NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Jövõre remélem a Wade-O'Neal-Artest trió megnyeri a Heatnek 😊

Spread De Love!

mateus33
LeBron amit mûvelt a döntõben,azért nagyon le fogják húzni,ami végülis hülyeség,mert valóban korai volt ez még neki meg a csapatnak,de nagyon sok olyan hibát elkövetett amit még nem láthattunk tõle eddig.
Gratula a Spurs-nek,megérdemelték,mert õk egy CSAPAT. De azért remélem legközelebb a támadó kosárlabda nyer😊)

igen elég lesz a videókat nézd meg hogy lásd hogy agyakorlat hogy néz ki élõben, a másink linken ottvan a leírás hogy melyik gyakorlatot hogy kell csinálni de az a kép linket használd mert az a rendes beosztás és nem az ami azon a magyar oldalon van.

grizzly21
ok.
ez a 2 hsz-ben lévõ info elég mindenhez ugye?

Kiváncsi leszek majd a véleménydre hogy neked hogy jön be... (szerintem lesz ott izomláz bõven 😊) a videókat majd nézd át hogy szabályos legyen minden mert akkor lesz 100%os a fejlõdés

grizzly21
ezt az air alert-et elkezdem jövöhéten, ugy döntöttem

ide nézz fel

amit én ajánlok koncetrált bicepsz (bicepszre), lórugás (tricepszre), fejfõlé emelés (az is tricepsz de megy hátra is), egykezes evezés (hát), ha tudsz húzockodás széles fogással (hát), felülés (has), hasprés (has), és ha van húzóckodó rudad akkor ott lábemelés (szintén has)

De szerintem ezek a robbanékonyságodat nem fogják fejleszteni csak jobban fogsz kinézni (talán betörésnél segít) de ha a gyorsáság növelés a cél akkor air alertet csinálj és jobban fogsz tõle ugrani is.

Fókameister
de nem azt mondta hogy most mindenkinek legyen dr J a legjobb egyszerûen azért mondta mert szerinte igy van nem lehet mindenkinek ugyan az a véleménye

szevasztok!

Tudtok vmilyen jó edzéstervet felsõtestre? (fõleg has-és hátizom erõsitésre lenne szükségem..) Fejleszteni a robbanékonyságot.
grizzly21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na faszom ez a döntö is kurva szar volt

grizzly21
én mondogatom a tv-ben hogy julius a legjobb?😊

Én csak azt nem értem miért akarod mindenkire ráerõltetni a saját véleményedet?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Rockynhooo
számomra Iverson a legnagyobb, és ez így is marad 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
persze, minden szubjektiv ez igaz, de szerintem ebben a kérdésben kétféle elfogadhato vélemény van: vagy az hogy Jordan a legjobb, vagy az hogy Jordan az egyik legjobb, és dr J is az egyik legjobb. De az hogy dr J a legjobb az szerintem tényleg nem igy van.
Mondjuk hülyeség emiatt ennyit irni, én voltam a hülye hogy felvetettem, de azzal hogy ez a Török akárki azt mondta, hogy Julius a legjobb azzal mintha elfelejtkezett volna hogy volt egy Michael nevü játékos is.

Emlékszem még régen a tv3mas idõkben voltak róla nyilatkozik, pl Kevin Garnett mondta hogy "o Michael Jordan? Minden trükkje csoda" . Grant Hill meg azt hogy "mindenki õt akarja utánozni, de ez csak keveseknek sikerül".
Az a drJ zsák nagyon bennemmaradt, amikor ilyen félkört ír le a kezével és becseszi irtozatosan, de azt nem hiszem hogy Juliusnak sorsdöntõ helyzetekben is sikerült volna olyanokat csinálnia mint MJnek

VinylToy
Egyébként nehogy azt gondold hogy itt bárki is vitatja Jordan érdemeit, csak te kezdted hogy Julius nem lehet a világ legjobbja, miért ne lehetne bárki szemében Õ a legjobb, elvégre mások vagyunk.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Biztos azt is megcsinálták elõtte, egyébként ha jól tudom 1987-ben Dr J. mondta Jordannek hogy próbálja meg a büntetõvonalról.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

grizzly21
dehogy mondaná juliust😊
ugyanmár, büntetõrõl zsákolás? abban semmi kreativitás nincs, csak és kizárolag a magasságon és a rugókon múlik. A windmill-t vajon kitõl lopta mj?

