8224
  • TopGun
    Ezt nekem irtad?
  • ollie
    tápolás powa! :DD
  • TopGun

Ujra kezdtem silveren es talaltam egy gyurut, ami a szarnyamba tetettem es 2-t ad a trade-hez, csak nem tudom, hogy van-e hatasa 31. szinten? nagyon elvezem most a jatekot,mert tobb mint 20% eselyes split cumom van es igy nagyon gyorsan tudok haladni, kb fel ora alatt leptem 5 szintet! :))
  • repro
    Volt a már szuper kis Sacred térkép belinkeleve, de itt található a legnagyobb is (10MB)
    http://www.sacred-map.de.vu/
  • PiszkosFred
    Azert varjuk meg az 1.7et, mert lehet hogy vegre azzal a peccsel lehet normalisan is jatszani mar vele multiban is, es singleben is. En speciel mar korabban megvettem, de ido hianyaban egyre kevesebbet jatszok. De mint ahogy a diablora is mindig jut egy kis ido a csalad es munka mellett, erre is szoritok majd. Kell egy kis kikapcsolodas, de ennek egyik feltetele a bughalmaz likvidalasa, amiben az 1.7es kapcsan nagyon bizok... ;]
  • Shaman
    Igen,sokan kábé az ország 70%-a így van ezzel,csak egy a gond. Így iszonyatosan-nagyon király gamékból,és játékélményekből maradtok ki. Lásd szinte összes multis gamma.(MMORPG-k,Diablo,CS,stb.)
  • Shaman
    ki,de minek?
    Én olyan játékért hajlandó vagyok fizetni,ami hosszabb időre leköt.Ez nem. Ezért van eredetio Diablom,illetve eredeti Half-Life-om is (CS miatt)
  • Curtis
    A kérdésre válaszolva:

Egy olyan CD1-re van szükség, ami tartalmazza az RMPS adatokat. A CloneCD verzió ilyen, le kell szedni az eMule-ról, vagy valahonnan. Ez biztosan (!) működik. De létezik egy VOB Patch a Deviance verzió 1.CD-jéhez. (50 MB) Ennek működése bizonytalan. Vagy jó, vagy nem, mint a mesében. (A patchelés művelete le van írva a ZIP-ben) Ha megvan valamelyik, ki kell írni CD-re Alcohol 120%-al. (VOB ProtectCD V5 profilt kell választani). Ezután Alcohol UNINSTALL (!) Fontos. DaemonTools és DaemonScript telepít. DaemonTools-ban tiltsunk le minden virtuális meghajtót. A Notepadba másoljuk be:

Version|1.5.3|2|
    RunApp|C:\Jatekok\Sacred\sacred.exe||C:\Jatekok\Sacred|
    Delay|500|
    Emulations|0x0000001F|0x00000008|
    Delay|500|
    Emulations|0x0000001F|0x00000008|
    Delay|500|

...stb...

Az Emulatios...Delay sorokat ismételgessük még vagy 100-szor (!) (Összességében 20-30 másodpercen keresztül fusson a script). a C:\Jatekok\Sacred\ helyére értelemszerűen azt az útvonalat írjuk, ami a saját gépünkön van. (Ez a script fogja indítani a Sacred-et). Mentsük el a fájlt "Sacred.DaemonScript" néven bárhová. A scriptre azért van szükség, mert a Sacred többször is letiltja az RMPS emulációt a DaemonTools-ban, ez a script pedig minden 500-adik millisecundumban újraaktiválja azt. Indítsuk a scriptet. Az óra mellett villog egy zöld kis fej, ami jelszi, hogy fut a script. Ha túl hamar megáll, az nem jó. Ha nem indul a progi, a Delay|500| -at írjuk át 400-ra, vagy 300-ra. Ha így sem indul, próbáld meg egy másik CD meghajtóban. DVD-ben nem mindig működik. A legjobb azonban a CloneCD változat.
  • TopGun
    Irtam privit neked!
  • Outlander
    a végleges patch 3 héten belül nemigen jö ki..
  • Curtis
    Hi,

A régi karaktereket át lehet hozni minden esetben, kivéve egyet: zárt MP az új 1.7-es lobby-val. Ebben az esetben kell csak újat kezdeni. Az 1.7 beta-ból TÖBB, MINT VALÓSZÍNŰ, hogy tovább lehet vinni a karaktert, ez még nincs eldöntve, a patch alakulásától függ. A hivatalos infók szerint csütörtökig 100%, hogy megjelenik a peccs. Amúgy ha valaki jobban utánanéz, nem kell a stuffhoz krekk, mindegy milyen verzió. Megy az anélkül is :)
  • Ridley
    pedig lesz béta...elvileg ma
  • Noodlee
    Az elég gáz lenne. Mint anno dió 2-ben. Ott is volt ilyen kompatibilitási probléma. De rájöttek, hogy ez nem túl jó dolog. csak nem olyan marhák ők is. Bár németek.... Nem lehet tudni :)
  • TopGun
    Remeljuk nem igy lesz!? egyebkent arrol nem szoltak egy szot sem, hogy beta updatet adnak ki! :((( azt irtak JUNIUS VEGEN! kijon az 1.7 amiben egy csomo dolgot kijavitanak, de nem betaznak elotte!
  • Ridley
    ha jól vagyok értesülve akkor a "régi" 1.66-os patch-el játszott karaktert nem lehet majd áthozni az 1.7-be.
    ez most valós?

