Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudja valaki hogyan lehet átnevezni a karit konzolból? Ezt is be szeretném írni a gyíkba..
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
A koponyákra meg olvastam, hogy beszerzel 1 olyan cuccot, ami engedi az állatok támadását, és dobálod a koponyákkal a nyulakat. Minigém. Még nem próbáltam, majd este otthon.
Régen jártam már erre felé.
Jam: Mennyi xp-t ad egy szörny akkora szinten???
Még mindig nincsen 1.6 patchez krekk??
Scarto
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Trading hasznos tud lenni, de egy ido utan mar nem nagyon tudod a penzt mire kolteni, es a set/junik cuccokat is surun talalsz, nem kell a boltosra hagyatkozni (magas tradingnel nagyobb az eselye hogy ok is arulnak ezt-azt). Szerintem eleinte hasznos, de kesobb mar nem annyira. Kerdes persze, hogy meger e egy "pontot" emiatt...
Paci nalam nagyon bejon, stilusos (keves jatekban lehet lovagolni, kihasznalom. talan a c64es ironlordban lovagoltam utoljara, de ott muszaj volt;])
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Én is azzal vígasztalom magam, hogy úgy is mindenkihez egyenként oda kell menjek (gladi) és szájba kell verjem, akkor meg minek a ló.
Csakhát a lefegyverzésre még egy árva pontot se adtam, van egy pár hasznosabb (szerintem).
Apropó, mit gondoltok, a tradinget meddig érdemes tolni felfele? Az örökkévalóságig?
MADár
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
engem annyira tud zavarni az ilyesmi
dioban kezdtem újra pár karaktert ilyen hülyeségek miatt
most is baromira zavar, hogy felvettem tök feleslegesen a lefegyverzést, amikor a lovaglás jobban jött volna helyette
MADár
:)

SZVSZ Outlander (mert hogy ez a neve
) teljesen normálisan válaszolt a kérdésedre, úgy hogy nem értem miért vagy felháborodva.
, amúgy egyedül csinálom, a segítségem (ami nem kevés..) hogy tárgy képekeket küldenek be\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

(sajnos a critical hit rovására)
Még 1 tipp az 1.5 patch-el küzdõknek Exp. pontok növelésére : Lesser potion of Mentor üveg duplázza az Exp.-t. ha találsz egy ilyen üveget, elnyomod és nem hagyod hogy elmúljon a hatása, mindegy milyen Mentor üveget használsz az exp. duplázás megmarad, amíg az aura folyamatosan világít. Gold szinten játszók a Braverock felé vezetõ út melletti Exp. Shrine +500% -os hatását is meghosszabíthatják bármilyem Mentor üveggel, odarohansz a szoborhoz és utánna elidulsz gyakni, ha nem hagyod hogy az aura fénye kialudjon, mentor üvegekkel folyamatosan pótlod addig megmarad a +500 % Exp. bónusz. Nekem egy sima pap 35-40K közt ad és van belõlük bõven a környéken.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Bázz... ennyi lámát...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
MADár
Elõre is köszönöm a segítséget.

"vessetek a mókusok közé" :)

"vessetek a mókusok közé" :)
négy üzenettel a tied elõtt írtam, hogy a cetli_hátulján_van_a_kód
teccikérteni?
MADár
Nekem nincs ftp elofizetesem, de amely jatek tetszik es tobbet nyujt egyszeri vegigjatszasnal, azokat megveszem. (nwn, diablo, morrowind, dungeonsiege) Nem olcsok, de a csaladi koltsegvetesbol futja, igaz egyket honapban a fizetes elotti utolso par nap huzos szokott lenni, de az asszony erre mindig gondol, es meg sosem haltunk ehen ;] Regebben volt egyebkent egy jateknal hasonlo eset a tescokban, hogy lenyultak a serialokat mituan felbontottak, de azota figyelnek ra. Itt a kornyeken legalabbis igen. Asszem diablo kapcsan volt ez a kisebbfajta balhe.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem tokon kívül van^^
be van fóliázva^^