Hogy alszol ilyen melegbe?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden14
én ugyan ugy alszok mint télen , de igaz reggelre rámtapad a póló mert olyan verejtékes XD

Aludni azzal sem tudsz! Mást igen de aludni?! :)

sztem egy jó meleg p*ncival jóó alunni ien melegbe..
lehet h meleg van, de az vhogy máás:)
Aki azt mondja h 40fokban nem bírja a forró csókokat az vagy b*zi vagy hülye:)

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Bokafix2
Én berakom a pizsamám a hûtõbe...
Este mikor már jó hideg felveszem és így egy jó ideig kellemes a klíma. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Pucéran!

Vajon hogyan ba*meg! Felkelek és 42 fok van,szerinted hogyan? Beülök egy hûtõbe és ott alszom!<#zavart1><#wow3><#eplus2><#gonosz2>

minigirl
Leginkább nem alszom... vagy semmiben, ha mégis sikerül... :D

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

akyyy
én takaró nélkül nem tudok aludni:D de msot van egykicsi ventim, meg nem ré gvettünk egy léghûtõ gépet, jeget is bele lehet tenni.. de hogy ez a kettõ se ér semmit az holtbiztos.. 30 fok van mindig a szobámban:(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bokafix2
Én a hûtõben alszom... <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Jól bírom a meleget, tehát ugyanúgy mint máskor. 1-2 körül még be is takarózom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

degenerator
mondjon le!

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

nem értek egyet a mostani kánikulával...<#szomoru2>
Egyszerûen ! Nem alszom ! Bekapcsolom a ventillátort és bevágok egy doboz fagyit. Aztán bekapcsolom a tv-t vagy a pc-t. Vagy lemegyek az éjjel-nappali közértbe és bevásárolok. Nem szoktam aktusok periódusait végrehajtani ciklusokra lebontva mint ti :P
Botond
lol,a hitelkártyát most hozta vissza az egyik szomszéd,a kertjében volt...szal 2 gyûrû+egy gagyi óra...
Botond
egy óra 2 gyûrû+egy letiltott hitelkártyára futotta nekik,a kutya idõben kapcsolt...
Botond
ja
ott Brüsszelben?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Botond
sehogy,betörtek bazzeg
PResident Evil
jaja ! én is úgy alszom...

és a gerincferdüléseseknek nagyon jót tesz ;PPP

NaNoKuTyA
hason!:))

\':..:\'

G@b0r
Be voltam baszva, nem emléxem semmire :D

G@b0r
Be voltam baszva, nem emléxem semmire :D

G@b0r
jaja :D

G@b0r
ez nem igaz!
Szinte minden drágább itt! Élelmiszertõl kezdve, ruházat, elecronikai cuccok minden drágább általában

G@b0r
www.skynet.be
asszem

bdf
Hát ez az! No comment!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Botond
nem ijesztegetem,csak tudomására hoztam a nálam renszeresített szabvány eljárást...
Coine, The A&O
légkonditól csak betegek lesztek, kell a francnak...

szerintem ez nem ijeszti meg

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

mikike
nem minden, mert a fizetések magasabbak

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Botond
"http://www.belgacom.be/enterprises/cds/jsp/dynamic/product.jsp?detailPage=hbs_adsl_bus_price&dcrName=hbs_adsl_bus" itt,nemtok linkelni,és idõm sincs mostkitanulni...
Botond
ja,és még egy ilyen húzásod van,hogy kételkedsz a szavimban,utána automatikusan ignore-ra teszlek...
Botond
ja,itt megtalálod
Botond
de ha nem hiszed nem hiszed,kit érdekel?szíved joga...
Botond
www.belgacom.be vagy vmi hasonló...
bdf
A szolgáltatáson kívül nyugaton minden olcsóbb, nem figyelted még meg?

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

SoDI---
Szeretném elolvasni ezt a 40 eurós ajánlatot a 3 mbitért, mert nem hiszem el! Ennyiért itt Magyarországon 384 k jár! Úgy, hogy tized annyi az átlagkereset... Ez a 40 euró irreálisan alacsonynak tûnik...
Linket kérek...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Botond
és az milyen,hogy 56k dialup itthon ha nonstop küldöd kijön 200k forintra itt meg van vagy 10 euró?lol /hó ofc
Botond
mert mo a balkánon van brüsszel meg nem...
CSOCSO
tehát ott sörözõt kõ nyitni:) ne hagyd ki!
SoDI---
Hogy a francba?
Én 50%-kal többet fizetek a nyomorult 512 K-mért!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Botond
pont 40 euró
Botond
jóhogy :-)
G@b0r
nemtom. 1400 BEF :))
9000 HUF kb

SoDI---
az egyetlen dolog ami hiányozni fog innen az a 3megabites adslem :)))

Az havi hány euró?

G@b0r
ahha, akkor te gondolom elég közel vagy az Atomiumhoz nem? Voltál már ott egyáltalán? :)

G@b0r
én viszont pont abban a korban vagyok amikor buleezni kéne éjjel nappal!! Mind1 megyek haza Pestre a jó zajos belvárosba, heti 2 házibulee + heti 5 Bank, ahh de várom már :D
Bár végülis nem panaszkodhatom, legalább buxa van most :)

Botond
na az pont a város másik vége,most néztem térképen :-)
Botond
majd kimoderálnak utólag,ha nagyon zavarja õket :-D
Botond
nem,nemtom hol van,itt vmi Stokkel a szomszéd kerület,oda járunk néha shoppolni,ha kell vmi,de más kerületben max kocsival voltam,azok nem maradtak meg...
Oldal 1 / 3Következő →