8224
  • TopGun
    Kuldtem privit neked!
  • Shaman
    ezt most úgy mondod,mintha egy hálókártya olyan ritka,vagy értékes lenne....
    Amúgy sem kell hálókártya sem a gépbe.XP-ben tudsz anélkül is ip címet adni a gépnek,s csókolom,szal....
  • TopGun
    Most atmentem gold-ba es neha mar dob tobb socketes cumot es van amikor venni is tudok olyanokat! igaz, hogy meg csak 2 socket volt a legtobb, de az is valami!
  • TopGun
    Ez eleg erdekes! :(( nekem mindenki akinek megcsinalok valamit ad erte bonuszt!!
  • Panzerfaust
    Nem, eredetetivel nyomom. És minden emberke akinek megcsinálom, megköszöni, aztán álldogál. Minden 100adik ad valamit, de ezért nem fogom magam összetörni.
  • Ridley
    miért jó ha vkinek asus a7n8x deluxe alaplapja van? na?

mert 2 háló van rajta alapban :)

így lehet csinálni szervert :) és egyedül játszani ha akar az ember.

(persze 1 háló kártya nem sok pénz szal az alaplapi mellé be lehet tolni még egyet,crosslink-el össze aztán kész)
  • TopGun
    Igen! asszem igy csinalta O is! nem emlekszem pontosan, de vegulis az is single, mert mintha azt mondta volna, hogy utana singleben nyomta tovabb!
  • Shaman
    csak úgy oldhatta meg,ha multit kreált,de egyedül játszott,az majdnem olyan,mint a single. ha csak egyedül van bennt az ember,akkor annyira nem bugos.....
  • TopGun
    Erdekes! en az orosz verzios 1.66c-vel nyomom es MINDEN mellek kuldiben adnak valamit! vagy penzt, vagy xp-t esetleg
    cumot is! :) vagy Te nem erre gondolsz?
  • TopGun
    Azt hiszem JAM irta regebben, hogy singleben is megoldotta valahogy a platinumot..
  • Panzerfaust
    Hé és az senkit nem zavar, hogy az 1.6-ban nem adnak jutalmat a random küldik? Azért ez nem csak hajtépés. Végre működnek, erre nincs értelme csinálni, na kérem, ez aztán okos.
  • Shaman
    hát pedig platimun fokozatot egyelőre csak multiban tudsz...
  • TopGun
    Az ok. de azert akik csak singleben nyomjak, ne toljanak ki, mert pl. engem baromira nem erdekelnek a multi gamek!
  • Curtis
    Hali,

Lesz egy külön Open-Beta Section a hivatalos fórumon (www.sacred-game.com), tegnap délután Eerazor (Mirko) pötyögte be, de még nem elérhető. Szvsz ma mindenképp kiadják a patchet, és ezzel együtt lehet írkálni az észrevételeket a fórumba :)
  • EqUiNoX
    Miert? Eddig a single meg ugyahogy, par hajtepes mellett jatszhato volt, de a multi az egy kalap sz×r, annyi a bug benne. Ideje mar hogy kijavitsak.

(nomeg anyagilag nekik is megeri hogy jatszhato legyen a multija, mert ha hire megy hogy mostmar elvezheto, esetleg megveszik meg joparan vilagszerte, igy a megjelenes utan par honappal)

Ennek ellenere biztos lesz bugirtas singleben is..
  • TopGun
    Most ez az 1.7 update multira lesz kihegyezve? :(( ez jo nagy baromsag lenne!
  • Outlander
    Curtis, ez egészpontosan honnan való, melyik fórum?
  • PiszkosFred
    Tisztara mint a diablo... Hirek es kiszivargott dolgok vannak minden hetre, de maga a peccs kesett jopar honapot eheh ;]
  • Curtis
    Hírek: :)

A készülő fórumból (még nem elérhető)néhány mondat, hír értékű infók is vannak benne (ki tudja, hogy mikor jön ki a patch, gondoltam becopyzom ide:))

Keybinding

As stated numerous times, keybinding is a "want" feature from the community. We are aware it is not in Patch 1.7 and do not need to be reminded of it every 2nd post.

