Hogy alszol ilyen melegbe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy undorító ez a hely, itt aztán semmi szórakozási lehetõsig nincs.
Le akarsz menni kocsmába inni egy sört, el kell menned a belvárosig hogy találj egyet, ott meg veheted a 3 eurós söröket... semmi sincs itt grrrr

"The trees move. Do you not see it?"
Gondolom már megbántad, hogy erre a fos helyre jöttél látogatóba 😄
Addig maradtok fenn, hogy már alíg bírjátok nyitva tartani a szemeteket.
Higgyétek el, egykettõre elalszotok, és éjjel sem fogtok forgolódni. 😊
Viszint ne igyátok tele magatokat sörrel lefekvés elõtt, mert éjjel arra keltek, hogy kurva szomjasak vagytok, és tele ihatjátok magatokat, akkor is szomjasak maradtok.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én alszom ahogy szoktam! takaróba! és a tetõtérbe van vagy 36 fok bazze!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
viszont errôl a Botondról még nem is hallottam... hmmm..lehet, hogy levagyok maradva a magyar kolóniában történtekrôl?
Ja kihagytam hogy 2 talpas ventillátor vigyáz rám az éjszaka

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amikor álmos vagyok, elalszom, ha meg nem vagyok álmos, elfoglalom magam.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Utálnék takaró nélkül szunyálni

Most kivételesen azért 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Bazzeg, most hogy mondod, gondoltam egyet, odamentem a fütõtesthez, és látom, hogy ÉN BAROM hónapok óta õrlángon járatom a fûtést!
ÁÁÁ... De most végre kikapcsoltam 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
fõleg a délutáni szundikálást élvezem, amikor kinn tombol a hõség, azt át kell aludni, nem véletlen csinálják évezredek ota a mediterrán népek

-ért