Hogy alszol ilyen melegbe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
haver,egy faluban lakom Eger mellett,ott még 3mbit adsl sincs,nem hogy vmi szórakozóhely,max a sarki krimó,de mivel bor termelõ vagyok és inni se nagyon iszok ilyesmire nem igazán költök...meg egyébként is kinöttem az ilyesmibõl,moziba elmozgunk néha,esetleg felmegyünk pestre,most ott úgyis üres a kéró,hogy szülõk itt vannak :-) de többnyire otthon ülünk az asszonnyal ;-) na jó nem mindig ülve csináljuk ;-)
G@b0r
Kicsit se vagyunk off 😄

G@b0r
Bárcsak ott laknék...
Uccle-ben lakom, nemtom tudod-e hol van 😊

G@b0r
jaja, nekem az egyetlen dolog ami hiányozni fog innen az a 3megabites adslem 😊))
Amúgy undorító ez a hely, itt aztán semmi szórakozási lehetõsig nincs.
Le akarsz menni kocsmába inni egy sört, el kell menned a belvárosig hogy találj egyet, ott meg veheted a 3 eurós söröket... semmi sincs itt grrrr

Botond
ahogy néztem a default kertváros :-) szal max a névében különbözik attól ahol te lehetsz,hacsak nem benn laksz az arabokkal+feketékkel a belvárosnak nevezett koszfészekben :-)
G@b0r
Na ott sem jártam még a 3 év alatt 😊

Botond
otthoni 33,6k dialup után 3mbit adsl kész felüdülés,meg ez a belga style,hogy minden van fagyasztottba lol,meg vannak érdekes dolgok,amit nem lát az ember csak ha eljön és megnézi :-)
Calver
Dehogy mazo, amig nem próbáltad nem is tudod milyen egészséges, mint valami méregtelenítõ kúra, reggelente meg tele vagy energiával... Király ugy aludni!

"The trees move. Do you not see it?"

Botond
weezembek-oppem
G@b0r
óceáni éghajlat száksz!

G@b0r
És hol vagy kb? Melyik kerület? 😊
Gondolom már megbántad, hogy erre a fos helyre jöttél látogatóba 😄

magus
én beszoktam ulni irodalomra, akkor tuti elalszom. bár az mivel nincs, heti 3 edzes a 40 fokban betonpalyan megteszi a hatasat

I.C.ram
De kimennék most Finn-, Svédországba vagy Norvégiába! 😄 Õk még nyáron is pilloverben nyomják az ipart. 😊
Bandew
Igen egyszerû!!!
Addig maradtok fenn, hogy már alíg bírjátok nyitva tartani a szemeteket.

Higgyétek el, egykettõre elalszotok, és éjjel sem fogtok forgolódni. 😊

Viszint ne igyátok tele magatokat sörrel lefekvés elõtt, mert éjjel arra keltek, hogy kurva szomjasak vagytok, és tele ihatjátok magatokat, akkor is szomjasak maradtok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Botond
fater a Natoban dolhozik,szal õk se idevalósiak,csak most itt vannak egy darabig :-)
Botond
átutazóban vagyok szülõknél :-) hugom lakik itt kinn,én csak kijöttem városnézni :-)
ipszilon
hú! ez még rímmelt is :-)

The Garrett
de ha nagyon kíváncsiak vagytok rá leírom a részletes elalvási folyamatot. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
😄

Gery1980
Fogyózol?😄

The Garrett
mazoista 😊

pofy
mint a tej

[HUN]PAStheLoD
lol a finnyásak !!
én alszom ahogy szoktam! takaróba! és a tetõtérbe van vagy 36 fok bazze!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ipszilon
na ezért tûntem el ... :-)

G@b0r
Eléggé eltûntél! Amúgy nem történik soha semmi... 😊

G@b0r
Így névrõl én se tudom ki õ amúgy lehet, hogy ismerem 😊

ipszilon
nahát! te is???? nem is tudtam... :-)

viszont errôl a Botondról még nem is hallottam... hmmm..lehet, hogy levagyok maradva a magyar kolóniában történtekrôl?

G@b0r
úgy látszik itt mindenki Brüsszelben van 😊

ipszilon
hát nem tom...én is brüsszelben vagyok, és igencsak melegem van éjszaka is :-) persze, ha van légkondi az más... :-)

Arch
Én egy szál ingben alszom.
(vagy néha még az sem, de ahhoz persze olyan hely kell 😉)

The Garrett
kb.
Ja kihagytam hogy 2 talpas ventillátor vigyáz rám az éjszaka

schoma
Nekem nincs gondom az alvással. The Garrett-hez hasonló a helyzet. 😊
Amikor álmos vagyok, elalszom, ha meg nem vagyok álmos, elfoglalom magam.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

The Garrett
Hát án 1 szál boxer + no takaró 😊

Dynamic
Amúgy szarul alszom el a melegben, de ha fenn vagyok a szg. elõtt hajnal 3-ig, akkor utána nincs gond az elalvással😊
Dynamic
melegbe=melegben
G@b0r
😄DDDDD

Botond
legalább annyira vegyetek vissza,hogy az aszfalt ne olvadjon,mert lassan haza kéne mennem
a.carkey
Ventillátor gyáram van ...

A medve nem játék.

Gery1980
Nem is😄D

Gery1980
De ez nem változtat semmit a tényen, hogy homár vagy, maximum az derült még ki rólad, hogy buta is!

Instict
😛PPPP miller! 😄

Instict
ok, értettem fõnõk!😊

Gery1980
Befekszem az ágyamba, beállítok 21 fokot(alváshoz mindig annyira állítom a szobám hõmérsékletét), betakarózom és alszom.
Utálnék takaró nélkül szunyálni

SoDI---
Kánikula, és csak most jöttem rá, hogy (igaz, õrlángon) tél óta folyamatosan fûtök! 😊
Most kivételesen azért 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

mikike
ehhh
de jót aludtam a vizes lepedõn

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Instict
ohhh...most mér mondasz ilyet magadra? 😛PPP 😄DD

SoDI---
Milyen meleg? Nálam még a fûtés is megy!! 😊

Bazzeg, most hogy mondod, gondoltam egyet, odamentem a fütõtesthez, és látom, hogy ÉN BAROM hónapok óta õrlángon járatom a fûtést!

ÁÁÁ... De most végre kikapcsoltam 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

kifejezetten jol
fõleg a délutáni szundikálást élvezem, amikor kinn tombol a hõség, azt át kell aludni, nem véletlen csinálják évezredek ota a mediterrán népek

zaki
ja, bocs az -ért

zaki
azt vágom, és most két meccset játszik otthon a Nets, úgy hogy az elõzõt is otthon játszotta, és elvesztette