VinylToy
Aha, és ha megkérdeznénk MJ-t ki volt a legjobb akkor Dr J nevét mondaná. Szerinted kitõl látta elõször a büntetõvonalról a zsákolást 1984 Slam Dunk

grizzly21
hát igen, de ez azért elég sokan egyetértenek abban hogy MJ volt messze messze a legnagyobb. drJ abban az idõben volt nagy amikor mindenki horihorgas és vékony volt, azokhoz képest nem emelkedett ki annyira mint MJ. tényleg közhelyeket puffogtatok, dehát megkérdezel egy 70 éves nénit hogy ki volt a világ legjobb kosarasa az is megmondja hogy Jordan, akkor nehogymár egy szakkomentátor hülyeséget mondjon. egyedi persze, és nagyon király volt, de nem nyert még 7 bajnokit, vagy mennyit

VinylToy
Felõlem lehet, mert azért Török Péter nem mai gyerek és neki Dr J. abban az idõben felért egy Jordannel, a következõ generációnak jött Õ, majd pár év múlva pedig Bryant, Wade, Lebron lesznek a kedvencek.

Egyébként tényleg a legjobbnak titulálta, de miért ne lehetne ez a véleménye?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

VinylToy
Lehet hogy az a mondat úgy hangzott: Minden idõk EGYIK legjobb kosárlabdázója! És akkor remélem mindenki elégedett.

grizzly21
jo ebben is van igazság, de az hogy valaki azt mondja hogy dr J volt a legjobb arról lerí hogy nem jó szakkomentátor.

FrezeR
szerintem nincs olyan hogy legnagyobb. akkor már inkább legnagyobbak vannak 😊 mindegyikük hatalmas dolgokat hajtott végre a maga idejében

grizzly21
ismerem hogy ki volt, elég sok videót láttam róla, de akkor sem arról volt szó..én nem vitatom hogy nagy játékos. na mindegy😊

Nem is mondtam csak próbáltam rávilágítani, hogy azért nem volt akárki.

grizzly21
fölösleges nekem mondanod ilyeneket,
ez nyilván igy van, de uttörö nem egyenlõ legjobb.

Erving azért volt úttörõ, mert õ volt az elsõ aki a levegõbe emelte a játékot és rengeteg új mozdulat fûzõdik a nevéhez...

grizzly21
durván nyomta de Jordanhez képest kispályás (mindenki).

báttyó02
hmm sztem meg kurvajo kommentár,bár elég sokat dumál,de látszik h iszonyat sokat tud a kosárlbdárol😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Török Péter volt, egyébként nézz utána Ervingnek mert tényleg durván nyomta.

grizzly21
egyetemi kosárbajnokságot hol adják? érdekel😊

ki volt ez a kommentátor most sport1 en egyébként? nem szoktam csak neten nézni, de most ugy adodott hogy a magyart néztem. csak ugy tátottam a számat milyen baromságokat mondott.
Julius Erving minden idõk legjobb kosárlabdázója,
meg a meccsel kapcsolatos hülyeségek.

Igen, arra senki sem mondta hogy unalmas, hatalmas párharc volt<#eljen>

Rockynhooo
ahogy mondod! a suns ellen!

FrezeR
várható volt, mert a Spurs nem egy "kirakat" csapat sokan nem szeretik és nyilván ezért a nagy nézõszám csökkenés. Viszton érdekes, hogy a népszerü James sem vonza a közönséget. Amúgy ez a Spurs piszok jó csapat meg kell hagyni. Nem itt nyerték meg a bajnokságot hanem már a Suns ellen.

egypszichonauta
hát én ettõl a döntõtõl nem is vártam mást.uncsi,spurs ledarálja a cavst,ennyi.
az usában az egyetemi kosárlabda népszerûbb mint az nba ezt asszem a 2. meccs alatt is mondták de világszerte nagyon népszerû szal nem kell aggódni...

ProGabe
egyetértek,gondolom a nézettsége is írtó alacsony lehet,jajjj mi lesz veled nba 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

báttyó02
3:0

lang14
hogy áll?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

mateus33
Ez abszolút nem döntõ színvonal,nem is tudom mikor volt ennyire gyenge finálé😞

N1ggA
3. meccs

Spread De Love!

N1ggA
Unalmas, egyhangú 3 meccs szornyû volt. Olyat sokat látni, hogy az egyik csapatnak nagyon nem megy, de, hogy mindkettõnek...

Spread De Love!

Gunnersboy
nekem eddig tetszik 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rockynhooo
király ez a döntõ

KeKKSZike

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

báttyó02
😄DD

grizzly21
hátha talákozok Weberrel mondjuk😄D

grizzly21
egyébként merre kosaraztok? majd lehet h benézek pestre közelebbi pályákhoz, most lesz idõm

Fókameister
igy lenne 5ösöm a lottón😄

N1ggA
valamivel kevesebb mint 65 de szinte pont eltaláltad 😄

Spread De Love!