpercben már semmire nemvolt idő.
Hihetetlen,hogy igy szenvedve is tud nyerni a Spurs,szarul játszanak és mégis.Mondjuk küzdenitudásból jeles,és ez nagy lökést fog adni,és azért bosszantó lehet,hogy a Suns nemtudott élni a lehetőséggel,kiénekelték a sajtot a szájukból.
-
#8006 Ekkora mákot eddig mint a Spursnak,és mérges vagyok, rájuk fogadtam erre x-re hozzák a meccset,pedig meglett volna a lehetőség,hogy megnyerjék.Simán kikapnak oké,de igy,és mostjön a 2. hosszabbitás,mindkétszer triplával egyenlítettek,ha megnyerik tökönszúrommagam!(ez vicc volt,de bosszant) -
Doktor Lucsok #8005 Mocskos Spurs. -
#8004 and rojadirecta -
#8003 ahogy latom a sport 1 megint nem viszi tulzasba a meccsek kozvetiteset, nem tudtok valami oldalt ahol lehet nezni?
ez a legjobb tovabbra is? -
#8002 Máris első Cavs győzelem,amiről beszéltem ,LJ amikor kellett nagyonodatette magát.
Nehéz volt,mert az elején a Wizards jóldobta atriplákat és kapaszkodni kellett.
Jelenleg a Spurs küzd,és 8 pontos hátrány a félidőben a Suns ellen.De volt duplája is.Remélem azért nyernek,bár nemszeretem őket,de ne a Suns nyerjen,(főleg hogy SA-ra tettem),és azthiszik Shaq odament majd bajnokok lesznek! -
#8001 nyert a Cavs a Wizards ellen. -
#8000 * L.A Lakers
bocs fiúk:) TÉK:) -
#7999 én arra tippelek hogy vagy Lkaers nyeri az egész kócerájt amit nagyon szeretnék már vagy pedig Cleveland húzza be nagy nehezen -
#7998 Szeritnem UTAH semmiféleképpen nem nyer főleg hogy a rájáccás nem kezdődött el:) -
#7997 Bostonról azért nem szólok,mert keleten nagy blama lenne ha ilyen kerettel nemtudnának nyerni. A döntőben meg bármi lehet!
Én azért örülnék ha megszoritaná valaki,de nemlesz könnyű,bár nincs verhetetlen csapat. -
#7996 A Bostonról mért nem beszél senki? -
#7995 Ez tömör volt..:-)
Amúgy bírom amikor szakért,néha kicsit már túlbonyolítja..főleg mikor elemzi a posztokat,és a játékstratégiát.
Szerintem még Phil Jackson is megirigyelné a tudományos hozzáállását.
Kinevezném a Lakers élére,és próbálná Kobe-nak előadni hogyiskellene játszania:-)
Azt birtam mikor szezon közben azt mondta nemtudja mitől jó a New Orleans.Nyerik ameccseket meg minden ,és tanácstalan volt:-)
Holnap mindenesetre Lakers meccsel inditanak,ez jó,bár későn lesz,de megnézzük,már csak a szakértelemmiatt is:-D
-
Doktor Lucsok #7994 Török Péter egy fasz. -
#7993 megeszem a kalapomat ha a Jazz nyeri a bajnokságot. Én Phoenix vagy Lakers győzelmet várok. -
#7992 Figyeltem a sport1-en az évi összefoglalót,és esélylatolgatást.
Török Péter a Utah-t tippelte bajnoknak..hmmm..érdekes.
Bár otthon jók voltak,én azért kicsit érdekesnek találom.Bár ő ért hozzá:-)
Csak mondta,ez a rájátszás,és nem tinlitangli szezon!
Épp ezért lehet az első kört nemfogja megérni,Houston esetleg megtréfálhatja.
Hozta az érveked pl.Lakers ellen,elfáradnak Kobe nemfogja bírni,sérülései miatt,meg gasol sem egészséges.
2 móson nyerhető meg egy csapattal a rájátszás,vagy atomjó csapatmunka,vagy klasszisok döntenek.Clevelandet simán leírták..pedig szerintem ottlehetnek a főcsoportdöntőben,ha LJ igazán akarja.Bármenynire is voltak hullámzó teljesítményeik,meg meglepő vereségek is becsúsztak.
Mindenesetre én Lakers győzelmet várok,mert Kobe klasszis,és ahogy tudnak csapatként is játszani,nem önzőzik annyit,csak ha már minden kötél szakad,és érzi beviszi.
Mindenesetre ma elkezdődik,és megláűtjuk mi lesz.
Azért gáz,hogy alig adnak meccset a sporttv-n.Majd a neten ,a kínaiak úgyis mindent adnak:-D
-
#7991 mint ahogy senki. meg a detroit is rondan jatszik -
#7990 Persze erre gondoltam,de végülis a lényeg,hogy a legjobb legyen!:-)
Én sem örülnék egy Spurs bajnoki címének,mert egyszerűen nemszeretem a játékukat. -
#7989 Denver
Bár Lakers nem lesz egyszerű... :\