ill.

ha kijön az 1.7 béta és itt kezedek egy karit akkor ezt tudom majd használni az 1.7 final-ba?

thx előre is.
  • Curtis
    Hi,

Még nem tölthető. Majd szólunk :)
  • TopGun
    Letoltheto mar valahonnan az 1.7 beta?
  • Johnyy
    NA szép, én meg itt válaszolgatok neked meg minden mi!?... A Cél szentesíti az eszközt, akkor visszatérve azok a lámák...... Megnyugodhatsz mostmár Sacred a Téma és nincs vita.
  • PiszkosFred
    Csak viccbol irtam, de mivel a krekk kereses utan ezt a kerdest szeretem legjobban, gondoltam ezzel a hulyeseggel terek vissza a sacredes mondanivalokhoz, a sok off utan ;]
  • Johnyy
    KIs huncutok, de ki lehet kerülni és ez a lényeg, Fred! lebuktunk.....
  • Curtis
    Hali,

Nem tudja esetleg valaki, hogy a CloneCD-s verzió fent van-e valamelyik SMS oldalon? Thx.
  • Braveheart
    Ez az "idegesítő bug" egy, a játékban található másolásvédelem, amiből több féle is van...
  • Johnyy
    Vizet kell neki adni! Na most lentebb a forrásnál tudsz szerezni csak legtöbször ( legidegesítőbb bug) nem tudod ezt megszerezni és itt véged van nem tudod folytatni a dolgot , megoldás: "ű" a konzol és írd be : "wasser" és kidob egy vizeskulacsot és odaadod a fickónak.

Ui.: Akkor innentől ujra sacred.
  • PiszkosFred
    OFF
    Az en olvasatomban mindenki azt csinal amit akar, semmi kozom hozza. Majd egyszer esetleg lesz valaki, aki odaall ele, akinnek el kell majd szamolnia a warez cuccokkal. Akkor majd magyarazkodhat, de nem az en gondom, sot, mint irtam semmi kozom hozza. Viszont nem szeretem ha valaki egy csiga iqjaval rendelkezik, es ezt be is bizonyitja egyes kommentjeiben. Ennyi. Reszemrol a tema lezarva, nem a warezrol szolt a gondolatmenetem, hanem arrol a szepseges fel mondatrol, amit leirt a kollega Ollie-nak.
    ON

ui: mit kell csinalni a sivatagban azzal a szerencsetlen emberkevel?!?!
  • Johnyy
    Aki varezol , .. tegye aki nem az meg ne , vegye meg a gémet,de ha ép nincs mondjuk 10 000 ed játékra akkor nincs és kész , nézőpont kérdése : "sok igazság amihez ragaszkodunk javarészt a mi szemszögünkön múlik" idézet Obi Van Kenobi Star Wars Birodalom viszavág, Lámák meg a hegyekben élnek és kész.
  • PiszkosFred
    Na igen, de nem hulyezel és lamazol le senkit ekozben, ellentetben a nagytudasuval, 10-20 kommenttel korabban...
  • Johnyy
    Csak tudjátok mi van! A Hardvereket nem lehet letölteni, na ezek azok amiket mindenki megvesz és lehet hogy csak évente de mindíg a legjobbat és így akár ill vagy leg a softverállomány teljes szélességében mutatja magát, na én hardwerre költök , de sokat, meg amenyit tudok...... meg még másra is. Pont
  • ollie
    Tévedés. Itt nincs választási lehetőség. Az élelmiszerboltban sem tehetek zsebre semmit fizetés nélkül. Ez a baj az emberekkel, hogy nem ismerik fel, hogy mit is tesznek valójában.
  • Outlander
    Kár feszegetni ezt a témát, mert megegyezésre jutni képtelenségnek látszik, 100%-ig egyik félnek sincs igaza, aki megtudja venni a játékot (akár havi 1 játékot is) az vegye meg, és örüljön neki hogy ezt megteheti, de ettől nem áll hatalmában és nincs joga másnak megmondani mit tegyen vagy mit ne.
    Sajnos ami az emberek elveire van bízva akár szándékosan akár nem, soha sem lesz egyformán és jogosan kezelve, márpedig, aki letöltésre ajánl fel szoftvert(illegálisan) az megadja a lehetőséget az elv szerinti döntésre, ami vagy az hogy "letöltöm", vagy az hogy n"em töltöm, inkább megveszem", és országunkban inkább előbbi a jellemző, főleg amíg az illetékesek nem tudják ezt sikeresen megakadályozni technikai vagy pénzügyi okok miatt..
  • ollie
    "Tudom most jön az, akkor ne játszunk vele ne vegyünk gépet, ha nem telik softverre, de könyörgöm, mért ne ha ingyen van:)"

