8224
  • M.A.D.
    Na kérem! Fél évig tűrtőzdtettem magam! Azóza nincs is fenn eme nagyon jó gamma, ami szar. Most! Egy 1.7-es béta? Szopjanak le. És még finom voltam és nőies. Suxx. :(
  • Curtis
    Hi,

A hivatalos fórumot olvasgatva sok embernek problémája van a régi karaktereivel, ill. a tárgyakkal a patchelés után. Szóval én új karaktert kezdtem, biztos ami biztos. Talán elkerülöm a 'meglepetéseket':)

Curtis
  • Rusy
    kell valami tekercs nem? még nagyon teleportot se találtam
  • Koxminator
    na én leszedtem, felraktam

nem sokat játszottam vele, de ami elsőre feltűnt:

a tárgyak tulajdonságainál minden olyan szép színes lett, mint a szivárvány, minden tulajdonság jól kivehető és más színű, valamint a standard nevek helyett tök érdekes nevűek lettek a fegyverek, páncélok, sokkal informatívabb az egész

a kardom hangja is megváltozott ütésnél, igen jó :)

multiba még nem próbáltam :)
  • Curtis
    Hali,

Azért csak óvatosan:) A netes részével sokaknak gond lehet. Na csá.
  • Curtis
    Hi,

Sát sajnos a patch-el kapcsolatban el kell mondanom, hogy MEGJELENT!!!! :) Itt:

http://www.ascaron.org/sacred/sacred_eng_1.7beta23.exe

Curtis
  • Szid
    Hi!
    Lenne 1 kérdésem. Tegnap felinstaláltam a 98se-t, meg a Sacredet. Crak+ dll bemásolva. Az indítás elöt beálli´tom az ablakmódot mégis kiírja, hogy a játék csak winfos 98se,me 2000... alatt indul el.
    most akkor mi van?
  • TopGun
    Ugy lehet aktivalni, ha rajuk lepsz. akar a Diabloban!
  • Rusy
    hi lehet hogy hülyét kérdezek, rég játszok 24-es szintű vagyok de nem jöttem rá hogy kell a teleportokat aktiválni, elvileg lehet járkálni ide oda mint a diablo 2-őben nem? de 1 teleportom van csak meg...
  • Herkulles
    Megvan, nehéz szülés volt. Fogadd meg tanácsom, te térj le a sárga útról! :D
  • Herkulles
    Hát nagyon nem megy, azért még keresem az utat.
  • ollie
    Olvass vissza, megtudod.
  • TopGun
    A FENE! :(( akkor minek jar a szajuk, hogy kiadjak a multheten a publikus betat, ha mostmeg az is kesik!
  • ollie
    De, az, hogy késik.
  • TopGun
    Meg mindig semmi hir a betarol?
  • Panzerfaust
    Figyelj lemész a sivatagba, ahol a napszemüveg van. Ott elindulsz jobbra a fal mentén, és elfogsz érni egy lépcsőlejáróhoz(legalábbis asszem). van barlang is, de az ahoz a teleporthoz visz amivel Mystdale kastélyhoz lehet jutni. A másik helyen Ogrék, orkok, és Shaddar Rimek lesznek. Aztán kijutsz egy helyre ami valószinüleg már ismerős lesz. Remélem érthető voltam.
  • Herkulles
    ,,Te Herkulles, ha Glubba Jart elvitted valahova az azt jelenti, hogy voltál, Shaddar Nurban"

Ja voltam, de nem emlékszem hogy mentem oda. Nem aktivátam ott a teleportot, szal nehéz lenne. :(

Itt egy kép (itt nincs nyil):
    http://jofejek.uw.hu/shot0095.jpg
  • Outlander
    ott vannak a jason tárgyak, de van még a pacman dungeon és a lézer kard is...
  • Shongi
    Hmm, itt vagyok egy érdekes helyen, Jason felirattal a földön, itt mi kéne történjen???
  • Shongi
    Te Herkulles, ha Glubba Jart elvitted valahova az azt jelenti, hogy voltál, Shaddar Nurban, akkor most hogy nem tudsz odajutni, amúgy meg ott van teleport is kicsit északra a kastélytól.
  • Shongi
    HI lenne egy kérdésem, mien különleges tárgyakat Eastern Eggeket ismertek, és hol lehet őket megtalálni, nekem még csak a napszemüveg van meg.
  • Herkulles
    Hmm emlékszik valaki hogy kell eljuti shaddar nurba? (lenn van a térkéb jobb alsó széllén, valami átjároval)
  • Herkulles
    Állitolag vissza kel menni ahol felvettem az ogrét, mert az nem fő küldi, na megnézem... (kastély)
  • TopGun
    Hogyhogy nem mutat a nyil sehova? ha az elementalokat kell keresni, az elso a jegnel van, a masodik lent a vulkannal.
  • Herkulles
    - 1 tovább
  • Herkulles
    Re ha nem jön a patch kérdezek!

Az act 3 végén járok elvittem Gluba jart valahova, akkor tovább keresni kel az elementálokat tovább, de nem mutat sehova a nyíl. Mondja hogy Shaka zulu vagy mi, de az kész.
  • TopGun
    ***k meg! ennyit tokolnek! igergetnek! es sehol semmi! :(((
  • karay
    az 1.7-re még várhattok egy ideig :/ íme a magyarázat:

Open Beta 1.7 postponed
    Update/Patch News

Taken from the original news not yet posted:

Hello everyone,

Based on the feedback collected by the German Community overnight and a decision made by the Ascaron Patch Review Board, the international version of Patch 1.7 will not go ahead as originally planned. As stated in the news before this, this decision was still pending. The decision was made this morning not to release the patch because of the scale of localisation issues and extensions which need to be implemented as well as the time required to compile a new version, test it and in turn, clear it will for release make the availability of the patch, before Wednesday next week impossible.

