Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
u.i.: outlander , netod véletlen hogymi a megoldás a SIVATAGI SZOMJAZÓ KATONÁRA ?

"vessetek a mókusok közé" :)
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
akkor ezexerint, ha 576ban veszem meg, nem veszítek semmit
azért vannak ezek a fórumok, hogy segítsünk egymásnak
MADár
a magyar kézikönyv is csak a cédén van rajta pdf-ben
egy sajtcetli van csak a cédék mellett hogy epilepszia veszély, és azon van a cd kódja amivel a netes accot lehet létrehozni
én az 576-ban vettem, ahhoz nem volt más, de mondom, a Mediaban állítólag poszter is van hozzá a csomagolás tanúlsága szerint...
De azért én is birom,csal elöbb kikopizom a tiedböl😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
SÜRGÕS 😊
a lenyeg, ezek szerint unalmas kerdesemre is kimerito valaszodat, koszonom! ezt ironia nelkul irtam.
jó lenne egy jó keresõ ide.
/wasser on
jah, ha lenne szabad javasolnom a bennfentes uraknak, a wasser és a socket szín mellé az 1.6 cracket is fel kéne venni.
Véleményem szerint kellene csinálni egy sablon hozzászólást, és azt minden második hozzászólásnak szerepeltetni. Mondjuk írsz egy hozzászólást, majd beszúrod a sablont másodiknak... 😊
#3296: nem, nincs 1.6-os crack. Nézd mindennap kétszer a gamecopyworld-on, ha lesz, ott fennlesz.
Az eredeti egyébként csak 7000 HUF és a MM-ban még poszter is van hozzá.
Meg magyar nyelvû kézikönyv pédéefben.
MADár
http://www.abit.com.tw/page/en/multimedia/multimedia_detail.php?pMODEL_NAME=SERILLEL&fMTYPE=IDE+to+Serial+ATA
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Nem tudja valaki, hogy hol lehet Ide-Sata átalakítót venni?
Volt egy az alaplapomhoz, de kellene még1.
Erre gondolnék:
[urlhttp://www.abit.com.tw/page/en/multimedia/multimedia_detail.php?pMODEL_NAME=SERILLEL&fMTYPE=IDE+to+Serial+ATA
Ha vki tud ilyen helyet, segítsen már!
THX
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
kosz
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
War. War never changes.
Most kezdtem a 4. karimat és az a problémám, hogy találtam megint egy katonát a sivatagban aki haldoklik és víz kéne neki. Csak az a problémám, hogy ahol a víz van ott nemtom megmeríteni a sapkámat, ráadásul a klaviatúrámon nincsen -ü- betû, ezért nemtom lehozni a konzolt (asse tudom miaz). Valamint nem tudok németül és így nem tudom leírni azt, hogy WASSER...
Kérlek segítsetek
Ja és mit jelentenek a tárgyakban a különbözõ színû socketek???
Lécci ne mondjátok, hogy olvassak vissza, mert megtettem és a megoldást is megtaláltam vagy 100x mindkét esetben.
Köszi
MADár
Bár most hogy mondod, lehet hogy én már a másodikat néztem, ahol le kell adni, és ott adják mellém. Hm-hm.
Jópofa gyerek ez a wilbur, adtam neki egy pofás kis íjat, egész jól segít. És rengeteg élete van... 😊
Nagy spanok lettünk... 😊
MADár
Giru: 1 vagy MAX 2 oldalt visszaolvasol, (az qvára nemsok, fõleg h néha fele kélp az oldalnak 😊 ) és megleled a megoldást a problémádra 😊)
Scarto
Kellene egy kis segitseg!
Lennt vagyok a sivatagban, és egy haldoklo felholt szerencsetlensegnek kellene vizet vinnem. A to meg is lenne ahonnan vinni kell, csak nem vagom, hogy ezt az egesz muveletet hogyan hajtsam vegre.
Valakinek lenne tippje? Sokat segitene!
THX