Dynamic Quests - Multi Player

These where deactivated for debugging purposes. In other words they are still being worked on. So please, do not post any complaints on that.

Trollers, Complainers, Whiners etc.

Multi Player Network/Internet Problems

Since the network code has been rewritten, it is VERY important for us to know if the Router Problem has been fixed or if new problems have arisen. Here, we need as much information as possible. This also includes how your system connects to the internet, the make of your Firewall or Router, how many IPs you have, are they static (stay the same) or dynamic (change) everytime you go online.

The more information we have the better.

Make sure logs are activated

Log files are created when playing sacred if you have activated these in the "configuration menu". We will need these logs to better understand where the problem lies.

PLEASE NOTE THAT WHEN YOU RESTART SACRED, THE LOGS ARE DELETED

Multi Player Enemies

Leveling is supposed to be fun. The enemies are not meant to be too weak or too hard. Here it is important for us to know what you think. Are they adjusting to your level? Are there too many "grey" enemies? Not enough? Too many? What do you think of the spawning?

Opinions that matter. Please try to be as detailed as possible. Using examples is a great way to explain what you want changing or what needs changing.

Needed details:
    1. How many on the server?
    2. Difficulty setting?
    3. Level of each character on the server?
    4. Savegame available?
    5. Screenshot available?

Multi Player - Droprate / Item Stats

Balancing is very hard to get right and the more feedback we have the better. Items play a very important part of Sacred. The Open-Beta does NOT include the new localisation changes so it "COULD" happen that some items do not have names. This will be finished as soon as the beta goes "Full Release".

When unhappy about the drop rate, character level, play time and game difficulty are helpful information. Please be as detailed as possible. Stating "There are too many" or "There are not enough" does not help. Since 1.7 has MAJOR changes, it will take a while to notice the "big" changes and to be able to evaluate them.

For Item problems, please post a screenshot of the item. If there are numerous items, or items which change your character etc. you should export that character and send it to us, through the normal Service address with the title in the mail "1.7 Character Export". The mail should include a link to the thread you have made.

How to create screenshots

1. While in-game press CTRL+B to create a screenshot
    2. These are found in the Sacred\Capture directory

Factors to take into account

1. How many players are on the server?
    2. What difficulty setting does the server have?
    3. Bugged or duped items?

The more information you provide, the faster we can solve the problem.

Single Player Enemies

Leveling is supposed to be fun. The enemies are not meant to be too weak or too hard. Here it is important for us to know what you think. Are they adjusting to your level? Are there too many "grey" enemies? Not enough? Too many? What do you think of the spawning?

Opinions that matter. Please try to be as detailed as possible. Using examples is a great way to explain what you want changing or what needs changing.

Multi Player Exploits

The most delecate thread of them all. If you have found an exploit, we want to know about it. Exploits posted here will be deleted as soon as they have been reported to the corresponding developer. The more exploits you find the better, that means less exploits when the patch goes "final".

Even though all "known" exploits have been fixed, as per usual there are always other ways to cheat, and we want to know about it.

PLEASE HELP US HELP YOU!

Cheat-free gaming is one of our prime concerns. It helps the community and it improves gameplay. If you have found an exploit report it, in as much detail as possible. If you know about it, dont use it or pass it on. Please be honest and please help us so we can bash the cheaters and exploits in the final release of 1.7.