Issues found in the German Open Beta will also be addressed as best as possible in order to make the international released open beta better. Although it was planned to release the open beta today, the feedback from the German community has given us a chance to further look into more issues not realised before and improve the network code substantially.

The waiting period might have been extended by a few days but that should make the release even more so worth it.

Enjoy your weekend,

The Sacred Team
  • Curtis
    Hi,

Hírek:

Hello Everyone,

Based on the feedback collected by the German Community overnight and a decision made by the Ascaron Patch Review Board, the international version of Patch 1.7 will not go ahead as originally planned. As stated in the news before this, this decision was still pending. The decision was made this morning not to release the patch because of the scale of localisation issues and extensions which need to be implemented as well as it requires time to compile a new version, test it and in turn, clear it will for release, make the availability of the patch before Wednesday next week is impossible.

Issues found in the German Open Beta will also be addressed as best as possible in order to make the international released open beta better. Although it was planned to release the open beta today, the feedback from the German community has given us a chance to further look into more issues not realised before and improve the network code substantially.

The waiting period might have been extended by a few days but that should make the release even more so worth it.

Enjoy you weekend,

The Sacred Team

Tehát a lényeg: leghamarabb csütörtökön. Lehet anyázni :(((

Curtis

ui.: Íme az okok:
    a couple of reasons:

1. The compiled patch yesterday was something of a ... well disaster. Myself and my hardcore testing crew went through the patch yesterday and there are just too many new/old bugs. Looks like something went wrong in the compiling process where half fixes where included which causes further problems in area: Quest, Network Stability etc...

2. The new loca file is in, but only in part so there are weird and wonderful mistakes.

3. The onstorm of german beta testers caused the lobby to overload. International community is bigger, guess what will happen, and guess how many people will be seriously pissed.

4. And the dragon was at its most deadly yesterday. Inactive and caused 250HP dmg once, before dying a sad death. And some of the other AI was just plain weird.

Na szóval ennyi. Kár.
  • TopGun
    Meg mindig nincs 1.7?? :(
  • Herkulles
    Jöhetne már a patch az 1.10 ja nem 1.7 :D
  • Curtis
    Ha az 1.66c van fent, akkor esetleg valamelyik driver-t cseréld ki. Sajnos nincs tippem. Az International (UK) verzióban lesz vér. :)
  • Panzerfaust
    Még mindig nics?
  • TopGun
    Hi! ha kijott az UK verzio a patch-bol es letoltheto es tudsz cimet is hozza, megirod itt ugye? es az UK verzioban benne marad a ver? azt nem vettek ki?
  • Frosty
    Curtis: Most néztem meg és az 1.66c-t raktam fel.
  • Curtis
    Frosty: Rakd fel az 1.66c frissítést, ne a sima 1.66-ot!
  • Curtis
    Hi,

Hivatalos "known Problems" az 1.7 bétában:

-Dragonfire sometimes invisble
    -I's possible that the game slows down after a while. We're working on it. Please restart again then.
    -Problems with chars from earlier versions. All items take effect of the reworking
    -Dragons drop to less
    -Runtime errors possibility

Vita van arról, hogy sok hülyegyerek mindenféle baromságot beír, miközben nincs is hiba a progiban. Sok áttervezett dolgot (Pl. a fent említett mentor potion működését is) hibásnak véltek, pedig nem az. A Mentor Potion elvileg nem lesz megvásárolható, csak kincsként lesz található, ennek értelmében lényegesen értékesebb lesz. Aztán sok ökör egyszerre megrohamozta a szervert :) és néhányan lag, szakadás...stb. miatt beírt, hogy bug van. :) A Network kód nincs 100%-ig kész, de a többi reggel kiderül :)
  • Frosty
    Hali!

Lenne két nagy problémám.
    Van a térkép legalján egy kis sziget és hiába próbálkozok nem tudok onnét elmenni. Egy barlangba mentem be és utána egyből egy szigeten lettem. Van ott egy hajó, és ha fölé viszem az egeret, akkor megjelenik egy kéz, de hiába nyomom nem csinál semmit.
    A másik problémám az hogy felraktam az 1.66-os patch-et, és ahogy elindítom a játékot a menüből semmit nem lehet látni, egy nagy feketeség van ott.
    Ha tudtok segíteni, akkor írjátok meg.
    Előre is köszönöm!
  • Curtis
    Hi,

HÍREK: :))

HIVATALOS INFÓK:

A német patch letölthető innen:

http://www.ascaron.org/sacred/sacred_ger_1.7beta19.exe

Az international csak holnap lesz elérhető, mivel a lobby szervernek 8 órára van szüksége az 1.7-re való átállásra, és ez nem megy egyről a kettőre. A mai napon megtörténtek az utolsó módosítások, így pénteken 100%, hogy letölthető lesz a béta frissítés.

Curtis
  • Curtis
    Hi,

Na volt egy kis gond a szerverekkel az Encore-nál, de sikerült javítani. Ennek ellenére patch az UK verzióhoz csak holnap lesz elérhető. (kezd már a hócipőm tele lenni:)) A német verzióhoz még ma felkerül a javítás. A vér, meg hasonló elemeket az US verzió nem tartalmazhat és ezeket még finomhangolni kell. (hülye amcsik). Ezért ehhez a változathoz (US) csak néhány nap múlva lesz patch. Ez van. -Aztán ha mégis kijön még ma az UK patch, ne engem hibáztassatok :)