Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azután, hogy ICQ-n beszéltünk kb 4!!! perc múlva kerestelek, hogy jáccunk, de te már nõztél
szégyeld magadat

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Általában mikor multizunk elöjönnek 5-6 szobol állo tárgynevek,és ezek 80%a tõr.Tudjátok mekkora szivás ez?
Szal én inkább ugy vagyok vele,hogy felveszünk mindent és eladjuk😊
Az egyetlen ami biztos az a set-item és a poén cuccok.
De a kedvencem mikro lenn vana földön 4 ruha ,és szép kék szinük van,merthogy elvileg seráf cucc.Felveszem öket és szép átlagos cuccok lesznek.Ez kb az esetek 90%-ában igy van😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Wilburt a városon keresztül lehet elérni (Urkenburgh) annak a hátsó sarkából nyílik a kijárat arra a platóra.
MADár
nem is tudom szerkeszteni...
😞((
Azt gondolná az ember, hogy a rare az generálva van, a unique meg nevesítve. De itten van 2-2 kép, mindkét fajtából nevesített is, meg nem is. Valaki esetleg ötlet?
MADár
kellene 1 kis segítség.
mostanába keztem a játékot.........
gond: valami Wilburt kéne kiszabadítanom (az orkok fogságából), de nem tudok oda menni sziklafalak miatt. Már körbejártam a helyet minden irányból, leginkább úgy látom, hogy egy teleportnak kelle oda vinni, ami a közelben van, de az meg nem müxik, még csak a helye van meg.
Hogy a francba lehet odamenni?
az 1.66-al multiztam néhányszor closed-en, dialuppal, a következõ a tapasztalatom:
Bejelentkezés után mire a város megtelik élettel, bekerülnek a lakók, az vagy 5 perc. Miután a játék elindult rendesen, ellenfelek is vannak, meg más csókák, akkor már megy rendesen. Nincs az a nagy lag mint a Bneten az elején, de nem röccenésmentes. Néha meg-meg áll, de csak a másodperc töredékére, ezért még nem haltam meg egyszer sem.
Igaz, sokat nem multiztam, 3-4 óránál több tapasztalatom nincs vele...
MADár
Hát, várjuk már, mert még az 1.66 is tartalmaz tréfás bugokat, bár a küldetések nagy része már jó. A többség meg ugyebár még az 1.5 -öt nyomja ráadásul...
Mert valahogy csak ig logikus ez a fajta lemaradás.Mindent lekodoltak iszonyatos mértékben,hogy senki ne férjen hozzá,és szépen maguk elszorakoznak ezzel😊)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amik régen jártam itt még nem volt megoldás a lan problemre szal SZERETNEK IP ALAPON JÁCCANNI HAVERRAL sikerült ezt már megoldani ? elõre is köszi a választ !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Eddig nem sok van ami van az vagy ingyenes vagy valami egyéb dolog vásárlásakor kaptam.Amit én vettem az a Dark Reign nevü játék+a kiegészitöje.A war3 és a TFT,és ezzel sztem be is fejezödött a dolog.Sajnos elég gyorsan kijátszom ,és megunom a játékokat szal nekem nem éri meg megvenni.A warcraft világ viszont sziv magába teljesen szal arra akár még a 12k-t is ki fogom adni,mert azt rettentöen imádom.Miota megjelent azota teljesen aktivan nyomom.
És egy Sacred nekem sajna nem ér meg 7000-et😞
Jo játék ,de nem annyira,hogy kiadjam érte a pénzt.Akkor inkább már befeccölök egy dioba.
Pedig már annyira megörültem neki😊
(az oldal kamu, ha par user bedol a felugro popupoknak mar megerte az orosz gyerekeknek...)
http://asta-killer.com/?srch=sacred+1.6+crack
Scarto
Itt van elvileg 1.6 english fix crack. Megy vkinek??? Mert én egyszerûen nemtudtam leszedni (késõbb még megpróbálom, lehet h fw-men kell állítanom h elkezdje a letöltést)
ha megy vkinek, majd e-mail-be elkérem, ha még nem megy nekem 😊)
http://www.cracks.spb.ru/ !!!
Scarto
Hajnal 4ig kellett egyedül játszanom,mert nem jelentkeztél😊
A Mystdale Castle-ba kell menned délre, és onnan még tovább délre egy erdei ösvényen keresztül. Ott lesz egy négyzet alaku kis kõ, ami tulképp egy teleport....és így tovább. A lényeg, hogy van egy ötödik elem, és azt kell felkutatnod...
valaki helpeljen plz
az a gondom, hogy a 4 elementalt kell megszerezni(vagy mit), jobb felsõbe vagyok a mapon, na és ott áll 1 csávó sárga a küldi de nem csinál semmit.valakit meg kelett keresnem valami barlangba, ilyen oltárnál fogaskerekek forogtak, és utána hozzá kelett mennem, de nem csinál rá semmi, pedig itt kéne továbbmenni.ja és az elementálos sárga küldi is melette van rögtön, de azzal nem tudok semmit csinálni. remélem érthetõen irtam 😄D
help plz
Akkor ma Dio multi?
mindenki? 😞(( kezdhetem ujra?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Scarto
psnid HaTeBeKa