Na ennyi:)

• Curtis
    Multiplayer: választható IP címek (Create game), router support, optimalizált network kód. Ezen kívül még több új elemeket is tartalmaz a patch.
  • Curtis
    Hi,

Elég sok minden változni fog, kinézetre is, bugfixek is lesznek, tárgyak tulajdonságait, az erőviszonyokat billentették helyre (balancing), új nehézségi fok, meg még egy kazal dolgot módosítottak. Az már biztos, hogy 11 MB lesz a patch és vagy ma, vagy holnap lesz elérhető. :)
  • Herkulles
    Valami multi-beli válzozást igérnek, vagy csak bug javítások?
  • Outlander
    már hétfőre ígértek infókat, de még azt sem adtak róla...
  • Curtis
    Hi,

Még nincs 1.7. :) Azt mondta tegnap a fejlesztő az IRC-n, hogy 48 órán belül. Ha holnap sem lesz, elsöpri őket a népharag az bizos. :)
  • TopGun
    Meg mindig nincs letoltheto 1.7 beta?
  • TopGun
    Igen! igaz! kiprobaltam tegnap goldon is a 25. szintu karimmal! hat mitmondjak! estem keltem! ugyhogy hamar meguntam! :(( mar az elso ot ellenfelnel alul maradtam, a tengerparti kalozok c. musorban!
  • EqUiNoX
    Heh. Azert latod nem mindegy. Mert az elozo hozzaszolasodbol azt lehetett kivenni, hogy 0rol kezdje Silveren. Az pedig kinszenvedes. De igy mar azt mondom igen, 20-30 korul celszeru valtani, es a Silverre helyezni a hangsulyt. Addig pedig Bronzon el lehet bohockodni. Habar Battlemage eseteben lehet korai lesz az a 20as szint, de kiderul. Elotte menteni kell, majd export, es ha tul eros a nep, akkor folytatni a bronze-s savet. De elotte Ollie, szerintem vard meg a 1.7et.
  • TopGun
    Erdemes, jobban lehet haladni! ha nagyon kemenyek a szornyek, akkor szerintem importald ki a karid, vagy kezdj ujat bronzon, kb 15.-20. szint kornyeken nyomd a silverrel, de ha kitarto vagy es jol fut a karid akkor mehet elsore is a silver!
  • ollie
    Most semmivel sme nyomom. Kb 1 hónapja vettem meg, azóta nem volt időm játszani vele, csak kipróbáltam. Szóval akkor megfogadom a tanácsod és silverrel fogom kezdeni, ha lesz időm végre játszani. :))
  • TopGun
    OK! semmi baj, es milyen szinten nyomod? mert bronzot nem erdemes nagyon forszirozni szerintem, tul keves xp-t ad inkabb silverrel kell kezdeni! nekem a split miatt sokkal jobb a jatek!
  • Noodlee
    Meg akkor bannolnának is :)
  • Noodlee
    Hát a bránerem nem szívessen linkelném be :)
    Nem vagyok egy magamutogató típus :)
  • repro
    moderátorok topigjába kell belinkelned a bránert és megkérni szépen őket, h tegék be.
  • Noodlee
    Yap. Mint itt a Sacred banner.
  • EqUiNoX
    Hat nem, ez sziguran h&s

Noodlee: a logora gondolsz a topikcim alatt?
  • ollie
    Nem gúnyolódok, bocsi ha úgy jött le. Én még csak fél órát nyomtam a játékkal eddig, szóval nem tudok saját tapasztalatot írni. A megjegyzésem inkább a játéknak szólt, mert úgy tűnik ez sem éppen RPG, hanem inkább hack'n slash.
  • TopGun
    SOK vagy keves? neked mennyi ido kell 5 szinthez, silveren hogy igy gunyolodsz? :((
  • ollie
    fél óra alatt 5 szint :))
  • Noodlee
    Üdv mindenkinek!
    Csináltam egy saját fórumot, és szeretnék felülre én is valami ilyet, mint ami itt van, de nem tom hogy oldhatnám meg.
    PLZ valaki.
  • steweee
    én itt is mint más programoknál a kivárásra játszok. mire ti végigszenveditek a bugokkal akár 2-3x, én csak akkor kezdek bele. majd ha megjön a hivatalos kieg, akkor fogok csak vele játszani, mert addigra kinövi a gyerekbetegségeit a progi, és végre igazán élvezhető lesz. megvan, de még fel sem installáltam. a morrowinddel is csak mostanában játszom, mikorra is már kategóriákkal jobb és stabilabb mint megjelenésekor a kiegészítőknek és a modoknak köszönhetően