Tévedésben vagy, mert nincs ingyen, csak te elveszed.
  • ollie
    Amúgy nem talált, mert nekem 1db warezom sincs, az oprendszer (WinXP) meg még a total commander is eredeti. És nem veszek havonta 4-5 játékot, hanem átlagban 1-et, és azok is többnyire már leértékeltek, sőt soxor mástól veszem meg olcsóbban az általa már megúnt játékot. Egyébként meg nyugaton sem divat, hogy az emberek havi 5 játékot vesznek, főleg nem a diákok, hiszen nekik a mellett hogy nincs pénzük (ott sincs pénzük) tanulniuk is kell. Ja hogy ott a puskázás se divat?

(PiszkosFred ez most nem neked szólt, csak a legelső mondat)
  • ollie
    Az ok, ha valaki letölti a warezt azért, hogy el tudja dönteni, hogy megveszi e a játékot. De az nem ok, ha egy csomót játszik vele, és meg sem veszi.
  • pinehead
    Ez stimmelt is.
    Én sem vitanyitóként léptem fel, csak ez a mai magyar helyzet sajna.
    Sok ember (köztük én is) nem csak játékokra akar költeni, de "megvizsgálná" az újdonságokat, aztán később ki tudja, mi lesz!
    peace& respect.
  • PiszkosFred
    MInt mindenkinek kicsiny kis hazánkban, nekem is, és feltételezem Ollienak is, és mindenkinek vannak warez cuccai. (az hogy mennyiségileg ez mennyi, más kérdés) Az, hogy pár játékot megvesz az ember eredetiben, ez megint más kérdés. Ez dolgozó ember talán ki tudja gazdalkodni, egy tanuló már nem igazán. Habár egy hétvége alatt simán eliszik/bulizik/eszik/mozizik az ember 7000ft-t a barátaival, szal nem egy ökör ára. (Ha az asszonyra költi a 7k-t, az más, azért nagy balhé lenne ha a vacsora helyett egy díszdobozos cdt ölelgetnék a gép előtt ;]])

"Azért mert te ilyen lémer vagy és ilyenekre költesz az a te bajod,..." - nekem ez a mondat szúrt szemet. Nem akarok és nem is volt szándékom "warez kontra eredeti" vitát csiholni. Nekem ez a fél mondat, ebben a stílusban szúrt szemet.
  • pinehead
    Enyhén OFF:
    azért ha kijön havi 4-5 játék, ami igencsak kellemes, nehogy már jóformán erre keressen az ember.
    Mellesleg nem egy játékot a warez letöltése után vettem meg jómagam is, mert egy demó kissé kevés a teljes véleményalkotáshoz részemről.
    ON:
    lámázni,egyéb hülyeséget írni ezekre felesleges...
  • PiszkosFred
    OFF
    Azért "lémer" mert megvesz pár játékot a boltból? Félelmetes, gratulálok öregem eheh, ezt az indoklást felírom a lol.txtbe, köszönöm.

Egyébként meg igazad van. Letöltött warez tökéletes, ki fene törődik olyannal, mint a krekkek késése okozta peccselési késedelmek, az aktuális elrontott krekkek, melyek miatt a game játszhatósága romlik egy-két esetben, folyamatosan deamon es alcohol problemak, állandó hiszti és nyavajgás a bugok miatt, mert 1-2 verzióval mindig le vagy maradva a peccsek terén, stb..

ui: és ezután még olliet "lémer"-ezed le, te, aki erre a sacredra élből rámondta hogy rpg? No sebaj, biztos igazad van eheh...
    ON
  • Norrec
    jah nem.ok:DD
  • Norrec
    hm:] ez nekem szólt?
  • ulrik
    Srác 1-es szabály játékért nem adok pénzt, jobban mondva softver-ért:)
    Azért mert te ilyen lémer vagy és ilyenekre költesz az a te bajod, gondolom az xp-ért is kiadtál egy rakat pénzt, lehet, hogy szopat a game, de ingyen, szóval innen kezdve nem nagy veszteség érte, kár lett volna ezért pénzt kidobni:)
    Egyébként dicséretes, hogy veszel eredeti progikat, de ez nem az az ország, ahol az emberek többsége megteheti, az veszi meg eredetiben, akinek bejön a game vagy, akinek van rá pénze és ha netán nincs azért nem kell szapulni a másikat:)
    Tudom most jön az, akkor ne játszunk vele ne vegyünk gépet, ha nem telik softverre, de könyörgöm, mért ne ha ingyen van:)
  • pinehead
    Anti-gazdálkodók közül valaki tudna tippet adni erre??!
    köszi.