135
Kinek mi a trükkje?
-
#135 én ugyan ugy alszok mint télen , de igaz reggelre rámtapad a póló mert olyan verejtékes XD -
Seten #134
Aludni azzal sem tudsz! Mást igen de aludni?! :)
-
korrmy #133 sztem egy jó meleg p*ncival jóó alunni ien melegbe..
lehet h meleg van, de az vhogy máás:)
Aki azt mondja h 40fokban nem bírja a forró csókokat az vagy b*zi vagy hülye:) -
#132 Én berakom a pizsamám a hűtőbe...
Este mikor már jó hideg felveszem és így egy jó ideig kellemes a klíma. -
Seten #131
Pucéran!
-
roli613 #130 Vajon hogyan ba*meg! Felkelek és 42 fok van,szerinted hogyan? Beülök egy hűtőbe és ott alszom! -
#129 Leginkább nem alszom... vagy semmiben, ha mégis sikerül... :D -
#128 én takaró nélkül nem tudok aludni:D de msot van egykicsi ventim, meg nem ré gvettünk egy léghűtő gépet, jeget is bele lehet tenni.. de hogy ez a kettő se ér semmit az holtbiztos.. 30 fok van mindig a szobámban:( -
#127 Én a hűtőben alszom... -
#126 Jól bírom a meleget, tehát ugyanúgy mint máskor. 1-2 körül még be is takarózom. -
#125 mondjon le! -
Prank #124 nem értek egyet a mostani kánikulával... -
várday #123 Egyszerűen ! Nem alszom ! Bekapcsolom a ventillátort és bevágok egy doboz fagyit. Aztán bekapcsolom a tv-t vagy a pc-t. Vagy lemegyek az éjjel-nappali közértbe és bevásárolok. Nem szoktam aktusok periódusait végrehajtani ciklusokra lebontva mint ti :P -
#122 lol,a hitelkártyát most hozta vissza az egyik szomszéd,a kertjében volt...szal 2 gyűrű+egy gagyi óra... -
#121 egy óra 2 gyűrű+egy letiltott hitelkártyára futotta nekik,a kutya időben kapcsolt... -
#120 ja -
Madmaxx #119 ott Brüsszelben? -
#118 sehogy,betörtek bazzeg -
#117 jaja ! én is úgy alszom...
és a gerincferdüléseseknek nagyon jót tesz ;PPP -
#116 hason!:)) -
#114 Be voltam baszva, nem emléxem semmire :D -
#113 Be voltam baszva, nem emléxem semmire :D -
#112 jaja :D -
#111 ez nem igaz!
Szinte minden drágább itt! Élelmiszertől kezdve, ruházat, elecronikai cuccok minden drágább általában -
#110 www.skynet.be
asszem -
#107 Hát ez az! No comment! -
#106 nem ijesztegetem,csak tudomására hoztam a nálam renszeresített szabvány eljárást... -
#105 légkonditól csak betegek lesztek, kell a francnak... -
Madmaxx #104 szerintem ez nem ijeszti meg -
#103 nem minden, mert a fizetések magasabbak
-
#102 "http://www.belgacom.be/enterprises/cds/jsp/dynamic/product.jsp?detailPage=hbs_adsl_bus_price&dcrName=hbs_adsl_bus" itt,nemtok linkelni,és időm sincs mostkitanulni... -
#101 ja,és még egy ilyen húzásod van,hogy kételkedsz a szavimban,utána automatikusan ignore-ra teszlek... -
#100 ja,itt megtalálod -
#99 de ha nem hiszed nem hiszed,kit érdekel?szíved joga... -
#98 www.belgacom.be vagy vmi hasonló... -
#97 A szolgáltatáson kívül nyugaton minden olcsóbb, nem figyelted még meg? -
#95 Szeretném elolvasni ezt a 40 eurós ajánlatot a 3 mbitért, mert nem hiszem el! Ennyiért itt Magyarországon 384 k jár! Úgy, hogy tized annyi az átlagkereset... Ez a 40 euró irreálisan alacsonynak tűnik...
Linket kérek... -
#94 és az milyen,hogy 56k dialup itthon ha nonstop küldöd kijön 200k forintra itt meg van vagy 10 euró?lol /hó ofc -
#93 mert mo a balkánon van brüsszel meg nem... -
#92 tehát ott sörözőt kő nyitni:) ne hagyd ki!