NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula a Spurs-nek,megérdemelték,mert õk egy CSAPAT. De azért remélem legközelebb a támadó kosárlabda nyer😊)
amit én ajánlok koncetrált bicepsz (bicepszre), lórugás (tricepszre), fejfõlé emelés (az is tricepsz de megy hátra is), egykezes evezés (hát), ha tudsz húzockodás széles fogással (hát), felülés (has), hasprés (has), és ha van húzóckodó rudad akkor ott lábemelés (szintén has)
De szerintem ezek a robbanékonyságodat nem fogják fejleszteni csak jobban fogsz kinézni (talán betörésnél segít) de ha a gyorsáság növelés a cél akkor air alertet csinálj és jobban fogsz tõle ugrani is.
Tudtok vmilyen jó edzéstervet felsõtestre? (fõleg has-és hátizom erõsitésre lenne szükségem..) Fejleszteni a robbanékonyságot.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mondjuk hülyeség emiatt ennyit irni, én voltam a hülye hogy felvetettem, de azzal hogy ez a Török akárki azt mondta, hogy Julius a legjobb azzal mintha elfelejtkezett volna hogy volt egy Michael nevü játékos is.
Emlékszem még régen a tv3mas idõkben voltak róla nyilatkozik, pl Kevin Garnett mondta hogy "o Michael Jordan? Minden trükkje csoda" . Grant Hill meg azt hogy "mindenki õt akarja utánozni, de ez csak keveseknek sikerül".
Az a drJ zsák nagyon bennemmaradt, amikor ilyen félkört ír le a kezével és becseszi irtozatosan, de azt nem hiszem hogy Juliusnak sorsdöntõ helyzetekben is sikerült volna olyanokat csinálnia mint MJnek
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ugyanmár, büntetõrõl zsákolás? abban semmi kreativitás nincs, csak és kizárolag a magasságon és a rugókon múlik. A windmill-t vajon kitõl lopta mj?
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ki volt ez a kommentátor most sport1 en egyébként? nem szoktam csak neten nézni, de most ugy adodott hogy a magyart néztem. csak ugy tátottam a számat milyen baromságokat mondott.
Julius Erving minden idõk legjobb kosárlabdázója,
meg a meccsel kapcsolatos hülyeségek.
az usában az egyetemi kosárlabda népszerûbb mint az nba ezt asszem a 2. meccs alatt is mondták de világszerte nagyon népszerû szal nem kell aggódni...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spread De Love!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12