Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ket golyo a fejbe, hogy ne szenvedjen.. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
szóval, mennyek el a cdgalaxisba...hmm...
na jóvan
remélem ott is 6990.-
Nekem is CD Galaxis verzió van DVD tok/kézikönyv(hu)/poszter. Érdekes ... tudtommal van ez a kiadás(dvd tokos)és a német ami rendes dobozos.Fura a puszta DVD tok plusz 2cd plusz cetli, mert akkor honnan lesz a netes gamához kódod ami a kézikönyv hátulján van?!

u.i.: outlander , netod véletlen hogymi a megoldás a SIVATAGI SZOMJAZÓ KATONÁRA ?

"vessetek a mókusok közé" :)

Outlander
Én a cdgalaxisban vettem, dvd tokos, magyar kézikönyvel, és egy poszterrel

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

shaba23
hát a poszter miatt nem megyek el a vesztendbe, ha az 576 500m-re van
akkor ezexerint, ha 576ban veszem meg, nem veszítek semmit
ne is foglalkozz ezzel a puffogással amit mûvelünk... 😊
azért vannak ezek a fórumok, hogy segítsünk egymásnak

MADár

áh, semmit
a magyar kézikönyv is csak a cédén van rajta pdf-ben
egy sajtcetli van csak a cédék mellett hogy epilepszia veszély, és azon van a cd kódja amivel a netes accot lehet létrehozni
én az 576-ban vettem, ahhoz nem volt más, de mondom, a Mediaban állítólag poszter is van hozzá a csomagolás tanúlsága szerint...

Outlander
(magyar) kézikönyvet is

shaba23
mit tartalmaz a gyári sacred tokja? csak a 2 cd? vagy van benne vmi más is?
Tetszik,csak az a baj,hogy azt a részt nem sokan olvassák.
De azért én is birom,csal elöbb kikopizom a tiedböl😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

shaba23
Valaki csinálhatna egy FAQ az oldalán és a banner alá tennénk egy linket ami oda nyílna.
SÜRGÕS 😊
Outlander
WASSER, ezentúl nem a hozzászólás számát kell keresni...😊

en korabbi hozzaszolasokat is olvastam de ugy gondoltam attol hogy sok cim kamu vki biztos olyan ugyes hogy megvan neki.
a lenyeg, ezek szerint unalmas kerdesemre is kimerito valaszodat, koszonom! ezt ironia nelkul irtam.

Megnézem mind a kettõ variációt, köszi!
/wasser off
jó lenne egy jó keresõ ide.
/wasser on

jah, ha lenne szabad javasolnom a bennfentes uraknak, a wasser és a socket szín mellé az 1.6 cracket is fel kéne venni.

Véleményem szerint kellene csinálni egy sablon hozzászólást, és azt minden második hozzászólásnak szerepeltetni. Mondjuk írsz egy hozzászólást, majd beszúrod a sablont másodiknak... 😊

#3296: nem, nincs 1.6-os crack. Nézd mindennap kétszer a gamecopyworld-on, ha lesz, ott fennlesz.
Az eredeti egyébként csak 7000 HUF és a MM-ban még poszter is van hozzá.
Meg magyar nyelvû kézikönyv pédéefben.

MADár

shaba23
ezt miért ide kellett?
Giru

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Giru
Hi
Nem tudja valaki, hogy hol lehet Ide-Sata átalakítót venni?
Volt egy az alaplapomhoz, de kellene még1.
Erre gondolnék:
[urlhttp://www.abit.com.tw/page/en/multimedia/multimedia_detail.php?pMODEL_NAME=SERILLEL&fMTYPE=IDE+to+Serial+ATA
Ha vki tud ilyen helyet, segítsen már!
THX

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Outlander
ezér képes volt regisztrálni...

PiszkosFred
A lustaság nem is lenne baj, de a másik már lassan sajnos népbetegség a neten...

Hogyan lehetnek az emberek ennyire lusták és primitivek???Mert ez már akkora baj,hogy én kérek elnézést

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

shaba23
bazz...nekem is ezt kellett volna ...😊
NeoMaN
Én megszopattam farokkal, és a lenyelt anyaggal jobban lett..

NeoMaN
...... ide most naoncsúnyát akartam írni, de visszatöröltem..

PiszkosFred
(...)

Outlander
lehívod a konzolt, "û" betû és beírod wasser, ennyi

Sziasztok!Kérdésem lenne, mit kell tenni mikor megkell itatni a katonát a sivatagban ,nekem nem sikerül?Köszi!
ha vkinek van 1.6 v 1.6.6 patch hez crack je az irjon ill kuldje el nekem! plz.

kosz

Outlander
Ti láttatok már dark elf shieldet?

shaba23
Van napszemüvegem (hozzátnném, hogy VGQ-val szereztem, tehát nemtom mirõl beszél)
PiszkosFred
Igaz, de telezzuk fel hogy az mar nala van

De ahoz el kell menni a napszemüvegért a szigetre ami meg ugye messze van,és addig szomjan hal.

PiszkosFred
Az egyik homokbucka alatti barlangban van egy remete, bizonyos Macgyver, aki megker hogy csinalj egy kaktuszbol orosz tamado helikoptert. Ha megcsinalod neki, cserebe egy szivoszalat, amit ha hasznalsz az oazisban, atvaltozik ivovizellato csorendszerre a sivatag alatt, es igy mar nem kell vizet vinned a fickonak, eleg ha napozol es sorozol a palmafak alatt...

PiszkosFred
Narancsk a junik, a citromsarga a rare es egyeb random prefixekkel rendelkezo targy.

shaba23
próbáltam, hogy viszek neki a számban, de folyton lenyeltem
Outlander
a környezõ katuszokból csavarj vizet, de elétte húzz fém kesztyût!😊

PiszkosFred
Hagyd a fenébe a vizet, vigyél neki egy kocka sört a helyi ork trafikbol.. ;]

shaba23
Te nem tudsz nekem segíteni?
PiszkosFred
ojajanyam, ez jo volt eheh ;]]

shaba23
Jonny87
Shaba szerintem ha nézelödsz a játék mappájában, valami ini fileban megtalálod a console bindjét. ezt állitsd valami betüre, mittomen H. Sztem ez jo lehet

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

shaba23
Sztem vegyél akkor egy új billentyûzetet, 2000-ért már éehet jót kapni.

War. War never changes.

shaba23
Sziasztok

Most kezdtem a 4. karimat és az a problémám, hogy találtam megint egy katonát a sivatagban aki haldoklik és víz kéne neki. Csak az a problémám, hogy ahol a víz van ott nemtom megmeríteni a sapkámat, ráadásul a klaviatúrámon nincsen -ü- betû, ezért nemtom lehozni a konzolt (asse tudom miaz). Valamint nem tudok németül és így nem tudom leírni azt, hogy WASSER...
Kérlek segítsetek

Ja és mit jelentenek a tárgyakban a különbözõ színû socketek???
Lécci ne mondjátok, hogy olvassak vissza, mert megtettem és a megoldást is megtaláltam vagy 100x mindkét esetben.

Köszi
Úgy érzem, kicsit elavult ez a fórummotor... Mondjuk azokkal az új csillivilli felületekkel sem vagyok kibékülve, de azért jó lenne egy pár hasznos funkció, mint pölö az ilyen gyakran kérdezett dolgokra a válasz. (apropó nem tudjátok mi a különbség a tárgyakban lévõ socketek színe között?) LOL

MADár

Wilburos küldetés legalább három van. Ez amit keresett a srác ez a sivatag felõl elérhetõ része. A mostani singlimben már megcsináltam (velem van a wilbur gyerek), és effektív megnéztem a térképen, hogy hol volt a küldetés.
Bár most hogy mondod, lehet hogy én már a másodikat néztem, ahol le kell adni, és ott adják mellém. Hm-hm.
Jópofa gyerek ez a wilbur, adtam neki egy pofás kis íjat, egész jól segít. És rengeteg élete van... 😊
Nagy spanok lettünk... 😊

MADár

PiszkosFred
Igen, ironianak szantam en is...

Piszkosfred: Olvassanak csak vissza...

Giru: 1 vagy MAX 2 oldalt visszaolvasol, (az qvára nemsok, fõleg h néha fele kélp az oldalnak 😊 ) és megleled a megoldást a problémádra 😊)

Scarto
PiszkosFred
Valaki nem irna ezt ki a topik ala, mert picit kezd faraszto lenni hogy naponta 2-3 ember kerdezi meg;] (persze nem az o hibajuk hogy lustak visszaolvasni 2-3 lapot...)

Giru
Hi
Kellene egy kis segitseg!
Lennt vagyok a sivatagban, és egy haldoklo felholt szerencsetlensegnek kellene vizet vinnem. A to meg is lenne ahonnan vinni kell, csak nem vagom, hogy ezt az egesz muveletet hogyan hajtsam vegre.
Valakinek lenne tippje? Sokat segitene!
THX